Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Titova-Juga
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Titova-Juga » 22 apr 2011, 20:42

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
Begovic je definitivno zasluzio i pokazao da treba da bude nas prvi golman. Kenu su, nazalost, povrede satrale (pogotovo ta kronicna povreda ledja) i "otjerale" ga od liga petice.

Po cemu je zasluzio neko da ga se sto puta zove ? Da nije mozda Buffon ?
Ma dajte ljudi, treba imat obraza!
Nikada ga ja vise ne bih zovno. Isti je Salihamidzic sto je milion prijateljskih za repku propustio na kofol ozljede.
Igrao bi meni samo onaj ko ce se srcem boriti i igrati za repku iz ljubavi.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 22 apr 2011, 21:01

Titova-Juga je napisao/la:
Begovic je definitivno zasluzio i pokazao da treba da bude nas prvi golman. Kenu su, nazalost, povrede satrale (pogotovo ta kronicna povreda ledja) i "otjerale" ga od liga petice.

Nikada ga ja vise ne bih zovno. Isti je Salihamidzic sto je milion prijateljskih za repku propustio na kofol ozljede.
Zasluzio je svojim partijama u Premiershipu. Ta izvlacenja za prijateljske utakmice ne bih vise komentarisao..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 apr 2011, 21:12

Zasluzio je svojim partijama u Premiershipu. Ta izvlacenja za prijateljske utakmice ne bih vise komentarisao..

U svako doba bih i Buffona otpisao kada bi poceo sr*ati a ne jednog Begovica koji se prenemaze dal da dodje na prijateljsku.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 22 apr 2011, 21:34

Titova-Juga je napisao/la: U svako doba bih i Buffona otpisao kada bi poceo sr*ati a ne jednog Begovica koji se prenemaze dal da dodje na prijateljsku.

Sreca pa ni jedan od nas nije selektor. Ja sam objektivno rekao da je pokazao kvalitet u Premiershipu (najjacoj europskoj ligi) i da je po tom osnovu zasluzio da bude nas prvi golman.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 apr 2011, 21:38

Titova-Juga je napisao/la: U svako doba bih i Buffona otpisao kada bi poceo sr*ati a ne jednog Begovica koji se prenemaze dal da dodje na prijateljsku.

Sreca pa ni jedan od nas nije selektor. Ja sam objektivno rekao da je pokazao kvalitet u Premiershipu (najjacoj europskoj ligi) i da je po tom osnovu zasluzio da bude nas prvi golman.
Ne kazem ja nista, covjek ima kvalitet da bude sigurno br. 1 u nasoj repki, ali treba imati i postovanja prema istoj, sto doticni ocigledno ne posjeduje.

Smrt nacionalizmu !!

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 22 apr 2011, 21:40

Ne kazem ja nista, covjek ima kvalitet da bude sigurno br. 1 u nasoj repki, ali treba imati i postovanja prema istoj, sto doticni ocigledno ne posjeduje.
Polako, mlad je, sazrijet će. Shvatiti će on da mora imati više respekta i obzira, te da mu se više ne smije dešavati da prokocka povjerenje selektora. Kad to bude ukupč'o, a ne sumnjam da hoće, "unovčit" će sav svoj talent u repki.
Still learning...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 apr 2011, 21:46

domineysn je napisao/la:
Polako, mlad je, sazrijet će. Shvatiti će on da mora imati više respekta i obzira, te da mu se više ne smije dešavati da prokocka povjerenje selektora. Kad to bude ukupč'o, a ne sumnjam da hoće, "unovčit" će sav svoj talent u repki.
Nesto cisto sumnjam, mnogo me podsjeca na H.Salihamidzica i njegove oscilacije sto se postovanja tice.
Daj Boze da sam u krivu.

Nije repka klub, sve su rijedji sto igraju za svoje zemlje srcem i imaju postovanja prema istim.
To dovoljno govori o tome kakav je i svijet danas.

Smrt nacionalizmu !!

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 07 maj 2011, 01:11

Bez imalo ustrucavanja ,Da ja branim u najjacoj svjetskoj ligi i pretendiram da budem golman ,a i bicu,jednog od najvecih klubova svijeta, onda je svakom normalnom jasno da bi trebao dobiti prednost ispred golmana koji brani u 2 oj Turskoj ligi.I dok budu igrali igraci tipa Hasagica nikad nigdje otici necemo.Svi oni koji iole poznaju kvalitet nogometa znaju u cemu je razlika izmedju ove dvojice.Begovic je BOLJI golman 2 puta.Dalje nema......
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 07 maj 2011, 01:47

nostradamus je napisao/la:Bez imalo ustrucavanja ,Da ja branim u najjacoj svjetskoj ligi i pretendiram da budem golman ,a i bicu,jednog od najvecih klubova svijeta, onda je svakom normalnom jasno da bi trebao dobiti prednost ispred golmana koji brani u 2 oj Turskoj ligi.I dok budu igrali igraci tipa Hasagica nikad nigdje otici necemo.Svi oni koji iole poznaju kvalitet nogometa znaju u cemu je razlika izmedju ove dvojice.Begovic je BOLJI golman 2 puta.Dalje nema......

Dosta raje u BiH ne konta jednu stvar. Begovic, kao i mnoga raja koja su otisli iz BiH sa 10 i ispod godina starosti su silom prilika morali sazrijeti tu gdje su odrasli. On je sazrio u Njemackoj, Kanadi, i evo sad u Engleskoj. Begovic ne razumije nas mentalitet i nas, hajmo rec drugaciji (ali vise neprofesionalan) odnos prema poslu. On ima (i imace) nesporazume sa Susicem jer on je navikao na jedan metod rada a Susic se ponasa ko da trenira Brotnju iz Citluka, a ne BH repku. On jednostavno ne razumije nacin komunikacije sa osobom kao sto je osoba koja je odrasla vani - sto Begovic jeste. S njim se moze pricati na nasem jeziku ali se mora ponasati kao sto se ponasas sa strancem. On to jeste... I bojim se da ce Susic svojim grubim ponasanjem tipa "ja nisam nikad kriv - ti si vazda kriv jer se ja pitam" jednostavno otjerati ovog igraca.

Begovicev izostanak sa zadnje 2 tekme nije njegova greska - nego Susiceva greska, samo sto Susic to nece da prizna nego odbaciva krivicu negdje drugo. A Begovic s druge strane (sasvim razumiljivo) se pita: 1) odakle ovoliki problem odjednom (jer mu nista nije jasno), i 2) ma necu ja da radim s ovakim trenerom (jer po njegovom svatanju sve je bilo cisto dok Susic nije okrenuo plocu i poceo njega okrivljivati po medijima)...

Begovic nije naucio na Balkansku bahatost koju Susic ima. Susic nije psiholog i nece biti dobra saradnja izmedju ove dvojice ako Susic ne skonta da je njegov posao da probleme rjesava oci u oci a ne da pravi pritisak preko medija... Na kraju krajeva Susic nemoze Begovicu napravit pritisak preko medija, jer Begovic je jedan od najzapazenijih golmana u najboljoj ligi na svijetu, a Susic kao trener nije jos nigdje.

Ali eto... kod nas moze sve.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 07 maj 2011, 02:14

Svaka cast Hasagicu ali ja mislim da bi Begovic trebao biti nas broj 1 golman.Mnogo igraca se ponasalo cak i gore nego Asmir i opet nisu bili odbaceni.Jaro brani u najjacoj ligi i mi bi smo trebali biti sretni sto imamo takvog golmana .Normalno da je repka numero uno i da je morao prisustvovat prijateljskim utakmicama,ali da se odreknemo takvog golmana zbog toga onda to je bas glupo .
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 maj 2011, 02:19

MostaracVelezovac je napisao/la:
nostradamus je napisao/la:Bez imalo ustrucavanja ,Da ja branim u najjacoj svjetskoj ligi i pretendiram da budem golman ,a i bicu,jednog od najvecih klubova svijeta, onda je svakom normalnom jasno da bi trebao dobiti prednost ispred golmana koji brani u 2 oj Turskoj ligi.I dok budu igrali igraci tipa Hasagica nikad nigdje otici necemo.Svi oni koji iole poznaju kvalitet nogometa znaju u cemu je razlika izmedju ove dvojice.Begovic je BOLJI golman 2 puta.Dalje nema......

Dosta raje u BiH ne konta jednu stvar. Begovic, kao i mnoga raja koja su otisli iz BiH sa 10 i ispod godina starosti su silom prilika morali sazrijeti tu gdje su odrasli. On je sazrio u Njemackoj, Kanadi, i evo sad u Engleskoj. Begovic ne razumije nas mentalitet i nas, hajmo rec drugaciji (ali vise neprofesionalan) odnos prema poslu. On ima (i imace) nesporazume sa Susicem jer on je navikao na jedan metod rada a Susic se ponasa ko da trenira Brotnju iz Citluka, a ne BH repku. On jednostavno ne razumije nacin komunikacije sa osobom kao sto je osoba koja je odrasla vani - sto Begovic jeste. S njim se moze pricati na nasem jeziku ali se mora ponasati kao sto se ponasas sa strancem. On to jeste... I bojim se da ce Susic svojim grubim ponasanjem tipa "ja nisam nikad kriv - ti si vazda kriv jer se ja pitam" jednostavno otjerati ovog igraca.

Begovicev izostanak sa zadnje 2 tekme nije njegova greska - nego Susiceva greska, samo sto Susic to nece da prizna nego odbaciva krivicu negdje drugo. A Begovic s druge strane (sasvim razumiljivo) se pita: 1) odakle ovoliki problem odjednom (jer mu nista nije jasno), i 2) ma necu ja da radim s ovakim trenerom (jer po njegovom svatanju sve je bilo cisto dok Susic nije okrenuo plocu i poceo njega okrivljivati po medijima)...

Begovic nije naucio na Balkansku bahatost koju Susic ima. Susic nije psiholog i nece biti dobra saradnja izmedju ove dvojice ako Susic ne skonta da je njegov posao da probleme rjesava oci u oci a ne da pravi pritisak preko medija... Na kraju krajeva Susic nemoze Begovicu napravit pritisak preko medija, jer Begovic je jedan od najzapazenijih golmana u najboljoj ligi na svijetu, a Susic kao trener nije jos nigdje.

Ali eto... kod nas moze sve.
Sve je to slucaj i sa Pjanicem,Salihovicem,Vedom itd.Pa nikad se nije desilo toliko problema.Nego bas sa ovim.
Begovicevo ponasanje se vrlo lako moze obiti o glavu.Kad naleti na tvrdoglavijeg trenera.Ono sto je u repci ili klubu cinio,kod nekih nikad vise ni klupe nebi vidio.Taman da je 100 puta talentovan i kvalitetan.I cuj gluposti, nije navikao na Balkansku bahatost.To mu roditelji Skoti :roll: Fazon i jeste je sto se bas on bahato ponasa.
Sto se tice pritska,Pape ga nakon svega nije otpisao.Dok ovaj kako rece jeste i to sam sebe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 07 maj 2011, 03:39

Ne mislim da si u pravu iz prostog razloga sto Begovic nema problema u svom klubu i sto on nikad nije bio disciplinski kaznjen. Nikad nije bio pomjeren na klupu radi ponasanja. Nikad mu nisu odbili kompenzaciju radi ponasanja. Znaci bez obzira na pljuvanje raznih Pape-ljubovica, Begovic jednostavno nije igrac sa problematicnom proslosti. Eto ti dokazi ako jeste ako mozes - ali da to dokazes moras mi pokazat bar 3 navrata gdje je Begovic uradio nesto i bio kaznjen od svog kluba. Jer ono sto mu Pape i Pape-ljubovici prisivaju jeste da je Begovic problematican, da odbija da igra, da je neprofesionalan.

Znaci gledajuci realno, imas igraca koji nikada nije bio disciplinski kaznjen a igra u ligi gdje je nivo profesionalizma daleko iznad naseg i velike vecine drugih liga, a sa druge strane imas naseg trenera koji nikad nije bio trener na tom nivou. I nemas dokaza ko je kriv za ono sto je bilo u zadnje 2 utakmice - samo imas optuzbe u oba pravca - kome ces vjerovati?

Dalje, imas igraca koji je "navodno" nesto uradio i trenera koji to isto dojavljuje tom igracu PREKO NOVINA. Sama cinjenica da je Pape javio ono sto misli preko novina - a ne u 4 oka. Plus uz to da je on njemu spomenuo disciplinu - bez ikakvog procesa (koji postoji u svim profesionalnim sportovima), znaci imas trenera koji kaze "on je pogrijesio jer ja kazem da je pogrijesio" - samo to po sebi ti mora dati do znanja da tu nesto nije u redu. Trener ima pravo da disciplinira igraca - to je tacno - ali nema pravo da ga disciplinira tek tako "jer se njemu cefne" i isto tako trener ima duznost da sve nesporazume rjesava sa igracem a ne da dolazi do situacije gdje igrac moze da kaze "ja pojma nemam o cemu on prica"... Jer da je bio ikakav postupak u NSBiH i da je neka grupa ljudi sagledala sve i rekla "Begovic je kriv za nesto" (STO SE RADI SVUGDJE OSIM U NASEM SAVEZU) - Begovic nebi mogao reci "ja pojma nemam o cemu on prica".

Znaci to su 2 greske koje mozemo ustanoviti iz onog sto se obojica i Begovic i Susic slazu.

Kako god okrenes - Susiceva prica u ovom svemu je jako sumnjiva. I ja se bojim da upravo ta BAHATOST, DA - BAHATOST - ne zavrsi u sranju da BH repka podudla radi Susiceve bahatosti i neprofesionalizma.

Jer gledaj, nemoze se ucit trenerski posao u repki. Neko mora biti odlican trener, sa uspjesima, sa karijerom na klupi, sa osvojenim titulama da bi mogao biti trener - to Susic nema. Susic je amater - i ova citava stvar sa Begovicem dokazuje koliko on nezna i koliko nije spreman. Mozda on zna postaviti igru - iznenadio me prosli put kako je dobro postavio igru - to mu se mora priznati - ali kao pedagog izgleda tanak. I to sto ga vi mnogi opravdavate - samo BH repki cinite medvjedju uslugu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 maj 2011, 06:15

FA cup za nas je duplo nista,ali za otocane nesto ogromno.
Isto kao sto se Mostar i cjela Hercegovina palila na kup Marsala Tita sa Velezom.
Ova mladza generacija pojma nema sta je to.
E Begovic neki dan rece ,kako bi strasno volio zaigrati na Wembleyu u polufinalu i pogotovo finalu tog kupa.
Zaigrat ce ali u mekinjama.
Razlog nije dogovor vec klasicna kazna,suspenzija ne na bas lijepe oci.Posto ovog nema ni klupi.
Ono odbijanje Begovica da brani u Stokeu je bilo bas tekma u kupu.
Ok neces,nemoras.Sad kad ti je nasladze tek neces.
Begovic je covjek koji jedno govori,drugo razmislja,a trece radi.
Cas prica jedno na Kanadskim glasilima,nama drugo,Enlgezima trece.
Tipican prevtaner,koji bi jednom guzicom volio na pet stolica sjesti.
To u kafani i moze,ali u profesionalnom svijetu nikako.
Kako rekoh odvalice ga to ponasanje po glavi.Kad mu bude nasladje.Pa ce onda gledati odakle vedri.
U repci ga fakticki Pape jedino i brani i ne otpisuje.Ovi ostali su ga vec poslali u pet pm.Nisu ga nesto mirisali ni prijasnji treneri u repci.Crna ovca,koja samu sebe farba.
Ja sam gotovo siguran,da on nikad nece nista dobrog donijeti u repci.
Na stranu kvalitet,u timskom radu barem sto se tice repke ce uvijek ispadati.U klubu je para i to je sto ga vuce.
U repci je druga prica,a on to nema niti ce ikada imati.Tako da ce se vazda osjecati ko' **** ostavljeno kraj puta.
A gurati takvog golmana na golu u vaznim tekmama sa tim osjecajem i nije bas pametno .
Yebat ce ga bas ta bahatost prema repci..
P.S reci da je Pape amater je najveca glupost .Jer bas i u bivsoj repci,i u klubovima je slovio kao jedan od najvecih profesionalca.Rad,rad i rad.
Tek nakon nekog odredjenog vremena se njegov rad i profesionalnost u repci moze uociti.
On nije kafanski covjek,koji ce ti prodavati pricu,vec hajmo zasukati rukave,u ovom slucaju nogave :mrgreen:
O pedagogiji hm,zamisli dekana na filozofskom fakultetu, staru fudbalsku zvjezdu.Tesko to ide zajedno,zar ne.Ali primjer je Besic postavljen tamo gdje u HSV nije igrao.Protiv Mexica apsolutno sve odusevio.Trener svih trenera trunio kako Pjanic nemoze zajedno sa Misketom.A Pape ih sa onakvom losom formom poreda ko dva vojnika.Lulica ubjedio da mu Bale nije ni do koljena u poluvremenu protiv Rumuna.Ovaj to fakat najozbiljnije shvatio. :D Ima toga jos.
Sa Begovicem bi 99% selektora zavrsilo pricu.I nikad vise nebi bio pozvan.To nije slucaj sa Papetom,znaci sad je do Begovica da dobro razmisli sta mu je raditi.
Mada ga licno moje oci nebi voljele vidjeti,taman bio na kraju i u M.U,djaba mu.Bugarska repka je recimo imala najmanju korist,to sto je Berbatov bio zvjer u Totenhamu a onda u M.U.Kad se posrao i popisao na svoju repku,vrlo rano.
Repka nije za zayebancije i preseravanja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 maj 2011, 08:44

Često dobijem osjećaj da naš narod samo čeka neki mali povod da bi nekoga prozvao, pa čemu to? Nema nas 200 miliona. Fali nam malo više razumjevanja a bogami i komunikacije.
Asmir je mlad golman, bori se za svoje mjesto. U klubu mu za leđima puše iskusni Sorensen, dokazani golman i ime, ne samo u Engleskoj nego i u Evropi kao prvi golman Danske već godinama. Ako je trener Asmira "savjetovao" da bi mogao izgubiti mjesto ako ode u Ameriku na prijeteljsku utakmicu u sred sedmice onda mislim da svak može razumjeti njegov potez. Mislim da to nije razlog da se neko otpiše ili napada, jer i nama i reprezentaciji ide u korist ako Asmir učvrsti svoje mjesto u ekipi. Golman koji ne brani redovno je za 50% slabiji.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 maj 2011, 09:19

calcio je napisao/la:Često dobijem osjećaj da naš narod samo čeka neki mali povod da bi nekoga prozvao, pa čemu to? Nema nas 200 miliona. Fali nam malo više razumjevanja a bogami i komunikacije.
Asmir je mlad golman, bori se za svoje mjesto. U klubu mu za leđima puše iskusni Sorensen, dokazani golman i ime, ne samo u Engleskoj nego i u Evropi kao prvi golman Danske već godinama. Ako je trener Asmira "savjetovao" da bi mogao izgubiti mjesto ako ode u Ameriku na prijeteljsku utakmicu u sred sedmice onda mislim da svak može razumjeti njegov potez. Mislim da to nije razlog da se neko otpiše ili napada, jer i nama i reprezentaciji ide u korist ako Asmir učvrsti svoje mjesto u ekipi. Golman koji ne brani redovno je za 50% slabiji.
Koji je ''savjet'' bio za tekmu u Slovackoj :roll:
Povod koji se zvao hoce-nece mu je vec odavno.Jos dok je ''stolovao''u Kanadi
Ostvario je svoj cilj i standardan je u premier ligi.U pravu si,fali itekako razumjevanja.Jer kako objasniti Salihovicu,Vedi,Pjanicu koji se isto tako grcevito bori za svoju poziciju da jedni mogu cuvati svoju guzcu u timu a druge ko yebe.
Repka mu je sada samo smetalo,zbog koje bi nedaj boze mogao izgubiti standardno mjestu u ekipi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 maj 2011, 09:30

harishp je napisao/la:
calcio je napisao/la:Često dobijem osjećaj da naš narod samo čeka neki mali povod da bi nekoga prozvao, pa čemu to? Nema nas 200 miliona. Fali nam malo više razumjevanja a bogami i komunikacije.
Koji je savjet bio za tekmu u Slovackoj :roll:
Povod koji se zvao hoce-nece mu je vec odavno.Jos dok je ''stolovao''u Kanadi
Ostvario je svoj cilj i standardan je u premier ligi.
Repka mu je sada samo smetalo,zbog koje bi nedaj boze mogao izgubiti standardno mjestu u ekipi.
E vidiš ne shvatam ovo kad kažeš repka mu je smetalo.
Isto kao i oni koji govore da je Braco igrao preko kurca za reprezentaciju.
Pa ako im smeta igranje za repku onda sve što trebaju uraditi je oprostiti se, "zdravo, ne želim više igrati, puno sreće u nastavku". Ko bi se godinama mic po mic opraštao kad se može sa jednim pozivom na telefon oprostiti?
Možda je do mene, samo ne vidim ko bi se godinama patio i radio nešto što mu smeta, i usput čupao živce navijačima. Mislim da nema takvih.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 maj 2011, 09:43

Braco je dokazao to malo zesce.
i Braco je sasvim druga prica.
Odbiti repku Njemacke ili Kanade su dva nepojmiva pojma.
Onda njegove igre,pisem za one koji su repku pratili od 96 a ne ove novokonponovane.
Razlika drasticna da nemoze biti drasticnija.
Odzivi u repci???Hebote Braco u pola jedanest navecer zavrsava tekmu sa Bajernom u nedelju.A ujutro vec na putu za Sarajevo,da bi odmah zatim presjeo za Teheran. :shock: To je za Begovica,visa matematika.
Jedini razlog zasto je Begovic presao u BIH repku.Lezi u tome sto je u Kanadi fudbal popularan kao kod nas hokej na travi.
I sto su bile velike sanse da odemo na svjetsko.A i ovaj noktima grebao za standardnu poziciju u Portsmouthu.
Mozda je kontao,cuj ja u Portsmouthu dovoljno je da se pojavim i eto mi standardnog mjesta u repci a i u klubu ce me drugacije gledati..
Onda kad je ostvario to u klubu..
Ocito je da se zayebao sa repkom.Pa s tim u vezi tako se i ponasa prema repci i pretpostavljenim.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 maj 2011, 10:10, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 maj 2011, 10:07

harishp je napisao/la:Braco je dokazao to malo zesce.
Onda njegove igre,pisem za one koji su repku pratili od 96 a ne ove novokonponovane.
Odzivi u repci???Hebote Braco u pola jedanest navecer zavrsava tekmu sa Bajernom u nedelju.A ujutro vec na putu za Sarajevo,da bi odmah zatim presjeo za Teheran. :shock: To je za Begovica,visa matematika.
Jedini razlog zasto je Begovic presao u BIH repku.Lezi u tome sto je u Kanadi fudbal popularan kao kod nas hokej na travi.
I sto su bile velike sanse da odemo na svjetsko.A i ovaj noktima grebao za standardnu poziciju u Portsmouthu.
Mozda je kontao,cuj ja Portsmouthu dovoljno je da se pojavim i eto mi standardnog mjesta u repci a i klubu ce me drugacije gledati..
Ocito je da se zayebao sa repkom.Pa s tim u vezi tako se i ponasa prema repci i pretpostavljenim.
Pa eto onda možemo uskoro očekivati njegov konačni i definitivni oproštaj od repke.
A ako ga ne bude onda ipak ispada da nisi u pravu. ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 maj 2011, 10:12

Ma sve to moj ti @calcio ispada u pm.
Odnos pojedinaca prema repci je ko' i prema istrosenom ****.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

kladionicar
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar » 09 maj 2011, 12:32

harishp je napisao/la:Braco je dokazao to malo zesce.
Mozda je kontao,cuj ja u Portsmouthu dovoljno je da se pojavim i eto mi standardnog mjesta u repci a i u klubu ce me drugacije gledati..

Tako je i trebalo da bude,da smo imali normalnog trenera...
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, EdinjoBos, jasmin10 i 33 gosta.