Kakvo gomilanje igrača ?defour je napisao/la:Ne ne, to ako je u Zelji, Hadziahmetovic je najjaci igrac lige. Sto neko rece, Zeba se kod nas nije vidio do 10. kola ali je ime pa se spominje, Amer je nas najveci potencijal.
I stojim iza toga da su Kostic i Skahic bolji od Kosorica i Bogicevica. Kosoric je dobar igrac ali Kostic je prosle godine u Borcu i ove kod nas pokazao nevjerovatan kvalitet. Da je u Zelji, vi bi ga vec na osnovu onoga sto smo mi vidjeli nazivali najjacim odbrambenim igracem poslije rata na Grbavici. Bogicevic koliko sam vidio nije bas igrao u Olimpicu a meni je grijeh gledati da se kod nas za poziciju drugog stopera bore Skahic i Mehmedagic, obojica perfektni.
Na lijevom krilu Govedarica (kojeg ste zeljeli) i Veselinovic na desnom Mehidic i Haurdic. Imamo sirinu i ne hvala Bogu pametnog trenera koji nije dozvolio gomilanje igraca, pogotovo onih koji su zadnju ozbiljnu utakmicu igrali nekad prije godinu dana.
P.S. I Ordagica ste dizali u zvijezde kad ste ocekivali da vam dodje, a sad kad je najbolji igrac prvoplasirane ekipe koja vama bjezi 12 bodova, onda je ispod prosjeka.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dosao da zavrsi karijeru u svom voljenom klubuDenchiNL je napisao/la:pa što je u žlju doš'o onda???ceze je napisao/la:Ja ne znam otkud vama to da Bekrić nije igrao, on je bio standardan igrač ekipe koja je za sve ekipe u regiji Real Madrid kad su u pitanju finansije, organizacija i infrastruktura. Igrao je standardno i u ligi i u Ligi prvaka.defour je napisao/la: U sredini kod Zelje je Bekric koji je zadnju godinu i pol dana odigrao tri utakmice i Zeba je za njega Luka Modric.![]()
zaželio se premijer lige???

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Posto su otprilike klubovi vise manje zavrisi prelazni rok, moje misljenje je da trenutno po imenima igraca Sarajevo, Zeljo i Zrinjski su ispred Slobode, ali to je samo po imenima igraca, ali opet Sloboda je u prednosti sto NIJEDAN igrac iz prve postave nije napustio klub, ekipe koja je bila najbolja jesenas, i sto taj timski duh, uigranost sigurno na proljece moze bit samo bolja. Stim da ja licno ocekujem jos bar 1-2 igraca u Slobodi (najvise se onako po gradu prica da se ceka Djelmic, iako iz kluba niko nista ne govori). Tako da jedino kolko sam upratio Zrinjski nije puno igraca izgubio a doveli su realno bolja pojacanja od Slobode.
Po ovom trenutno vjerujem da ce ovo bit jedna od najzanimljivijih borbi kako za titulu tako i za evropu do sad u PL. Nadam se da ce na kraju Sloboda prva bit mada, niko to od normalnih i realnih navijaca Slobode ne stavlja to kao prioritet (mada se svi nadamo), ako bude bude, ako ne onda izlazak u evropu sigurno treba bit jedan od prioriteta da bi se prije svega pocelo sticat to neko evropsko iskustvo, koeficijent, a normalno i novac da se uzme. Samim ti puno veci izbog igrca bi bio kod dovodjenja pojacanja jer mnogi hoce da se pokazu na toj nekoj evropskoj sceni, kakva god ona bila u tim pretkolima.
Po ovom trenutno vjerujem da ce ovo bit jedna od najzanimljivijih borbi kako za titulu tako i za evropu do sad u PL. Nadam se da ce na kraju Sloboda prva bit mada, niko to od normalnih i realnih navijaca Slobode ne stavlja to kao prioritet (mada se svi nadamo), ako bude bude, ako ne onda izlazak u evropu sigurno treba bit jedan od prioriteta da bi se prije svega pocelo sticat to neko evropsko iskustvo, koeficijent, a normalno i novac da se uzme. Samim ti puno veci izbog igrca bi bio kod dovodjenja pojacanja jer mnogi hoce da se pokazu na toj nekoj evropskoj sceni, kakva god ona bila u tim pretkolima.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Druze jesi li ti ozbiljan kad kazes da je Bunyodkor sila koja je igrala ligu prvaka? 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Boga mi, ozbiljno se radi kod kona. Samo pitanje je šta bi moglo biti ako se ne izbori evropa i ako se ostane bez para od iste. Kontam da je ovo malo prevelik rizik i da je ovo prenagomilavanje, pogotovo što smo svi imali priliku vidjeti rezultate sličnog rada kod nas, no dobro. Biće zanimljivo vidjeti kako će Željezničar izgledati u drugom dijelu sa ovim pridošlicama, sa trenerom za kojeg se čini da ima određeni talenat, ali nema gotovo nikakvog iskustva, sa povelikim zaostatkom za mjestima koja vode u evropu i sa ovoliko ekipa ispred...
A za titulu mislim da će biti borba do zadnjeg kola. Sloboda ima liljepu prednost, već uigranu ekipu, odličnog trenera, ali nisu baš iskusni u ovim situacijama, pa vidjećemo kako će se snaci u ovoj ulozi, iako očekujem da će i u Slobodu doći neka nova imena, čisto jer mislim da je svakoj ekipi svaki prelazni rok potrebno bar jedno osvježenje za startnih 11. Široki i Zrinjski godinama rade isto i očigledno kurseve ne misle mjenjati, a po meni Zrinjski ima nešto bolju ekipu i tradicionalno se bolje snalaze u ovim završnicama prvenstva od Širokobriježana. Iskreno, upravo u Zrinjskom i vidim najvećeg favorita za titulu, s obzirom da stvarno konstantno igraju dobro, imaju određen kontinuitet rada, ali i iskustva u borbama za trofeje. Odmah iza njih Sloboda i Široki, dok, osim ako se neko čudo ne desi, mislim da Sarajevo ipak nema šanse za odbranu titule. Zaostatak nam je velik, raspored je težak, a barem za sada i ne vidim da se stvara neka vrhunska ekipa koja bi mogla prekucati ovih 12 kola, što bi bilo potrebno da se stigne ovakav zaostatak i prestigne ovoliko ekipa.
Za Radnik mislim da im je ovo vrhunac i da neće u evropu, mislim da je to manje više svima jasno. Za Želju sam već rekao, zaista će biti zanimljivo prvo kako će oni nakon svega na proljeće uopšte i izgledati, a onda i za šta će to na kraju biti dovoljno. Zaostatak im je povelik, ali iskreno osim ako baš ne odigraju furiozno na proljeće, ne vidim drugi način da neko od četvorke -Sloboda Zrinjski Široki Sarajevo- ostane bez evrope, osim preko kupa.

A za titulu mislim da će biti borba do zadnjeg kola. Sloboda ima liljepu prednost, već uigranu ekipu, odličnog trenera, ali nisu baš iskusni u ovim situacijama, pa vidjećemo kako će se snaci u ovoj ulozi, iako očekujem da će i u Slobodu doći neka nova imena, čisto jer mislim da je svakoj ekipi svaki prelazni rok potrebno bar jedno osvježenje za startnih 11. Široki i Zrinjski godinama rade isto i očigledno kurseve ne misle mjenjati, a po meni Zrinjski ima nešto bolju ekipu i tradicionalno se bolje snalaze u ovim završnicama prvenstva od Širokobriježana. Iskreno, upravo u Zrinjskom i vidim najvećeg favorita za titulu, s obzirom da stvarno konstantno igraju dobro, imaju određen kontinuitet rada, ali i iskustva u borbama za trofeje. Odmah iza njih Sloboda i Široki, dok, osim ako se neko čudo ne desi, mislim da Sarajevo ipak nema šanse za odbranu titule. Zaostatak nam je velik, raspored je težak, a barem za sada i ne vidim da se stvara neka vrhunska ekipa koja bi mogla prekucati ovih 12 kola, što bi bilo potrebno da se stigne ovakav zaostatak i prestigne ovoliko ekipa.
Za Radnik mislim da im je ovo vrhunac i da neće u evropu, mislim da je to manje više svima jasno. Za Želju sam već rekao, zaista će biti zanimljivo prvo kako će oni nakon svega na proljeće uopšte i izgledati, a onda i za šta će to na kraju biti dovoljno. Zaostatak im je povelik, ali iskreno osim ako baš ne odigraju furiozno na proljeće, ne vidim drugi način da neko od četvorke -Sloboda Zrinjski Široki Sarajevo- ostane bez evrope, osim preko kupa.

1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pusti ti sta se prica po gradu. Slusajte sta prica Husref, Djelmic nece kod nas.klasik je napisao/la:Posto su otprilike klubovi vise manje zavrisi prelazni rok, moje misljenje je da trenutno po imenima igraca Sarajevo, Zeljo i Zrinjski su ispred Slobode, ali to je samo po imenima igraca, ali opet Sloboda je u prednosti sto NIJEDAN igrac iz prve postave nije napustio klub, ekipe koja je bila najbolja jesenas, i sto taj timski duh, uigranost sigurno na proljece moze bit samo bolja. Stim da ja licno ocekujem jos bar 1-2 igraca u Slobodi (najvise se onako po gradu prica da se ceka Djelmic, iako iz kluba niko nista ne govori). Tako da jedino kolko sam upratio Zrinjski nije puno igraca izgubio a doveli su realno bolja pojacanja od Slobode.
Kasnije ce svi pricati kada ode u neku drugu ekipu da smo ga najavljivali sto uopste nije istina jer smo davnih dana doveli Haurdica kao desno krilo. I zasto je doveden vec prije priprema? Bas zato jer treba igrati, ovi koji sada dolaze u ozbiljnoj ekipi ne bi igrali sigurno jer bi bili najslabija karika i pored fudbalskog znanja bi im trebalo 4-5 mjeseci da dodji na iste talasne duzine kao ostatak ekipe..
Ma nije sila, daleko od toga, ali po nekim faktorima koje čine jedan dobar klub i koje sam napisao poput finansija, organizacije i infrastrukture, sila je za sve "naše" klubove i on je u tom klubu bio standardan. To je poenta.MortemHz je napisao/la:Druze jesi li ti ozbiljan kad kazes da je Bunyodkor sila koja je igrala ligu prvaka?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Azijsku*.MortemHz je napisao/la:Druze jesi li ti ozbiljan kad kazes da je Bunyodkor sila koja je igrala ligu prvaka?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Pa ni Stojčev se nije vidio na utakmici, pa je opet, svojim bravurama donio kamaru bodova FKS, nešto slično radi i Zeba..defour je napisao/la:Ne ne, to ako je u Zelji, Hadziahmetovic je najjaci igrac lige. Sto neko rece, Zeba se kod nas nije vidio do 10. kola ali je ime pa se spominje, Amer je nas najveci potencijal.
I stojim iza toga da su Kostic i Skahic bolji od Kosorica i Bogicevica. Kosoric je dobar igrac ali Kostic je prosle godine u Borcu i ove kod nas pokazao nevjerovatan kvalitet. Da je u Zelji, vi bi ga vec na osnovu onoga sto smo mi vidjeli nazivali najjacim odbrambenim igracem poslije rata na Grbavici. Bogicevic koliko sam vidio nije bas igrao u Olimpicu a meni je grijeh gledati da se kod nas za poziciju drugog stopera bore Skahic i Mehmedagic, obojica perfektni.
Na lijevom krilu Govedarica (kojeg ste zeljeli) i Veselinovic na desnom Mehidic i Haurdic. Imamo sirinu i ne hvala Bogu pametnog trenera koji nije dozvolio gomilanje igraca, pogotovo onih koji su zadnju ozbiljnu utakmicu igrali nekad prije godinu dana.
P.S. I Ordagica ste dizali u zvijezde kad ste ocekivali da vam dodje, a sad kad je najbolji igrac prvoplasirane ekipe koja vama bjezi 12 bodova, onda je ispod prosjeka.
Za Bogičevića ti ništa neću reći, nije mi drago ukoliko štoperski par bude činio tandem Kosorić-Bogičević, međutim, tako reći za Aleksandra moze samo neko ko nije gledao Zeljine utakmice, naročito europske. Gdje su sa ta dvojica posebno istakla?!
Hadziahmetović ima 18 godina, dijete koje je teret cijele ekipe preuzelo sa sedamnaest, a kao takvo je bilo nosilac Zeljine igre u prethodnoj polusezoni. O njegovim europskim nastupima, kojih Ordagić uopšte nema, je suvišno i govoriti, solo akcija iz koje je proizašao gol protiv Balzana, fenomenalna asistencija protiv Ferencvaroša, asistencija Đelmiću protiv Standarda, etc. Nama se, izlaskom djeteta, igra raspala na Koševu protiv istog tog Standarda, zamisli. Također, uz Cimirota je izdomonirao derbi na Koševu, a također punoljetstvo nije dočekao. Sem toga, Amir je u omladinskim kategorijama bio toliko dominantan, da mi je u jednu ruku i komično. Uzme loptu, predribla 5-6 igrača i zabije gol, asistira ili promaši, svejedno je.. Potenciraš priču o tome kako ja o Zeljinim igračima pričam o superlativu, a ne znaš da je on jedan od rijetkih za koje tvrdim da će napraviti strašnu karijeru.
Usput, dijete nije odmorilo, ni samo se ne sjeća kada, i ja ne znam kojim čudom on nije povrijeđen jer je to abnormalno za osamnaestogodišnjaka. Ordagić ima sa kim igrati, Hadziahmetović nema. Igra centralnog veznog, zadnjeg veznog, ofanzivnog vezog, da li si svjestan tolikog tereta? O tome ko su mu saigrači bili u prethodnoj sezoni, neću..
Sloboda ima jak kolektiv, i to je vjerovatno najvaznija od niza stavki, koje za uspjeh moraju biti ispunjene, i to je ono što vas, kao navijače Slobode treba da raduje. Znate šta zelite, udarili ste temelj ekipi te vam je jedino preostalo da istu nadograđujete. Ja ponavljam, mi taj temelj, koji ste vi već udarili, postavljamo tek sada jer nastojimo dovesti po dva kvalitetna igrača na svaku poziciji.. Na zalost svih nas, niti smo bili u stanju niti je išta odrađeno kako treba u ljetnom prelaznom roku, i sada se sve greške moraju ispravit.. Ekipa se gradi za ligu 12, a sada se nastoje izboriti nastupi na europsku scenu, dok će u ljetnom prelaznom roku kod nas, vrlo vjerovatno biti najmanje promjena, s obzirom da će se dovesti dva do tri igrača u vrh glave.. Mi u danima iza nas pratimo raznorazne portale, čitamo, i izgleda da smo konačno, ponovo dočekali da se lijepe vijesti za nas vezu, da znamo da nam Zeljo više ne mora dovoditi kojekakve pokušaje igrača, ne tjeraj me da ih pominjem, molim te..
Mišljenja sam da su vama potrebni jedan do dva igrača, jer imate jaku ekipu, imate kolektiv, ekipa je izgrađena onako kako treba, zavidan je ko drugačije kaze. Vjerovatno ste trebali dovesti 1-2 igrača zbog zaoštravanja konkurencije, ostalo ne treba da vas brine.. Volio bih i ja kada bi mi već imali izgrađenu ekipu, koju je potrebno nadograđivati i samim tim jačati postepeno ali sigurno, nazalost, Zeljezničar je imao katastrofalan kadar i to je razlog ovakvog remonta..
@
Izvinjavamo se FKS, nismo znali da su prvi klub na svijetu sa članskim, fan shopom, kampom. Koji nosensi

Čitam dalje komentar onog ćaoćaovozdričara, svi su znači, sem vas, pali kurcu za uši? Uručite im titulu !
Procesuirajte ga ! Zašto dopustiti pisanje ovakvih i ovolike količine nebuloza na jednom, izuzetno posjećenom forumu?!
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 27 jan 2016, 17:10, ukupno mijenjano 2 puta.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
defour je napisao/la:Ne ne, to ako je u Zelji, Hadziahmetovic je najjaci igrac lige. Sto neko rece, Zeba se kod nas nije vidio do 10. kola ali je ime pa se spominje, Amer je nas najveci potencijal.

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
kod kona rade sve da izbore evropu jer ako im ne uspije ćao , ćao vozdrica, pogotovo sa troškovima koje su sad napravili, usput i da se vrate navijači, jer su ih napustili...nakon svog onog pljuvanja po igračima koje smo mi dovodili, sad su oni uradili isto...po ko zna koji put copy paste, statut,fan shop, članske , još malo pa će pričati o kampu i akademiji...BitiSrcemVezan je napisao/la:Boga mi, ozbiljno se radi kod kona. Samo pitanje je šta bi moglo biti ako se ne izbori evropa i ako se ostane bez para od iste. Kontam da je ovo malo prevelik rizik i da je ovo prenagomilavanje, pogotovo što smo svi imali priliku vidjeti rezultate sličnog rada kod nas, no dobro. Biće zanimljivo vidjeti kako će Željezničar izgledati u drugom dijelu sa ovim pridošlicama, sa trenerom za kojeg se čini da ima određeni talenat, ali nema gotovo nikakvog iskustva, sa povelikim zaostatkom za mjestima koja vode u evropu i sa ovoliko ekipa ispred...
Zrinjski po meni najkonkretnije radio i pojačao se , dosta dobra ekipa , široka klupa
Sloboda tanka s pojačanjima, u biti Lakičevića jer im je trebao lijevi, ostalo nije vrijedno spomena
Široki solidan ko i svake godine, i u tišini , ali ne očekujem ništa spektakularno od njih...
6 poena meni nije neka naročita prednost i može se stići pogotovo jer igraš sa direktnim konkurentima, još ako skontaš da je ova ekipa bolja i u glavi i igrački od šampionske, a vodi je iskusan trener, sa svojim pripremama, načinom rada, zalaganja i oštrim pravilima ponašanja, i doveo igrače koje zna od prije, ne vidim zašto bi 12 tekmi + kup predstavljalo problem, 1 trofej je minimum, i to uz svu nesreću svijeta... u protivnom adio
naravno po meni Ješić tek sad treba da se pokaže , ovo dosad je bilo upoznavanje...
Radnik može sad početi skroz loše da igra zavisi kako će se uklopiti novi igrači i da li mogu nastaviti i ponoviti formu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakav Zeljeznicar i clanske/odanost
ne ide to u istu recenicu, skupis oko 2.000 pred jednu od najvaznijih utakmica koju je tvoj klub igrao u 10 godina..nista od toga, jednostavno nemaju dovoljnu bazu navijaca da bi se nesto vise uspjelo uraditi iako je i ova cifra dovoljna da budu drugi, daleko iza Sarajeva. Trebala bi i Sloboda uvesti ovo ako vec nisu, bili bi blizu toj cifri pogotovo sa ovako dobrim rezultatima.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Kako ćao kad su sa svim igračima potpisani ugovori na 1,5 godinu i više? Osim Zole koji je na posudbi.DenchiNL je napisao/la:kod kona rade sve da izbore evropu jer ako im ne uspije ćao , ćao vozdrica,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koševo dupke puno. Kad sarajevo igra čovjek na čovjeka na čovjeka.MortemHz je napisao/la:Ma kakav Zeljeznicar i clanske/odanostne ide to u istu recenicu, skupis oko 2.000 pred jednu od najvaznijih utakmica koju je tvoj klub igrao u 10 godina..nista od toga, jednostavno nemaju dovoljnu bazu navijaca da bi se nesto vise uspjelo uraditi iako je i ova cifra dovoljna da budu drugi, daleko iza Sarajeva. Trebala bi i Sloboda uvesti ovo ako vec nisu, bili bi blizu toj cifri pogotovo sa ovako dobrim rezultatima.
-
- Kontakt:
ne zna dečko da je sve budžetirano i planirano, ali eto nada umire posljednja... možda se osokoli ako memija ode samo za milion marakaVirtu4l je napisao/la:Kako ćao kad su sa svim igračima potpisani ugovori na 1,5 godinu i više? Osim Zole koji je na posudbi.DenchiNL je napisao/la:kod kona rade sve da izbore evropu jer ako im ne uspije ćao , ćao vozdrica,

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Vidi pitice, pa zašto onda ne kažeš da vi vaše članske uopšte ne obnavljate nego izvadiš jednu i bude ti čitav život.Kada ste ih počeli dijeliti 2008 možda.MortemHz je napisao/la:Ma kakav Zeljeznicar i clanske/odanostne ide to u istu recenicu, skupis oko 2.000 pred jednu od najvaznijih utakmica koju je tvoj klub igrao u 10 godina..nista od toga, jednostavno nemaju dovoljnu bazu navijaca da bi se nesto vise uspjelo uraditi iako je i ova cifra dovoljna da budu drugi, daleko iza Sarajeva. Trebala bi i Sloboda uvesti ovo ako vec nisu, bili bi blizu toj cifri pogotovo sa ovako dobrim rezultatima.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Čekaj, da l sam to upravo pročitao da Željo nema bazu navijača ?
Pa ko ima ako oni nemaju ? 

Nemoj tako, oni imaju 7000 clanova.
Zato i pitam, jasno je rečeno da je obezbijeđen novac za ove igrače, zato ne kontam ovo 'ćao'. Šta će se desiti ako ne izborimo Evropu? Prestaćemo ih plaćati? Ne kontam.fedeltafrotta je napisao/la:ne zna dečko da je sve budžetirano i planirano, ali eto nada umire posljednja... možda se osokoli ako memija ode samo za milion marakaVirtu4l je napisao/la:Kako ćao kad su sa svim igračima potpisani ugovori na 1,5 godinu i više? Osim Zole koji je na posudbi.DenchiNL je napisao/la:kod kona rade sve da izbore evropu jer ako im ne uspije ćao , ćao vozdrica,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Poenta članskih je da imaš bazu podataka, imena i prezimena ljudi, adresa, godina, da ih možeš priložiti sponzoru. Da svakom od tih ljudi dođe sponzorska poruka. Da će svako od tih ljudi iskoristiti to i biti upoznat.
Nismo mi Real i Barcelona pa da imamo po milion članova pa da nam mijenja nešto ta članarina. Skontaj da je 2000*20 jednako 40000 KM, to nisu nikakve pare i ništa ne donose isto tako ni 10000*20 je jedan sponzor kako treba.
Ova baza podataka je naša od 2013/4. Nije od 65. I prije rata smo imali neuporedivo više članova i ne znam šta je problem s tim. I vi ćete svoju bazu širiti na isti način, bez obzira produžio neko i ne produžio. Vama se pikaju cuke, mace i papagaji pa nikom ništa. Glupa vam je rasprava totalno jer nema pozadinu i nema poentu.
Članstvo u BiH je jedino bitno zbog baze podataka a sponzora boli kita koliko je aktivno i neakitvno. Bitno je da ima ime i prezime i potencijalnog kupca svojih usluga.
Nismo mi Real i Barcelona pa da imamo po milion članova pa da nam mijenja nešto ta članarina. Skontaj da je 2000*20 jednako 40000 KM, to nisu nikakve pare i ništa ne donose isto tako ni 10000*20 je jedan sponzor kako treba.
Ova baza podataka je naša od 2013/4. Nije od 65. I prije rata smo imali neuporedivo više članova i ne znam šta je problem s tim. I vi ćete svoju bazu širiti na isti način, bez obzira produžio neko i ne produžio. Vama se pikaju cuke, mace i papagaji pa nikom ništa. Glupa vam je rasprava totalno jer nema pozadinu i nema poentu.
Članstvo u BiH je jedino bitno zbog baze podataka a sponzora boli kita koliko je aktivno i neakitvno. Bitno je da ima ime i prezime i potencijalnog kupca svojih usluga.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.