Moderator/ica: GracanicaAA
Evo gore post od @redbulla. Ako se naplati tuzba, dalo bi se i koji dinar uloziti u ekipu, mozda 2, 3 iskusnija igraca. Ako tog novca ne bude, piciti dalje kao i do sad. Sve u skladu sa mogucnostima.
Koji napad kod drugog gola, 7 igrača je krenulo naprijed i takva je igra zadnjih 5 utakmica.Međuseljca ne treba komentarisat,samo da nam ga ko ne otme od večih klubova(naravno bez dinara).
Bojim se da ne bude ista priča kao s nekolicinom talentiranih igrača prije njega. Mislim da tu klub ne može toliko da utice, barem u ovoj poziciji u kakvoj smo sada i da dosta toga ovisi o samom igraču i njegovim roditeljima. Moje mišljenje je da bi trebao da ostane i da ovdje odigra 2-3 sezone, da u potpunosti sazrije, da se oduži svom klubu i navijačima, pa da onda zajedno s klubom ganja transfer van zemlje gdje bi i sam Čelik uzeo fin kolač od transfera. Nadam se da će se stvari promjeniti i po tom pitanju talentiranih igrača Čelika
Nece on tako lako otici iz Celika. Momak voli Celik i dobio je sansu na vrijeme. Samo nek se drzi Duvnjaka i nekne trci predrudu.Convicts1988 je napisao/la: ↑16 apr 2022, 23:06Bojim se da ne bude ista priča kao s nekolicinom talentiranih igrača prije njega. Mislim da tu klub ne može toliko da utice, barem u ovoj poziciji u kakvoj smo sada i da dosta toga ovisi o samom igraču i njegovim roditeljima. Moje mišljenje je da bi trebao da ostane i da ovdje odigra 2-3 sezone, da u potpunosti sazrije, da se oduži svom klubu i navijačima, pa da onda zajedno s klubom ganja transfer van zemlje gdje bi i sam Čelik uzeo fin kolač od transfera. Nadam se da će se stvari promjeniti i po tom pitanju talentiranih igrača Čelika![]()
Momci super igraju pod vodstvom Duvnjaka. Mozda se i najbolje vidjelo protiv Borca da nema bezveznog nabijanja lopte, probijamo sa strane, sredina sa Vardom i Salkicem dobro funkcionise, jos kad se Zuna vrati. Veliki potencijal ekipa ima, ako bi uspjeli zadrzati sve ili bar vecinu i za sljedecu sezonu bilo bi odlicno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.