Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Nidje veze.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
-
- Kontakt:
pa zar ima ljudi da i sad prate spansku ligu
ja ne vidim tu nikakvih promjena svake godine isto
odnosno iz kola u kolo se nista i nemjenja real i barselona redovno dobijaju mesi moze dati i 200 golova za godinu
kad nemaju protivnika kojem ne daju prosjek 4 gola po tekmi izuzmelomi real dok u evropi se provode ko bosi po trnju pate se ko i svi ostali
ps. nevidim tu razlog da gubim vrijeme da pratim kako mesi obara sve rekorde legendi fudbala a razlog tome je losa spanska liga
odnosno iz kola u kolo se nista i nemjenja real i barselona redovno dobijaju mesi moze dati i 200 golova za godinu
kad nemaju protivnika kojem ne daju prosjek 4 gola po tekmi izuzmelomi real dok u evropi se provode ko bosi po trnju pate se ko i svi ostali
ps. nevidim tu razlog da gubim vrijeme da pratim kako mesi obara sve rekorde legendi fudbala a razlog tome je losa spanska liga
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
Xabi Alonso
Screened the defence well and provided a fantastic link to the attack. He fed a number of passes into the likes of Callejon and Benzema. The way he sprayed the ball across the pitch enabled Madrid to control the game.
Ništa novo u Madridu. Zbog Xabija se kontrolira utakmica i stvaraju se šanse za napadače..
Screened the defence well and provided a fantastic link to the attack. He fed a number of passes into the likes of Callejon and Benzema. The way he sprayed the ball across the pitch enabled Madrid to control the game.
Ništa novo u Madridu. Zbog Xabija se kontrolira utakmica i stvaraju se šanse za napadače..
Ne znam sta da ti kazem na to. Mozes pratit spansku ligu ili ne ali evo ova slika ce ti sve fino nacrtat. Istorija se prati a ne samo klubovi i pojedinacni igraci. I Real ima sjajnog Ronalda, ali tebi za info evo sta ovaj drugi ganja...IVICA OSIM je napisao/la:pa zar ima ljudi da i sad prate spansku ligu
pogledaj godine gore ...

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Koje sranje od posta.IVICA OSIM je napisao/la:pa zar ima ljudi da i sad prate spansku ligu
Meni je dovoljno da čujem Xalvaro Arbelonso da se userem u gaće, pa tako i sve ekipe Primere koje znaju da nemaju šta tražiti protiv tog fenomenalnog tandema madridskog Reala.
Jednostavno smo najjača ekipa i da smo u Engleskoj imali bi 115 golova i 100 bodova.
REAL MADRID!

@FKKC1932
bezz zeze daj posalji sliku da je bolje odradim da imas - ovo gore sramota lose
vire mu usi Mesija
p.s. kolko bi imali u Njemackoj ? (golova i bodova)
bezz zeze daj posalji sliku da je bolje odradim da imas - ovo gore sramota lose

vire mu usi Mesija

p.s. kolko bi imali u Njemackoj ? (golova i bodova)

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
- Kontakt:
FKKC1932 je napisao/la:Koje sranje od posta.IVICA OSIM je napisao/la:pa zar ima ljudi da i sad prate spansku ligu
Meni je dovoljno da čujem Xalvaro Arbelonso da se userem u gaće, pa tako i sve ekipe Primere koje znaju da nemaju šta tražiti protiv tog fenomenalnog tandema madridskog Reala.
Jednostavno smo najjača ekipa i da smo u Engleskoj imali bi 115 golova i 100 bodova.
vidim vas u ligi sampiona hehehe saban liga ste vi moj jarane
REAL MADRID!
-
- Kontakt:
kad mesi osvoji svjetsko prvenstvo i kup amerike onda se moze uporediti sa nekim od legendi al samo mozda uporediti
pa bilo to kome pravo ili ne
pa bilo to kome pravo ili ne
- tyler durden
- Kontakt:
zar ima ljudi da prate nakaradnu englesku ligu ili bundesligu a tek talijansku ligu.IVICA OSIM je napisao/la:pa zar ima ljudi da i sad prate spansku ligu
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinocnju petardu na Bernabeu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Evo i Lukica 2. put čini mi se da dobije ocjenu veću od petice 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
[youtube][/youtube]
Special One
Special One

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Zašto je na početku tog klipa, ono kad se pozdravlja sa tom dječurlijom, izbačen dio kad ga onaj posljednji malac iskulira? 

Kažem ja pritajeni madridisti 
vamo kobajagi za barcu navijaju a u stvari znaju klipove s Joseom napamet

vamo kobajagi za barcu navijaju a u stvari znaju klipove s Joseom napamet
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Raul7 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Special One
volio bih ga vidjeti nazad u Chelsiu

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Najmlađi trener sa 100 tekmi u LP

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ili ga mirzite ili ga volite, izmedju nema ali cinjenica je da je Mou najbolji trener danasnjice a mozda i svih vremena. Ne gleda se to samo u osvojenim titulama (kojih ima na bacanje) nego i u drugim stvarima. Pogledajte njegov odnos sa igracima, Ibra Sneijder su rekli da bi ubili za Mourinha, sjetite se scene s Materazijem, igraci iz chelsea se i dan danas cuju sa njim i gotive ga ko oca. To je pravi menadzer a one ispade sto ima sve je to da bi skinuo teret sa igraca i prebacio ga na sebe. Legenda!
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Upravo tako.
Ne moras ga ni mrziti ni voljeti ali ga moras postovati.
O ispadima necemo, iako je u nekima pretjer'o
Ima tu neku **** pricu koja privlaci ljude i daje im veliki motiv.
Poseban odnos sa igracima koje tretira vjerovatno poput svoje djece.
Moze se prilagoditi gdje god dodje i svakom koga trenira.
Upravo zato je poseban i igraci ga veoma postuju pa daju 150% od sebe na terenu ..
Ne moras ga ni mrziti ni voljeti ali ga moras postovati.
O ispadima necemo, iako je u nekima pretjer'o

Ima tu neku **** pricu koja privlaci ljude i daje im veliki motiv.
Poseban odnos sa igracima koje tretira vjerovatno poput svoje djece.
Moze se prilagoditi gdje god dodje i svakom koga trenira.
Upravo zato je poseban i igraci ga veoma postuju pa daju 150% od sebe na terenu ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.