Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ma daj ne budali kakav Kuzmanović to je samo jedan mlađi lijevi Šišić....Milanović je dobar igrač ima i dribling i tehniku koja ta druga dvojica nikad neće imat, zna i prekide izvoditi fino....samo ga po meni hebe to što je dosta igrao u lošoj ekipi....treba tu navikavanja malo više na sistem sa posjedom lopte....i naravno očekivanja kod nas....
To sam i pokušavao, kopiram link sa više sajtova i svaki probam ovdje ubaciti, piše da je url neispravanAlfredNobel je napisao/la: ↑07 nov 2019, 16:48Fino uzmeš fotku, kucaš photo hosting, izađe fino stranica imgbb i uploaduješ, kopiraš link, ubaciš ovdje na forum i to je to. Čemu tolika frka, samo malo guglanja.
Posalji sliku, u pp pa cemo napraviti nestoholyman je napisao/la: ↑07 nov 2019, 19:14To sam i pokušavao, kopiram link sa više sajtova i svaki probam ovdje ubaciti, piše da je url neispravanAlfredNobel je napisao/la: ↑07 nov 2019, 16:48Fino uzmeš fotku, kucaš photo hosting, izađe fino stranica imgbb i uploaduješ, kopiraš link, ubaciš ovdje na forum i to je to. Čemu tolika frka, samo malo guglanja.
Hvala vam, živjeli!Laznjak je napisao/la: ↑07 nov 2019, 19:21Posalji sliku, u pp pa cemo napraviti nestoholyman je napisao/la: ↑07 nov 2019, 19:14To sam i pokušavao, kopiram link sa više sajtova i svaki probam ovdje ubaciti, piše da je url neispravanAlfredNobel je napisao/la: ↑07 nov 2019, 16:48
Fino uzmeš fotku, kucaš photo hosting, izađe fino stranica imgbb i uploaduješ, kopiraš link, ubaciš ovdje na forum i to je to. Čemu tolika frka, samo malo guglanja.
Trenutno korisnika/ca: bozovic10, OzmoodPinglewood, tajsamja i 42 gosta.