Safet Sušić - Pape
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Ne znam o cemu govoris, sve su bile standardne situacije. Ide njihov napadac a on ga treba pokusati zaustaviti, izbiti lotpu, ili faulirati ako nema drugog rjesenja. Ispao je kao amater u vecini situacija. Prolazio ga je Emenike kao da ga nema.gringobih je napisao/la:Sta ovo napisacalcio je napisao/la:Suplja prica Mozambik. Ja se ne sjecam da je Spahic protiv Nigerije bio u situacijama da ga napadaju dva ili vise igraca, zbog te rupe iza Lulica. On je ispadao u igri jedan na jedan. Lulic je igrao ofanzivnog lijevog beka i Spahic je trebao zatvarati kontre iza njega, sto stoperi uvijek rade. Da je on to radio kako treba taktika bi izgledala puno bolje, nadigrali bi ih na sredini.![]()
![]()
![]()
![]()
Majko moja mila na dunumu "ledine" igrati 1 na 1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U situacijama 2 na 1 su ogromne sanse da primis gol![]()
![]()
![]()
![]()
Svasta... kuknjava

- 1988risha
- Kontakt:
Do kraja ove sedmice će se ustanoviti da Pape nema ništa s ovom reprezentacijom,od kad je sjeo na čelo iste... Sve su ovo odradili Džeko,Spaha i Ibričić,i one igrače iz agencije su oni doveli,i taktiku pogriješili,i nisu znali spremiti svojih 20 kolega u repki za SP,pa smo zato i ispali... Safet se sam slikao s igračima 4 godine!
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
- calcio
- Kontakt:
Jel' to meni nesto napisao, nisam vidio?aleksandar_veliki je napisao/la:Mozambik, iduci put kada uvrijedis sagovornika letis s foruma...
Ako jest, @Mozambik, i ja tebi

Nije bilo psovanje.
Nije bas da ga nije bilo. Licio je nacalcio je napisao/la:Ne znam o cemu govoris, sve su bile standardne situacije. Ide njihov napadac a on ga treba pokusati zaustaviti, izbiti lotpu, ili faulirati ako nema drugog rjesenja. Ispao je kao amater u vecini situacija. Prolazio ga je Emenike kao da ga nema.gringobih je napisao/la:Sta ovo napisacalcio je napisao/la:Suplja prica Mozambik. Ja se ne sjecam da je Spahic protiv Nigerije bio u situacijama da ga napadaju dva ili vise igraca, zbog te rupe iza Lulica. On je ispadao u igri jedan na jedan. Lulic je igrao ofanzivnog lijevog beka i Spahic je trebao zatvarati kontre iza njega, sto stoperi uvijek rade. Da je on to radio kako treba taktika bi izgledala puno bolje, nadigrali bi ih na sredini.![]()
![]()
![]()
![]()
Majko moja mila na dunumu "ledine" igrati 1 na 1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U situacijama 2 na 1 su ogromne sanse da primis gol![]()
![]()
![]()
![]()
Svasta... kuknjava

Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Ma Mozabik bio napisao da ti je duzan 500KM!!!calcio je napisao/la:Jel' to meni nesto napisao, nisam vidio?aleksandar_veliki je napisao/la:Mozambik, iduci put kada uvrijedis sagovornika letis s foruma...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- calcio
- Kontakt:
gringobih je napisao/la:Ma Mozabik bio napisao da ti je duzan 500KM!!!calcio je napisao/la:Jel' to meni nesto napisao, nisam vidio?aleksandar_veliki je napisao/la:Mozambik, iduci put kada uvrijedis sagovornika letis s foruma...

- donniedarko
- Kontakt:
Safete oprosti se od repke, potpisi za nekog prvoligasa iz Turske i pokusaj naci uspjeh u klupskom nogometu. Prethodno ispricaj istinu o Spahicu 

+1donniedarko je napisao/la:Safete oprosti se od repke, potpisi za nekog prvoligasa iz Turske i pokusaj naci uspjeh u klupskom nogometu. Prethodno ispricaj istinu o Spahicu
Ne mora ništa potpisivati, samo neka kaže istinu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Sada sam 100 % siguran da samo najvece neznalice mogu podrzavati ovaj pokusaj od selektora
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- 1988risha
- Kontakt:
Progovorio bi Sajo da smije

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
- Consigliere
- Kontakt:
Emir Corleone
Ajmo, sutra naslov na SS: Susic preuzima Bolimequracspor

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- DonCorleone
- Kontakt:
Tako je, on je jedan od nasConsigliere je napisao/la:Emir Corleone![]()

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Levatino,odlazi iz svetinje ! ! !
Emire sto se nisi trudio na terenu kao sto si se trudio zderati redbull i gray goose u restoranu Ciao u stl kod Enese N.?
Emire lahko se bilo odvalit kod grbica u restoranu i sa jos dva igraca iz repke(nije Dzeko bio Amra nije dala maknut) vodit one fufice sponzoruse u suprotni hotel od vaseg pa do 4 sata rokatelo. Onda u kasnim satima uvlacit se ko mis ,dok ostali momci sve profesionalno rade ti vladas ko sultan neki. Odgovorno tvrdim da Spahicu ne odgovara Besic ,Kolasinac,Zukanovic,Hajrovic i Ibisevic. Da ne pricam kako je mrzio Begovica. Svi sto smo bili oko repke dugo vrijeme a i ovi sto su bili u Brazilu i prije sp na turneji po Usa ce vam reci da je Spaha i Susic sjebali repku. Susic na svoju stranu Spaha na svoju a repku ko **** . Nije se Spaha samo sa Vedom zakacio pa kad je Asmir pokusao da ih razvadi onda Spaha poludio i vandaliso sve zivo. Znaci ljudi su se ibretili sta se radilo . Samo tu mudriji igraci su dali naredbu da se sve sakrije pod tepih , nikom nista i hajmo igramo se razlaza. Zao mi Dzeke jer je momak oke ali ovaj iz dubrovnika klosarcic ga zeznu zestoko.

edit:ovo pisem na Safetovoj temi ,znam da onaj trashman cita ovu temu da vidi kako napreduje
Emire lahko se bilo odvalit kod grbica u restoranu i sa jos dva igraca iz repke(nije Dzeko bio Amra nije dala maknut) vodit one fufice sponzoruse u suprotni hotel od vaseg pa do 4 sata rokatelo. Onda u kasnim satima uvlacit se ko mis ,dok ostali momci sve profesionalno rade ti vladas ko sultan neki. Odgovorno tvrdim da Spahicu ne odgovara Besic ,Kolasinac,Zukanovic,Hajrovic i Ibisevic. Da ne pricam kako je mrzio Begovica. Svi sto smo bili oko repke dugo vrijeme a i ovi sto su bili u Brazilu i prije sp na turneji po Usa ce vam reci da je Spaha i Susic sjebali repku. Susic na svoju stranu Spaha na svoju a repku ko **** . Nije se Spaha samo sa Vedom zakacio pa kad je Asmir pokusao da ih razvadi onda Spaha poludio i vandaliso sve zivo. Znaci ljudi su se ibretili sta se radilo . Samo tu mudriji igraci su dali naredbu da se sve sakrije pod tepih , nikom nista i hajmo igramo se razlaza. Zao mi Dzeke jer je momak oke ali ovaj iz dubrovnika klosarcic ga zeznu zestoko.

edit:ovo pisem na Safetovoj temi ,znam da onaj trashman cita ovu temu da vidi kako napreduje

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Hoceli taj Konjuspor vise
Hajduk ama bilo ko 

Safet Sušić - Pape
Evo poslije dužeg vremena, izjava i Osima. Jasno je zašto je šutio, šutio je dok se Pape vrati iz Brazila i podnese izvještaj!!!
Niti jedna kritika na račun Papeta, niti jedna. A direktno je prozvao kapitena i sto je najgore čak se indirektno odriče i Dzeke kojem je tek 28 godina, kao trebaju nam mladi igraci. Ivice ovo ti nije trebalo...
Sent from my Home using fingers
Niti jedna kritika na račun Papeta, niti jedna. A direktno je prozvao kapitena i sto je najgore čak se indirektno odriče i Dzeke kojem je tek 28 godina, kao trebaju nam mladi igraci. Ivice ovo ti nije trebalo...
Može c/p?Batko je napisao/la:Evo poslije dužeg vremena, izjava i Osima. Jasno je zašto je šutio, šutio je dok se Pape vrati iz Brazila i podnese izvještaj!!!
Nad tobom sunce najljepše sja
Samo momenat, neko je postavio na fejs pa sam čitao!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.