emir79 je napisao/la:Prvo 90% vas koji smarate ovdje u zivotu mozda niste 2 puta uzivo pogledali reprezentaciju. Sve sami internet ratnici
Drugo, Safet Suic ce ponuditi ostavku IO FSBIH ukoliko mu savez ne odobri da napravi veliki rez unutar ekipe i odstrane pojedine igrace. Znaci otice samo ako ne bude imao odrijesene ruke i podrsku saveza.
Trece, kako covjek mirno da radi kad mu glavni igraci prave smicalicu i prave razdor unutar ekipe?
Sad cete reci nema autoritet, a jeste li mu dali podrsku kada je htio isti da sprovede? NISTE bruko, NISTE!
Kada je zalijepio Misimovica na klupu, jer je gusio Pjanica , dovoljno vam je bio gol protiv Bjelorusije i zamazivanje ociju, da hebete sve po spisku Safetu, jer je stavio ikonu na klupu. Zaboravni smo?
Kada je izvadio Dzeku iz igre (protivnika se ne mogu sjetiti, ali scenu nikad ne mogu zaboraviti) zbog nezalaganja na terenu, i kada Dzeko nije htio da ode na klupu, vec je stajao u trenerskoj zoni i cinicki se smijao u lice Safetu, vi ste tad podrzali koga? Zaboravni smo?
Kada je Safet izasao u javnost i rekao: "Nece meni Spahic i Dzeko krojiti spisak", ciju je tad podrsku dobio?
Novinari su tad cutali kao lihnje lihnjave, upravo oni koji sad u ovom momentu rasturaju i pucaju svim sredstvima po Dzeki i Spahicu. Cak ni Osim tad nije dao podrsku Safetu, nego ovoj dvojici fudbalera, jer su nam prijeko potrebni. Pa mi sad recite, kako covjek SAM, koji nema nikakvu podrsku, ni medija, ni jednim dijelom navijaca, da autoritetom pokaze pojedinim igracima mjesto gdje im pripada?
Sta mislite ako promjenimo Safeta sve ce biti bolje? Hoce na mudima biti bolje. I taj neko ko dodje zeli podrsku. Sa mislite da nasi strucnjaci jedva cekaju da sjedu na selektorsku poziciju? Nisu oni ludi, pa da ne znaju da ce im se od cistacice do obicnog jadnog papka svi pokusati da mjesaju u posao. Ako mislite da svi jedva cekaju, tu se grdno varate.
Iskreno ja bih najvise volio da Safet ode, ne zbog toga sto mu manjka neki kvalitet, nego da nebi morao citati retardirane komentare "vrlih strucnjaka" koji ni na svojoj meraji u zivotu loptu sutnuli nisu.