NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Hahaha ma de ba jaro i ti prosviro... nevjerujem da smo u tim vodama, to je dominantog prica i prica ovih sto klub hoce da uniste... mi smo posten klub i tako treba da ostane... realno tesko ce mo do bodova njima gori pod nogama mi jos neuigrani plus domaci teren... tako da tesko sta dole ocekevat a Olimpik nas moze dobit jer su trenutno jaci od nas tako da nije to nikakva prodaja ako izgubimo... u naredna tri kola teska muka ako tri boda zajedno u ta tri kola uzmemo mi na konju
Zadnja izmjena: combe80, dana/u 22 mar 2019, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kakva pobjeda sta vam je.i.velez i olimpik ce nas dobit lagano.mi nemamo ekipe da im pariramo
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Sjecas li se ti druze prosle sezone,izgleda da si zaboravio,sta se desilo poslije Simin Hana ? Jesu li ono regularni rezultati bili,dvije tekme za redom kod kuce umjesto da se potvrdi prvo mjesto sta su oni uradili ? Ne bi ni ja volio da smo u tim vodama ali jesmo 100% uradit ce to u inat Velezu za onaj rezultat,al posteno receno ljudi su nas izvratilicombe80 je napisao/la:Hahaha ma de ba jaro i ti prosviro... nevjerujem da smo u tim vodama, to je dominantog prica i prica ovih sto klub hoce da uniste... mi smo posten klub i tako treba da ostane... realno tesko ce mo do bodova njima gori pod nogama mi jos neuigrani plus domaci teren... tako da tesko sta dole ocekevat a Olimpik nas moze dobit jer su trenutno jaci od nas tako da nije to nikakva prodaja ako izgubimo... u naredna tri kola teska muka ako tri boda zajedno u ta tri kola uzmemo mi na konju
Protiv Metelegea ti je kisa i los teren uticalo da se odigra 0:0... Zivinice nam je mislim dalo gol pred kraj tekme tako da te dvi utakmice se nije muljalo ba... uostalom bila je super atmosfera i igralo se na pobjede za gol vise nesreca te dvi utakmice...mi nismo imali para ni prosle sezone za Premijer lige i tek kad je dosao Sapun trener i utakmica protiv Travnika i namjerno promasen penal od Guzine mislim i utakmica kod Rudara iz Kaknja su sumljive... sto opet neznaci nista jer moze bit splet okolnosti...
Vidices da ce igraci dat milion posto i protiv Olimpika i protiv Veleza... Zvijezda je to jaro inace ce mo mi sa tribina pljuvat ko niko... ima da igraju na pobjedu i da se bore... i pokusat izvuc povoljan rezultat.. gora je utakmica sad u Gorazdu...
Vidices da ce igraci dat milion posto i protiv Olimpika i protiv Veleza... Zvijezda je to jaro inace ce mo mi sa tribina pljuvat ko niko... ima da igraju na pobjedu i da se bore... i pokusat izvuc povoljan rezultat.. gora je utakmica sad u Gorazdu...
Zemljace vremena su druga, pa mrak na oci...sve je moguce, najgore od svega toga sto ce zvijezda dobit da ce izgubit obraz a sve ostalo ce uprava pokupit...ovo je samo moje misljenje daj boze da grijesim...combe80 je napisao/la:Protiv Metelegea ti je kisa i los teren uticalo da se odigra 0:0... Zivinice nam je mislim dalo gol pred kraj tekme tako da te dvi utakmice se nije muljalo ba... uostalom bila je super atmosfera i igralo se na pobjede za gol vise nesreca te dvi utakmice...mi nismo imali para ni prosle sezone za Premijer lige i tek kad je dosao Sapun trener i utakmica protiv Travnika i namjerno promasen penal od Guzine mislim i utakmica kod Rudara iz Kaknja su sumljive... sto opet neznaci nista jer moze bit splet okolnosti...
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Jesi li ti combe80 bio na tekmi protiv travnika proslu sezonu,hoces rec da ta utakmica nije bila namjestena ?
Jesam napisao sam gore da je samo ta utakmica i utakmica sa Kaknjom sumljive. Ostale utakmice dok nas je Sabic vodio su regularne...
Mi ako budemo muljali u sto nevjerujem matorog Lazu istjerat zajedno sa ostalim uzorat i ambroziju posijat... pokazala se vrlo efikasna na stadionu dole nice fino...
Osakaceni sutra igramo tesko da neizgubimo...
Protiv Olimpika i Veleza necemo izgubit vidit ce te...
Mi ako budemo muljali u sto nevjerujem matorog Lazu istjerat zajedno sa ostalim uzorat i ambroziju posijat... pokazala se vrlo efikasna na stadionu dole nice fino...
Protiv Olimpika i Veleza necemo izgubit vidit ce te...
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
A utakmica zvijezda iskra? Kako si nju vidio , ona poštena?combe80 je napisao/la:Jesam napisao sam gore da je samo ta utakmica i utakmica sa Kaknjom sumljive. Ostale utakmice dok nas je Sabic vodio su regularne...
Mi ako budemo muljali u sto nevjerujem matorog Lazu istjerat zajedno sa ostalim uzorat i ambroziju posijat... pokazala se velo efikasna na stadionu dole nice fino...
Sorry na upadu.pozz
Deba u vas nijednu utakmicu nemozes pobjedit ili izgubit odma namjesteno... takav splet okolnosti bio nismo imali vise sansi za premijer lige bez ambicija sa djecom i normalno da bude cudnih rezultata... pa i na zapadu ako igraju neki klubovi bez ambicija sa davljenikom davljenik pobjedi... jel i oni onda namjestaju???
Eto sutra nemas pola tima ured i popusis 3:0 rece prodali de ba... sanse da iznenadis i uzmes bod su minimalne sutra..
gore je ovo sto Velezovci rade... namjerno podmecu Olimpiku kako kupuje sudije ima ovo ono... da bi oni mogli u premijer ligu...
Da se ja pitam al nepitam se pustio bi Olimpiku a sve dao protiv Mostara... kad ste culi navijace Olimpika da nesto pametuju o Velezu??? Kofol Velez sve fer i korektno...a preko javnosti pritisak prave... i to fer i korektno?
Eto sutra nemas pola tima ured i popusis 3:0 rece prodali de ba... sanse da iznenadis i uzmes bod su minimalne sutra..
gore je ovo sto Velezovci rade... namjerno podmecu Olimpiku kako kupuje sudije ima ovo ono... da bi oni mogli u premijer ligu...
Da se ja pitam al nepitam se pustio bi Olimpiku a sve dao protiv Mostara... kad ste culi navijace Olimpika da nesto pametuju o Velezu??? Kofol Velez sve fer i korektno...a preko javnosti pritisak prave... i to fer i korektno?
-
- Kontakt:
Bas olimpik ima navijace 

Ima mrkoguza ili kako se vec zove
Da si normalno odgojen i da si mrdno iz te zabiti (selo pored gradacca a ne carsija) ne bi tako plitko razmisljao.combe80 je napisao/la:Deba u vas nijednu utakmicu nemozes pobjedit ili izgubit odma namjesteno... takav splet okolnosti bio nismo imali vise sansi za premijer lige bez ambicija sa djecom i normalno da bude cudnih rezultata... pa i na zapadu ako igraju neki klubovi bez ambicija sa davljenikom davljenik pobjedi... jel i oni onda namjestaju???
Zbog tebe na ovom forumu svi Mostarci pocinju blatiti i zvijezdu i grad Gradacac. Sa svakim si se uspio zavaditi koliko blatis Velez i grad Mostar a tele retardirano znas kroz sta smo prosli. Bolje ti je averti se, radi tebe samog ti govorim, malo se preispitaj sta pises ovde, i zasto? Ne bi da imas neke koristi od toga. Pozdrav istinskim navijacima Zvijezde i raji iz carsije, a ti combe tele jedno cuclaj tuki.
Pogrijesio si jaro nesto... ja nisam taj na koga mislis a i neblatim ja Velez svi su dobrodosli vec samo kazem svoje misljenje... jesam li koga uvrijedio slucajno??? Ako jesam nije bila namjera... napisao sam fino da mi se nesvidja kako Velez preko medija i navijaca pokusava uticati na sudjenje i blacenje Olimpika i time stvara losu sliku drugih klubova nista drugo... zato nesikiraj se puno jaroslave svako ima svoje misljenje... koje smije da iznese... a boze sacuvaj da nekog uvrijedim...
Sretno Velezu da u fer i korektnoj borbi za premijer ligu da pokusa uci u visi rang... ali ne blatit i sudije i savez i ostale klubove ako slucajno danas izgubite...
Sretno Velezu da u fer i korektnoj borbi za premijer ligu da pokusa uci u visi rang... ali ne blatit i sudije i savez i ostale klubove ako slucajno danas izgubite...
Prodalo nam Gorazde

Zalosno,danas ako Lazo otkaz ne dobije nek ga ovi iz uprave vode sebi kuci j.bo ih on
Ovaj Lazo matora ka rina umislio sebi nešto ko da je on neko ima te svoje pulene iz RS
Al nas sramote majko draga... ovo je za nepovjerovati... cuj 0:3 u Gorazdu u prvom poluvremenu... sve negativne rekorde ce mo sa matorim Lazom oborit ove godine... mehica isto nema u prvih 11 fino Lazo finooooo...
LAZOOOOOO JE TIIITOOOOOO

LAZOOOOOO JE TIIITOOOOOO

Znaci i Mehic nam je uletio u proces otjerivanja iz Zvijezde. Lijepo bgm
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ako iko treba biti u procesu otjerivanja to je ovaj konj od trenera,sta on misli ko je on,doc u subotu u sto vecem broju i pokazat mu da treba da se spakuje vec jednom
Trebao bi u taj proces ući Lazo. Da ima obraza otišao bi sam.SMR187 je napisao/la:Znaci i Mehic nam je uletio u proces otjerivanja iz Zvijezde. Lijepo bgm
Da nas razbije Gorazde ovako, to je više nego žalosno.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.