RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

hercegovac236
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la hercegovac236 » 16 avg 2014, 22:58

Dobar rezuultat. Bravo Rođeni. Maletić ipak igra predugo da bi onako naivno dao sudiji razlog da mu pokaže crveni. Nadati je se da ćemo sljedeću utakmicu pobjediti kod kuće i tek tada će ovaj bod doći do pravog izražaja.

Milina mi je bilo pročitati komentare sa ove teme prije i za vrijeme utakmice. Par manjih provokacija, ali što se ostalog tiče ljepota. Poštovanje i civiliziranost sa obe strane. Da je sreće bilo bi tako svih ostalih 29 utakmica.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 avg 2014, 22:58

Samo jedno.. postavka zadnjih 20 min.

------------------Dragojević------------------

Kodro--- Škaha----Zolj---Škalja--------Peja

Hebibović------Zvona---Nikolić----Hajdarović
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 avg 2014, 23:00

Cestitke momcima na velikom bodu iz Sarajeva. Mislim da ce svi priznati da je remi realan ishod ovog meca, iako su Sarajlije imale loptu mnogo vise u svojim nogama i puno vise pokusavale. Sudija opravdano pokazao crveni (po meni), a da smo ostali kompletni ubijedjen sam da bi na kraju slavili. Feja je ekipu odlicno postavio u drugom poluvremenu, ali bunker nije izdrzao. I jos od toliko jako dobrih ofanzivaca Sarajeva, Dupovac nam zabi gol :)

FORZA VELEŽ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 16 avg 2014, 23:04

blavor je napisao/la:
blavor je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la: Igor Krstić, išao sa mnom u I Gimnaziju, frajer je klasični strumf i to zagriženi, znači baš ne podnosi FK SARAJEVO, znači toliko ste bili loši kad vam se zeljovac pričinio kao pitar, ccccccccc

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hahahahah, ja odrasto s Igorom, pitar al mrtvi, hahahahah, joj odoh ovo spasit da mu pokažem, hahahaha, oplakah
Pitaj i administratora i vlasnika portala za moje ime i prezime, sa njim sam bio na fakultetu ;-)., stojim iza svoje izjave 100 % dolazio u 4 razredu u dresovima želje i sa salom. 1000 %

Jesil ba lud čovjek, pa on će se objesit kad ovo pročita, ti si prvi čovjek na svijetu koji mu je to rekao, a to da je dolazio s dresom već je notorna laž, al kako kod tebe na fakultetu imaju razredi, sve je moguće, jao lika, kakva legenda, Igora napravi Željovcem, joooooooj :)
Fakat Jel čitaš???? Rekao.sam da.sam sa vlasnikom portala išao na fakultet i on i administrator znaju moje ime i prezime, a sa Igorom u 1 Gimnaziju. A ako si ti pouzdan slobodno nek ti administracija dadne moje ime na pp a mene je lagano progooglati tako da stojim iza ovoga, fakat bez potrebe me praviš ludim :-( cccccc, nek ti se Igor zakune da nije dolazio sa dresom zelje i salom u 1 Gimnaziju generacija 1995/96 4 razred ja ću se samospaliti javno sa ovog foruma :-( ccccccccc

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 16 avg 2014, 23:07

Dobar rezuultat. Bravo Rođeni. Maletić ipak igra predugo da bi onako naivno dao sudiji razlog da mu pokaže crveni. Nadati je se da ćemo sljedeću utakmicu pobjediti kod kuće i tek tada će ovaj bod doći do pravog izražaja.
Haha kakva smijesna scena,sad sam vidio crveni Malete,iz Banja Luke sam,Valjic je ogranicen ko saksija,njegov otac je bio neko u savezu i bivsi sudija pa ga je gurao,zato i sudi toliko utakmica a fizicke testove prolazi jer je rijetko spreman sudija u ovoj kukuruz ligi.Valjic je trenirao sa Puzigacom u skoli fudbala Dzaja i nakon starta mu ovaj nesto dobacuje a on onako tupav zalijece se i daje Maleticu zuti.
Vjerovatno je to Maleta vidio i onda je onako odreagovao pa je dobio i crveni,Valjica su zvali zekan kad je trenirao fudbal :D :D.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 16 avg 2014, 23:11

Veliki bod sa Koseva,cestitke igracima i rukovodstvu :clap:

Sto se tice iskljucenja moraju se sagledati dvije stvari.Prvo kod zutog kartona(pogledajte pazljivo) vise je Puzigaca nasrno na Maletica(kod koga je bila lopta i sa kojom je isao naprijed)U najmanju ruku to je lopta 50/50 i sudar igraca za tu loptu i niko nista ne dobija.

Druga stvar sudija treba da vodi racuna da j to derby i moro je ondje biti malo blazi(trebo je igraca povuci na stranu i u 4 oka popricati ko sto englezi rade).I kad mu je dao karton on mu je trebo dati drugi zuti(zbog prigovora) a on mu direktni crveni :shock: .Ok sad da obrnemo stvari,da li bi sudija iskljucio domaceg igraca za istu stvar :roll: .
Ako ce sve sudije drzati isti kriterij(i za domace i za gostujuce timove)onda podrzavam ovo iskljucenje,ali cisto sumnjam.Ovo je za nasu ligu bilo prestrogo,ali moram spomenuti i Maletica,s obzirom na iskustvo ono nije smio napraviti,jbga

Dalje da kazem da Sarajevo ima veoma dobre igrace i inace tim i svakome ce biti tesko igrati sa njima,ali ipak mislim da im odbrana (zajedno sa golmanom)malo zaostaje po kvaliteti za napadom jer prave kardinalne greske evo na svakoj utakmici iz kojih popuse i gol.

P.S.Kad se Merzic i Vlada vrate bit ce to fina ekipa koja ce sigurno konkurisati za Evropu ;)
FORZAAAA RODJENI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 16 avg 2014, 23:16

Sto se Igora Kristica tice sjedio sam u par navrata sa njim on je mrtvi "Manijak" 100% ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 16 avg 2014, 23:18

Papalukas je napisao/la:
Haha kakva smijesna scena,sad sam vidio crveni Malete,iz Banja Luke sam,Valjic je ogranicen ko saksija,njegov otac je bio neko u savezu i bivsi sudija pa ga je gurao,zato i sudi toliko utakmica a fizicke testove prolazi jer je rijetko spreman sudija u ovoj kukuruz ligi.Valjic je trenirao sa Puzigacom u skoli fudbala Dzaja i nakon starta mu ovaj nesto dobacuje a on onako tupav zalijece se i daje Maleticu zuti.
Vjerovatno je to Maleta vidio i onda je onako odreagovao pa je dobio i crveni,Valjica su zvali zekan kad je trenirao fudbal :D :D.
Valjic je trenirao sa Puzigacom u skoli fudbala Dzaja i nakon starta mu ovaj nesto dobacuje a on onako tupav zalijece se i daje Maleticu zuti.
Vjerovatno je to Maleta vidio i onda je onako odreagovao pa je dobio i crveni,Valjica su zvali zekan kad je trenirao fudbal :D :D.[/quote] Bravo znao Sam ja da su nešto u srodstvu :)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 16 avg 2014, 23:18

rodjak je napisao/la:Sto se Igora Kristica tice sjedio sam u par navrata sa njim on je mrtvi "Manijak" 100% ;)
To papak, umiješaj se i ti, ti znaš dobro zbivanja u rajvosa :)

Kobe dragi, nisi više ni simpatičan, hajd kad skontaš da te neko provalio onda je red da se poklopiš ušima, a ne da pričaš nebuloze, da si ikada u životu pričao minut s Igorom znao bi za kog navija, al ove budalaste izmišljotine koje ti pričaš uopšte mi nisu jasne, čovječe znam Igora cijeli život, prebolesni pitar, al znači trese se ko prut, kakve bolan administratore spominješ jesil normalan, šta sad hoćeš meni da dokažeš da sam ja lud i da me Igor cijeli život laže i da je on ustvari Željovac, jao lika stvarno nevjerovatno

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 16 avg 2014, 23:22

Odavno se nisam ovako obradovao jednom bodu kao veceras :D
Ovi igraci su pokazali kako se bori za nas dres.I da su nakraju izgubili niko im nista nebi imao prigovoriti.Do iskljucenja Malete igrali smo takticki briljantno protiv onako snaznog protivnika.Poslije je bilo mnogo teze,ali ustvari na muci se poznaju junaci.A nasi su Rodjeni apsolutni junaci nakon ovako krvavo izborenog boda.
Posebno mi je drago da ce se sad ona nasa rezervisana RAja malo dohavizati i konacno svatiti da ovaj Velez ima muda i kvalitet da ostvari nase snove.
FORZA VELEZ LJUBAVI MOJA :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 16 avg 2014, 23:27

blavor je napisao/la:
rodjak je napisao/la:Sto se Igora Kristica tice sjedio sam u par navrata sa njim on je mrtvi "Manijak" 100% ;)

Kobe dragi, nisi više ni simpatičan, hajd kad skontaš da te neko provalio onda je red da se poklopiš ušima, a ne da pričaš nebuloze, da si ikada u životu pričao minut s Igorom znao bi za kog navija, al ove budalaste izmišljotine koje ti pričaš uopšte mi nisu jasne, čovječe znam Igora cijeli život, prebolesni pitar, al znači trese se ko prut, kakve bolan administratore spominješ jesil normalan, šta sad hoćeš meni da dokažeš da sam ja lud i da me Igor cijeli život laže i da je on ustvari Željovac, jao lika stvarno nevjerovatno
dijete drago dajte se kontrolirat,ne :roll:

Igor je meni reko da je "manijak"(bio je tada tu sa mnom i Veld Spaho i sjedili smo u hotelu mozda 2 h i pricali o svemu),a cini mi se da je Velid pitar, nisam siguran za njega,ali znam da mi je Igor reko da je "plavac"(e sad ako mi je on slago onda i ja lazem,jbga. nemam sta izmisljati.

FORZA VELEZ

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 16 avg 2014, 23:28

blavor je napisao/la:

Odoh sad upaliti kompjuter, ostani malo online da popricamo ;-) stvarno mi nije interes da trolamo temu. Čujemo se za 3 min ;-)

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 16 avg 2014, 23:30

Al što smo fizički spremni to je drama,na žalost zbog jedne loše sudijske odluke i Darkove gluposti bili smo prisiljeni da igramo onako defanzivno.Još jednom čestitke momcima na borbi za crvenih dres.

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 16 avg 2014, 23:33

el-fighter je napisao/la:Cestitke momcima na velikom bodu iz Sarajeva. Mislim da ce svi priznati da je remi realan ishod ovog meca, iako su Sarajlije imale loptu mnogo vise u svojim nogama i puno vise pokusavale. Sudija opravdano pokazao crveni (po meni), a da smo ostali kompletni ubijedjen sam da bi na kraju slavili. Feja je ekipu odlicno postavio u drugom poluvremenu, ali bunker nije izdrzao. I jos od toliko jako dobrih ofanzivaca Sarajeva, Dupovac nam zabi gol :)

FORZA VELEŽ
volis svoj klub ok , al reci da je remi realan onda brate ili idi očnom ili prati neki drugi sport, pa vi dva puta centar niste presli ovo vam je od Allaha samo poklon nista drugo

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 16 avg 2014, 23:35

sad ne znam da li je start bio bas za zuti karton ali je potez rukom bio. Dakle... govorim sa neutralne pozicije. Kad ste primili gol mislio sam da je sve gotovo i da ce vam uvalit jos dva gola. ali ... Pokazali ste kako se bori za klub. Veliki bod - cestitam.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 avg 2014, 23:37

Svoje neznanje nečemu izmišljenom pripisivati. :think:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 avg 2014, 23:40

Cestitam na posteno osvojenom bodu. Nas ste malo nazivcirali sa odugovlacenjem ali sigurno se ni mi ne bi drugacije ponasali. Kad malo prokontam shvatim da nam je ovo i trebalo da se malo dozovemo i spustimo na zemlju. Takodje, cestitke jer ste odstampali dres sa pravilnom cetvorkom :D Sretno u nastavku :salut:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 avg 2014, 23:44

Čestitke na zasluženo osvojenom bodu, kada ekipa sa igračem manje igra 50-tak minuta protiv (ne mogu biti skroman) jedne odlične ekipe onda ovaj bod zaista vrijedi tri. Sretno u nastavku i nadam se da ćete Evropu izboriti.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 avg 2014, 23:46

Sabinho je napisao/la:Cestitam na posteno osvojenom bodu. Nas ste malo nazivcirali sa odugovlacenjem ali sigurno se ni mi ne bi drugacije ponasali. Kad malo prokontam shvatim da nam je ovo i trebalo da se malo dozovemo i spustimo na zemlju. Takodje, cestitke jer ste odstampali dres sa pravilnom cetvorkom :D Sretno u nastavku :salut:
ako se ne varam ovo nisu novi dresovi,ovo su oni od prosle sezone.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 16 avg 2014, 23:47

"Pohvale i komplimenti pripadaju želji i htijenju igrača Veleža da izbore maksimalno u okolnostima kada su im šanse za minimalno bile gotovo neznatne. Neki će reći da je tu bilo i do faktora sreće s jedne, odnosno nesreće s druge strane, ali ako je to sve tek sastavni dio igre, onda sveukupnu i generalnu pohvalu nosi srčanost i žrtvovanje igrača Veleža." Bise sve rekao, čestitke momcima, okrećemo se Travnikuuu!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.