FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- PatrickBateman
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Je li stvarno i dalje postoji dilema ko ce osvojiti i ovogodisnji Ballon d'Or ? Messi soker odavno prekucao a Ronaldo prosjek,et' sto zna penal dati,svaka cast 

Nemoj ga pominjati na ovoj temi, živ bioPatrickBateman je napisao/la:Je li stvarno i dalje postoji dilema ko ce osvojiti i ovogodisnji Ballon d'Or ? Messi soker odavno prekucao a Ronaldo prosjek,et' sto zna penal dati,svaka cast

P.S. naravno da ce Messi dobiti Zlatnu loptu kad nema konkurencije
Samo znate sta je problem .. ?
Messiju je tek 25 godina i on ako nastavi ovako, do kraja karijere bi mogao imati najmanje 10 lopti
Messiju je tek 25 godina i on ako nastavi ovako, do kraja karijere bi mogao imati najmanje 10 lopti

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Meksički reprezentativac i igrač gradskog rivala Espanyola Héctor Moreno (24) na radaru Barce.
Stoper nam svakako treba, možda je novi Rafael Marquez na pomolu
Stoper nam svakako treba, možda je novi Rafael Marquez na pomolu

Kupi mu hula-hop i loptu i ne pominji ga ovdje. Zna se ko uzima zlatne lopte.PatrickBateman je napisao/la:Je li stvarno i dalje postoji dilema ko ce osvojiti i ovogodisnji Ballon d'Or ? Messi soker odavno prekucao a Ronaldo prosjek,et' sto zna penal dati,svaka cast

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Jel' protiv Seltika kuci ili vani?
Ima Celtic finih mesara.
Ima Celtic finih mesara.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Alba je stvarno odlican igrac.
Ono sto mi se najvise svidja kod njega je to ubacivanje u prazan prostor, prvi dodir i sama realizacija.
Vec je jedan od najboljih lijevih bekova ..
Ono sto mi se najvise svidja kod njega je to ubacivanje u prazan prostor, prvi dodir i sama realizacija.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Messi sudiji: Ne možes 'zakinuti' koliko ja mogu dati ! Nakon ovoga pretpostavlja se da sudija nije htio dati loptu Messiju poslije hattricka, međutim Messi je ipak ponio loptu sa sobom.

27.10.2020
Slažem se, agilan je takođe i mislim da dosta bolje ide na tu poziciji od abidala koji je ruku na srce vise defanzivno orijentiran.M4kaveli je napisao/la:Alba je stvarno odlican igrac.
just sayin'
naprijed rejal
- Donnie Darko
- Kontakt:
Alba je bolje rjesenje od Abidala kad Alves nije na suprotnoj strani. Treba neko i odbranu igrat.

Imaš pravo, mada igrači koji igraju na bekovskim pozicijama po defaultu moraju da imaju žilu defanzivnosti u nogama. Ali da obojca više grabe naprijed nego nazad, nepobitno je.Donnie Darko je napisao/la:Alba je bolje rjesenje od Abidala kad Alves nije na suprotnoj strani. Treba neko i odbranu igrat.![]()
naprijed rejal
Sta ima s Alvesom - kad ce on na teren ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sinoc odlicna utakmica , ruku na srce igrala je samo jedna ekipa.Druga je bila sudija.
Kako god okrenes Barcelona je pokazala svu svoju snagu i moc.
Milion gresaka koje su isle u korist Deportiva.Kod 2:0 on svira offsajd kada je Messi izbacio Cesca 1na 1 sa golmanom.Ni govora o offsajdu jer je Cesc bio iza zadnjeg defazivca Depora jedno pola metra.
Penal i zuti karton za Mascherana su kvantna fizika.Samo sudiaj zna sta je onde penal bio.
Potom nepsotojeci faul kada je navodno Busquets faulirao igraca Depora a Pizzi nakon toga pogodio , iako je gol bio prelijep zaista.
Iskljucenje za Mascherana je nesto brutalno sto je naskodilo Barceloni samo tako.
Sinocnji performans Fabregasa me odusevio.Fantastican u svakog segmentu igre.Radilica , nevjerovatat pregled igre i suradnja najvise sa Messijem a potom i sa ostalim saigracima.Sinoc je sigurno 5 gol prilika napravio.Ono proigravanje petom Messija je genijalno bilo.Barcelona je dobila nasljednika Xavija to je evidentno.Nisu isti tip igraca ali je Cesc mnogo dobar, sa godinama ce biti jos bolji i sa Iniestom ce ciniti veliki tandem.Tu je svakako Thiago koji je multi talentovan i od kojeg ocekujem da bude pervezan do bola.
Messi sinoc standardno Bozanstven.On tako lahko igra i sa takvom lahkocom se oslobadza svojih cuvara da je ovo vise postao dosadno.Jednostavno najbolji igrac svih vremena.Monstrum koji ne bira kad i gdje ce da te otjera u propast.Nevjerovatno je kompletan.Apsolutno svaki segment igre je fenomenalan, ne vidim manu tom igracu.Njegova individualna igra je genijalna, vizija i kreativnost nevjerovatni , osjecaj za prostorom i njuh za prilikom su mu nevjerovatni.
Ovakav igrac se vise ne radja i privilegija ga je gledati.Koliko je dobar to samo znaju oni sto ga treniraju i oni sto igra sa ili protiv njih.Ono sto ja vidim , to je jedan genije koji umije uraditi nemoguce i koji razmislja na terenu duplo boje i brze od svih ostalih fudbalera na Svijetu.
Spoj Maradone,Zidanea,Cruyffa i jos par nekih nerodjenih igraca je Messi.Covjek je one man team !
Kako god okrenes Barcelona je pokazala svu svoju snagu i moc.
Milion gresaka koje su isle u korist Deportiva.Kod 2:0 on svira offsajd kada je Messi izbacio Cesca 1na 1 sa golmanom.Ni govora o offsajdu jer je Cesc bio iza zadnjeg defazivca Depora jedno pola metra.
Penal i zuti karton za Mascherana su kvantna fizika.Samo sudiaj zna sta je onde penal bio.
Potom nepsotojeci faul kada je navodno Busquets faulirao igraca Depora a Pizzi nakon toga pogodio , iako je gol bio prelijep zaista.
Iskljucenje za Mascherana je nesto brutalno sto je naskodilo Barceloni samo tako.
Sinocnji performans Fabregasa me odusevio.Fantastican u svakog segmentu igre.Radilica , nevjerovatat pregled igre i suradnja najvise sa Messijem a potom i sa ostalim saigracima.Sinoc je sigurno 5 gol prilika napravio.Ono proigravanje petom Messija je genijalno bilo.Barcelona je dobila nasljednika Xavija to je evidentno.Nisu isti tip igraca ali je Cesc mnogo dobar, sa godinama ce biti jos bolji i sa Iniestom ce ciniti veliki tandem.Tu je svakako Thiago koji je multi talentovan i od kojeg ocekujem da bude pervezan do bola.
Messi sinoc standardno Bozanstven.On tako lahko igra i sa takvom lahkocom se oslobadza svojih cuvara da je ovo vise postao dosadno.Jednostavno najbolji igrac svih vremena.Monstrum koji ne bira kad i gdje ce da te otjera u propast.Nevjerovatno je kompletan.Apsolutno svaki segment igre je fenomenalan, ne vidim manu tom igracu.Njegova individualna igra je genijalna, vizija i kreativnost nevjerovatni , osjecaj za prostorom i njuh za prilikom su mu nevjerovatni.
Ovakav igrac se vise ne radja i privilegija ga je gledati.Koliko je dobar to samo znaju oni sto ga treniraju i oni sto igra sa ili protiv njih.Ono sto ja vidim , to je jedan genije koji umije uraditi nemoguce i koji razmislja na terenu duplo boje i brze od svih ostalih fudbalera na Svijetu.
Spoj Maradone,Zidanea,Cruyffa i jos par nekih nerodjenih igraca je Messi.Covjek je one man team !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ja kada sam pisao da je Fabregas najbolji veznjak poslije Xavija i Inieste, neki su se smijali ovdje ..
Stavi ga na prirodnu poziciju i dobices onu ucinkovitost iz Arsenala.
Alcantara je staklen igrac. Valjda mu povrede nece unistiti karijeru.
Messija necu ni komentarisat.
Busquets po obicaju odlican kako vidim.
Ni njega nije potrebno vise komentarisat.
Prokomentarisi nam ValdezaM4kaveli je napisao/la:Ja kada sam pisao da je Fabregas najbolji veznjak poslije Xavija i Inieste, neki su se smijali ovdje ..

Valdes je trenutno golman bez samopouzdanja.
A preksinoc je bio kriv za samo jedan go i to onaj iz slobodnjaka u njegovu stranu.
On u zadnje vrijeme kao da se boji lopte pa i ne ide da ispruzi ruke na neke jace udarce ..
Valjda ce prevazici krizu i vratiti se u pravu formu.
A preksinoc je bio kriv za samo jedan go i to onaj iz slobodnjaka u njegovu stranu.
On u zadnje vrijeme kao da se boji lopte pa i ne ide da ispruzi ruke na neke jace udarce ..
Imo je on sve al kurccenje ga srusilo. Pasovi, driblanje i budalesanje ga unistilo. I ja mislim da nema samopouzdanja, ali tu mu niko ne moze pomoci. Dzaba mu sve podrske i igraca i Tite kad je iz kola u kolo nulti luzer. Svaka lopta cak i kad mu vracaju nije sigurno da nece zavrsiti u golu.M4kaveli je napisao/la:Valdes je trenutno golman bez samopouzdanja.

p.s. treba Pinta do kraja polusezone da se ovaj smiri...
Pinto je ludji 3 put