FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svrsavali bi da nam npr dodje Vrsajevic na desnog beka, a Heba duplo bolji igrac. Cak odgovorno tvrdim da bi taj momak u repki imao sta pokazati, posebno jer nam skripi ta desna strana.
1946~
ThrillerHz je napisao/la:Svrsavali bi da nam npr dodje Vrsajevic na desnog beka, a Heba duplo bolji igrac. Cak odgovorno tvrdim da bi taj momak u repki imao sta pokazati, posebno jer nam skripi ta desna strana.

E cuj u repki hebib

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Hebib je dobar jos jednu godinu dok se pidrinjo nevrati kao i oremus. Nadam se da je Oremus bar za 3 klase bolji od hibe jer posteno receno konkurenti imaju bolje to desno krilo, ibenez e zec npr..
Nadam se da ce se pidro vratit bar do 17 kola da odigra par utakmica
Nazalost saban se presporo razvija
Nadam se da ce se pidro vratit bar do 17 kola da odigra par utakmica
Nazalost saban se presporo razvija
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nedjelja pola tri 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Šuti dobro je, prvobitno su tražili petak pola 3MortemHz je napisao/la:Nedjelja pola tri
Sad na stranici FK Sloboda pise subota pola 3. Je.be lud zbunjenog. I na rezultatima subota.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Nedjelja 100%Napapijri je napisao/la:Sad na stranici FK Sloboda pise subota pola 3. Je.be lud zbunjenog. I na rezultatima subota.
E jesu nasli termin nema sta 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hoćel bit kapiten spreman za Slobodu?
Obzirom da nema Đokanovića, volio bi da po poluvrijeme odigraju Stanojević i Oremuš na zadnjem veznom sa Gavrićem.
Joj da je pobjedit..
Obzirom da nema Đokanovića, volio bi da po poluvrijeme odigraju Stanojević i Oremuš na zadnjem veznom sa Gavrićem.
Joj da je pobjedit..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pitaaaariiii, hejteriiiii, ima li nekom da smeta sto smo prvi? Sta ako dobijemo Slobodu, hoce li neko naci neku manu? Husrefe odlazi, Hebibe glupane, Sabina futo, Hadzija debilu.....Hajmo 1,2,3 kreniii...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
e sad smo kompletni 

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Još dva kola moraju proć da budemo kompletniFoSte95 je napisao/la:e sad smo kompletni

FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Hadzija ćelava ublehoAmca007 je napisao/la:Pitaaaariiii, hejteriiiii, ima li nekom da smeta sto smo prvi? Sta ako dobijemo Slobodu, hoce li neko naci neku manu? Husrefe odlazi, Hebibe glupane, Sabina futo, Hadzija debilu.....Hajmo 1,2,3 kreniii...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne mogu izdržati poluvrijeme Stanoje i Oremuš, pogotovo ovaj drugi. Polako, postepeno ih uvoditi.BordoSarajevo je napisao/la:Hoćel bit kapiten spreman za Slobodu?
Joj da je pobjedit..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ova tuzba ubica moze imati napokon konacno rjesenje i dokaz na sudu ako ne dokazu klevetu....
SVE IM YEBEM...
SVE IM YEBEM...
Ja se samo bojim, da sledece kolo protiv njih ne dodje do kakvog incidenta koji bi nas dosao glave. Bure je puno baruta i samo se ceka da eksplodira. Ovo se mora rijesiti, kad tad...Zip je napisao/la:Ova tuzba ubica moze imati napokon konacno rjesenje i dokaz na sudu ako ne dokazu klevetu....
SVE IM YEBEM...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Nigdje vise divljanja cak ubijen navijac nekoliko ranjenih zadnji put pogodjen igrac , mislim ba koje klevete samo nek imm daju zadnjih 10 tekmi nek pregledaju to divljastvo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Mislim da je kao zaljubljenik statistike aludirao na 100% ucinak kuci, a usput i malo click-baitovo raju na fb....BordoSarajevo je napisao/la:Ma Sema bacio "insajdersku" #KoševoSarajevu, na taj fazon, pa mu ljudi komentarišu kao "ako bude istina imaš šta hoćeš" a on sa zadovoljstvom pravi screenshotove![]()
Nešto se znači radi na tome, ne bi Sema bezveze to dijelio na fb, preozbiljan je on bolesnik
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Osttribine
- Kontakt:
Pa to im je i cilj, ali mi trebamo biti pametni, samo zvizdati njihovim igracima na svaki kontakt i tako to, bez nekih incidenata jer znamo kako cemo proci, sjecamo se svi slucaja na Kosevu protiv Borca kad ona dva degena uletise sa bakljama ali ruku na srce nisu dirali igrace Borca, ali svejedno ovi nisu htjeli izaci i nastaviti tekmu, mi kaznjeni pobjedom Borca od 0:3 i tri utakmice suspenzije Koseva. Dok ova gamad iz Listice moze raditi sta hoce, gadjati igrace kao ovaj zadnji put dole i sta sve ne.Amca007 je napisao/la:Ja se samo bojim, da sledece kolo protiv njih ne dodje do kakvog incidenta koji bi nas dosao glave. Bure je puno baruta i samo se ceka da eksplodira. Ovo se mora rijesiti, kad tad...Zip je napisao/la:Ova tuzba ubica moze imati napokon konacno rjesenje i dokaz na sudu ako ne dokazu klevetu....
SVE IM YEBEM...
100 %ThrillerHz je napisao/la:Svrsavali bi da nam npr dodje Vrsajevic na desnog beka, a Heba duplo bolji igrac. Cak odgovorno tvrdim da bi taj momak u repki imao sta pokazati, posebno jer nam skripi ta desna strana.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, mnon46, Proximic i 36 gostiju.