Zeljama se pridruzujemAdmir_Sa je napisao/la:ebem vam spansku majku!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fuj
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Zeljama se pridruzujemAdmir_Sa je napisao/la:ebem vam spansku majku!!!!!!!!!!!!!!!!!
nekakvi gazimetani iz pizde materine izbacuju njemacke predstavnike, a ovi jadnici odma moraju primiti gol od hanoveramiky_hz je napisao/la:Zeljama se pridruzujemAdmir_Sa je napisao/la:ebem vam spansku majku!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fuj
Hajmoo Sevilla, Hajmoo Salzburg !!!!semirmrva je napisao/la:Sevilla-Hannover.....1....1.70
PSV-Ried.....1.......1,25
Helsingborg-Standard....PS1...1,70
Sparta-Vaslui.....1.....1,45
Sion-Celtic......PS1.....1,70
Guimaraes-Atl.Madrid....Zx2.....1,85
Salzburg-Omonia....1....1,65
Kvota:27,18 Uplata:2KM
Banujte se sami !Emir ZENICA je napisao/la:de otvorite sebi temu Baksuziranje i tamo pisite.Nedo vam Bog ako Sevilla ili Glazgov ne prodju
Zaključak je: Ne kladi se kad je Ramazan.groka12 je napisao/la:kako je Ramazan nisam dobio,
tebe kladionica ama bas nikako ne ide, okreni se ti drugim "sportovima", mozda ces tamo imati vise srece, otkad pratim ovaj forum, haman uvijek na jednom padnesAdmir_Sa je napisao/la:na glavnom roma ako sevilja pobjedi, a na nekom bezveznom gdje sam bubao mrtvi glazgovm dodushe ostao je jos ovaj sporting
sve u svemu roma ebala mater raji
Gluposti je napisao/la:Zaključak je: Ne kladi se kad je Ramazan.groka12 je napisao/la:kako je Ramazan nisam dobio,
imam ja, u zadnjem trenutku sam odlucio da je bolje da ne idem u kladionicugroka12 je napisao/la:Gluposti je napisao/la:Zaključak je: Ne kladi se kad je Ramazan.groka12 je napisao/la:kako je Ramazan nisam dobio,![]()
ajd nema jos par dana, valjda bude bolje, neznam jel ima neko da je dobar veceras
Mrtva Sevilaasemirmrva je napisao/la:Sevilla-Hannover.....1....1.70
PSV-Ried.....1.......1,25
Helsingborg-Standard....PS1...1,70
Sparta-Vaslui.....1.....1,45
Sion-Celtic......PS1.....1,70
Guimaraes-Atl.Madrid....Zx2.....1,85
Salzburg-Omonia....1....1,65
Kvota:27,18 Uplata:2KM
Dobro da se išta uzelo kad vidim kakav je pomor favorita bio.lupen je napisao/la:Sevilla-Hannover 1
Rangers-Maribor 1
Roma-Slovan 3+
Sporting-Nordsjaelland 3+
Kvota:6,53 Uplata:7KM
Birmingham-Nacional 1
Dinamo B.-Vorskla X2
Schalke-Helsinki 3+
Club Brugge-Zestafoni 1
Kvota:8,52 Uplata:5KM
Rennes-C.Zvezda X2
Stoke-Thun 1
Sion-Celtic 2
Partizan-Shamrock 1
Kvota:11,74 Uplata:5KM
e vala svaka ti čast na drugom paru, drugog listicalupen je napisao/la:Dobro da se išta uzelo kad vidim kakav je pomor favorita bio.lupen je napisao/la:Sevilla-Hannover 1
Rangers-Maribor 1
Roma-Slovan 3+
Sporting-Nordsjaelland 3+
Kvota:6,53 Uplata:7KM
Birmingham-Nacional 1
Dinamo B.-Vorskla X2
Schalke-Helsinki 3+
Club Brugge-Zestafoni 1
Kvota:8,52 Uplata:5KM
Rennes-C.Zvezda X2
Stoke-Thun 1
Sion-Celtic 2
Partizan-Shamrock 1
Kvota:11,74 Uplata:5KM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.