Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
imam i ja vcs nesto samo ako skontam da liku uplatim sad pare na racun
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
- 10DelPiero
- Kontakt:
E svaka ti cast prijatelju i hvala sto postavi ovdje inace nebi ispratio na lajvu, volio bi jos 1 da uvale zbog vas dok je meni vec prolazan tip.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ljudi sutite ima jos 20min do kraja, al hrvati braca namjestaju hoho ljubim te mikyyy
B-I-R !
Strpat' će njima Rijeka još jedan do kraja, nemaš brige.HaHu1x2 je napisao/la:ljudi sutite ima jos 20min do kraja, al hrvati braca namjestaju hoho ljubim te mikyyy
Mora Kramarić kompletirati hat-trick da ne bude ofirno!

Ko vjeruje u dojave taj je budala
Odavno vec ne,rijetko tko to ima.
SVAKA CAST momku na ovom njemackom paru 4 lige.Hladno u moru losih stvari si je izvukao.Fino,fino

SVAKA CAST momku na ovom njemackom paru 4 lige.Hladno u moru losih stvari si je izvukao.Fino,fino

uskoro ce mi lik dati novu za veceras ali nije sigurna toliko. Kaze da prvi put suradjuje sa likom pa cu ja baciti 10e. A od ovog izvora sto je rijeku dao u nedjelju je nova i ne pisite mi u : " u pp pisi brate pls dojavu kad dobijes", poslati cu svima sto su komentarisali u ovoj temi pa ko hoce nek proba
B-I-R !
čuvaj se ovih s kojima se prvi put surađuje da ne bi bilo poslije...lagano samoHaHu1x2 je napisao/la:Kaze da prvi put suradjuje sa likom
besplatno mi je ovu dao sto se vcs igra, da i on proba taj novi izvor, pocinjem slati u pp tebi i ovoj raji..zgmiky je napisao/la:čuvaj se ovih s kojima se prvi put surađuje da ne bi bilo poslije...lagano samoHaHu1x2 je napisao/la:Kaze da prvi put suradjuje sa likom
Ponavljam : Stavljajte na sitno, skroz je drugi izvor nego sto je bio ovaj rijeka !
B-I-R !
- akisarajevo92
- Kontakt:
Upravo gledam Rijeka - Istra live na youtube, nmg da vjerujem koliko ofirni golovi, tacno se vidi namjestaljka..
tako da potpuno sam uz tebe buraz, i kad god imas dojavu, posalji mi je u pp..
tako da potpuno sam uz tebe buraz, i kad god imas dojavu, posalji mi je u pp..

Don't believe the hype.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Svaka čast ekipi koja je ispratila. Valjda ovako ostane.
Hahu također čestitke na prijedlogu. Ja nisam bio tu jbg, al' nema veze, novi dan nova nafaka.
Hahu također čestitke na prijedlogu. Ja nisam bio tu jbg, al' nema veze, novi dan nova nafaka.

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Znate sto prolaze ovi prelazi? Zato sto ih ja nisam na vrijeme vidio i odigrao
Ubijedjen sam da cim na vrijeme vidim neki prelaz i odigram ga 90% nece doci 

nemoj dolaziti prije 21h nikadaLisac je napisao/la:Znate sto prolaze ovi prelazi? Zato sto ih ja nisam na vrijeme vidio i odigraoUbijedjen sam da cim na vrijeme vidim neki prelaz i odigram ga 90% nece doci

Ja povremeno naletim na forum al et jos nikad nisam ni tvoje predloge uspio uhvatiti,al uhvticu jednom u to budi siguranzgmiky je napisao/la:nemoj dolaziti prije 21h nikadaLisac je napisao/la:Znate sto prolaze ovi prelazi? Zato sto ih ja nisam na vrijeme vidio i odigraoUbijedjen sam da cim na vrijeme vidim neki prelaz i odigram ga 90% nece doci
![]()

P.S kad sve bude crveno znaj da sam to imao na tiketu

- diplomatija
- Kontakt:
Hahu je bio objesen na ovoj temi, salve uvreda trpio, sad je okovan u zvijezde, mislim da to samo ppkazuje kakvi smo ljudi, tuga al ET
lisac znaš zašto si baksuz?
zato jer vjeruješ da jesi, izbij si to iz glave kad ubuduće budeš igrao nečije parove, nisi baksuz, nije nitko ako ne vjeruje u to i sam sebi prišije to, samo pozitiva i vjera u ono što radiš, a ulozi onoliko koliko se može podnijeti ako nešto pođe po zlu ( ali to nešto nije zbog tebe, mene ili koga )... uživaj bez opterećenja
zato jer vjeruješ da jesi, izbij si to iz glave kad ubuduće budeš igrao nečije parove, nisi baksuz, nije nitko ako ne vjeruje u to i sam sebi prišije to, samo pozitiva i vjera u ono što radiš, a ulozi onoliko koliko se može podnijeti ako nešto pođe po zlu ( ali to nešto nije zbog tebe, mene ili koga )... uživaj bez opterećenja

Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 19 mar 2014, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Samo ga je LenBias prozivao a sigurno neće biti jedini ako večerašnja (ili svaka iduća) dojava ne prodju.diplomatija je napisao/la:Hahu je bio objesen na ovoj temi, salve uvreda trpio, sad je okovan u zvijezde, mislim da to samo ppkazuje kakvi smo ljudi, tuga al ET

HAHAHAHHH imam i ja dojava hajmo narode pp ...DOJAVE
uz svo postovanje pustite se sprdancije

uz svo postovanje pustite se sprdancije
mogu li se ove poruke obrisati kako sve od jednom, mora za nesto sluziti ova opcija oznaci sve a nmg nikako skontati kako da ih obrisem sve od jednom
a ti veca ne komentarisi moje postove i ****, 2 prelaza u nekoliko dana nesto govore meni, ne znam da li si ti glup ili ne zelis kontati ali eto. Jos u nedjelju cu podijeliti besplatno a onda cemo vidjeti
a ti veca ne komentarisi moje postove i ****, 2 prelaza u nekoliko dana nesto govore meni, ne znam da li si ti glup ili ne zelis kontati ali eto. Jos u nedjelju cu podijeliti besplatno a onda cemo vidjeti

B-I-R !
evo i formalno zavrsi, HaHu zahvaljujem 

može, označi ih koje hoćeš brisati i odeš dole di ti piše odznači kao važno šta li već i to promjeni u obriši označeno pa stisni klik di ti pišeHaHu1x2 je napisao/la:mogu li se ove poruke obrisati kako sve od jednom, mora za nesto sluziti ova opcija oznaci sve a nmg nikako skontati kako da ih obrisem sve od jednom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.