FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Lijep kviz na instagram storyjima kluba, ovo sam primijetio kod mnogih evropskih klubova da rade. Sve, al sve što je lahko iskopirat moramo kopirat, taman beznačajno izgledalo. Svaka čast na ovom. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Raja ja sam vec u bijeljini vrijeme exstra za fudbal iz tuzle sam pa mi je bilo jednostavno doci mislim samo sam zbog sarajeva iz svice i dosao preko vikenda pa moze li mi neko reci kad stizu horde zla zelio bi se prikljuciti njima na danasnjoj tekmi
Većina ljudi koji dodju na utakmice i u drugim ligama su gledaoci a ne navijači. Na spektru od navijača do gledaoca mi samo nemamo problem privući navijače a sve one druge imamo.
Navijač je lojalan i ide na utakmice. Za gledaoca se moraš boriti sa kinom, sa televizijom, sa koncertom... on od utakmice očekuje doživljaj a naša liga je sve samo ne doživljaj.
Navijač je lojalan i ide na utakmice. Za gledaoca se moraš boriti sa kinom, sa televizijom, sa koncertom... on od utakmice očekuje doživljaj a naša liga je sve samo ne doživljaj.
JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑09 nov 2019, 11:23Raja ja sam vec u bijeljini vrijeme exstra za fudbal iz tuzle sam pa mi je bilo jednostavno doci mislim samo sam zbog sarajeva iz svice i dosao preko vikenda pa moze li mi neko reci kad stizu horde zla zelio bi se prikljuciti njima na danasnjoj tekmi
@JaskoBasel
Respect brate...nadam se da ce ti neko u pp javiti kad HZ stizu jer nije to za javnog pisanja
Gdje se moze gledati tekma u gradu?
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
I Krpić je bio pitar, za prave pare se roditelji prodaju.
- ElCartel11
- Kontakt:
Napadac Radnika, 99' godiste, 10 utakmica 3 gola, ne znam nisam ga pratio nesto pa da mogu suditi kakav je.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pogledaj intervju sa njim poslije utakmice na kosevu kad je njegov klub igrao protiv skretnicara..

Dovesti, itekako
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
Uzeo sam njih kao primjer, nebitno.skoroalen je napisao/la: ↑09 nov 2019, 10:10Ako je Široki, otići će u Mahali gledat uz šišu. Ako je Mladost, gledat će kod kuće.AlfredNobel je napisao/la: ↑09 nov 2019, 02:38Mentalitet i samo mentalitet, to ja trubim stalno. Nikakvi neuslovni stadioni, samo pitanje mentaliteta. To je dubok problem i teško da će se to promijeniti. Raja bira tekme vjeruj, ako je Široki otiće, ako je Mladost, neće.
Sve mi danas miriše na X, imam neki odvratan predosjećaj čitavu sedmicu. Sumnjam u pobjedu, ali vidjećemo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Evo sastava:
Kovačević, Hebibović, Šerbečić, Lazić, Hodžić, Đokanović, Oremuš, Velkoski, Milanović, Tatar, Ahmet.
Al' je zato klupa kriminalna..
Šišić, Guzina, Stanoje, Letić, Dupovac, Šaban, Marković.
Kovačević, Hebibović, Šerbečić, Lazić, Hodžić, Đokanović, Oremuš, Velkoski, Milanović, Tatar, Ahmet.
Al' je zato klupa kriminalna..

Šišić, Guzina, Stanoje, Letić, Dupovac, Šaban, Marković.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
ElCartel11 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 12:37Napadac Radnika, 99' godiste, 10 utakmica 3 gola, ne znam nisam ga pratio nesto pa da mogu suditi kakav je.
Da ne misliš možda na Bradonjića
Dobar sastav. Da vidimo koliko Oremuš može.
ma x ko kucaAlfredNobel je napisao/la: ↑09 nov 2019, 12:47Uzeo sam njih kao primjer, nebitno.skoroalen je napisao/la: ↑09 nov 2019, 10:10Ako je Široki, otići će u Mahali gledat uz šišu. Ako je Mladost, gledat će kod kuće.AlfredNobel je napisao/la: ↑09 nov 2019, 02:38Mentalitet i samo mentalitet, to ja trubim stalno. Nikakvi neuslovni stadioni, samo pitanje mentaliteta. To je dubok problem i teško da će se to promijeniti. Raja bira tekme vjeruj, ako je Široki otiće, ako je Mladost, neće.
Sve mi danas miriše na X, imam neki odvratan predosjećaj čitavu sedmicu. Sumnjam u pobjedu, ali vidjećemo.
You are someone else I am still right here
Link ako je moguće