L'Avvocato je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nije ofsjad ... nikako
pa ko je reko da nije offside, offside je cisti i sta sad jel to ide na stetu tvom klubu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
L'Avvocato je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nije ofsjad ... nikako
Ranocchia : „ Da,dirao sam loptu.Malo ali i to malo je bilo dovoljno.Najvažnije je da smo pobijedili.Nismo odigrali dobro,ali najvažnije iz ove utakmice su tri boda sa kojim ćemo nastaviti našu borbu u šampionatu.L'Avvocato je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nije ofsjad ... nikako
RanocchiaHuska je napisao/la: Ranocchia : „ Da,dirao sam loptu.Malo ali i to malo je bilo dovoljno.Najvažnije je da smo pobijedili.Nismo odigrali dobro,ali najvažnije iz ove utakmice su tri boda sa kojim ćemo nastaviti našu borbu u šampionatu.
Naravno da ce biti spreman.Huska je napisao/la:Omere oce bit spreman Robben za tekmu...
On je u finalu pruzio vrlo solidnu partiju, ali nije imao podrske od strane svojih suigraca. Ovaj put ce imati jednog Riberya koji je naprosto lud za pobjedama i skoro godinu starijeg i iskusnije Mullera.Puma je napisao/la:Ako ce odigrati kao sto je igrao u finalu, onda nema brige
sta ocekivati od nego povlacenje,pa pisanje:amell je napisao/la:od srca vam zelim poraz protiv mainza i da vam se tesko povrede bar 2 igraca![]()
jedan od interista koji polako priznaje da sumnja u sigurni poraz na Meazziamell je napisao/la:lijepa rutinska pobjeda bez mnogo zalaganja i trosenja,bilan neka sada strahuje,a cisto sumnjam da ce izdrzati pritisak,bayern sljedeca prepreka,ocekujem kakvu takvu pobjedu ali i 0-0 bi me zadovoljilo![]()
![]()
schweinsteiger je napisao/la:nakon ovoga:sta ocekivati od nego povlacenje,pa pisanje:amell je napisao/la:od srca vam zelim poraz protiv mainza i da vam se tesko povrede bar 2 igraca![]()
jedan od interista koji polako priznaje da sumnja u sigurni poraz na Meazziamell je napisao/la:lijepa rutinska pobjeda bez mnogo zalaganja i trosenja,bilan neka sada strahuje,a cisto sumnjam da ce izdrzati pritisak,bayern sljedeca prepreka,ocekujem kakvu takvu pobjedu ali i 0-0 bi me zadovoljilo![]()
![]()
eh dobro je...to mi je drago cuti...sad su nam sanse jos veceOmerbavarac je napisao/la:Naravno da ce biti spreman.Huska je napisao/la:Omere oce bit spreman Robben za tekmu...
Ako si gledao jucerasnju utakmicu protiv Mainza, mogao si vidjeti koliko je spreman i sta je sve u stanju uraditi.
hahahahahhhahaha,bas se vidi koliko ti je tesko izvlaciti ocigledne stvari iz konteksta,hahahahahahahaamell je napisao/la:![]()
![]()
![]()
da sumnja u siguran poraz na meazzi,ahaha koji si ti lik
![]()
![]()
naravno da sumnjam u poraz
![]()
![]()
taj nick sve govori o tebischweinsteiger je napisao/la:hahahahahhhahaha,bas se vidi koliko ti je tesko izvlaciti ocigledne stvari iz konteksta,hahahahahahahaamell je napisao/la:![]()
![]()
![]()
da sumnja u siguran poraz na meazzi,ahaha koji si ti lik
![]()
![]()
naravno da sumnjam u poraz
![]()
![]()
jooj,hahahhahahahahaha,a jesi smijesan hahahahahaahahah![]()
Ali najjace fore su im one dve razmene:L'Avvocato je napisao/la:![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.