Sjever izbija pare od 2008 bakljadama problemima a sad ste nasli srati,po ljudima koji su preuzeli pricu kad niko nije htjeo ni smjeo,samo nastavite srati nabolje vam to ide od ruke i patetisati po forumu nekom nebitnom..Beton je napisao/la:Nikad svom klubu nisam marke izbio iz džepa, a bio sam na stotine utakmica kako domaćih tako i gostujućih, ali ja sam stream navijač jer sad ne idem na gostovanja, a oni koji mu godišnje izbiju preko stotinu hiljada iz klupske kase su pravi. **** se ba.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
Sa 2 zaporedna poraza mozes u nekom ludom scenariju i 5 zavrsit. Ali bitno je da smo mi prvi jel, igru ko je.be doci ce to na svoje samo kad mi zimske pripreme odradimo kako treba.SarajevoJeBordo je napisao/la:Ma polako, s ovakvom igrom će se zaredati 4 5 utakmica bez pobjede, uz 2 3 poraza, pa ćeš biti treći na tabeli, pa će tek onda svi pisati ovo što neki pišu od priprema.ElCartel11 je napisao/la:Koliko ljude zavarava tabela to je cudo jedno.
Kod svojih ociju ne vide, da nam je igra za kur.ac od pocetka sezone i da necemo uvijek dobijati utakmice na nafaku i evo danas zivi dokaz. Takodje protiv Celika zadnja, da onaj konj nije onako uletio i dobio zasluzen crveni mi ga ne bi zabili do kraja.
Liga nikad jaca a nase navijace igra ne brine jer hej prvi smo, ko da imamo 10 bodova plusa, a ne pisljiva 2 boda.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Igra izgleda i jeste ruzna, al ni jednu utakmicu koju smo dobili i odigrali nerjeseno protivnik nas nije nadigro sem sb i zrinjski kad smo ostali bez igraca..
Zeljo nas jeste podero svaka cas bilo bolji tuzla city bio je penal 100% zanas u 88 minuti kod 2:1 za njih.
Ja neznam o kakvoj se nafaki prica.
Zeljo nas jeste podero svaka cas bilo bolji tuzla city bio je penal 100% zanas u 88 minuti kod 2:1 za njih.
Ja neznam o kakvoj se nafaki prica.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Veće su šanse da zaredamo 2 pobjede ili 3-4 pobjede i remi. Ali opet sve je moguće, naravno. Da je dobro - nije, da je toliko loše - NIJE!ElCartel11 je napisao/la:Sa 2 zaporedna poraza mozes u nekom ludom scenariju i 5 zavrsit. Ali bitno je da smo mi prvi jel, igru ko je.be doci ce to na svoje samo kad mi zimske pripreme odradimo kako treba.SarajevoJeBordo je napisao/la:Ma polako, s ovakvom igrom će se zaredati 4 5 utakmica bez pobjede, uz 2 3 poraza, pa ćeš biti treći na tabeli, pa će tek onda svi pisati ovo što neki pišu od priprema.ElCartel11 je napisao/la:Koliko ljude zavarava tabela to je cudo jedno.
Kod svojih ociju ne vide, da nam je igra za kur.ac od pocetka sezone i da necemo uvijek dobijati utakmice na nafaku i evo danas zivi dokaz. Takodje protiv Celika zadnja, da onaj konj nije onako uletio i dobio zasluzen crveni mi ga ne bi zabili do kraja.
Liga nikad jaca a nase navijace igra ne brine jer hej prvi smo, ko da imamo 10 bodova plusa, a ne pisljiva 2 boda.
Da nije onaj igrač Čelika dobio crveni ne bi ga ni dali? Joj gl.upe priče. Pa da je danas svirao penal mi bi dobili i imali 4 boda prednosti.
Takođe, da je suđenje bilo pošteno mi bi konkurentima bježali još koji bod više.
Mi smo loši ali su drugi još lošiji. Niti kone, niti mađari, niti lištica niti Tuzla niti Radnik nisu više od nas prikazali u ovih 14 kola i zasluženo su ispod nas.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Đaba se nadate tim porazima i koliko god vam to tesko pada i dalje smo prvi na tabeli 

You are someone else I am still right here
Ja mislim da su navijaci krivi sto do sada NIJEDNU EKIPU NISMO PRETRCALI I NADIGRALI... 

"Teško do zla Boga. Pola ekipe nam ne može igrati zbog povreda, druga polovina ne može izdržati cijelu utakmicu. Očigledan je klasičan nerad u Slobodi, iako ne volim koristiti takav rječnik. Međutim, ovakva nespremnost je krivica mojih prethodnika. Odigrali smo korektnu utakmicu, mušku, rekli smo da možemo. Momci su zaslužili ovaj bod", rekao je Bošnjaković.
Cisto da se zna protiv kakve ekipe smo mi imali jedan sut u okvir gola
Golem si Husrefe
Edis Smajić: Da je bilo još tri minute pobijedili bismo sa 2:1
Cisto da se zna protiv kakve ekipe smo mi imali jedan sut u okvir gola

Golem si Husrefe
Edis Smajić: Da je bilo još tri minute pobijedili bismo sa 2:1
-
- Kontakt:
Najjaci argument "Doci ce Jesic" hahahah ili lose sudjenje pa smo zato samo jednom osutali na gol, i to zadnjih 15-20 minuta na golu stojao lik koji nmze hodati hahah
Mene bi bilo stid, za dr. nezz.
Mene bi bilo stid, za dr. nezz.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Djeco previse gledate evropske utakmice. Daleko smo mi od Evrope i nikada je necemo stici. Budite zadovoljni, prvi smo( kako nije ni vazno) Mora se sve sagledati i na kraju doci do zakljucka. Drzava je u qrcu, to je najveci problem i nas i drugih klubova i spotra uopste. Cao, smarate previse.

+1fks74 je napisao/la:Djeco previse gledate evropske utakmice. Daleko smo mi od Evrope i nikada je necemo stici. Budite zadovoljni, prvi smo( kako nije ni vazno) Mora se sve sagledati i na kraju doci do zakljucka. Drzava je u qrcu, to je najveci problem i nas i drugih klubova i spotra uopste. Cao, smarate previse.![]()
Sloboda koja nema za kifle je zasluzila 3 boda. Opet bezmudna igra bezmudnog trenerea. Jesu li njihova 2 golmana imali uopste i jednu odbranu? Koliko smo samo srece imali ali kad tad ce sreca okrenuti ledja i onda ce ovakva "igra" doci na naplatu.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Husref je placen bar 6 puta vise nego sto zasluzuje. Igra koju od prošle sezone igramo je igra koja ogadi ljudima fudbal, a sto je najcrnje imamo igrace za fin napadacki fudbal.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Poenta je što nas loše igre uopšte ne opamete, niti se šta mijenja u pristupu, podjednako si loš protiv Veleža kući kao i kod Širokog u gostima. Ova ekipa je prva jer za razliku od prethodnih sezona pogađamo iz tri prilike i jer je konkurencija očajna.
Ljudi se skuckaju pred vikend nadtrče i nadigraju nas u svim segmentima, a mi i dalje pričamo o nekakvim pripremama, koliko to njima treba da podignu formu? Ispali smo iz kupa, vratili se povrijeđeni igrači, saće priča o lošim terenima poslije prve kiše.
Naša ekipa ima najbolje uslove za rad, najbolje plate, najbolje gostujuće navijače, a ti ne možeš kondiciono da pariraš niti jednoj ekipi u ligi. Pa do koga je to sve, analizira li se išta u našem stručnom štabu? Ja samo hoću da pariramo na strani, da si barem ravnopravan. Široki 2x, Željo, Zrinjski, Tuzla i danas Sloboda su nas igrom rasturili, u tih 6 utakmica imali smo pet prilika i mozda 30-35% posjed lopte.
Neko mora biti kriv. Igrači, SS, ili mi.
Ljudi se skuckaju pred vikend nadtrče i nadigraju nas u svim segmentima, a mi i dalje pričamo o nekakvim pripremama, koliko to njima treba da podignu formu? Ispali smo iz kupa, vratili se povrijeđeni igrači, saće priča o lošim terenima poslije prve kiše.
Naša ekipa ima najbolje uslove za rad, najbolje plate, najbolje gostujuće navijače, a ti ne možeš kondiciono da pariraš niti jednoj ekipi u ligi. Pa do koga je to sve, analizira li se išta u našem stručnom štabu? Ja samo hoću da pariramo na strani, da si barem ravnopravan. Široki 2x, Željo, Zrinjski, Tuzla i danas Sloboda su nas igrom rasturili, u tih 6 utakmica imali smo pet prilika i mozda 30-35% posjed lopte.
Neko mora biti kriv. Igrači, SS, ili mi.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 27 okt 2019, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Kae Bošnjaković da nije zadovoljan današnjom trkom i zalaganjem.Šta li onda mag, zvani 11 milja, ima kazati po pitanju naše trke i zalaganja 

Hoće li Uprava FK Sarajevo reagovati na ovo? Ili će prešutjeti kao što su prešutjeli neregularan gol na Grbavici, nedosuđene penale protiv Borca, Tuzle, smiješan crveni karton pod Bijelim brijegom, skandalozno suđenje u Kupu na Pecari itd...
Hoćete li pustiti da i ovo prođe u tišini, dok je prije samo sedam dana cijela država brujala o nekakvim pljačkama na Koševu, iako nijedna sudijska odluka nije suštinski utjecala na rezultat?
Semir Zilić
Hoćete li pustiti da i ovo prođe u tišini, dok je prije samo sedam dana cijela država brujala o nekakvim pljačkama na Koševu, iako nijedna sudijska odluka nije suštinski utjecala na rezultat?
Semir Zilić
Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
ako kritikuješ automatski ne ideš na utakmice i to radiš iz fotelje
,kakav moronski argument,strah me ovih nadolazećih generacija,ali evo sve i da su ovi bubuljičari u pravu kao što naravno nisu,šta vas boli qurac?
VVVBK

VVVBK
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Post Seme, izbriso sam cijelo ime i prezime.
Kritikujte, pišite šta hoćete o treneru, igračima, igri.. ali makar razgraničite to i suđenje jer vas dosta iz ljutnje "odbaci" kardinalne greške sudije i sve "svali" na Husrefa, igrače ili na nešto treće. Mi opasno iz kola u kolo trpimo kardinalne greške sudija a dosta NAS prešućuje to i PONIŠTAVA pa imamo situaciju da kad se "žalimo" da nam se smiju oni kojim se iz kola u kolo šteli jer kao mi smo to umislili itd. OPAMETIMO SE!
Makar da mi dignemo glas pa možda nas uprava i čuje.

Kritikujte, pišite šta hoćete o treneru, igračima, igri.. ali makar razgraničite to i suđenje jer vas dosta iz ljutnje "odbaci" kardinalne greške sudije i sve "svali" na Husrefa, igrače ili na nešto treće. Mi opasno iz kola u kolo trpimo kardinalne greške sudija a dosta NAS prešućuje to i PONIŠTAVA pa imamo situaciju da kad se "žalimo" da nam se smiju oni kojim se iz kola u kolo šteli jer kao mi smo to umislili itd. OPAMETIMO SE!
Makar da mi dignemo glas pa možda nas uprava i čuje.

FK Sarajevo
Mi generalno imamo mutavu upravu. Nije ovo prvi put u ovoj sezoni da nas sudije opasno zakidaju, nego vec 5-6 puta. Svi sute, ili otisli da se lizu sa Vijetnamcima i da grade vlastite karijere, a i sa gmazom Begicem se poceli opasno lizati.
Svi klubovi na sva usta dizu glas, sastaju se cak i sa savezom zbog toga, mediji dođu do usijanja, samo mi sutimo. Iako je to mnogo uticalo na bodovni saldo ove sezone.
Ovi hinjski cekaju lose partije da se svale na Husrefa, boli njih qrac za sve ovo, nemaju vremena od pljuvacine po Husrefu da se raspisu o zakidanju.
Svi klubovi na sva usta dizu glas, sastaju se cak i sa savezom zbog toga, mediji dođu do usijanja, samo mi sutimo. Iako je to mnogo uticalo na bodovni saldo ove sezone.
Ovi hinjski cekaju lose partije da se svale na Husrefa, boli njih qrac za sve ovo, nemaju vremena od pljuvacine po Husrefu da se raspisu o zakidanju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ma sve to stoji za penal,ljudi moji al igra nam je **** zadnjih 20 min igraju sa povrijeđenim golmanom mi nismo u stanju opucat po golu i sad nam kriv sudija
Kad cmizdris za penalom kod rezultata 1 0 a igras protiv igraca koji nemaju para za struju, koji nisu neko vrijeme ni trenirali, protiv kluba sa uskom klupom a jos im fali par igraca. Kad cmizdris a imas jedan sut na gol i pretvoris u gol. To je dokaz koliko smo dobro igrali. Od pocetka ove takivcarske godine mi smo UZASNI, sve trljavo na ho ruk, svaku tekmu, ko da su se tek na ulici sreli. Mi imamo srece sto ovolikp pojena imamo. Realno npr.velez nas nadigro na sred koseva, celik ravnopravan s nama, ubice nas nadigrale itd. Itd. Meni se smuci gledati nase tekme, to je rako bolno al jednostavno nemogu da odolim i obolicu.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool