Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Lulić, Vranješ, Bunoza... Bit će zanimljivo vidjeti šta mogu pomenuti. Lulić će sigurno odmah protiv Luksemburga zaigrati na lijevom beku, ova dvojica će se načekati do svog premijernog nastupa.
Monolog, pa koga će umjesto Šehe zvati?
Monolog, pa koga će umjesto Šehe zvati?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pazi, on je jedan od najboljih, ako ne i najbolji golman u Premier Ligi. Ali, imam osjećaj da ga Safet zove samo zbog toga što igra u domaćem prvenstvu, razumiješ? Sajko gleda utakmice naše lige, vidio je da ipak nema nekog reprezentativnog kvaliteta, pa da ne bi pogazio svoju riječ o pozivanju premierligaških igrača, zove golmana koji nikada neće stati među stative.Virtu4l je napisao/la: Grrrr

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma ajd,i ja ga ne smatram nekom klasom,ali ionako on ce tu biti najmanje bitan faktor,a valjda cisto reda radi mora neko biti iz nase lige..Sehic,iako vjerovatno ima boljih golmana u ligi,ipak je vrlo mlad i uz to kapiten aktuelnog prvaka pa se njegove pozivanje i moze svariti..Monolog je napisao/la:Meni i dalje nije jasno što je Šehić pozvan.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ovu trojicu sto je sad pozvao mogao ih je komotno isprobat protiv Katara,al nije,imao je neke taktike u glavi,za koje je samo on znao i koje nisu donijele nista dobro 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Plakat ćeš ti Safete za Muratovićem budi siguranMuratovića nisam pozvao jer nije standardan u svojoj ekipi, a nama su za predstojeće utakmice potrebni oni koji igraju standardno. Pozvao sam Vranješa i Bunozu jer su kvalitetni, a i treba da mladi reprezentativaci znaju da ako dobro igraju za U21 selekciju, onda su im vrata A tima otvorena", rekao je Sušić i dodao

Ako se tako gleda,ni Rahimić ni Begović nisu standardni,pa su dobili poziv. Mislim,drago mi je da jesu jer da još Rahimić nije pozvan,definitivno bi bili kante za nabijanje.
Inače,pozitivna stvar je pozivanje Bunoze i Vranješa,i zato skidam kapu, al svojim nerezonskim potezima već si zatvorio vrata dvojici reprezentativaca,koji ti se ama baš nikad više neće odazvati na poziv, u to budi siguran.
Toliko.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
pa dobro isprobao je makar nesto, nije uspjelo ok idemo dalje, nece vise ponovit istu gresku. svi ga kritikuju sto nista ne isproba pa kad isproba opet problem. kad bi katar slucajno dobili sa 5-0 svi bi govorili kako smo fiksan putnik na ep. ko kaze da ibisevic nemoze igrati na krilu, eno protiv bremena je imao dva tri prodora na krilu, pa i jedan gol je tako pripremio.
pustite covjeka da radi, i ciro je bio slavljen ko da je bog a nije se ni on bas proslavio u prijateljskim.
pustite covjeka da radi, i ciro je bio slavljen ko da je bog a nije se ni on bas proslavio u prijateljskim.
- bistrikboy
- Kontakt:
Trebao je Murata zvati ako nista onda zbog zasluga i iskustva u repki,ima on mnogo iskustva i jakih utakmica u nogama,trebao ga je pozvati da bude tu,podjeli koji savjet,mislim da bi bio u tom smislu koristan,a sada u kakvoj je formi ne znam ipak ne pratim bas Sturm.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
pa bolan, bolan cijela BiH vidjela da muratović ne moze istrcat 35 minuta a kamoli cijelu utakmicu, vrijeme je da se da prilika nekim novim mladim igračima, rahimić iako je stariji igrac moze dosta trcat, a o begovicu da ti ne pricam, pola premieršipa se otima oko njega 

we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
- Barca u srcu
- Kontakt:
Ali je Ćiro dobio Belgiju u gostima sa 4-2, a Pape to ne bio mogo nema šanse, kad ne može Katar dobit na domaćem terenu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Mujkica
a sto ih medjed nije testirao protiv Katara a ne u kvalifikacijama. Hajd Lulica za njeg nije ni zvao al Bunozu i Vranjesa je mogao pozvat ranije.
steta sto nema Muratovica, to znaci il da ce Jahic u vezni red il takticar ne vidi koliko nam znaci Muratovic bez obzira sto ima 50 godina.
i de nek neko ispravi naslov topica Safet Susic- PapeK

a sto ih medjed nije testirao protiv Katara a ne u kvalifikacijama. Hajd Lulica za njeg nije ni zvao al Bunozu i Vranjesa je mogao pozvat ranije.
steta sto nema Muratovica, to znaci il da ce Jahic u vezni red il takticar ne vidi koliko nam znaci Muratovic bez obzira sto ima 50 godina.
i de nek neko ispravi naslov topica Safet Susic- PapeK
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nije ni Ćiro mogao dobiti Rijeku, Oman itd. Sačekaj kvalifikacija, pa onda počni pljuvati ako ne ide, a ne ovako.... niđe vezeBarca u srcu je napisao/la:Ali je Ćiro dobio Belgiju u gostima sa 4-2, a Pape to ne bio mogo nema šanse, kad ne može Katar dobit na domaćem terenu.
- Principatus
- Kontakt:
Svi mi dobro znamo, da ce u kvalifikacijama biti ponovo drugacije nego ove prijateljske, posebno ova protiv Katara.
Samo se sjecam Omana i tog susreta...samo sa srecom izmaknsmo remiju, igraci isto tako setkali, a poslije toga odosmo u baraz, a Turci ostase gladni na Bilinom Polju.
Dobro je stvarno sto je pozvao sve ove nove igrace, pogledao sam onaj video sa Lulicem, covjek je jedno sigurno: U jakoj formi, a trci ko Speedy Gonzales.
By the way: Mujdza je na spisku.
Samo se sjecam Omana i tog susreta...samo sa srecom izmaknsmo remiju, igraci isto tako setkali, a poslije toga odosmo u baraz, a Turci ostase gladni na Bilinom Polju.
Dobro je stvarno sto je pozvao sve ove nove igrace, pogledao sam onaj video sa Lulicem, covjek je jedno sigurno: U jakoj formi, a trci ko Speedy Gonzales.
By the way: Mujdza je na spisku.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
halo balavci sta pljujete po Papetu, vi ni ne znate koja je to veličina BH fudbala, najbolji fudbaler svih vremena BH, najbolji igrac PSG svih vremena, cekaj kvalifiakcije pa onda pricaj, imas tlinest godina a ti nesto pljujes po papetu, hajmo djecak idi se uvlaci ćiri "legendi" u gu****... on vise mrzi BiH od Dodika
we love United, we do!
Hvali ti sto si nas prosvjetlioDaRtAnJaN je napisao/la:halo balavci sta pljujete po Papetu, vi ni ne znate koja je to veličina BH fudbala, najbolji fudbaler svih vremena BH, najbolji igrac PSG svih vremena, cekaj kvalifiakcije pa onda pricaj, imas tlinest godina a ti nesto pljujes po papetu, hajmo djecak idi se uvlaci ćiri "legendi" u gu****... on vise mrzi BiH od Dodika

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Sve to stoji da je dobar igrac,al kao selektor je bezveze,samo da te pitam,posto vidim da branis Susica,da li si ti zadovoljan igrom repke u mecevima protiv Gane,Svedske,Njemacke i Katara,da li tebi ona igra daje nadu za neki uspjeh u kvalifikacijama ???DaRtAnJaN je napisao/la:halo balavci sta pljujete po Papetu, vi ni ne znate koja je to veličina BH fudbala, najbolji fudbaler svih vremena BH, najbolji igrac PSG svih vremena, cekaj kvalifiakcije pa onda pricaj, imas tlinest godina a ti nesto pljujes po papetu, hajmo djecak idi se uvlaci ćiri "legendi" u gu****... on vise mrzi BiH od Dodika
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
haj ti momak svoj poso' kad skontas ko je bio pape tad mi pisiDylan Dog je napisao/la:Hvali ti sto si nas prosvjetlioDaRtAnJaN je napisao/la:halo balavci sta pljujete po Papetu, vi ni ne znate koja je to veličina BH fudbala, najbolji fudbaler svih vremena BH, najbolji igrac PSG svih vremena, cekaj kvalifiakcije pa onda pricaj, imas tlinest godina a ti nesto pljujes po papetu, hajmo djecak idi se uvlaci ćiri "legendi" u gu****... on vise mrzi BiH od Dodika

we love United, we do!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ključna riječ.DaRtAnJaN je napisao/la:haj ti momak svoj poso' kad skontas ko je bio pape tad mi pisiDylan Dog je napisao/la:Hvali ti sto si nas prosvjetlioDaRtAnJaN je napisao/la:halo balavci sta pljujete po Papetu, vi ni ne znate koja je to veličina BH fudbala, najbolji fudbaler svih vremena BH, najbolji igrac PSG svih vremena, cekaj kvalifiakcije pa onda pricaj, imas tlinest godina a ti nesto pljujes po papetu, hajmo djecak idi se uvlaci ćiri "legendi" u gu****... on vise mrzi BiH od Dodika
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
opt ponavljam da nama niko ne moze ugoditi!! ovom spisku fakat ne treba traziti zamjerke, vecina nas je htjela da ne bude na njemu muratovica, eto nema ga, vecina nas je htjela da poziv dobiju mladi igraci, eto dobili su bunoza i vranjes, jos samo treba naci idealnih 11 koji ce ponovo vratiti osmjeh na lica pravih Bosanaca i Hercegovaca..
p.s. jos samo da na svoje dodju i oni sto zagovaraju pozivanje cocalica..

Volim te Bosno!!!
Ne zaboravi Ljevakovicaxavi26 je napisao/la:opt ponavljam da nama niko ne moze ugoditi!! ovom spisku fakat ne treba traziti zamjerke, vecina nas je htjela da ne bude na njemu muratovica, eto nema ga, vecina nas je htjela da poziv dobiju mladi igraci, eto dobili su bunoza i vranjes, jos samo treba anci diealnih 11 koji ce ponovo vratiti osmjeh na lica pravih Bosanaca i Hercegovaca..![]()

- Barca u srcu
- Kontakt:
Ma može bit Ronaldinho. Kao igrač je odličan, skidam mu kapu, ali kao selektor qurcu ne valja. Volio bih da me demantuje, da dobije Francuze, nije bitno koliko bitno je da ih nadigramo, da odigramo bolje. Biti trener i igrač nije isto. Vi zaboravljate da je Ćiro dobio Belgiju 2X, a nakon toga se prijateljske nisu ozbiljno shvaćale. Živi bili pa vidjeli. Kad remiziramo sa Luxemburgom, pitaću vas je li Pape dobar selektor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.