Prenose na tim kanalima, nema.na 1,2 i 3Sheyi je napisao/la:Danas su od 16:00 sati na SK4,5,6 prenosili Engleze, a ovdje se pisalo da ne prenose.
Jeste. I ja sam se iznenadioPale_Companion je napisao/la:Jel ovo došao legnedarni Željko Vela na Sportklub (HR)? Prebacio na Real-Athletic i čujem neki poznati glas...
odakle ti i 5? kod mene su samo 4 i tako je godinama. preko mobitela uvijek gledao arene 2.3.4, al evo u zadnja 3-4 dana ne rade, svi ostali programi radi osim arena. još jednom da ponovim radi se o mojoj web tv aplikaciji, koju mogu koristiti korisnici adsl i moja tv paketahilmo je napisao/la:Rade, svih pet.
ima i ta hr kod menehilmo je napisao/la:Ima arena sport 1 hr![]()
Isto na app, radi bez problema
Sve zavisi koji je komentator u pitanju. Gojko i Lončarević su obične smlate. Prvi je levat, a drugi ne može da pogodi igrača. Ostalo za fudbal su ok. Što se košarke tiče Kovačić je katastrofa, a svi ostali su ok.Sheyi je napisao/la:Jbt koliko su meni bolji komentatori na Areni od ovih sa Sport klubova. Ko mrtvaci, a onakvu ligu prenose(Epl).
Dok na Areni nemaš nekog koji je ok, ili nije. Svi su perfektniarelinho je napisao/la:Sve zavisi koji je komentator u pitanju. Gojko i Lončarević su obične smlate. Prvi je levat, a drugi ne može da pogodi igrača. Ostalo za fudbal su ok. Što se košarke tiče Kovačić je katastrofa, a svi ostali su ok.
Greška. Na Areni je dobar samo Edin. Na sk ne valja samo gojko i ilija. Košarkaški rasturaju i teniski.. Fudbalski su ekstra. Imaju jednog čiču i novakovića što je plafonSheyi je napisao/la:Možda što ja pratim Arenu već 4,5 godina pa se već navikao na njihove glasove, a sport klub gledam tek dvadesetak dana, ali mi djeluje da se ovi s Arene nekako više unesu u utakmicu, i kad je dosadna utakmica Serije A drži mi pažnju svih 90 minuta, dok npr. danas Liverpool gledao i onaj komentator isti ton glasa i kad je aut i kad je opasan napad i kad je gol. Nije samo on, ima ih još dosta što djeluju hladno dok komentarišu, nema emocija
![]()
Formula 1: Srđan Erceg i Pavle ŽivkovićMolders je napisao/la:Na Sport Klubu su vrhunski i komentatori koji prenose motosport, Srđan Erceg i ne mogu se sjetiti imena drugog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.