FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BadrHari
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BadrHari » 23 maj 2013, 21:03

ceze je napisao/la:@Badr Hari
Dobar post pravo.
Hvala druze :D Piso sam iz dubine duse :D

@GAL Pola ekipe cine Muller, Alaba, Kroos, Neuer, Javi Martinez, Gustavo, Shaqiri (od sljedece godine i Gotze), nemoj odustajati od Baye skroz . Nijedan stariji od 25 nije. Vidis Buducnost kako svijetla je :lol:

Pokvario sam vam raspolozenje onim postom, odmah poceli razmisljati o porazu. Haj da vas razveselim.

ČINJENICA Ako Bayo osvoji ove godine a Guardiola se ispostavi kao Genije koje je stvorilo najbolji kolektiv ikada (a ne Momak kojem se posrecilo da vodi uigranu masineriju i koji ce razocarati u promjeni sredine) u iducih 5 godina stizemo Milan po broju titula Lige Prvaka. Kad Ova gore nabrojana skupina momaka jos vise sazrije, bice perverzija :?

NIKO NE ZELI TITULU VISE OD OVOG MOMKA !!
VODI NAS DO TREBLEA GENERALE !!!
slika
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 23 maj 2013, 21:36

Predstojeće subote na londonskom će se Wembleyju odigrati finalna utakmica najelitnijeg klupskog nogometnog takmičenja između dva njemačka kluba, Bayerna i Borussije Dortmund. Iako je "papirnati favorit", bavarski je klub možda ipak prerano počeo slaviti, ako je za vjerovati britanskom tabloidu Daily Mailu.

Spomenuti izvor navodi da je Bayern već osigurao salu u hotelu Grosvenoru, koja prima oko 1800 ljudi. Osim sale, bavarski je klub osigurao da hotelski bar radi do pet sati ujutro.

Samo u kost ! :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 23 maj 2013, 21:46

Na današnji dan prije tačno 12 godina, ova slika je obišla svijet

slika

Ako se neko sjeća one reklame za cigarete MC, sjetiće se završne rečenice... JA SAM CENTAR SVIJETA! Ima Bavarska to da postane za 2 dana!!!

Na Wembleyju bi u subotu trebao osvanuti “Šal s juga” (Schaal des Südens), koji je nastao spajanjem više od 1.000 šalova Bayerna, koje su poslali navijači. “Šal s juga” dugačak će biti više od jednog kilometra.
slika

JOŠ SAMO 47 SATI DO FINALA
Sent from my Philips Smart TV.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 23 maj 2013, 23:37

@BadrHari Dobrodošao ;)

Moramo ove godine dignutu klumpu visoko u zrak u sred Londona i sve više što se bliži subota sve više sam siguran u uspjeh. :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 23 maj 2013, 23:46

slika

Klempo je tamo gdje mu je i mjesto :D

Jos malo...

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 24 maj 2013, 15:07

Ja ne znam gdje su se svi misevi posakrivali... Ovako tema da bude mrtva i tiha pred sutrasnji dan... Aman zaman.... Gero, tjeraj u Banovice sve one koji danas ne zalijepe komentar na Bayernovoj temi!

Cisto da malo ojacamo nas duh i samouvjerenost. Ide jedna junacka
[youtube][/youtube]

JOS SAMO 29,5 SATI DO FINALA!
Sent from my Philips Smart TV.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 24 maj 2013, 15:30

dr.adnan je napisao/la:Ja ne znam gdje su se svi misevi posakrivali... Ovako tema da bude mrtva i tiha pred sutrasnji dan... Aman zaman.... Gero, tjeraj u Banovice sve one koji danas ne zalijepe komentar na Bayernovoj temi!

Cisto da malo ojacamo nas duh i samouvjerenost. Ide jedna junacka
[youtube][/youtube]

JOS SAMO 29,5 SATI DO FINALA!
Tako je :D Auf gehts Bayern Fans .

Ev ja na poslu nikako ne mislim o poslu i tome što radim(nadam se da neće niko skontati da pomalo zabušavam) samo o utakmici mislim :D MIA SAN MIA FC BAYERN

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 24 maj 2013, 15:41

idemo sutra abd po tu titulu pa cemo u sljedecu subotu slaviti svi skupa uz trofej pokala janje i kisa piva je spremna za proslavu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
joj hamo vidi mu glave

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 24 maj 2013, 15:55

Nikad se nisam ovako osjećao pred jednu Bayernovu utakmicu,Siguran, smiren i bez ijedne jedine pomisli da bismo mi ovo finale mogli izgubiti.Do sad sam uvijek bio nervozan pred Bayine utakmice(o finalima LP da i ne govorim gdje sedam dana pred početak, ja se tresem od nekog "straha") ali sada, ništa.Vjerovatno će se to do sutra promijeniti i da će me neka trema i uhvatit al neki pretjeran strah za poraz ne dolazi u obzir.

Vrijeme je više.Sa generacijom koja će dominirati u narednoj deceniji(siguran sam) trofej se mora uzeti već ove godine.Zaslužio je to Jupp, zaslužili su to ovi igrači na vrhuncima, zaslužio je to BAYERN!

Sastav za finale je poznat već veoma dugo i znam da su spremni za 24 sata trke a ne "bijednih" 90(eventualnih 120) minuta.Borussia može biti zadovoljna doguravši do finala ali ovo prepreku neće preći.Veliki je uspjeh sa minimalnim ulaganjima tako brzo doći do vrha evropskog fudbala.Mi smo ove sezone dobili sve što nam je bilo potrebno, pojačanja za prve postave koji su odigrali fantastičnu sezonu i klupu široku da se nijedan izostanak ne može nadomjestit + prošli bez kartona u polufinalu protiv barce što je odlično.

Nemam puno vremena da pišem, možda nekad kasnije još nešto dodam ali sve je jasno.
MIA SAN MIA!!! za petu titulu LP jer mi to zaslužujemo.

FC Bayern München!!!
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 maj 2013, 16:00

I kod mene je tako ;)

Mia San Mia 8-)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 maj 2013, 16:20

Uvjeren sam u pobjedu sutra, ali uvijek postoji mala doza nesigurnosti. Sama pomisao da i ovo finale izgubimo i da nas okarakterisu kao "vjecite druge" je grozna. Ako sutra ne pobijedimo sve sto smo ove sezone uradili pada u vodu. Svi rekordi koje smo oborili ce pasti u zaborav ako sutra ne pobijedimo.

Sa druge strane, mislim da Bayern nikada nije imao kompletniju ekipu. Odlicno smo popunjeni na svim pozicijama i igramo fantasticno. Cijela sezona je tako protekla i zaista bi bilo "iznenadjenje" da na kraju ne pokupimo sve trofeje. Bilo bi to razocaravajuce jer nas napusta Jupp, covjek koji je odradio sjajan posao i bio bi red da ode kao veliki pobjednik. Zatim bi to bilo razocaravajuce za igrace kao sto su Lahm i Schweini, jer vec mnogo puta su dosli do izvora, a nisu se napili vode.

Dortmund tek u zadnjih nekoliko sezona igra dobro i oni su prakticno jos tim u stvaranju. Moraju jos dosta raditi i posloziti jos mnogo kockica, a sigurno je da bi im trofej LP-a bio veliki motiv za dalji rad.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 24 maj 2013, 16:25

ako ima imalo pravde sutra naveče ćemo se veseliti...

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 24 maj 2013, 16:28

[youtube][/youtube]

Sa našom pjesmom od The White Stripes-Seven Nations Army

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 24 maj 2013, 16:31

optimista sam kao nikad u zivotu jedva cekam tekmu da uzmemo tu titulu ako ne daj boze ne bude tako oprastam se od fudbala prelazim an pikado to bi bio preveliki emotivno sok za mene i za moje ionako slabe zivce
p s dortmund doveo sokratisa kojeg vec ukivaju u zvijezde a ne tako davno vedo ga smijesnim pravio na bilinom polju
joj hamo vidi mu glave

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 24 maj 2013, 16:53

Da i ja dodam da sam siguran u prolaz ako Bog da. Drugačiji razvoj situacije je moguć, ali nije vjerovatan.

Uz Bayern sam od onog poraza od CZ 1991. i onog nesretnog Augentalerovog autogola. I nikad nisam bio sigurniji u pobjedu.

Mia san Bayern!
24.04.1991.
Stern des südens

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 24 maj 2013, 17:32

slika

Igraci stigli u London

Jos malo...

MIA SAN MIA

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 24 maj 2013, 18:32

Neka pozitivna nervoza se polako uvlači u mene, sve premotavam film, zamisljam razne scenarije i stvarno ali stvarno mislim da je došao RED i na NAS. Galaktička pravda mora biti zadovoljena zato MIA SAN MIA!!!!
8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
MIA SAN MIA!!!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 24 maj 2013, 18:36

vala ako su ga operisali oni koji su operisali Owen-a onda mu se crno piše ...

slika

poruka od Mikkey Dee-a iz Motorhead za Bastija :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... o-RVJRwLMg

SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 maj 2013, 18:46

slika

Momci došlo je vrijeme da nas obradujte sa najvećim trofejom u klubskom fudbalu.

MIA SAN MIA
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 24 maj 2013, 19:16

slika

Trening poceo prije 10 min.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.