Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ibizevic
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la Ibizevic » 04 sep 2015, 10:33

Sinoć je bio igrač manje na terenu, vjerovatno krivac za drugi primljeni pogodak... Potajno sam se nadao da će Meša gurnuti Vrančića umjesto njega ali eto.
Njegovo vrijeme je prošlo, ne vidim kako može doprinijeti reprezentaciji.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 04 sep 2015, 10:38

Drag mi je Hare igrač, imao je on odličnih utakmica za reprezentaciju. Ali protiv ovakvih protivnika on nema sta tražiti u prvom sastavu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 06 sep 2015, 10:04

slika
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 06 sep 2015, 10:07

Gabon je napisao/la:slika
:rol: :rol: :rol:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 sep 2015, 10:29

Drugo poluvrijeme protiv Belgijanaca dobar. Na zalost defanzivno totalno limitiran igrac koji ne postoji u nasem bloku i ne smije igrati protiv reprezentacija tipa Belgije pogotovu na onoj poziciji gdje je bio postavljen zadnju utakmicu. Jos on moze pomoci pogotovu u utakmicama tipa ovih koje nas cekaju. Ipak ja bi sto prije pokusao dovesti Milicevica jer je bolji igrac od njega. Po meni naravno. Za sada Medo je tu i ima moju podrsku. Uzivao sam gledajuci ga na Riazoru i tada sam bio bas ponosan na jednog naseg igraca ali moram pocrtati da je on na moju zalost toliko defanzivno limitiran da mi moramo poceti pomalo traziti druge solucije. Ipak sto neko rece boba je falila da ne udje onaj voley Belgiji a onda bi drugacije ocijenili ucinak Meda protiv Belgijanaca. Bez te bobe ostao je uz Vranjesa jedan od dvojice koji su nas kostali najvise u utakmici sa Belgijancima.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 06 sep 2015, 10:58

Haris je doktor za slabije utakmice tipa Andore, Izraela i slično tu njegova lucidnost dolazi do izražaja međutim za utakmice tipa ove prošle gdje se vodi mrtva trka za posjedom lopte i gdje je protivnik i tehnički i motoricki superiorniji definitivno nije pogotovo ako uzmemo u obzir u kakvoj se formi trenutno nalazi.
Nažalost, većina trenera bi ga stavila u prvih jedanaest i tu ne krivim Mesu sekunde jer mi nemamo tu širinu u igračkom kadru.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 sep 2015, 11:56

dubrovnik je napisao/la:Drugo poluvrijeme protiv Belgijanaca dobar. Na zalost defanzivno totalno limitiran igrac koji ne postoji u nasem bloku i ne smije igrati protiv reprezentacija tipa Belgije pogotovu na onoj poziciji gdje je bio postavljen zadnju utakmicu.
Najmanje sto je Mesa trebao da uradi ako se je vec odlucio za tih 11 igraca. Je da je zamjenio pozicije Mede i Pjanica. To bi bilo i za jednog i za drugog igraca kao i za cijeli tim bolje. A Medo nebi pokazao svoje nedostatke u defanzivi.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 sep 2015, 15:17

Ajax je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Drugo poluvrijeme protiv Belgijanaca dobar. Na zalost defanzivno totalno limitiran igrac koji ne postoji u nasem bloku i ne smije igrati protiv reprezentacija tipa Belgije pogotovu na onoj poziciji gdje je bio postavljen zadnju utakmicu.
Najmanje sto je Mesa trebao da uradi ako se je vec odlucio za tih 11 igraca. Je da je zamjenio pozicije Mede i Pjanica. To bi bilo i za jednog i za drugog igraca kao i za cijeli tim bolje. A Medo nebi pokazao svoje nedostatke u defanzivi.
Slazem se ja Ajaxe ali sve sam rekao za Mesu sto sam imao i ne zelim vise dodavati. Los izbor igraca(Medo i Ogi) i lose zamjene. Taktika nelosa. Napredak u odnosu na SS ali puno manji nego sam ocekivao. Eto jos jednom da ponovim. Nadam se da je nesto naucio protiv Belgije.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 14 sep 2015, 08:57

Medunjanin izgleda nece igrat do januara..Covjek ga i ne prijavljuje za tekme..
Drag i dobar igrac ,no .fudbal na visokom nivou bez utakmica ide jako tesko..Ne znam sta ce Mesa uradit ,al realno je da i njegovo vrijeme.prolazi...Sto bi reko jedan moj drug ,od svih nasih veznjaka , ma stranu mjegov karakater i sl,Besic ima nesto posebno,neku posebnu snagu...Ja u zivotu nisam.vidio Harisa da uklize ,udari ,jbg..I nemojmo govorit nisu isti tip.igraca,jasno da nisu al brate nagazi i navali na protivnika :)
Sve u svemu nadam se da ce proigrat..

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 14 sep 2015, 09:48

svaki igrac koji ne igra u svom klubu tj koji ne uspije izboriti ni poziv na utakmicu odnosno klupu i koji je treneru podjednako bitan kao cunjevi na treninzima ne bi trebao biti dio rostera reprezentacije kvaliteta bosne i hercegovine. realno gledano nakon SP apetiti su porasli i mi bi sa talentom kojeg imamo (a imamo ga) svaki ciklus trebali ganjati direktan plasman na zavrsni turnir i u jednoj takvoj situaciji za sentimentalnost, igranje na osnovu starih zasluga i slicne amaterske greske nema mjesta, a ove greske, nazalost, nikako da iskorijenimo.

sto se tice medunjanina konkretno drag mi je jer uvijek sam bio slab na ovaj tip igraca - veliki znalac sa loptom, strasna ljevica, dribler i sta sve ne, ali treba biti iskren pa reci kako je i bolje i vece znalce od njega moderni fudbal sazvakao i ispljunuo nazad u zemlju iz koje su dosli. jednostavno, ta njegova tromost i nedostatak trke i kretanja za jednog veznjaka je nesto sto jedna ozbiljna formacija ne bi trebala trpiti, pogotovo protiv jakih rivala tipa belgija. sta mi to zapravo imamo od njega u ovom trenutku? sta on to daje nasoj igri da bi ga se forsiralo?

ako tome dodamo da taj igrac ne da nije standardan u svojoj ekipi, nego nije nikako u trenerovim planovima po ko zna koji put u svojoj karijeri onda dolazimo do zakljucka da isti ne bi trebao biti dio nase reprezentacije. mislim da je krajnje vrijeme da se okrenemo nekim mladjim i modernijim igracima, a harisu svakako veliko hvala za sve sto je uradio u svetom dresu. medjutim, u situaciji kada biramo samo najbolje i igrace od kojih cemo imati najvise koristi on ne bi trebao biti siguran izbor.

da sumiram: poziv u 23 igraca i status mentora mladjima - mozda, prvih 11 i neka znacajna minutaza - definitivno ne.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 14 sep 2015, 21:38

Kakva kanta raspala je ovaj Medunjanin, pa bolan ne može se izboriti da bude u 18 igrača Deportiva...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 14 sep 2015, 22:15

HankMoody je napisao/la:Kakva kanta raspala je ovaj Medunjanin, pa bolan ne može se izboriti da bude u 18 igrača Deportiva...
Hajde gledaj Barsu ne belazgaj, duga je sezona.
Medunjanin :kafa:
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 14 sep 2015, 22:40

Stvarno je neozbiljno da Medunjanin bude u startnih 11. Salihovic je uvijek bio bolji igrač, a i sada je. Jeste da igra u Kini, ali barem igra.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 14 sep 2015, 22:53

jasmin10 je napisao/la:Stvarno je neozbiljno da Medunjanin bude u startnih 11. Salihovic je uvijek bio bolji igrač, a i sada je. Jeste da igra u Kini, ali barem igra.

Tako je :thumbup: :thumbup: Salihovic doktor :kafa: za medu a pogotovo za germance zlocince a.h., t.s.s !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 14 sep 2015, 22:56

bhfanatic14 je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Stvarno je neozbiljno da Medunjanin bude u startnih 11. Salihovic je uvijek bio bolji igrač, a i sada je. Jeste da igra u Kini, ali barem igra.

Tako je :thumbup: :thumbup: Salihovic doktor :kafa: za medu a pogotovo za germance zlocince a.h., t.s.s !!!
Dosadi li ti ikad toliko smarati s istom pričom? Dosadiš li sam sebi?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 14 sep 2015, 23:31

bhfanatic14 je napisao/la:

Germanija Sead i Papke nas u golema gowna zavalili :oops:

nut_shell
Kontakt:

Post Postao/la nut_shell » 15 sep 2015, 23:14

slika

Evo Medo izgleda u Rimu danas.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

"Mislim na Sea, dakle postojim."

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 15 sep 2015, 23:23

Frajer hladi damu po Rimu dok se sezona zahuktava, ako ga Meša stavi protiv Welsa u prvih 11 to će biti ravno harakiriju

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 sep 2015, 23:25

Lik ima 30 godina, u zivotu nije odradio dvije normalne sezone za redom u istom klubom. Je li do mentaliteta, naravi ili kvaliteta pitanje je.

Sigurno da nema sta trazit na spisku, a ne u prvih 11. Seju pozvat i gurnut u prvih 11.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 16 sep 2015, 00:29

nut_shell je napisao/la:slika

Evo Medo izgleda u Rimu danas.
Dosao da potpise za Romu :kafa: Lazio :hmmmmm: :bih:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic i 25 gostiju.