FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Auuuu brateee nisam se nadao od ovih
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
A ništa nije Acino, je li?bromazepam je napisao/la: ↑04 okt 2024, 12:59Imenovao bi on rado, al je problem što su dugovi njegovi, Senadovi i od Šećera i ekipe.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- Beduin
- Kontakt:
Sacekajmo prvo tih par dana koje Azmir spominje, da detaljnije se pregledaju knjige i stanje u klubu pa da izadje u javnost sa jasnom slikom na cemu smo. A do tada mozemo samo nagadjati, iscudjivati se, tugovati i pitati se gdje je Simon smradonja da zajedno ispratimo ovo stanje u narednom periodu.
A sve smrdi na ovog Bromazepama, to obraza ima ista pisati.
Dalje, nije da nismo opominjali na sve ovo, svako ko je imao detaljnije info iz kluba i o ljudima koji su se tu vrtili mogao je racionalno pisati o njima i predviditi uzas. Valjda uskoro izadje u javnost sve, sa jasnim dokazima i nacinu poslovanja te se napokon udostoje aktivirati dobrog advokata i napasti sa tuzbama, dusu im uzeti.
Plate zenama, sestrama? Istina, prvom Zebi su to omogucili da podijeli svoja mjesecna primanja gdje je on dobijao manji dio (vjerovatno zbog toga sto ne smije imati toliko vecu platu od prosjeka igraca) pa je dobar dio isao zeni, a vjerovatno onda i sestri ako je ima ili je necija druga sestra (ili koji vec clan rodbine) dobijala platu iz kluba.
Ovo sam znao jos odnedavno ali nisam htio pisati na forum dok ne izadje u javnost. Zato sam i spominjao nedavno Zebu ovdje i da jedva cekam da Azmir dodje i vidimo kako ce zavrsiti.
A sve smrdi na ovog Bromazepama, to obraza ima ista pisati.
Dalje, nije da nismo opominjali na sve ovo, svako ko je imao detaljnije info iz kluba i o ljudima koji su se tu vrtili mogao je racionalno pisati o njima i predviditi uzas. Valjda uskoro izadje u javnost sve, sa jasnim dokazima i nacinu poslovanja te se napokon udostoje aktivirati dobrog advokata i napasti sa tuzbama, dusu im uzeti.
Plate zenama, sestrama? Istina, prvom Zebi su to omogucili da podijeli svoja mjesecna primanja gdje je on dobijao manji dio (vjerovatno zbog toga sto ne smije imati toliko vecu platu od prosjeka igraca) pa je dobar dio isao zeni, a vjerovatno onda i sestri ako je ima ili je necija druga sestra (ili koji vec clan rodbine) dobijala platu iz kluba.
Ovo sam znao jos odnedavno ali nisam htio pisati na forum dok ne izadje u javnost. Zato sam i spominjao nedavno Zebu ovdje i da jedva cekam da Azmir dodje i vidimo kako ce zavrsiti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ovo je u biti kada se sagleda malo realnije i ocekivano.
Njih je poslao SDP tu, a SDP zeli da ugasi klub. Normalno da su oni onda klepali gdje su stigli. Najgore je to kada dodju ti koji ne zele da puste klub u privatizaciju, a trose pare koje nisu njihove. Radili kao sto se radi po ovim gradskih firmama.
Njih je poslao SDP tu, a SDP zeli da ugasi klub. Normalno da su oni onda klepali gdje su stigli. Najgore je to kada dodju ti koji ne zele da puste klub u privatizaciju, a trose pare koje nisu njihove. Radili kao sto se radi po ovim gradskih firmama.
Sve treba javno objaviti jednom za sva vremena, od 2012 do danas.
Tuzba, ime i prezime, taj i taj ugovor, sklopio taj i taj ugovor.
Tuzba, ime i prezime, taj i taj ugovor, sklopio taj i taj ugovor.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
sa klixa je vijest, ne znam gdje ima presica video
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- bromazepam
- Kontakt:
Vise sam ocekivo na prvom pressu iskreno, ovako ustaljena retorika novih uprava
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
On samo napise glupost i dalje ni ne odgovara tako da ni ne ocekuj nista od tabletašaRimes87 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 13:14A ništa nije Acino, je li?bromazepam je napisao/la: ↑04 okt 2024, 12:59Imenovao bi on rado, al je problem što su dugovi njegovi, Senadovi i od Šećera i ekipe.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ja nisam,ocekivao sam ono klasika da izadje kaze par rijeci, umiri javnost, pretstavi neki okvirni plan. Ova prozivanja i kukanje iskreno nisam.
Jesul ti ga zacerali Azmire fino.....Sada zasuci rukave, radi, angazuj advokata.....klub je u tvojim rukama vecinu imas. Bujrum.
Jesul ti ga zacerali Azmire fino.....Sada zasuci rukave, radi, angazuj advokata.....klub je u tvojim rukama vecinu imas. Bujrum.
SIPA pod hitno treba posjetiti Rudarsku 2. Neko napisa od 2012 pa do danas treba uzeti i crno na bijelo podijeliti sa javnosti sva dugovanja. A gdje je period prije 2012, gdje su Sabovici, Zahirovici? Gdje je dug prema menpromu, Baraku? Gdje su Azmirovi dugovi? Secer? Sta li ce iza "spasitelja" kluba ostati? Yebeni glupani potpisu vracanje dugova sa prevarantom Suljicem, ne plate ni jednu ratu.
Ovi zadnji pilicari Aco&CO su mi zgadili sve, vratilo im se 10x. Yebem i Azmira i navijace i sipmatizere a pogotovo ovog bromazepama stakorcinu sto mi salje pp, pa kad mu odgovoris sakrije se u misiju rupu.
Daj pustite nas niz vodu ko Celik, da se stakori maknu od kluba jednom zauvijek.
https://youtu.be/rYVVtS1wXtc?feature=shared
Ovi zadnji pilicari Aco&CO su mi zgadili sve, vratilo im se 10x. Yebem i Azmira i navijace i sipmatizere a pogotovo ovog bromazepama stakorcinu sto mi salje pp, pa kad mu odgovoris sakrije se u misiju rupu.
Daj pustite nas niz vodu ko Celik, da se stakori maknu od kluba jednom zauvijek.
https://youtu.be/rYVVtS1wXtc?feature=shared
Mi smo proklet klub i to je to.
Iskreno sam mislio da je situacija kud i kamo bolja nego kada nas je Azmir zadnji put vodio. U sustini i jeste ali za Aciku i jarane, potpisu nekakvih ugovora sa svojom mrakom koja ce njima dzaba radit, pomagat, a cim odu iz kluba i dodje "Podrinjska varalica" tuzit ce klub u manirima pravih prijatelja FK Slobode, ugasili se aBd.
Siguran sam da ce i Azmir nesto tako napraviti kao osigurac da moze jeb.avat Aciku i jarane ako im padne napamet pribliziti se klubu kada on ode. I vrtimo se u krug a klub ispasta.
I ubjedjen sam da to pravno gledano sve prolazi, da ti ostaje kukat, javno prozivati te ljude i oznaciti ih kao grobare Slobode ali da ce se morati sve iskesirati.
Jer ne postoji u ugovorima ko bude lose radio nece zaraditi platu, ni treneru ni igracima ni bilo kome drugome. Mogu nas u kantonalnu otjerati ali ljudi bi mogli sve naplatiti pravno gledano. Makar ja tako shvatam sve.
Nadam se da uskoro trener dolazi da pripremimo igrace i da ce se nakon sto Azmir podvuce crtu napraviti plan stabilizacije gdje ce jasno reci koliko sezona moramo kuburiti bez rezultatskog znacaja i napraviti plan sta onda.
A ne kao ovi grobari i levati na celu sa Acikom gdje vracamo dugove ali bez ikakvog plana, ideje, vizije, i cak da su imali klub sa 0KM duga isto bi to izgledalo rezultatski jer su grobari kluba, kokuzi, nesposobni i levati.
Iskreno sam mislio da je situacija kud i kamo bolja nego kada nas je Azmir zadnji put vodio. U sustini i jeste ali za Aciku i jarane, potpisu nekakvih ugovora sa svojom mrakom koja ce njima dzaba radit, pomagat, a cim odu iz kluba i dodje "Podrinjska varalica" tuzit ce klub u manirima pravih prijatelja FK Slobode, ugasili se aBd.
Siguran sam da ce i Azmir nesto tako napraviti kao osigurac da moze jeb.avat Aciku i jarane ako im padne napamet pribliziti se klubu kada on ode. I vrtimo se u krug a klub ispasta.
I ubjedjen sam da to pravno gledano sve prolazi, da ti ostaje kukat, javno prozivati te ljude i oznaciti ih kao grobare Slobode ali da ce se morati sve iskesirati.
Jer ne postoji u ugovorima ko bude lose radio nece zaraditi platu, ni treneru ni igracima ni bilo kome drugome. Mogu nas u kantonalnu otjerati ali ljudi bi mogli sve naplatiti pravno gledano. Makar ja tako shvatam sve.
Nadam se da uskoro trener dolazi da pripremimo igrace i da ce se nakon sto Azmir podvuce crtu napraviti plan stabilizacije gdje ce jasno reci koliko sezona moramo kuburiti bez rezultatskog znacaja i napraviti plan sta onda.
A ne kao ovi grobari i levati na celu sa Acikom gdje vracamo dugove ali bez ikakvog plana, ideje, vizije, i cak da su imali klub sa 0KM duga isto bi to izgledalo rezultatski jer su grobari kluba, kokuzi, nesposobni i levati.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat

-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Čaršijska pseta, toliko o ljubavi prema klubu i Slobodi
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Sječate li se one akcije 100 firmi za Slobodu Ja sam tad napisao da ti NEPRIJATELJI Slobode uzimali postotak Odma sam bio blokiran a samo sam istinu napisao
Dosta je šuplje priče, ako A.H. bude objavio imena, čija su to rodbina (čiji je ugovor) i tko je potpisao takav ugovor od strane kluba tada ću povjerovati da će se drugačije raditi. Vrijeme je za djela....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Bravo.
Ime prezime, ko koliko i zasto.
Svaka uprava proziva bivsu a nista konkretno.
10000% tacno čovjek rekao! Znam licno suprugu bivšeg igrača kojoj je na račun išlo dio njegove plate
Samo je Sloboda iz Tuzle
ako ćemo iskreno to je izuzetno praktično i rješenje za klub koji nema para kako bi se spriječila suspenzija u slučaju neplaćanja. Iako mi se čini ne baš legalno. Ali je veoma interesantno kad to dolazi od bivšeg predsjednika kluba koji je poznat kao najjeftiniji klub sa, za našu ligu jako dobrim igračima. Jasno je svima da od pred koronu banke nema niko. Koliko košta sezona? Koliko osvojenih bodova? Kako je namirena razlika od dobivenog javnog novca do ukupnog troška? Dug? Pozajmica? Koliko je uopšte koštao Zeba kada ništa nismo osvojili? Bio pun stadion ja i ... Bila je puna i korida u Cevljanovicima pa nije napravila toliki gubitak
Neki semir i njego amidza kostaju 80000. Semir 20 a amidza 60000. 20 moraš platiti a 60 je dug koji nece blokirati klub u takmičenju. Semir igra. Da li Semir vrijedi 80000 to je ptanje. I tu se mislim pokazuje koliko je slab klub
Neki semir i njego amidza kostaju 80000. Semir 20 a amidza 60000. 20 moraš platiti a 60 je dug koji nece blokirati klub u takmičenju. Semir igra. Da li Semir vrijedi 80000 to je ptanje. I tu se mislim pokazuje koliko je slab klub
& $ ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.