FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Schlager
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Schlager » 11 jan 2010, 11:06

Respektiva je napisao/la:I vi dolazite u situaciju u kakvoj smo mi nemogu dovest 2-3 kvalitetna igraca , razlozi su za malu djecu i puno supljih prica iz njihovih usta .. izgleda da u ovoj drzavi nema sposobnih ljudi da sjede u foteljama i vode klub..

Nije baš svuda tako...ima uprava koje šute i rade,koji manje prave raznorazne večeri,slikaju se po štampi posjećujući druge klubove,manje se razbacuju pričom o pojačanjima i Evropi,ali zato im ni Brazil i Argentina nisu daleko kad su pravi igrači u pitanju,stadioni im ispunjavaju sve Uefine kriterijume i imaju trening kampove sa nekoliko terena sa plastičnom travom,nisu dužni nikome ni marke....ima i takvih....

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 jan 2010, 11:07

Schlager je napisao/la:Nije baš svuda tako...ima uprava koje šute i rade,koji manje prave raznorazne večeri,slikaju se po štampi posjećujući druge klubove,manje se razbacuju pričom o pojačanjima i Evropi,ali zato im ni Brazil i Argentina nisu daleko kad su pravi igrači u pitanju,stadioni im ispunjavaju sve Uefine kriterijume i imaju trening kampove sa nekoliko terena sa plastičnom travom,nisu dužni nikome ni marke....ima i takvih....
Na zalost ove zemlje, samo je jedan takav!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 11 jan 2010, 11:11

" & $, " " вас ', " нас % ? & " $ "!
TREĆI PUT ČASTIMO

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 11 jan 2010, 11:15

Simpatizer je napisao/la:Baja leti sa klupe a izgleda da na nju sjeda Dzimi Maric, bivsi trener Vose.

Ovog trenera se sjecam po tome sto je odletio iz Vojvodine jer se suprotstavio Butorovicu koji mu se mijesao u posao!
Zna li se razlog Bajinog otpustanja?Meni je drago sto ide,a siguran sam da ko god dodje,da ce biti bolji od njega.
Treci put castimo

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 11 jan 2010, 11:15

Schlager je napisao/la:
Respektiva je napisao/la:I vi dolazite u situaciju u kakvoj smo mi nemogu dovest 2-3 kvalitetna igraca , razlozi su za malu djecu i puno supljih prica iz njihovih usta .. izgleda da u ovoj drzavi nema sposobnih ljudi da sjede u foteljama i vode klub..

Nije baš svuda tako...ima uprava koje šute i rade,koji manje prave raznorazne večeri,slikaju se po štampi posjećujući druge klubove,manje se razbacuju pričom o pojačanjima i Evropi,ali zato im ni Brazil i Argentina nisu daleko kad su pravi igrači u pitanju,stadioni im ispunjavaju sve Uefine kriterijume i imaju trening kampove sa nekoliko terena sa plastičnom travom,nisu dužni nikome ni marke....ima i takvih....
To sam i mislio reci , meni je to samo krivo jer imaju para da putuju da kupuju da trose kolko hoce a nerade nista za dobrobit .. a sto kazes imamo i mi i vi predobre uvjete za igru..

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 11 jan 2010, 11:18

tatamata je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:Baja leti sa klupe a izgleda da na nju sjeda Dzimi Maric, bivsi trener Vose.

Ovog trenera se sjecam po tome sto je odletio iz Vojvodine jer se suprotstavio Butorovicu koji mu se mijesao u posao!
Zna li se razlog Bajinog otpustanja?Meni je drago sto ide,a siguran sam da ko god dodje,da ce biti bolji od njega.
Izgleda da je Baja stvarno prosirio biznis sa kovertama. :mrgreen:
Medjutim, ovdje je vec pisano o tome tako da nije nista novo.
HAJ FAJV

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 11 jan 2010, 11:23

sta bi od igraca vojvodine? Mario Djurovski? hahahha

Bila je prozivka valjda prekljuce,ne stizu mi ta pojacanja :?
TREĆI PUT ČASTIMO

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 11 jan 2010, 11:47

Upravni odbor banjalučkog Borca danas donosi odluku o angažovanju nekadašnjeg trenera Vojvodine Zorana Džimija Marića.
Upravni odbor Borca iz Banjaluke bi na današnjoj sednici trebalo da za šefa struke postavi Zorana Džimija Marića umesto Vladimira Stojnića koji je sa klubom ostvario zapažene rezultate tokom jesenjeg dela sezone.

"Tačno je da su me čelnici Borca pozvali da se dogovorimo i voleo bih da budem deo kluba kojem je cilj osvajanje trofeja", kazao je Marić.

Nije poznat razlog zbog kojeg su čelnici najpopularnijeg kluba Republike Srpske odlučili da raskinu saradnju sa Stojnićem, ali rezultati sigurno nisu, jer se Borac nalazi na drugom mestu Premijer lige i učesnik je polufinala Kupa BiH.

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 11 jan 2010, 11:48

subzero81 je napisao/la:Upravni odbor banjalučkog Borca danas donosi odluku o angažovanju nekadašnjeg trenera Vojvodine Zorana Džimija Marića.
Upravni odbor Borca iz Banjaluke bi na današnjoj sednici trebalo da za šefa struke postavi Zorana Džimija Marića umesto Vladimira Stojnića koji je sa klubom ostvario zapažene rezultate tokom jesenjeg dela sezone.

"Tačno je da su me čelnici Borca pozvali da se dogovorimo i voleo bih da budem deo kluba kojem je cilj osvajanje trofeja", kazao je Marić.

Nije poznat razlog zbog kojeg su čelnici najpopularnijeg kluba Republike Srpske odlučili da raskinu saradnju sa Stojnićem, ali rezultati sigurno nisu, jer se Borac nalazi na drugom mestu Premijer lige i učesnik je polufinala Kupa BiH.
gdje si ovo nasao?
TREĆI PUT ČASTIMO

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 11 jan 2010, 11:53

http://www.sportske.net inace to ti je sportski zurnal

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 11 jan 2010, 11:57

subzero81 je napisao/la:http://www.sportske.net inace to ti je sportski zurnal
hvala...joj sta bi dao da dodje....
LIJTE KISE :D
TREĆI PUT ČASTIMO

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 11 jan 2010, 12:01

Zoran Maric sluzbeno trener Borca!!!

izvor:borac-sport
Treci put castimo

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 11 jan 2010, 12:01

Ma ovo ne da je mutno. dan prije Vranjes prica kako nece doci u Borac dok je Baja trener, i Baja ode. Sta se tu opet petlja i ko marise lovu veliko je pitanje, znam samo da je Baja otjerao Ljubojevica, Ogi zbog njega nije dosao i kad je to sve zavrseno I on ode.

Mutno je to sve.

Zna li neko nesto vise o ovom Dzimiju:), osim sto je bio trener Vose

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 11 jan 2010, 12:03

I ja bas nesto sve razmisljam kako se ovo sve odigralo brzinom svjetlosti. :mrgreen: Moje misljenje je da su oni postigli neki dogovor sa Maricem jos davnih dana,i sa se samo cekala ostavka Baje.
Treci put castimo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 11 jan 2010, 12:05

Mislim da je igrao u Celti iz Viga desetak godina,u vrijeme kad je Celta bila veoma jaka od 1980-1990.Bar tako piše na wickipedia,mada se ja nešto ne sjećam toga,znam da su tamo igrali Goran Djorović,Zvone Boban,ali njega se nešto ne mogu sjetiti...ko zna možda je bio na nekim pozajmicama a vodio se u Celti,a možda sam i ja zaboravio,nemam pojma....

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 11 jan 2010, 12:08

Schlager je napisao/la:Mislim da je igrao u Celti iz Viga desetak godina,u vrijeme kad je Celta bila veoma jaka.
da :D
TREĆI PUT ČASTIMO

lešinar

Post Postao/la lešinar » 11 jan 2010, 12:13

Ne mogu da vjerujem sta se desava prava smijurija

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 11 jan 2010, 12:13

Ajd sad recite vase miljenje,da li mislite da je dobra stvar sto je Baja otisao,ili ne?
Treci put castimo

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 11 jan 2010, 12:17

Bolje je pitanje da li je DZIMI osoba koja treba da vodi Borac, mogao je on da igra i u realu sto se mene tice, ali ga to ne cini osobom koja treba da vodi Borac. Ovoj upravi je izgleda dovoljno da vodis pjetlice u singapuru i odmah si potencijalni trener Borca, dokle vise tako stihijski postavljati i mjenjati trenere, moze li se i jedan zadrzati makar 2 sezone. Bojim se da je ovo samo jos jedan vid pranja novca, jer sad ce da nam dodji najstraznji igraci iz Srbije, a nama ce da ih prodaju kao zvijezde. A pravi igraci bjeze daleko od Borca. Ako zavrsimo ovu sezonu na 5 mjestu bice to uspijeh sa ovakvim radom i odnosom prema Borcu.

Nek nam je Bog na pomoci

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 11 jan 2010, 12:18

tatamata je napisao/la:Ajd sad recite vase miljenje,da li mislite da je dobra stvar sto je Baja otisao,ili ne?
vrijeme ce pokazati sve :D ja msm da je dobro,mnogo igraca nije doslo zbog baje,a par ih je i otislo :cry:
sa dzimijem ce biti bolje,al jedini problem je to sto cemo imati vise srbijanaca u ekipi to ja msm :twisted:
TREĆI PUT ČASTIMO

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.