Ma nije mi vise ni bitna ova sezona ali bar bi to bio pokazatelj da bi naredne sezone mogli imati ozbiljniju ambiciju,ja sam cuo da je on zelja Jaska i da ce ga on placati

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma nije mi vise ni bitna ova sezona ali bar bi to bio pokazatelj da bi naredne sezone mogli imati ozbiljniju ambiciju,ja sam cuo da je on zelja Jaska i da ce ga on placati
Jedino ga tako i mozemo dovesti, ali s obzirom da su ga zaebali igraci i Amar nesto cisto sumnjam da se rizikovati i ovaj put. Tako da Baki se ne nadam previse.
Polahko sacekajte da ne bi bilo prekosutra da Nalić daje izjavu kako imamo kostur ekipe kao i za reprezentaciju
Ovo je skoro pa preslikana moja reakcija na euforiju nasih navijaca koja nastaje zbog autobusa losih igraca koje konstantno, iz godine u godinu dovodimo u klub.
U današnjim okvirima, ipak politička Banja Luka.
StrikeWarzone je napisao/la: ↑13 apr 2021, 00:37[*]U današnjim okvirima, ipak politička Banja Luka.![]()
Takođeer ! Da zagalami. Bez obzira što će popušiti kaznu ali će reći što ima.delinjo je napisao/la: ↑13 apr 2021, 00:43StrikeWarzone je napisao/la: ↑13 apr 2021, 00:37[*]U današnjim okvirima, ipak politička Banja Luka.![]()
![]()
![]()
Ali brate uvijek sam prizeljkivao takve trenere koji nece dati na sebe ,na ekipu i na klub,radije ce na pressu napraviti cirkus nego gledati kako ti kolju ekipu iz kola u kolo.
Zaamisli Lalata uhh,nikad ga necu prezalitiStrikeWarzone je napisao/la: ↑13 apr 2021, 00:48Takođeer ! Da zagalami. Bez obzira što će popušiti kaznu ali će reći što ima.delinjo je napisao/la: ↑13 apr 2021, 00:43StrikeWarzone je napisao/la: ↑13 apr 2021, 00:37[*]
U današnjim okvirima, ipak politička Banja Luka.![]()
![]()
![]()
Ali brate uvijek sam prizeljkivao takve trenere koji nece dati na sebe ,na ekipu i na klub,radije ce na pressu napraviti cirkus nego gledati kako ti kolju ekipu iz kola u kolo.
Baka je BH verzija Lalatovića.
Kako du igraci i Amar zajebali podpredsjednika UO koji igracima duguje sedam a Amaru 10 plata? Moze li se smisleno objasniti ta nebuloza?
plavousrcu je napisao/la: ↑13 apr 2021, 01:05Kako du igraci i Amar zajebali podpredsjednika UO koji igracima duguje sedam a Amaru 10 plata? Moze li se smisleno objasniti ta nebuloza?
Kakve pare? On ce pristat na neku normala platu, + za izlazak u evropu da mu se dadne 20milki i ciao bambinoAdmir74 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 21:43Demagog i ništa više.voltron30 je napisao/la: ↑12 apr 2021, 21:24Nalić me podsjeća na onog lika iz serije Združena braća što ga je glumio Ros. Ono, lik ubi sa teorijom ratovanja i strojevim radnjama, a kad ga poslaše na teren da predvodi četu, nije mog'o običnu mapu da pročita.
E tako i Nala. Utuši sa pričom, a ekipe mu najružniji, sterilni fudbal igrale.
Iskreno Baka najbolje rješenje od ponuđenih.
E sada pare....
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin i 47 gostiju.