Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Pricajte vi sta hocete ali onaj Gago uopste nije los igrac, covjek u svakom trenutku ima dobro rjesenje.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Mislim da nam i dalje nije potreban,ipak premalo utakmica igra u Realu,tako da i dalje sam misljenja da nije za nas.Dirk je napisao/la:Pricajte vi sta hocete ali onaj Gago uopste nije los igrac, covjek u svakom trenutku ima dobro rjesenje.
Lucas je isti tip DM kao Gago,samo sto mislim da Lucas to puno bolje odradaje kako to tako i zadatke u odbrani i nevidim neki razlog da dovodimo jos jednog slicnog DM-a,kad pricamo o eventualnom dovodenju DM bolje dovest neku grdosiju(razbijac,fizicki jak) vise bi doprinjeo u taktickom smislu jer bi s njim imali vise opcija u taktickom izboru.S druge strane nevjerujem da necemo dovoditi DM-a,tu su Lucas i Spearing,po potrebi Adam i Coady i mislim da je to sasvim dovoljno i sasvim dobro.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Gago nje tip igraca kakvog treba liverpool.lfc.tz je napisao/la:Mislim da nam i dalje nije potreban,ipak premalo utakmica igra u Realu,tako da i dalje sam misljenja da nije za nas.Dirk je napisao/la:Pricajte vi sta hocete ali onaj Gago uopste nije los igrac, covjek u svakom trenutku ima dobro rjesenje.
Lucas je isti tip DM kao Gago,samo sto mislim da Lucas to puno bolje odradaje kako to tako i zadatke u odbrani i nevidim neki razlog da dovodimo jos jednog slicnog DM-a,kad pricamo o eventualnom dovodenju DM bolje dovest neku grdosiju(razbijac,fizicki jak) vise bi doprinjeo u taktickom smislu jer bi s njim imali vise opcija u taktickom izboru.S druge strane nevjerujem da necemo dovoditi DM-a,tu su Lucas i Spearing,po potrebi Adam i Coady i mislim da je to sasvim dovoljno i sasvim dobro.
Imamo lucasa i spearinga ali po meni bi trebalo dovesti jos nekog posto je sezona duga,ozljede su moguce a spering je mlad i trebalo bi imati nekog iskusnog ko moze na mjestu DM zamjeniti lucasa(ako se ozljedi)
u vaznijim utakmnicama
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
100% je sigurno da Suareza neće biti protiv Sunderlanda, nije nam ni bitan u toj utakmici. Ali, ako prođu Peru neće ga biti ni u drugom kolu, a tu nam je preko potreban protiv Arsenala na Emiratima.
Peru - Urugvaj 20.07.2011.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Stani sad vi hocete reci da Meireles , Adam ili Gerrard ne mogu igrati zadnjeg veznog 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
To je jedan peh sto ga nece biti na pocetku EPL ali kada se vrati sa copa americe sa igranjem finala(eventualno osvajanjem)vratit ce su fntastican u top formi i pun samopouzdanjaRizah je napisao/la:100% je sigurno da Suareza neće biti protiv Sunderlanda, nije nam ni bitan u toj utakmici. Ali, ako prođu Peru neće ga biti ni u drugom kolu, a tu nam je preko potreban protiv Arsenala na Emiratima.
dirk
nisam rekao da ne mogu igrati nego su adam,gerrard... puno bolji u ofanzivnoj igri a bio bi odlicno kad mi bili debelo pokriveni na svim pozicijama jer bi to znacilo vecu konkurenciju u ekipi i borbu za prvih 11 medu igracima a i sezona je duga tako da bi nam jos jedan DM dobro doso
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
@Senaide,Spearing nije mlad(toliko kao Flanno i Robinson) da se nemozemo osloniti na njega veci broj utakmica u slucaju nedostatka igraca na odredenim pozicijama ustvari nemamo mi sta cekati s njim on mora igrat ako zelimo da mu karijera do kraja uspije,ako budemo cekali mogo bi propast od igranja za rezerve ili uopste neigranja.22 godine su mu i uprava mu je dala ugovor(na osnovu dobrih igara u polusezoni) prihvatio ga je i sad mora prihvatit tu odgovornost i pokazat do kraja sta zna,cesce ce biti unutra i mislim da on nece imat s tim problema jer je borac.
@Dirk Nezelim reci da Adam i Gerrard nemogu igrat zadnjeg veznog,mogu Gerrard to nije dugo igrao i mislim da je bolji pomaknut prema naprjed al Adam,Lucas,Spearing,pa i Aqua donekle(ako ostane) te mladi Coady su igraci koji sigurno mogu pokriti tu poziciju kroz citavu sezonu.
@Dirk Nezelim reci da Adam i Gerrard nemogu igrat zadnjeg veznog,mogu Gerrard to nije dugo igrao i mislim da je bolji pomaknut prema naprjed al Adam,Lucas,Spearing,pa i Aqua donekle(ako ostane) te mladi Coady su igraci koji sigurno mogu pokriti tu poziciju kroz citavu sezonu.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
............Lucas............
.....Adam........Gerrard...
Kuyt...................Downing
..........Suarez............
......... Carroll..............
šta mislite o ovoj formaciji ?
Lucas ce biti starter 100 % ma koliko on meni bio mrzak igrac. Gerrard ce vecinu sezone opet biti povrijedjen tako da ce sigurno Aqua na njegovo mjesto.
.....Adam........Gerrard...
Kuyt...................Downing
..........Suarez............
......... Carroll..............
šta mislite o ovoj formaciji ?

Lucas ce biti starter 100 % ma koliko on meni bio mrzak igrac. Gerrard ce vecinu sezone opet biti povrijedjen tako da ce sigurno Aqua na njegovo mjesto.
Zadnja izmjena: Stivi_Dzi, dana/u 17 jul 2011, 09:54, ukupno mijenjano 1 put.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
@lfc.tz
Nisam bio informiran koliko ima tacno godina
.Ako ima 22.g onda bi on i lucas(mozda jos jedan igrac koji moze pokriti DM Adam,Gerrard..)trebali da pokriju tu poziciju kvalitetno tokom citave sezone
Nisam bio informiran koliko ima tacno godina
.Ako ima 22.g onda bi on i lucas(mozda jos jedan igrac koji moze pokriti DM Adam,Gerrard..)trebali da pokriju tu poziciju kvalitetno tokom citave sezone
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Stivi Dzi,
Zar će to Liverpool igrati sa trojicom u zadnjoj liniji?
Zar će to Liverpool igrati sa trojicom u zadnjoj liniji?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne Ne, Lucas je zadnji vezni ovdje, Stivi i Adam su CM, Downing i Kuyt Krila, Suarez odma iza Carrola 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa da. I ostanu ti još 3 igrača, a sumnjam da će Kenny igrati sa trojicom u odbrani, razumiješ? Čovjek će prije odigrati sa 5 defanzivaca negoli sa 3.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
A stvarno postoji milion kombinacija, izgubim se dok pravim formaciju
Bolje da ja to prepustim Kennyu, to su njemu slatke muke.

ova formacija je i po meni najbolja...s tim da ce u sredini biti dosta rotacijaStivi_Dzi je napisao/la:A stvarno postoji milion kombinacija, izgubim se dok pravim formacijuBolje da ja to prepustim Kennyu, to su njemu slatke muke.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Al kad pogledaš klupu : Aqua, Hendo, Meireles, Ngog, Skrtel, Insua (pod uslovom da dodje Aly) Doni
Samo se rijesit ovog N'goga i dovest solidnog back up napadaca.
Poslat ga u Panathinaikos nek se kali

Poslat ga u Panathinaikos nek se kali

Zadnja izmjena: Stivi_Dzi, dana/u 17 jul 2011, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.
mogu al nije to to... Meireles precesto odluta u napad. Adama cemo vjerovatno i viđati na toj poziciji nesto cesce... a od Gerrarda ocekujem da kako mu se karijera blizi kraju igra nesto povucenije. mislim da je to najpametnije kada je Gerrard u pitanju. A tu je i Lucas... volili ga mi ili ne on ce igrati.Dirk je napisao/la:Stani sad vi hocete reci da Meireles , Adam ili Gerrard ne mogu igrati zadnjeg veznog
btw ne znam sta smarate sa tom pricom o formacijama vise isto ko da cemo svaku utakmicu igrati u istoj formaciji i u istom sastavu... bitno je da tim ima raznovrsnost i trenera koji to zna iskoristiti.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 17 jul 2011, 10:47, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here
dobra stvar je sto henderson moze igrati u desno krilo,tako da mislim da ce on odigrati dosta utakmica ove sezone...Stivi_Dzi je napisao/la:Al kad pogledaš klupu : Aqua, Hendo, Meireles, Ngog, Skrtel, Insua (pod uslovom da dodje Aly) Doni![]()
Ngoga obavezno prodati...ruzno ga je vidjeti u nasem dresu a kamoli sta vise

necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Konačno slatke muke u Liverpoolu. Btw, ja ne bih mog'o staviti Kuyta na klupu, ne'a tih para. U svakom slučaju, zdrava konkurencija će sigurno donijeti toliko toga dobrog Liverpoolu, da se razumijemo. Ovako, na prvu, stvarno ne'am predstavu kako bi se to u ofanzivi moglo posložiti.
Da l' sa Kuytom na poziciji koju dugo već igra po desnoj strani? Il' da se možda s njim proba kao sa isturenim (mada, mislim da to neće biti slučaj, jer je Downjara bio na samom vrhu kada je kreiranje gol šansi u pitanju, tako da bi iz tog razloga prednost dao Carrollu (ubacivanja sa bokova)). Ne znam vala. No, zato sam ubijeđen da Kenny zna šta i kako.

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Kad se cijela momcad skupi u Engleskoj znati ce se bolje gdje ce ko i kako igrati jer do sada pojedini igraci nisu igrali na svojim pozicijama.
Mislim da ce Kenny ove pripreme iskoristiti da svim igracima da priliku i da ce ih stavljati na razlicite pozicije kako bi znao na kojoj se poziciji kako se ko snalazi na razlicitim pozicijama i gdje bi tko mogao igrati ako bi doslo do ozljeda
Mislim da ce Kenny ove pripreme iskoristiti da svim igracima da priliku i da ce ih stavljati na razlicite pozicije kako bi znao na kojoj se poziciji kako se ko snalazi na razlicitim pozicijama i gdje bi tko mogao igrati ako bi doslo do ozljeda
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
E ovako, tek sad vidjeh highlightse jucerasnjeg meča, i šta ja znam, odmah mi je nekako aquilani zapeo za oko..2 ili 3 asistencije (ne zamjerite tek sam ustao), i to lijepi precizni pasovi..jest da su to bili kratki pasovi, al opet..i Ngog dao golčinu
onaj drugi gol...al kako lik u kvalifikacijama za EL prosle godine dade bruku golove, evo sad u 2 friendly 2 gola, a kad dodje premiership nece vidit protivnickog sesnaesterca, to meni kod njega nikako nije jasno
I insua imao asistenciju ja mislim :$ i ovo ostalo standardno...Kyrgiakos se pomakne svake prestupne godine

I insua imao asistenciju ja mislim :$ i ovo ostalo standardno...Kyrgiakos se pomakne svake prestupne godine

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.