Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

kokuz
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la kokuz » 03 avg 2012, 23:08

lumani je napisao/la:
kokuz je napisao/la:Zack Wright jedan je od nas!!

Zna li iko je l' dao išta Mirza u drugom osim onog zakucavanja?

"Dramaitčna pobjeda BiH nad Slovenijom, bez Edina Bavčića"

jedan prigodan naslov :lol:

Stipu bavketa,dobro bih bio dosao da odmori pojedince.
pa ne govorim ja da je on loš ako si mislio na to, nego koju god izgubimo uvijek razlog fali nam neko, tako da mi je drago da smo ovu pobjedili, prvenstveno zbog morala naravno, a i zbog tih glupih naslova :D
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 avg 2012, 23:08

Sta im je to Aco hebao na time-outu ? Nisam gledao utakmicu pa molim za pojasnjenje. Hvala unaprijed na odgovoru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 03 avg 2012, 23:10

Može li neko postaviti cijelu utakmicu ovdje, da ponovo pogledam? :D

Hvala !
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 03 avg 2012, 23:11

realno jedva sam cekao da ovaj turnir pocne da vidim ovu novu mladu reprezentaciju.Imamo 4 igraca i 9 padobranaca.Dali ce njih cetvorica(Kikan,Mirza,Nihad i Zack) biti dovoljna za kvalifikacije vidjecemo.mirza dobar 22 poena proglasen najkorisnim igracem,ja mu iskreno zamjerim nerezonske sutevena na pocetku napada ja mislim dva put preko ruke al to je Mirza pruzima odgovornost nekad ce to uci nekad ce nas nervirat al sve u svemu vidi se da je on svemir za ostatak reprezentacije.Kikan ne bas dobro prvo poluvrijeme al u drugom kad je stalo Nihu i Mirzu on je pogado i nosio igru. Zack borbeno i jak dobra odbrana solidan napad netipican amerikanac ne trosi puno lopti, kod mene je bas pokupio simpatije kad u trecoj cetvrtini dade neki nas faul kos za plus osam ja mislim a on se bas ono srcano obradova koda je sad neka utakmica prevazna pa se lomi rezultat.Nihad lijepa utakmica u par navrata se pogubio al on je jedini koji uz Teleta moze konstantu drzat i ici preko +20.Ovo ostalo lose sve,Sinanovic zali Boze one visine sto propada kad ga na ziceru zalijepi onaj slovenac pa na skoku isto zena par puta su mu iz ruke izbijali nezzvaljda sta krene nabolje al on i njie neko pojacanje za repku

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 avg 2012, 23:11

tetrahidrokanabinol je napisao/la:Neka vam je sutra Dragi Bog na pomoći 8-)
slika
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 03 avg 2012, 23:12

Vise ne padamo u trecoj cetvrtini, sad padamo u cetvrtoj :mrgreen: :mrgreen:

Bit' ce od njih nesto :D Hajmo sutra Srbe rastavit na proste faktore, samo nemoj da bude hajde igrajte bit' ce 50 razlike, idite u ku*ac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 03 avg 2012, 23:16

http://www.kzs.si/index.php?id=114&game ... -400$t&0=1" onclick="window.open(this.href);return false;

evo podataka malo.!!idemo sutra dalje..
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 03 avg 2012, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 03 avg 2012, 23:17

Kao prvo, nije uopste rijec ni o kakvom padu u nekoj od cetvrtina, nego o totalnom raspadu sistema kako se susret blizi kraju, tako da nista se nije napredovalo po tom pitanju na odnosu na Sabetovu reprezentaciju. Sve i nekako dobro krene 1. cetvrtina za 10 ali taj strah od pobjede, strah od uspjeha, nemozes iskorjenit iz Bosanca ;) Volio bih da sam optimista, ali tesko sinko, kad znajuci da samo igrali protiv ekipe kojoj nedostaje citava prva petorka nismo uspjeli lagano dobiti... Samo desetak dana je do pocetka kvalifikacija a pravi se nevjerovatnih 23 izgubljene... Mozete vi falit Zacka kolko hocete ali nista nije bolji od Gordica. Svaki napad koji je organzovao i svaka akcija iz odbrane je bila popracena njegovim buljenjem u nasu klupu i cekanje instrukcije od Ace, sto potiskuje njegov individulani kvalitet koji ocigledno ima. Volio bih da to bude dobro ali premalo je vremena, sutra ce nas Srbi spustit na zemlju i sve ispod 20 razlike je dobro za nas.

Miljan
Kontakt:

Post Postao/la Miljan » 03 avg 2012, 23:20

vidjet cemo sutra navecer na cemu smo...ovo veceras protiv mladih slovenaca je islo dobro,ali sutra cemo vidjeti moze li ova četvorka sa 8 padobranaca proci kvalifikacije...
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***

tetrahidrokanabinol
Kontakt:

Post Postao/la tetrahidrokanabinol » 03 avg 2012, 23:24

Ja vam samo bratski kažem sutra sve ispod poraza od 15 razlike bilo bi dobro za vas.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 avg 2012, 23:29

tetrahidrokanabinol je napisao/la:Ja vam samo bratski kažem sutra sve ispod poraza od 15 razlike bilo bi dobro za vas.
Eto mi ne znamo ti nam reci :roll:
Kolko si ono danas medalja očekivao, ha stručnjak :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

tetrahidrokanabinol
Kontakt:

Post Postao/la tetrahidrokanabinol » 03 avg 2012, 23:33

To što me pitaš nema veze sa ovom temom a kad već počinješ onda da ja tebe upitam ..
Koliko je bosna osvojila medalja do sad :?: :lol:
Vodimo normalnu raspravu naravno ako želiš ;)

ado21
Kontakt:

Post Postao/la ado21 » 03 avg 2012, 23:36

ja ne znam sta vi hocete da smo izgubili rekli bi evo izgubili protiv podmladenog tima slovenije evo pobijedili sad i to nevalja pa i mi smo promjenili sastav isto kao i slovenija danas smo pobijedili i sutra ocekuju svi pobjedu naravno da cemo izgubiti i to visokom razlikom zato sto je danas igralo samo 8 igraca 9 mitrovic koji je proveo nekih 3 minute teletovic je umoran jer je odigrao 38 minuta i sutra da ocekujemo pobjedu dajte moramo se spustiti na zemlju a za ovog sto kaze da imam 4 dobra igraca i 8 padobranaca neka mi samo navede kakvu smo grupu imali za evropsko prvenstvo 2011 i iz tih kvalifikacija neka mi nade 4 dobra igraca
nije mi samo jasno zasto ovaj armin avdibegovic nikako ne ulazi u igru da li jos nije usao u formu ili je nesto drugo u pitanju mislim da je trebao danas dati vpriliku nemanji mitrovicu i jozi brkicu a edin bavcic je valjda jos povrijeden imamo dosta tih problema sa povredama ali sigurno cemo proci kvalifikacije

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 03 avg 2012, 23:37

tetrahidrokanabinol je napisao/la:Ja vam samo bratski kažem sutra sve ispod poraza od 15 razlike bilo bi dobro za vas.
Za koga ćeš ti navijati??? Jbg, nije lako živiš u zemlji koju mrziš, pa moraš odabrati neku reprezentaciju da navijaš. Ja na Olimpijadi navijam za SAD.

ASUS
Kontakt:

Post Postao/la ASUS » 03 avg 2012, 23:38

Miljan je napisao/la:vidjet cemo sutra navecer na cemu smo...ovo veceras protiv mladih slovenaca je islo dobro,ali sutra cemo vidjeti moze li ova četvorka sa 8 padobranaca proci kvalifikacije...
Realno ne trebate gledati sutrašnju utakmicu kao mjerilo snage već da je iskoristite za uigravanje akcija protiv jače odbrane i zone na našeg jačeg pleja i jače spoljne igrače jer će vas to vjerovatno čekati u kvalifikacijama.

Isto tako nemojte napadati trenera nakon pripremnih utakmica, sutra će te vjerovatno doživjeti poraz, ali imajte u vidu da igrate protiv jedne od najboljih reprezentacija i da su utakmice na ovom kupu prvenstveno pripremne.
Ja očekujem našu pobjedu sa dvocifrenom razlikom i Lučića da nastavi sa dobrim partijama. Biće zanimljivo gledati duele Mačvana i Štimca sa Teletovićem.
Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!

http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 03 avg 2012, 23:44

ASUS je napisao/la:
Miljan je napisao/la:vidjet cemo sutra navecer na cemu smo...ovo veceras protiv mladih slovenaca je islo dobro,ali sutra cemo vidjeti moze li ova četvorka sa 8 padobranaca proci kvalifikacije...
Realno ne trebate gledati sutrašnju utakmicu kao mjerilo snage već da je iskoristite za uigravanje akcija protiv jače odbrane i zone na našeg jačeg pleja i jače spoljne igrače jer će vas to vjerovatno čekati u kvalifikacijama.

Isto tako nemojte napadati trenera nakon pripremnih utakmica, sutra će te vjerovatno doživjeti poraz, ali imajte u vidu da igrate protiv jedne od najboljih reprezentacija i da su utakmice na ovom kupu prvenstveno pripremne.
Ja očekujem našu pobjedu sa dvocifrenom razlikom i Lučića da nastavi sa dobrim partijama. Biće zanimljivo gledati duele Mačvana i Štimca sa Teletovićem.
Svaka čast Srbiji i Dušku Ivkoviću, ali da je jedna od najboljih reprezentacija, ne bi igrala na ovom turniru, nego na Olimpijadi gdje igraju najbolje selekcije. Od prošlosti se ne živi. Al' da je Srbija kvalitetna reprezentacija, to jeste...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 avg 2012, 23:50

voltron30 je napisao/la:nego na Olimpijadi gdje igraju najbolje selekcije
Ne bas najbolje :D

ne treba sad razmisljat ispod 15 je dobro..
nego odigrati najbolje sto mozemo i vidjeti koliko to stvarno vrijedi,ma koliko god izgubili.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

ASUS
Kontakt:

Post Postao/la ASUS » 03 avg 2012, 23:51

voltron30 je napisao/la:
ASUS je napisao/la:

Svaka čast Srbiji i Dušku Ivkoviću, ali da je jedna od najboljih reprezentacija, ne bi igrala na ovom turniru, nego na Olimpijadi gdje igraju najbolje selekcije. Od prošlosti se ne živi. Al' da je Srbija kvalitetna reprezentacija, to jeste...
Pa ja ne znam koliko si ti upućen u košarku ali ova djeca što sad igraju za Srbiju su 4. reprezentacija sa zadnjeg svjetskog prvenstva. Ispred su samo SAD, Litvanija koja pada jer doživljava naglu smjenu generacija i Turska (znamo kako je došla tu). Naravno dosta je dobrih repki u Evropi, tu su Španci, Francuzi ali mi sigurno imamo mjesto u samom kremu.
Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!

http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 03 avg 2012, 23:52

Raul_64 je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:nego na Olimpijadi gdje igraju najbolje selekcije
Ne bas najbolje :D

ne treba sad razmisljat ispod 15 je dobro..
nego odigrati najbolje sto mozemo i vidjeti koliko to stvarno vrijedi,ma koliko god izgubili.
Znam da ima i ovih egzotičnih s drugih kontinenata, ali ono što je trenutno najbolje u Evropi, Sjevernoj i Južnoj Americi nalazi se u Londonu!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.