Safet Sušić - Pape

Consigliere
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Consigliere » 27 jun 2014, 22:26

odjava je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/velika-pomoc-susica/1202062/

to je taj klosar zvani susic!
A, Zeljo i Sarajevu (gdje ima i boljih igraca) nek' ga puse... :kafa:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 jun 2014, 22:27

Odlazite svi, samo nek' Salem Prolić ostane. :tokralju:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 jun 2014, 22:28

Ako ostane bice ludilo !

:crazy:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

odjava
Kontakt:

Post Postao/la odjava » 27 jun 2014, 22:30

Consigliere je napisao/la:
odjava je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/velika-pomoc-susica/1202062/

to je taj klosar zvani susic!
A, Zeljo i Sarajevu (gdje ima i boljih igraca) nek' ga puse... :kafa:
pa sta on zna o tome.boli njega tuki za sarajevo i zelju,seljacina obicna.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 jun 2014, 22:33

Izgleda da nema nikakvih levatina iz Turske da se upecaju. Očekivano, i prije svega žalosno.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 27 jun 2014, 22:33

Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 27 jun 2014, 22:33

Cak ce mi ga mozda bit i zao ako bude toliko bezobrazan pa ostane na klupi kad ga navijaci izvizde na prvoj domacoj utakmici

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 27 jun 2014, 22:34

a ovo je najinteresantnije:
''a mogao bi i Sušić jr. put Turske, posebno ako Pape tamo preuzme neki od klubova...''
znači štela na inernacionalnoj razini...baš me zanima kad bi safet preuzeo neku repku, kako bi se našao način da Tino promjeni drzavljanstvo

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 27 jun 2014, 22:35

Virtu4l je napisao/la:Još uvijek kmečite, ali selektor se pita. Znam da boli.
"Begić je najavio pregovore sa selektorom Sušićem oko produženja ugovora"
Begiću odlazi!
Necu vaditi dalje tvoje postove o Besicu, Pjanicu i Misimovicu, ti bi trebao sam znati da nisi bio u pravu.

Ali kada vidim da branis Safeta nakon onakve predstave (taktike) protiv Nigerije, u zelji da prkosis 99 % foruma sa tim supackim komentarima, onda stvarno ne znam sta da ti kazem. Tuga brate koliko ne shvatas.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 jun 2014, 22:35

Sa Sajom u Francusku oooo oooo :urnebes:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 27 jun 2014, 22:36

mirzatele je napisao/la:Cak ce mi ga mozda bit i zao ako bude toliko bezobrazan pa ostane na klupi kad ga navijaci izvizde na prvoj domacoj utakmici
Ma, nema sanse... Stoka je to, njima je uspjeh pobjeda nad Iranom. Samo nek' se nismo obrukali! :puke: :puke:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 jun 2014, 22:42

Unofficialpage je napisao/la:Sa Sajom u Francusku oooo oooo :urnebes:
Prvo Belgiju i Ficnija pobjedit a onda cemo vidjeti za Platini Zemlju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jun 2014, 22:45

DonCorleone je napisao/la:Necu vaditi dalje tvoje postove o Besicu, Pjanicu i Misimovicu, ti bi trebao sam znati da nisi bio u pravu.
Pa ja sam pratio Bešića kad nisi znao da postoji, nemoj širiti laži, dovoljno je što ne znaš ;) Možda jesam u pravu, a možda nisam, imam svoje mišljenje i ova reprezentacija mi je iznad svega. Dakle, imam svoje mišljenje, tako da mogu pogriješiti, ali ovo ispod je totalno neznanje i dokaz da se repka prati od kako je postala 'IN', dakle od Portugala,
DonCorleone je napisao/la:Ja se ne sijecam da smo mi izuzev protiv Francuske u Parizu odigrali jednom u 4-2-3-1 formaciji, sve je to bila uvijek ista sema sa odprilike 1,5 napadaca, 3 kreativca, Pjanic desno krilo sa Ibisevicem itd.
Kako da ja sa tobom pričam o reprezentaciji nakon ovoga? Pa nisam lud, mogu te samo trolati. Od Tirane do Marakane (one prave) ;)

:wave:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

apolo
Kontakt:

Post Postao/la apolo » 27 jun 2014, 23:03

Ovo vise nije zajebancija. Normalno i sam sam isao pratit repku, spavao na klupama, gubio radne dane, dosao bez piska( od deranja)i nije mi bilo zao. Prije SP nisam dao na selektora( ono jbg nas je, a potajno se nadao da nece zajebati). On je nas ukopao! Jos mu svejedno. Boli ga harbija. Jos nas ponizava. Ma hajd bjezi. Kakve samo igrace imaomo, al ode sve u krasni... Ako nas svabo ne spasi ni sami sebi necemo moci pomoc...

apolo
Kontakt:

Post Postao/la apolo » 27 jun 2014, 23:16

Jos da napomenem:" velika je sreca da velika vecina navijaca rep. BiH NIJE BILO KREDITNO SPOSOBNA, jer su ljudi bili nanijetili dizati kredite da podrze ove blijede igre nase reprezentacije". Oni ako se ne dogovore oko premija ni trenirat nece. Bosna u srcu i herojsko srce.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 27 jun 2014, 23:20

apolo je napisao/la:Ovo vise nije zajebancija. Normalno i sam sam isao pratit repku, spavao na klupama, gubio radne dane, dosao bez piska( od deranja)i nije mi bilo zao. Prije SP nisam dao na selektora( ono jbg nas je, a potajno se nadao da nece zajebati). On je nas ukopao! Jos mu svejedno. Boli ga harbija. Jos nas ponizava. Ma hajd bjezi. Kakve samo igrace imaomo, al ode sve u krasni... Ako nas svabo ne spasi ni sami sebi necemo moci pomoc...
Nisi jedini koji vise ne ide za repkom zbog Kromanjonca!
Prije nisam mogao sebi doci kad izgubimo sad mi je zbog Kromija pa gotovo svedno, jer ovo vise nije repka BiH nego udruzenje fudbalskih menadzera...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 27 jun 2014, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 27 jun 2014, 23:21

Sinan Sinanović, proslavljeni BH novinar ne može više šutjeti :
"Džeko, Spahić i još neki reprezentativci su u jeku priprema za Brazil posjećivali kafane po Sarajevu i to u 2 ujutru. Naravno ne svi, Begović, Ibišević, Medunjanin i još neki su strpljivo i profesionalno kako dolikuje jednom fudbaleru trenirali i čekali Brazil.."
"Pitate se zašto Sarajevo i Hrasnica, a ne Zenica gdje imamo mnogo bolje uslove za rad..? E, pa Spaha i družina nemaju dovoljnu slobodu i "rahatluk" u Zenici, u Sarajevu je mnogo lakše doći do neke privatne kafane i "ubiti" se alkoholom.."
"Prošli put kada su došli uoči utakmice s Argentinom, obilazili su kafane i lumpovali, a onda su se vukli po terenu. Ljudima koji su došli nisu pružili ništa i oni ih više ne žele gledati."
"Kapiten je bio taj koji se u privatizaciji reprezentacije na pripremama i tokom SP-a postavljao i kao predsjednik i kao portparol i kao selektor i kao izbacivač. Izvikao se i vrijeđao sve redom - portparola, saigrače, ljekara, novinare. Odlučivao je ko i kada može ući u hotele, puštajući u njega podobne, a izbacujući sve ostale. Pravio je od reprezentacije i Saveza društvo jednog lica. A na konferencijama na koje je prema FIFA-inim pravilima morao doći i u ličnim srceparajućim saopćenjima diplomatski je nudio lice pravednika. "
"A Sušić, nevezano za taktiku, Papetova najveća krivica je što je vjerovao u fudbalere koji su ga iznevjerili, ali ta stavka polučila je cijeli niz drugih problema. Sušić je davno izgubio autoritet, balansirao je između želja javnosti, Džeke i Spahića, najmanje poštujući svoje, u nadi da će pronaći ravnotežu za mir u ekipi, ali njegove odluke su, sasvim logično, dovele do anarhije. "
"A "dijamant", Džeko, kada nosi dres BiH, treba shvatiti jednu stvar - dobrog igrača čini predstava na terenu, ali velikim čovjekom i zvijezdom koja izaziva poštovanje ljudi čini ga ono što radi izvan njega, a Edin, pod lošim utjecajem osoba koje ga okružuju, odavno pada na takvim ispitima. Promijeniti se mora"
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 27 jun 2014, 23:41

Prvo 90% vas koji smarate ovdje u zivotu mozda niste 2 puta uzivo pogledali reprezentaciju. Sve sami internet ratnici :mrgreen:

Drugo, Safet Suic ce ponuditi ostavku IO FSBIH ukoliko mu savez ne odobri da napravi veliki rez unutar ekipe i odstrane pojedine igrace. Znaci otice samo ako ne bude imao odrijesene ruke i podrsku saveza.

Trece, kako covjek mirno da radi kad mu glavni igraci prave smicalicu i prave razdor unutar ekipe?
Sad cete reci nema autoritet, a jeste li mu dali podrsku kada je htio isti da sprovede? NISTE bruko, NISTE!

Kada je zalijepio Misimovica na klupu, jer je gusio Pjanica , dovoljno vam je bio gol protiv Bjelorusije i zamazivanje ociju, da hebete sve po spisku Safetu, jer je stavio ikonu na klupu. Zaboravni smo?

Kada je izvadio Dzeku iz igre (protivnika se ne mogu sjetiti, ali scenu nikad ne mogu zaboraviti) zbog nezalaganja na terenu, i kada Dzeko nije htio da ode na klupu, vec je stajao u trenerskoj zoni i cinicki se smijao u lice Safetu, vi ste tad podrzali koga? Zaboravni smo?

Kada je Safet izasao u javnost i rekao: "Nece meni Spahic i Dzeko krojiti spisak", ciju je tad podrsku dobio?
Novinari su tad cutali kao lihnje lihnjave, upravo oni koji sad u ovom momentu rasturaju i pucaju svim sredstvima po Dzeki i Spahicu. Cak ni Osim tad nije dao podrsku Safetu, nego ovoj dvojici fudbalera, jer su nam prijeko potrebni. Pa mi sad recite, kako covjek SAM, koji nema nikakvu podrsku, ni medija, ni jednim dijelom navijaca, da autoritetom pokaze pojedinim igracima mjesto gdje im pripada?

Sta mislite ako promjenimo Safeta sve ce biti bolje? Hoce na mudima biti bolje. I taj neko ko dodje zeli podrsku. Sa mislite da nasi strucnjaci jedva cekaju da sjedu na selektorsku poziciju? Nisu oni ludi, pa da ne znaju da ce im se od cistacice do obicnog jadnog papka svi pokusati da mjesaju u posao. Ako mislite da svi jedva cekaju, tu se grdno varate.
Iskreno ja bih najvise volio da Safet ode, ne zbog toga sto mu manjka neki kvalitet, nego da nebi morao citati retardirane komentare "vrlih strucnjaka" koji ni na svojoj meraji u zivotu loptu sutnuli nisu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 27 jun 2014, 23:43

Consigliere je napisao/la:
normalaba je napisao/la: Apsolutni neuspijeh?
Zadovoljni ovim prvenstvom mogu biti samo zene i muske picke koje su isle sa parolom- samo da se ne obrukamo. :roll:
Ne mogu da vjerujem da cu se slozit i sa tobom jednom! :clap:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 27 jun 2014, 23:46

emir79 je napisao/la:Drugo, Safet Suic ce ponuditi ostavku IO FSBIH ukoliko mu savez ne odobri da napravi veliki rez unutar ekipe i odstrane pojedine igrace. Znaci otice samo ako ne bude imao odrijesene ruke i podrsku saveza.

Trece, kako covjek mirno da radi kad mu glavni igraci prave smicalicu i prave razdor unutar ekipe?
Sad cete reci nema autoritet, a jeste li mu dali podrsku kada je htio isti da sprovede? NISTE bruko, NISTE!

Kada je zalijepio Misimovica na klupu, jer je gusio Pjanica , dovoljno vam je bio gol protiv Bjelorusije i zamazivanje ociju, da hebete sve po spisku Safetu, jer je stavio ikonu na klupu. Zaboravni smo?

Kada je izvadio Dzeku iz igre (protivnika se ne mogu sjetiti, ali scenu nikad ne mogu zaboraviti) zbog nezalaganja na terenu, i kada Dzeko nije htio da ode na klupu, vec je stajao u trenerskoj zoni i cinicki se smijao u lice Safetu, vi ste tad podrzali koga? Zaboravni smo?

Kada je Safet izasao u javnost i rekao: "Nece meni Spahic i Dzeko krojiti spisak", ciju je tad podrsku dobio?
:) e dečko ovo si poprilično ub'o, većini si nam začepio sad :mrgreen:
kad sagledam, istina je :)
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.