mandraX je napisao/la:Nemogu da vjerujem da ovu tekmu Real nije dobio, znači jebbeno nemogu da vjerujem.
Neko gore reče', pa sam Khedira im je mogao hat-trick zabit'.
Jao sile i goffana od prvaka Engleske, inače najjače lige na svijetu.
Penal je, blago rečeno, smiješan.
Najjaca liga na svijetu se ne odredjuje preko 3-4 tima sto je situacija u Spaniji a to su Barsa,Real,Atl.Madrid i recimo Valensija ali dzaba kada igra Barsa-Atl.Madrid kvota na barsu 1,35 a na Atl.Madrid 5 dajem prijmjer dzaba sto je Atl..Madrid drugi ili treci svejedno dok je stvar u Engleskoj obrnuta svaki tim moze da iznenadi tu je United,Celzio,Siti,Everton,Arsenal,Liverpool,Totenham puno ekipa gdje moze pobjediti svako svakog to je car Engleskog nogometa radi toga je Engleska liga najjaca na svijetu a ne po odredjivanju jednog tima nego ukupno citave lige .
Ajd ako može neko, nek' objasni, koje grupe se križaju u osmini finala, i koji bi mečevi eventualno bili najinteresantniji, s obzirom na križanje po grupama ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
zizu1991 je napisao/la:Ajd ako može neko, nek' objasni, koje grupe se križaju u osmini finala, i koji bi mečevi eventualno bili najinteresantniji, s obzirom na križanje po grupama ?
Nema toga, zrijeb je na snazi.
1 zdrugim i tako.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
zizu1991 je napisao/la:Ajd ako može neko, nek' objasni, koje grupe se križaju u osmini finala, i koji bi mečevi eventualno bili najinteresantniji, s obzirom na križanje po grupama ?
Ne krizaju se grupe nego ekipe sa 1 mjesta igraju sa ekipama sa 2 mjesta.znaci izvlacenje pa ko kome ,osim sto se predstavnici iz iste zemlje ne mogu sastat u osmini
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
oboriše me na kladari, smrde...Khedira mogao zabiti dva komada u prvom pol. , Ronaldo i njegova sebicnost umjesto da doda loptu Karimu i još par šansi kad je City bio prakticno saget da ga poflauta do jaja - sve se to moglo završiti još u prvom poluvremenu.... e onda drugo poluvrijeme i klasicna Jozina kurvanjska taktika, portugalski ziheraj ....pa zatim sudija nekakav penal svirnu nidje veze i još crveni na to sve da se zacini na talijanski nacin.
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 21 nov 2012, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
1 zdrugim i tako.
Samo se ne mogu sastat' dva tima iz iste države, jel' tako?
1 zdrugim i tako.
Samo se ne mogu sastat' dva tima iz iste države, jel' tako?
I klubovi koji su bili u istoj grupi
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
mandraX je napisao/la:Samo se ne mogu sastat' dva tima iz iste države, jel' tako?
Ne mogu, sto znaci da se prema Guardioli Real i Barca mogu sastati u toj fazi. Katalonija ima svoje granice, svoj jezik, svoju kulturu, sve sto cini jednu drzavu.
Necu poceti, mislim poceo sam, ali umoran sam pa idem spavati. Bacio sam kost, a vi nastavite
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
ripper je napisao/la:oboriše me na kladari, smrde...Khedira mogao zabiti dva komada u prvom pol. , Ronaldo i njegova sebicnost umjesto da doda loptu Karimu i još par šansi kad je City bio prakticno saget da ga poflauta do jaja - sve se to moglo završiti još u prvom poluvremenu.... e onda drugo poluvrijeme i klasicna Jozina kurvanjska taktika, portugalski ziheraj ....pa zatim sudija nekakav penal svirnu nidje veze i još crveni na to sve da se zacini na talijanski nacin.
I mene za 35 marki ..
Jos mandrax kaze igrajte, poklon cisti
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
mandraX je napisao/la:Nemogu da vjerujem da ovu tekmu Real nije dobio, znači jebbeno nemogu da vjerujem.
Neko gore reče', pa sam Khedira im je mogao hat-trick zabit'.
Jao sile i goffana od prvaka Engleske, inače najjače lige na svijetu.
Penal je, blago rečeno, smiješan.
Najjaca liga na svijetu se ne odredjuje preko 3-4 tima sto je situacija u Spaniji a to su Barsa,Real,Atl.Madrid i recimo Valensija ali dzaba kada igra Barsa-Atl.Madrid kvota na barsu 1,35 a na Atl.Madrid 5 dajem prijmjer dzaba sto je Atl..Madrid drugi ili treci svejedno dok je stvar u Engleskoj obrnuta svaki tim moze da iznenadi tu je United,Celzio,Siti,Everton,Arsenal,Liverpool,Totenham puno ekipa gdje moze pobjediti svako svakog to je car Engleskog nogometa radi toga je Engleska liga najjaca na svijetu a ne po odredjivanju jednog tima nego ukupno citave lige .
I u BiH ligi svako svakog moze dobit
La sangre tira,la sangre tira,Pipita Higuain es de mi Argentina