Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
murinjo je legenda. oni koji ga mrze samo preseravaju jer im je jedini argument "gospodnost" koji je u najmanju ruku glup.
naprijed rejal
- RealMadridCR7
- Kontakt:
- anonymousHD
- Kontakt:
Kod: Označi sve
Real Madrid Bosnia Fans: Prema još nepotvrđenim informacijama, saznajemo da je Cristiano Ronaldo donirao svoju 'Zlatnu kopačku' koja vrijedi oko €1.5 miliona za pomoć Palestini.

Koje gluposti se nece procitati cccc,boli njega neka stvar za palestinom i bilo kime drugim.anonymousHD je napisao/la:Kod: Označi sve
Real Madrid Bosnia Fans: Prema još nepotvrđenim informacijama, saznajemo da je Cristiano Ronaldo donirao svoju 'Zlatnu kopačku' koja vrijedi oko €1.5 miliona za pomoć Palestini.
nije to prva provala ove stranice, ima još jedna koju sam objavio skoro ovdje na pdf-uanonymousHD je napisao/la:Kod: Označi sve

naprijed rejal
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Odakle vama da ga boli neka stvar za PAlestinom? Neki dan uslikan sa salom Palestine, na nekoj zabavi, ili sta je vec bilo...
Postovanje treba zaraditi.
- anonymousHD
- Kontakt:
Provala? Jesam ja glup il ne znam čitat, ali ovdje piše 'prema još nepotvrđenim informacijam'. Znači nisu oni napisali da je istina, već se špekuliše, a bgm, ja sam u nekoj grupi 'balkan palestina', to su ljudi još sinoć objavili, a ovi tek danas...Sveti je napisao/la:nije to prva provala ove stranice, ima još jedna koju sam objavio skoro ovdje na pdf-uanonymousHD je napisao/la:Kod: Označi sve

Naravno da je provala. Realno, Ronaldo bi prije odrezao kitu i prodao je nego neku od nagrada. Pa i sami znamo kako mu tesko "pada" kada ne osvoji nesto. Da je pisalo da je uplatio lovu mozda bi i povjerovao. To su slicne gluposti kao i ono da se ne tetovira da bi mogao davati krv, da placa veliku lovu nekom nekom momku sa kojim je zajedno trenirao zbog toga sto mu je ovaj tada nesto kao pomogao itd... Drag mi je Ronaldo, nas je igrac, ali treba biti realan, obicne price za naivcine koje se brzo sire.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Čuj, Ronaldo dao Zlatnu kopačku. De nemojte biti smiješni 

- Nail for Real
- Kontakt:
Lakse mu je ispljunuti lovu s bankovnog racuna nego davati zlatnu kopacku...gluposti.
Ima l' dje Mourinhova izjava pred sutrasnji mec?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Uvijek si znao naći kvalitetan avatar.Nail for Real je napisao/la:Lakse mu je ispljunuti lovu s bankovnog racuna nego davati zlatnu kopacku...gluposti.
Provala itekako prijateljuanonymousHD je napisao/la:Provala? Jesam ja glup il ne znam čitat, ali ovdje piše 'prema još nepotvrđenim informacijam'. Znači nisu oni napisali da je istina, već se špekuliše, a bgm, ja sam u nekoj grupi 'balkan palestina', to su ljudi još sinoć objavili, a ovi tek danas...Sveti je napisao/la:nije to prva provala ove stranice, ima još jedna koju sam objavio skoro ovdje na pdf-uanonymousHD je napisao/la:Kod: Označi sve

naprijed rejal
http://sportsport.ba/blabla/cristiano-r ... jeci/92310" onclick="window.open(this.href);return false;
ev i ss.ba prenosi i --- SPAM --- i jos par engleskih medija, mozda ipak nije suplja?
ev i ss.ba prenosi i --- SPAM --- i jos par engleskih medija, mozda ipak nije suplja?

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Na stranu da li je ovo uradio s kopačkom poznato je da Ronaldo odavno pomaže Palestinu.Ponekad i obuče nešto što na sebi ima zastavu Palestine 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Zar nije jednostavnije poslati 1,5 miliona sa svog racuna, ako je vec htio pomoci Palestini
cemu prodavanje kopačke i opcenito ta teatralnost oko toga
.....yebeš mu mater, nije da je kokuz pa da sad mora prodavati zlatnu kopačku...mislim, uozbiljimo se konacno 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Da, sjecam se kad smo igrali baraz protiv njega pricalo se da pomaze Palestini.LBJ MVP je napisao/la:Na stranu da li je ovo uradio s kopačkom poznato je da Ronaldo odavno pomaže Palestinu.Ponekad i obuče nešto što na sebi ima zastavu Palestine

Ne bitno jel prodao nesto il nije...ne bitno je i to jel pomogao (na bilo koji nacin) il nije...al je ludilo kako bilo koja vijest koja dodje o Ronaldu bude docekana "na noz".
Da je rijec o Mesiju,mislim da bi bila prica: ma mozda i jest on ima tih nagrada viska.

Da je rijec o Mesiju,mislim da bi bila prica: ma mozda i jest on ima tih nagrada viska.

Odbrambeni igrači Real Madrida s najviše postignuti golova:
1. Hierro (101)
2. Roberto Carlos (68)
3. Sanchis (40)
4. SERGIO RAMOS (37)
1. Hierro (101)
2. Roberto Carlos (68)
3. Sanchis (40)
4. SERGIO RAMOS (37)
Veliki broj golova Hierro je postigao igrajuci u veznom redu.Dzoni je napisao/la:Odbrambeni igrači Real Madrida s najviše postignuti golova:
1. Hierro (101)
2. Roberto Carlos (68)
3. Sanchis (40)
4. SERGIO RAMOS (37)
To je to, sve je recenoDzoni je napisao/la:Ne bitno jel prodao nesto il nije...ne bitno je i to jel pomogao (na bilo koji nacin) il nije...al je ludilo kako bilo koja vijest koja dodje o Ronaldu bude docekana "na noz".![]()

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.