Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Dirk
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Dirk » 17 jul 2011, 08:59

Pricajte vi sta hocete ali onaj Gago uopste nije los igrac, covjek u svakom trenutku ima dobro rjesenje.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 17 jul 2011, 09:21

Dirk je napisao/la:Pricajte vi sta hocete ali onaj Gago uopste nije los igrac, covjek u svakom trenutku ima dobro rjesenje.
Mislim da nam i dalje nije potreban,ipak premalo utakmica igra u Realu,tako da i dalje sam misljenja da nije za nas.
Lucas je isti tip DM kao Gago,samo sto mislim da Lucas to puno bolje odradaje kako to tako i zadatke u odbrani i nevidim neki razlog da dovodimo jos jednog slicnog DM-a,kad pricamo o eventualnom dovodenju DM bolje dovest neku grdosiju(razbijac,fizicki jak) vise bi doprinjeo u taktickom smislu jer bi s njim imali vise opcija u taktickom izboru.S druge strane nevjerujem da necemo dovoditi DM-a,tu su Lucas i Spearing,po potrebi Adam i Coady i mislim da je to sasvim dovoljno i sasvim dobro.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 17 jul 2011, 09:32

lfc.tz je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Pricajte vi sta hocete ali onaj Gago uopste nije los igrac, covjek u svakom trenutku ima dobro rjesenje.
Mislim da nam i dalje nije potreban,ipak premalo utakmica igra u Realu,tako da i dalje sam misljenja da nije za nas.
Lucas je isti tip DM kao Gago,samo sto mislim da Lucas to puno bolje odradaje kako to tako i zadatke u odbrani i nevidim neki razlog da dovodimo jos jednog slicnog DM-a,kad pricamo o eventualnom dovodenju DM bolje dovest neku grdosiju(razbijac,fizicki jak) vise bi doprinjeo u taktickom smislu jer bi s njim imali vise opcija u taktickom izboru.S druge strane nevjerujem da necemo dovoditi DM-a,tu su Lucas i Spearing,po potrebi Adam i Coady i mislim da je to sasvim dovoljno i sasvim dobro.
Gago nje tip igraca kakvog treba liverpool.
Imamo lucasa i spearinga ali po meni bi trebalo dovesti jos nekog posto je sezona duga,ozljede su moguce a spering je mlad i trebalo bi imati nekog iskusnog ko moze na mjestu DM zamjeniti lucasa(ako se ozljedi)
u vaznijim utakmnicama
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 17 jul 2011, 09:37

100% je sigurno da Suareza neće biti protiv Sunderlanda, nije nam ni bitan u toj utakmici. Ali, ako prođu Peru neće ga biti ni u drugom kolu, a tu nam je preko potreban protiv Arsenala na Emiratima.
Peru - Urugvaj 20.07.2011.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 17 jul 2011, 09:38

Stani sad vi hocete reci da Meireles , Adam ili Gerrard ne mogu igrati zadnjeg veznog :?:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 17 jul 2011, 09:44

Rizah je napisao/la:100% je sigurno da Suareza neće biti protiv Sunderlanda, nije nam ni bitan u toj utakmici. Ali, ako prođu Peru neće ga biti ni u drugom kolu, a tu nam je preko potreban protiv Arsenala na Emiratima.
Peru - Urugvaj 20.07.2011.
To je jedan peh sto ga nece biti na pocetku EPL ali kada se vrati sa copa americe sa igranjem finala(eventualno osvajanjem)vratit ce su fntastican u top formi i pun samopouzdanja

dirk
nisam rekao da ne mogu igrati nego su adam,gerrard... puno bolji u ofanzivnoj igri a bio bi odlicno kad mi bili debelo pokriveni na svim pozicijama jer bi to znacilo vecu konkurenciju u ekipi i borbu za prvih 11 medu igracima a i sezona je duga tako da bi nam jos jedan DM dobro doso
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 17 jul 2011, 09:46

@Senaide,Spearing nije mlad(toliko kao Flanno i Robinson) da se nemozemo osloniti na njega veci broj utakmica u slucaju nedostatka igraca na odredenim pozicijama ustvari nemamo mi sta cekati s njim on mora igrat ako zelimo da mu karijera do kraja uspije,ako budemo cekali mogo bi propast od igranja za rezerve ili uopste neigranja.22 godine su mu i uprava mu je dala ugovor(na osnovu dobrih igara u polusezoni) prihvatio ga je i sad mora prihvatit tu odgovornost i pokazat do kraja sta zna,cesce ce biti unutra i mislim da on nece imat s tim problema jer je borac.

@Dirk Nezelim reci da Adam i Gerrard nemogu igrat zadnjeg veznog,mogu Gerrard to nije dugo igrao i mislim da je bolji pomaknut prema naprjed al Adam,Lucas,Spearing,pa i Aqua donekle(ako ostane) te mladi Coady su igraci koji sigurno mogu pokriti tu poziciju kroz citavu sezonu.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 17 jul 2011, 09:50

............Lucas............
.....Adam........Gerrard...
Kuyt...................Downing
..........Suarez............
......... Carroll..............

šta mislite o ovoj formaciji ? :?

Lucas ce biti starter 100 % ma koliko on meni bio mrzak igrac. Gerrard ce vecinu sezone opet biti povrijedjen tako da ce sigurno Aqua na njegovo mjesto.
Zadnja izmjena: Stivi_Dzi, dana/u 17 jul 2011, 09:54, ukupno mijenjano 1 put.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 17 jul 2011, 09:53

@lfc.tz
Nisam bio informiran koliko ima tacno godina
.Ako ima 22.g onda bi on i lucas(mozda jos jedan igrac koji moze pokriti DM Adam,Gerrard..)trebali da pokriju tu poziciju kvalitetno tokom citave sezone
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 jul 2011, 10:20

@Stivi Dzi,

Zar će to Liverpool igrati sa trojicom u zadnjoj liniji?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 17 jul 2011, 10:31

Ne Ne, Lucas je zadnji vezni ovdje, Stivi i Adam su CM, Downing i Kuyt Krila, Suarez odma iza Carrola :D
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 jul 2011, 10:33

Pa da. I ostanu ti još 3 igrača, a sumnjam da će Kenny igrati sa trojicom u odbrani, razumiješ? Čovjek će prije odigrati sa 5 defanzivaca negoli sa 3.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 17 jul 2011, 10:37

A stvarno postoji milion kombinacija, izgubim se dok pravim formaciju :D Bolje da ja to prepustim Kennyu, to su njemu slatke muke.

slika

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 17 jul 2011, 10:40

Stivi_Dzi je napisao/la:A stvarno postoji milion kombinacija, izgubim se dok pravim formaciju :D Bolje da ja to prepustim Kennyu, to su njemu slatke muke.

slika
ova formacija je i po meni najbolja...s tim da ce u sredini biti dosta rotacija
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 17 jul 2011, 10:45

Al kad pogledaš klupu : Aqua, Hendo, Meireles, Ngog, Skrtel, Insua (pod uslovom da dodje Aly) Doni 8-)

Samo se rijesit ovog N'goga i dovest solidnog back up napadaca.
Poslat ga u Panathinaikos nek se kali :lol:
Zadnja izmjena: Stivi_Dzi, dana/u 17 jul 2011, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jul 2011, 10:45

Dirk je napisao/la:Stani sad vi hocete reci da Meireles , Adam ili Gerrard ne mogu igrati zadnjeg veznog :?:
mogu al nije to to... Meireles precesto odluta u napad. Adama cemo vjerovatno i viđati na toj poziciji nesto cesce... a od Gerrarda ocekujem da kako mu se karijera blizi kraju igra nesto povucenije. mislim da je to najpametnije kada je Gerrard u pitanju. A tu je i Lucas... volili ga mi ili ne on ce igrati.

btw ne znam sta smarate sa tom pricom o formacijama vise isto ko da cemo svaku utakmicu igrati u istoj formaciji i u istom sastavu... bitno je da tim ima raznovrsnost i trenera koji to zna iskoristiti.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 17 jul 2011, 10:47, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 17 jul 2011, 10:47

Stivi_Dzi je napisao/la:Al kad pogledaš klupu : Aqua, Hendo, Meireles, Ngog, Skrtel, Insua (pod uslovom da dodje Aly) Doni 8-)

Samo se rijesit ovog N'goga i dovest solidnog back up napadaca.
dobra stvar je sto henderson moze igrati u desno krilo,tako da mislim da ce on odigrati dosta utakmica ove sezone...
Ngoga obavezno prodati...ruzno ga je vidjeti u nasem dresu a kamoli sta vise :D isto tako mislim da ce klub napustiti ili Aqua ili Meireles samo nisam siguran koji :D
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 jul 2011, 10:49

Konačno slatke muke u Liverpoolu. Btw, ja ne bih mog'o staviti Kuyta na klupu, ne'a tih para. U svakom slučaju, zdrava konkurencija će sigurno donijeti toliko toga dobrog Liverpoolu, da se razumijemo. Ovako, na prvu, stvarno ne'am predstavu kako bi se to u ofanzivi moglo posložiti. :? Da l' sa Kuytom na poziciji koju dugo već igra po desnoj strani? Il' da se možda s njim proba kao sa isturenim (mada, mislim da to neće biti slučaj, jer je Downjara bio na samom vrhu kada je kreiranje gol šansi u pitanju, tako da bi iz tog razloga prednost dao Carrollu (ubacivanja sa bokova)). Ne znam vala. No, zato sam ubijeđen da Kenny zna šta i kako.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 17 jul 2011, 10:57

Kad se cijela momcad skupi u Engleskoj znati ce se bolje gdje ce ko i kako igrati jer do sada pojedini igraci nisu igrali na svojim pozicijama.
Mislim da ce Kenny ove pripreme iskoristiti da svim igracima da priliku i da ce ih stavljati na razlicite pozicije kako bi znao na kojoj se poziciji kako se ko snalazi na razlicitim pozicijama i gdje bi tko mogao igrati ako bi doslo do ozljeda
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 17 jul 2011, 11:26

E ovako, tek sad vidjeh highlightse jucerasnjeg meča, i šta ja znam, odmah mi je nekako aquilani zapeo za oko..2 ili 3 asistencije (ne zamjerite tek sam ustao), i to lijepi precizni pasovi..jest da su to bili kratki pasovi, al opet..i Ngog dao golčinu :D onaj drugi gol...al kako lik u kvalifikacijama za EL prosle godine dade bruku golove, evo sad u 2 friendly 2 gola, a kad dodje premiership nece vidit protivnickog sesnaesterca, to meni kod njega nikako nije jasno :mrgreen:

I insua imao asistenciju ja mislim :$ i ovo ostalo standardno...Kyrgiakos se pomakne svake prestupne godine :evil:
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.