FA cup za nas je duplo nista,ali za otocane nesto ogromno.
Isto kao sto se Mostar i cjela Hercegovina palila na kup Marsala Tita sa Velezom.
Ova mladza generacija pojma nema sta je to.
E Begovic neki dan rece ,kako bi strasno volio zaigrati na Wembleyu u polufinalu i pogotovo finalu tog kupa.
Zaigrat ce ali u mekinjama.
Razlog nije dogovor vec klasicna kazna,suspenzija ne na bas lijepe oci.Posto ovog nema ni klupi.
Ono odbijanje Begovica da brani u Stokeu je bilo bas tekma u kupu.
Ok neces,nemoras.Sad kad ti je nasladze tek neces.
Begovic je covjek koji jedno govori,drugo razmislja,a trece radi.
Cas prica jedno na Kanadskim glasilima,nama drugo,Enlgezima trece.
Tipican prevtaner,koji bi jednom guzicom volio na pet stolica sjesti.
To u kafani i moze,ali u profesionalnom svijetu nikako.
Kako rekoh odvalice ga to ponasanje po glavi.Kad mu bude nasladje.Pa ce onda gledati odakle vedri.
U repci ga fakticki Pape jedino i brani i ne otpisuje.Ovi ostali su ga vec poslali u pet pm.Nisu ga nesto mirisali ni prijasnji treneri u repci.Crna ovca,koja samu sebe farba.
Ja sam gotovo siguran,da on nikad nece nista dobrog donijeti u repci.
Na stranu kvalitet,u timskom radu barem sto se tice repke ce uvijek ispadati.U klubu je para i to je sto ga vuce.
U repci je druga prica,a on to nema niti ce ikada imati.Tako da ce se vazda osjecati ko' **** ostavljeno kraj puta.
A gurati takvog golmana na golu u vaznim tekmama sa tim osjecajem i nije bas pametno .
Yebat ce ga bas ta bahatost prema repci..
P.S reci da je Pape amater je najveca glupost .Jer bas i u bivsoj repci,i u klubovima je slovio kao jedan od najvecih profesionalca.Rad,rad i rad.
Tek nakon nekog odredjenog vremena se njegov rad i profesionalnost u repci moze uociti.
On nije kafanski covjek,koji ce ti prodavati pricu,vec hajmo zasukati rukave,u ovom slucaju nogave
O pedagogiji hm,zamisli dekana na filozofskom fakultetu, staru fudbalsku zvjezdu.Tesko to ide zajedno,zar ne.Ali primjer je Besic postavljen tamo gdje u HSV nije igrao.Protiv Mexica apsolutno sve odusevio.Trener svih trenera trunio kako Pjanic nemoze zajedno sa Misketom.A Pape ih sa onakvom losom formom poreda ko dva vojnika.Lulica ubjedio da mu Bale nije ni do koljena u poluvremenu protiv Rumuna.Ovaj to fakat najozbiljnije shvatio.

Ima toga jos.
Sa Begovicem bi 99% selektora zavrsilo pricu.I nikad vise nebi bio pozvan.To nije slucaj sa Papetom,znaci sad je do Begovica da dobro razmisli sta mu je raditi.
Mada ga licno moje oci nebi voljele vidjeti,taman bio na kraju i u M.U,djaba mu.Bugarska repka je recimo imala najmanju korist,to sto je Berbatov bio zvjer u Totenhamu a onda u M.U.Kad se posrao i popisao na svoju repku,vrlo rano.
Repka nije za zayebancije i preseravanja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu