FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sloboda je nagradena bodom za zalaganje mi kaznjeni za ne zalaganje i GRESKU sudije koji nas je kostao 3 boda, al nije mi zao jer smo pickasto igrali...
Samo da se zna 3 penala a 2 su direktno utjecala na rezultat na stetu nas...
HUSREFE USTEBE SMO
SARAJEVO VOLIM TE
HUSREFE USTEBE SMO
SARAJEVO VOLIM TE
Majke mi mene stid.
Ne zna se ko je gori, mi il kone, sreća pa ni Zrinjski nije dobar, najmanje loš će uzet titulu, a onda u Evropi slijedi novo prangijanje, sve već vidjeno
Husref veze nema šta treba igrat i na koji način motivisat ove manekene, pa Sloboda je pretrčala 10 kilometara više od nas brat bratu, ovi našim duša izašla na nos u 70. minuti, sramota
Husref veze nema šta treba igrat i na koji način motivisat ove manekene, pa Sloboda je pretrčala 10 kilometara više od nas brat bratu, ovi našim duša izašla na nos u 70. minuti, sramota

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Imamo sreće što imamo nešto komotniju situaciju. Ne smijemo zabit pa se povući. Poveli smo 0-1 i očitom greškom nam nisu svirali čist penal. Bekrić nas cijelu tekmu udara i prigovara sucima, oni ništa. Ne mogu vjerovati da se uvijek ovako nalože protiv nas...
Idemo dalje Sarajevo, sve se da ispraviti!
Idemo dalje Sarajevo, sve se da ispraviti!
Jel moguce da ovako bahato izjave daje nas veliki babuka, yebo li vam bosnjakovic i bekric porodice svima , prvom tebi husrefe pa onda ovim pickama na terenu
I yebem majku i onom ko je doveo ovog bogalja Letica, dragog mi Boga za njeg je Bekic doktor fudbala
Samo da se zna da su nasi manekeni u 10 dana 3 plate dobili a ovako se po terenu vuku
Usput yebem majke i svima u upravu, opet ugostite kera Begica i lizite se s njima a nek nas kasape gdje stignu
I yebem majku i onom ko je doveo ovog bogalja Letica, dragog mi Boga za njeg je Bekic doktor fudbala
Samo da se zna da su nasi manekeni u 10 dana 3 plate dobili a ovako se po terenu vuku
Usput yebem majke i svima u upravu, opet ugostite kera Begica i lizite se s njima a nek nas kasape gdje stignu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
Nismo vise ni zasluzili. Nama fali Crepulja ili takav igrac, nemamo igre. Tabela odlicna igra jako loša.ne znam al meni gavric bezveze igrac ma da danas ni Tatar ni Milanovic nista . brine me u dosta utakmica nije bilo ni dobrog pristupa.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 27 okt 2019, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Samo mi nije jasno kako nismo iskoristili povrijedjenog i osamucenog Fejzica. Mislim naviko sam na nasu igru, kad nekad srljamo nikako da organizujemo napad da valja, al brate da nisi u stanju osutat par puta prema Fejzicu u tih 20ak min kako je povrijedjen ne mogu shvatiti.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Em se nismo odlijepili(a situacija ko na pladnju bila)..em svinjski prisao..a naredna dva gostovanja su sigurno bar jedan kiks..smijesno ali hajd
Ne valja ovo
Necemo se vadit na derbiju, listici....samo bezveze prosuti poeni....treba husrefu odbit 80% za danas....
Necemo se vadit na derbiju, listici....samo bezveze prosuti poeni....treba husrefu odbit 80% za danas....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dajte Husrefu jos 5 kapitalaca!! Pa da vidite onda kako igra ekipa!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- LegendKiller
- Kontakt:
Izvedes najbolje što imaš i sloboda u raspadu bude bolja od tebe, golman 15 minuta povrijeđen brani, ovi na gol ne mogu opucati. Ovo je stvarno za zabrinuti. Do sada što smo igrali nije zbog povreda, već je to to od ove ekipe.
Šta tek reći za kornere Gavrica, vraća loptu na našu polovinu
Šta tek reći za kornere Gavrica, vraća loptu na našu polovinu

Ovaj Bosnjakovic da prezme Kozaru uzeo bi bod Husrefu.
Igru briši...
Igru briši...
Jos ovaj njihov trener kaze kako su mu igraci fizicki nespremni, kako nije zadovoljan trkom, i kao takvi opet nase manekene nadtrce i izdominiraju fizickibodi123 je napisao/la:Ne zna se ko je gori, mi il kone, sreća pa ni Zrinjski nije dobar, najmanje loš će uzet titulu, a onda u Evropi slijedi novo prangijanje, sve već vidjeno

Los ti sarkazam. U ekipi nema jednog kapitalca.joker90 je napisao/la:Dajte Husrefu jos 5 kapitalaca!! Pa da vidite onda kako igra ekipa!!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Pitar6785 je napisao/la:Sloboda je nagradena bodom za zalaganje mi kaznjeni za ne zalaganje i GRESKU sudije koji nas je kostao 3 boda, al nije mi zao jer smo pickasto igrali...
SARAJEVO VOLIM TE

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Da ti javim da je sad završeno 14 kola.NorthN01 je napisao/la:Pod ovim sam mislio da cemo kroz dva tri kola biti u strasnoj formi mentoluSarajevoJeBordo je napisao/la:Još samo da ti jave da se na jesen igra 19 kolaNorthN01 je napisao/la:3bobe,vrh ..igra i nije za pamćenje
1mjesto na tabeli, nema bodova na kosevu ..
Do 16 kola cemo bit u strasnoj formi ..
A pljuvaci ostaju pljuvaci stas, njima ni mater rodjena ne valja
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Gubitnici smo kola.
Kakav penal nam ne svira, ma.jku vam yebem lopovsku, uvijek na štetu Sarajeva. Al treba šutit, fuj.
Kakav penal nam ne svira, ma.jku vam yebem lopovsku, uvijek na štetu Sarajeva. Al treba šutit, fuj.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pa zato i trazim da mu dovedu 5, a ne jednog ili dvojicu, pa da nas polubog fudbalski dominira!!emir79 je napisao/la:Los ti sarkazam. U ekipi nema jednog kapitalca.joker90 je napisao/la:Dajte Husrefu jos 5 kapitalaca!! Pa da vidite onda kako igra ekipa!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Previse mi dizemo nase igrace brate. Da smo imali jednog kapitalca, samo jednog danas bi razbucao Slobodu. Ono nas razbuca usljivi penzioner.joker90 je napisao/la:Pa zato i trazim da mu dovedu 5, a ne jednog ili dvojicu, pa da nas polubog fudbalski dominira!!emir79 je napisao/la:Los ti sarkazam. U ekipi nema jednog kapitalca.joker90 je napisao/la:Dajte Husrefu jos 5 kapitalaca!! Pa da vidite onda kako igra ekipa!!
Kapitalac sebi ne dozvoljava pickasto igranje.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Dobro je baemir79 je napisao/la:Los ti sarkazam. U ekipi nema jednog kapitalca.joker90 je napisao/la:Dajte Husrefu jos 5 kapitalaca!! Pa da vidite onda kako igra ekipa!!
HUS OUT!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače