FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nadam se da ce tana kontaktirat ako je ovo istina oko koseva.. posto on je sigurno imo dosta vakvi gradnji prepravki i lopova mafijasa ko sto je ajnadzic babo im bakir amidza zvuzduc dajdza novalic i tako ti kurci od ljudi..
Ko sto neko napisa da nas ne navuku na tanak led ubrizgamo lovu a onda zali se ova za ovo onaj za ono nemozes koristit ovo radi onog...JA BI NA OTOCI poceo zidat al i dole je bakir otac tako da ti dode isti ****.. steta sto staracki dom nismo kupili..
Oremus nemoze bit spreman 100% da ga ****, jer proslu nije ni na klupi bio, valjda treba klupa pa ga ubacivat po 10 minuta i povremeno mu dizat minutazu, pa nije slomijo ruku vec nogu, jedino ako je hus bacio kakvu carlamu da izjebe tuzlake..
Krste je njih karo nadam ce da ce kurcina hocu reci guzina dat go za pobjedu.. dosta 0:2
Ko sto neko napisa da nas ne navuku na tanak led ubrizgamo lovu a onda zali se ova za ovo onaj za ono nemozes koristit ovo radi onog...JA BI NA OTOCI poceo zidat al i dole je bakir otac tako da ti dode isti ****.. steta sto staracki dom nismo kupili..
Oremus nemoze bit spreman 100% da ga ****, jer proslu nije ni na klupi bio, valjda treba klupa pa ga ubacivat po 10 minuta i povremeno mu dizat minutazu, pa nije slomijo ruku vec nogu, jedino ako je hus bacio kakvu carlamu da izjebe tuzlake..
Krste je njih karo nadam ce da ce kurcina hocu reci guzina dat go za pobjedu.. dosta 0:2
BordoArmy88 je napisao/la:
MERSO, MERSO, MERSOOOOOOO HEROOOOJJJ![]()
![]()
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
BordoArmy88 je napisao/la:
![]()
![]()

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ja sam je prvi vidio....AlfredNobel je napisao/la:Jao Sabrinice med medeni![]()
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ti gledaj, ja ću taslačiti.AngelDiMaria je napisao/la:Ja sam je prvi vidio....AlfredNobel je napisao/la:Jao Sabrinice med medeni![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Moze, meni jedna druga uposlenica...AlfredNobel je napisao/la:Ti gledaj, ja ću taslačiti.AngelDiMaria je napisao/la:Ja sam je prvi vidio....AlfredNobel je napisao/la:Jao Sabrinice med medeni![]()

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- AlfredNobel
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
DA Bog da te rumeni docekao, a mene sefica PR amin, na lijepi petakAlfredNobel je napisao/la:Ti možeš samo ekonoma dobiti.
Šerbečić i Džafić u Zari. Bila plaća! 
P. S.
Sloboda, kad se pogleda, kući i ne igra tako loše - samo su jednu izgubili.

P. S.
Sloboda, kad se pogleda, kući i ne igra tako loše - samo su jednu izgubili.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Padaju maskeAngelDiMaria je napisao/la:DA Bog da te rumeni docekao, a mene sefica PR amin, na lijepi petakAlfredNobel je napisao/la:Ti možeš samo ekonoma dobiti.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la:BordoArmy88 je napisao/la:
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Osttribine
- Kontakt:
E jest se i ovaj Bosnjakovic raskukao kao godina, bice da nas hoce psiholoski zavarati tj. nasu ekipu, satro raspadaju se ovo ono, a sve je podredio tekmi u nedelju jer znamo sta njima tekme protiv Sarajeva znace (ne znam da li ce sada skandirati Zeljo Zeljo obzirom na poziciju Zrinjskog
), idemo mi to uzeti aBd pa da rodjendan bude potpun 

Imamo dvostruku korist od pobjede nad slobodom, prvo naša pobjeda i bodovi, a onda da se gurne sloboda na donji dio tabele a Mladost DK ispliva iz gov.ana., a onda Fanima na ljeto pozvat u Šeher, jer sumnjam da ce ga htjet pustit na zimu, ipak ce se boriti za opstanak.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Na zimu im poslati guzinu i jos nekog na posudbu da ih vadi iz govana, sta faliledesma je napisao/la:Imamo dvostruku korist od pobjede nad slobodom, prvo naša pobjeda i bodovi, a onda da se gurne sloboda na donji dio tabele a Mladost DK ispliva iz gov.ana., a onda Fanima na ljeto pozvat u Šeher, jer sumnjam da ce ga htjet pustit na zimu, ipak ce se boriti za opstanak.
Sto da ne, i Kurdica(iskreno ja u njemu vidim pravo dobrog stopera, sportski zivot vodi momak, i znam da moze jos vise dati samo da ima konstantu)AngelDiMaria je napisao/la:Na zimu im poslati guzinu i jos nekog na posudbu da ih vadi iz govana, sta faliledesma je napisao/la:Imamo dvostruku korist od pobjede nad slobodom, prvo naša pobjeda i bodovi, a onda da se gurne sloboda na donji dio tabele a Mladost DK ispliva iz gov.ana., a onda Fanima na ljeto pozvat u Šeher, jer sumnjam da ce ga htjet pustit na zimu, ipak ce se boriti za opstanak.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Tako je, neka ga tamo blize skori, a i na kraju krajeva, mogao bi biti novi pidro, koji je procvjetao nakon posudbe u bosnu.ledesma je napisao/la:Sto da ne, i Kurdica(iskreno ja u njemu vidim pravo dobrog stopera, sportski zivot vodi momak, i znam da moze jos vise dati samo da ima konstantu)AngelDiMaria je napisao/la:Na zimu im poslati guzinu i jos nekog na posudbu da ih vadi iz govana, sta faliledesma je napisao/la:Imamo dvostruku korist od pobjede nad slobodom, prvo naša pobjeda i bodovi, a onda da se gurne sloboda na donji dio tabele a Mladost DK ispliva iz gov.ana., a onda Fanima na ljeto pozvat u Šeher, jer sumnjam da ce ga htjet pustit na zimu, ipak ce se boriti za opstanak.
Guzina može biti od koristi samo ako se nekom bogu prinosi žrtva.
Šta fuli Suarez
Giljotina je napisao/la:Guzina može biti od koristi samo ako se nekom bogu prinosi žrtva.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Giljotina je napisao/la:Guzina može biti od koristi samo ako se nekom bogu prinosi žrtva.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.