Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 jul 2011, 13:22

Jimmy from the hood je napisao/la:Sacekajte da Henderson zaigra u vecem klubu.
Nije mjerilo igranje u Arsenalu i Sunderlandu. :mrgreen:
E vidis ovo tvoje moze biti i dobar argument ali i kontra argument.. Valjda je teze u Arsenalu kao i u Liverpoolu, Manchesteru se izboriti za poziciju, jest da kad se izboris vise te ljudi primjete, ali do tad je po put po trnju..
@Dirk Ako se ne varam vi ste htjeli Hazarda i to mnogo, a ovaj momak nije nista gori, cak statisticki je bio i bolji od njeg..
Celik!3,2,2.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 jul 2011, 13:24

Dirk je napisao/la:
Megamon je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:ne znam zasto svi odmah napadate momka...
jbga on je dosao podijelio svoje misljenje sa nama i to je to :D glupo je sto cim neko ko nije navijac LFC-a pocne da kritikuje LFC odmah ga svi napadaju...(to se odnosi i na ostale klubove i teme) :D
valjda treba da se vodi diskusija neka,a ne da svi imamo isto misljenje...
Ma pusti ih,cim neko kaze nesto sto im ne odgovara odmah pocnu sa napadima i vrijedjanjem.Nebitno i sami ce vidjeti ko je Caroll,Hendreson ili Downing.Kad opet ne izbore ligu prvaka razlog ce traziti u necemu drugom.
Zato je Gervinho najjaci i bolji od svih nasih pojacanja :mrgreen:
ZA razliku od nabrojanih Gervinho je sa prosjecnim Lilom osvoji francusku ligu.I bio jedan od njihovih najboljih igraca.Kako Lila tako i cijele Francuske.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jul 2011, 13:26

Mislim da zaista niste relevantni kada su predvidjanja subine igraca koji su potpisali za Liverpool. Sve su to igraci kojima nije potrebna adaptacija na Englesku, momci koji su niz godina bili skoro pa kljucni u svojim klubovima. Downing jedan od nosilaca igre Ville, Charlie Adama prva zvijezda Blackpoola, Carroll koji nema pardona prema stoperima, momak koji raznosi sve pred sobom, pravi terminator. Henderson koji je sa svojih 20 godina jedan od najtalentovanijih mladih igraca u Engleskoj. Mozda je samo Wilshere ispred. Jos ako uspijemo dovesti lijevog beka kakav je Cissokho, Liverpool je veoma blizu ostvarenja cilja za sljedecu sezonu, a to je upasti u prve cetiri ekipe.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 jul 2011, 13:28

Jes upravu si, slazem se sa tobom, kod vas je sve odlicno i Gervinho je igracina nema dalje, samo malo popusti ne vidimo razlog da se ti mjesas u izbor drugih klubova, kada ni tvom ne cvjetaju ruze, sunce ti ljubim pa Clishya niste uspjeli zadrzati a da ne pricamo dalje.

Gervniho je sa prosjecnim Lillom osvojio prosjecno prvenstvo Francuske, rimuje se i razumljivo je :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 18 jul 2011, 13:29

Megamon je napisao/la: ZA razliku od nabrojanih Gervinho je sa prosjecnim Lilom osvoji francusku ligu.I bio jedan od njihovih najboljih igraca.Kako Lila tako i cijele Francuske.
Zaboravio si da napisati da ima fakat lijepu zurkicu. :mrgreen:

Razlika je biti jedan od najtalentovanijih igraca u Engleskoj i Francuskoj.
Hazard je prva zvijezda kako Lila tako i cijele Francuske. Protiv Liverpoola npr. u Europa ligi je pokazao
kako se zapravo igra. Ja Gervinha nisam primjetio. :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 18 jul 2011, 13:30

Samo hejter moze doci na nasu temu kad smo svi sretni zbog transfera i govoriti da dovodimo sranja i da nista nismo uradili.. Arsenalovim navijacima je krivo sto smo mi doveli Downinga a ne oni.. Nama samo dolaze igraci niko ne odlazi dok je kod njih obrnuta situacija i svoje frustracije zele ovdje da lijece..

Kenny je fino objasnio da dovodi domace igrace i provjerene jer zeli da poboljsa efikasnost na gostovanjima, jer otocki igraci se ne gube kao brazilci, italijani itd itd kada igraju u Londuonu, Birmingemu, Mancesteru itd itd..
Takodjer ako niste primjetili da dovodimo sve igrace koji imaju strasnu pas igru kako bi se stil igre popravio i vise se sansi napravilo za ekzekutore kakvi su Suarez i Carroll..

Dovesti Dzeku sada za 30 miliona cetverogodisnji ugovor i dati mu platu 140k sedmicno,znaci godisnje oko 10 miliona + bonusi, za cetri godine preko 70 miliona..

Dovesti Carrolla za 35 miliona cetverogodisnji ugovor, sedmicna polata 50k, godisnje 4 miliona + bonusi.. za cetri godine 49 miliona..

Tako da objasnim politiku da nisu ove pare bacene uzalud, Downingu ce plata izbositi oko 60k, Adamu 40k, Hendersonu 40k itd, We'll spend wisely said Daglish.. Future is bright YNWA

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 jul 2011, 13:32

Jimmy from the hood je napisao/la:
Megamon je napisao/la: ZA razliku od nabrojanih Gervinho je sa prosjecnim Lilom osvoji francusku ligu.I bio jedan od njihovih najboljih igraca.Kako Lila tako i cijele Francuske.
Zaboravio si da napisati da ima fakat lijepu zurkicu. :mrgreen:

Razlika je biti jedan od najtalentovanijih igraca u Engleskoj i Francuskoj.
Hazard je prva zvijezda kako Lila tako i cijele Francuske. Protiv Liverpoola npr. u Europa ligi je pokazao
kako se zapravo igra. Ja Gervinha nisam primjetio. :mrgreen:
Samo ti meni objasni kako ces ga primjetiti kad Gervinho nije uopste igrao u toj utakmici,trazim objasnjenje.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jul 2011, 13:33

Gervinho je odlican igrac, uz Hazarda je ponio Lille do titule ali on ce imati taj problem prilagodjavanja kojeg Henderson i kompanija sigurno nece imati. Bar na Englesku, jacinu lige i slicno.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 18 jul 2011, 13:35

A sto nije igrao? Znam samo da ga nisam primjetio. :mrgreen:
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 18 jul 2011, 13:35

Meni je smiješno da dolazi neki navijač Arsenala na ovoj temi i počinje da priča šta valja šta ne valja :lol: Pa kod Arsenala su igrači veći nego klub, smiješno :lol: Svi hoće da idu ali im Wenger ne da. Pa taj klub je katastrofa gdje su igrači veći od kluba.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 jul 2011, 13:35

OTNYS_YNWA je napisao/la:Gervinho je odlican igrac, uz Hazarda je ponio Lille do titule ali on ce imati taj problem prilagodjavanja kojeg Henderson i kompanija sigurno nece imati. Bar na Englesku, jacinu lige i slicno.
A druze klub i navijaci??? Mislim da ipak niej isto igrati za Sunderland i Liverpool, ma koliko se razlikovali na tabeli nije isto.. Vidjeti cemo kako ce ko stajati na terenu ima vremena, ima 38 kola, i tek se na kraju moze reci ko se isplatio a ko ne..
Celik!3,2,2.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 18 jul 2011, 13:37

slika
8-)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 jul 2011, 13:38

Jimmy from the hood je napisao/la:A sto nije igrao? Znam samo da ga nisam primjetio. :mrgreen:
Ti pitanjem odgovaras pitanjem,u diskusiji si poceo da bacas neke informacije koje samo ti znas :mrgreen:

Al' hajd eto odoh vam ja.nije covjeku ni misljenje dozvoljeno iznjeti na pojedinim temama ako domacinu ne odgovara. :(

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 18 jul 2011, 13:39

Megamon je napisao/la: Al' hajd eto odoh vam ja.nije covjeku ni misljenje dozvoljeno iznjeti na pojedinim temama ako domacinu ne odgovara. :(
Bertrand je napisao/la: Nije stvar u tome. Fazon je što on svako malo dolazi i ponavlja jedno te isto. Dobro jednom, shvatam, nečije mišljenje je nečije mišljenje, al' zašto stalno mora dolaziti, kao i grupa određenih pojedinaca, i ponavljati jednu te istu stvar?
Očito ne čitaš šta ljudi pišu već samo pišeš ono što je tebi u interesu i tako navlačiš gnjev. ;)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jul 2011, 13:40

AllGunsBlazing je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Gervinho je odlican igrac, uz Hazarda je ponio Lille do titule ali on ce imati taj problem prilagodjavanja kojeg Henderson i kompanija sigurno nece imati. Bar na Englesku, jacinu lige i slicno.
A druze klub i navijaci??? Mislim da ipak niej isto igrati za Sunderland i Liverpool, ma koliko se razlikovali na tabeli nije isto.. Vidjeti cemo kako ce ko stajati na terenu ima vremena, ima 38 kola, i tek se na kraju moze reci ko se isplatio a ko ne..
Slazem se da ce se tek na kraju vidjeti ko se isplatio.
Razlika je kada dodjes iz Francuske u Englesku, pa ja sam siguran da momak ni ne zna Engleski kako treba. :)

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 18 jul 2011, 13:40

Ja mislim da nije bio povrijedjen tada jer je tada igrao normalno za Lille u ligi.
Znaci ipak nema kvalitete protiv velikih klubova. :mrgreen:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 jul 2011, 13:46

OTNYS_YNWA je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:
Slazem se da ce se tek na kraju vidjeti ko se isplatio.
Razlika je kada dodjes iz Francuske u Englesku, pa ja sam siguran da momak ni ne zna Engleski kako treba. :)
Ima kod nas dovoljno Francuza, a i Afrikanaca :lol: :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 18 jul 2011, 13:51

Morao sam ovo postaviti, cenim kvalitete ovog coveka, a najvise mi se dopalo kad je napravio slalom u sesnaestercu Utd-a.

[youtube][/youtube]

@Bimbrlica, nemoj dzaba spajati ne spojivo, tako je to ovde.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 18 jul 2011, 13:52

Za razliku od arsenala u kojem svi igraci hoce da idu u liverpoolu se bore za ostanak pa cak i oni polovnjaci(znamo koji su)sad su se malo probudli na pripremama i bore se za ostanak.Doveli smo jedne od najtelentovanijih igraca EPL i zbog toga treba da budemo ponosni jer ce lverpool opet dobiti igru kakvu je imao prije 4-5 sezona a sa takvom igrom mozemo dobiti svakoga bilo gdje i bilo kad
Sasha L.F.C.
dovodjenje suareza je bio transfer godine u liverpoola ako ne i destljeca.On ce jos dugo puniti mrezu najboljim ekipama na svijetu
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Mure_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mure_LFC » 18 jul 2011, 13:57

Jimmy from the hood je napisao/la:Neka nam Jovanovic bude mjerilo.

Prima veliku platu, doveden je besplatno i boli ga neka stvar.
Ko je placen veliku sumu novca, zeli da to opravda jos pogotovo ako se radi o Englezima ...

Ovo sto je Liverpool do sada uradio ( vezano za transfere ) je u najmanju ruku odlicna transfer politika.
A igraci koji su dovedeni, uz ovako sposobne ljude ne mogu biti promasaji.

Ajnštajn je jednom rekao:“Ne vjeruj sjaju u njegovim očima, to je samo svjetlost što mu prolazi kroz šuplju glavu“!
mislim da je to Tesla rekao i ide nekako ovako : Ne vjeruj sjaju u očima žene to je samo svijetlost koja prolazi kroz njenu šuplju glavu...
LFC...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.