FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
poz. momci jos tri dana do dana D ,pripremal se sta za mezu ,cugu itd...aaaaaa 
- anelbavarac
- Kontakt:
toga mora bitiGAL je napisao/la:poz. momci jos tri dana do dana D ,pripremal se sta za mezu ,cugu itd...aaaaaa
3 duga dana do meca protiv govAna.
uh ima da ih posaljemo gdje pripadaju a to je jedna velika septicka jama
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ovo vrijeme do utakmice dosta sporo prolazi. Misli samo oko utakmice pa na poslu koncentracija nikakva samo da šef ne skonta da smanjenim intezitetom radim zabušavam
pretvorio sam se u sat
MIA SAN MIA FC BAYERN
MIA SAN MIA FC BAYERN
Zaista je Uefa usrala sa ovim terminom za finale.Čekam na tekmu mjesec dana upm. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:
Definitivno Gotze ne igra u finalu
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 16661.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 16661.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Omerbavarac
- Kontakt:
Noja se dobrovoljno javlja kao izvodjac penala u slucaju istog.
Dajte mu kapitensku traku, ovo je hrabrost.

Dajte mu kapitensku traku, ovo je hrabrost.
Nije ovo bas najradosnija vijest. Mozda je bolje da igra, veca sansa da zabije sam sebi.MMarcos je napisao/la:Kako Bild navodi Gece i definitivno otpada za finalni meč
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- amel10071988
- Kontakt:
Definitvno ostajemo bez jednog igraca u finalu,sve najbolje Goetze, al hajd ostaje nam jos jedan u zutom dresu 
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
"Bayern are like the Chinese in industry – they look at what others are doing, copy it, then make more money the same way." -Klopp.

SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY .SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY .SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY .
Svaki dan levat izjavi nešto tako da omalovažava Bayern.Ozren je napisao/la:"Bayern are like the Chinese in industry – they look at what others are doing, copy it, then make more money the same way." -Klopp.
Prava seljačka politika.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- moustapha
- Kontakt:
Svaki put je u pitanju Bayernov novac. Sigurno se radi o nekoj opsesiji, kompleksu, sta li vec.ceze je napisao/la:Svaki dan levat izjavi nešto tako da omalovažava Bayern.Ozren je napisao/la:"Bayern are like the Chinese in industry – they look at what others are doing, copy it, then make more money the same way." -Klopp.
Prava seljačka politika.
#divovi
Upravo to.
Do nedavno mi je bio normala, sviđalo mi se šta radi u BvB-u, pa i izjave su mu bile na mjestu, tipa: "Ako dobijemo Bayern, dobili smo najbolje".
A onda odjednom seljačka priča.
Od kad je Bayern kupio Goetzea nešto se kofrči i priča gluposti, umjesto da ode u upravu i je.be njima familiju što su stavili te klauzule.
Na kraju krajeva niko nije stavio Goetzeu pištolj na čelo i rekao moraš potpisati. Momak je sam odlučio, dobili su skoro 40 miliona i nek se udaraju nogom u guzicu.
Do nedavno mi je bio normala, sviđalo mi se šta radi u BvB-u, pa i izjave su mu bile na mjestu, tipa: "Ako dobijemo Bayern, dobili smo najbolje".
A onda odjednom seljačka priča.
Od kad je Bayern kupio Goetzea nešto se kofrči i priča gluposti, umjesto da ode u upravu i je.be njima familiju što su stavili te klauzule.
Na kraju krajeva niko nije stavio Goetzeu pištolj na čelo i rekao moraš potpisati. Momak je sam odlučio, dobili su skoro 40 miliona i nek se udaraju nogom u guzicu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Kompleksaši
Dajte nam BvB da puste tu suzu aBd. Dosadili su sa pričom, da ih vidimo na terenu šta imaju reći
Dajte nam BvB da puste tu suzu aBd. Dosadili su sa pričom, da ih vidimo na terenu šta imaju reći
Uff dobra predstava večeras naših košarkaša i pobjeda u Bambergu 98-85, Rice najbolji s 25 poena, dobar bio i Jagla, a svi su skoro bili na visokom nivou i odradili posao sjajno. Bilo dosta igrača šuterski raspoloženo, a defanziva na nivou. Lijepo je ovo bilo pogledat, u nedjelju drugi susret u Munchenu. Igra se do 3 dobijene i naravno za one koji ne znaju, u pitanju je play off polufinale. Na dobrom nam je putu klub da osvoji titulu i sa svojom košarkaškom ekipom. Jeste da je do toga još dug put, pošto se naša košarkaška ekipa tek gradi, polufinale je već uspjeh, a ako se osvoji titula to će biti boom. A izgleda da u Euroligi već FC Bayern ima zagarantovano mjesto. 
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Izbacili smo ranije jednu vrlo jaku Albu. Bamberg je najjači tim u Njemačkoj a samljeli smo ih na strani. Ovo se jednostavno mora iskoristiti.
Usput, Ulm je po meni prejak. Imaju Bryanta koji je predominantan u ovoj ligi. Očekujem Bayern-Ulm finale i to u 5 utakmica.
Usput, Ulm je po meni prejak. Imaju Bryanta koji je predominantan u ovoj ligi. Očekujem Bayern-Ulm finale i to u 5 utakmica.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Bamberg je bio najači u Njemačkoj, no oni to više nisu. Bayern je pametno tempirao formu, a realno imaju najači roster u ligi. Ulm je opasan protivnik, odlično posložena ekipa sa predominantnim Bryantom koji je sigurno među najboljim peticama u reketu u Evropi i ovo je njemu sigurno zadnja sezona u BBL-u.No tu je sjajan i Ray te Gunther - play od kojeg Njemci puno očekuju. Nedavno su doveli centra Samhana koji se polahko uklapa. Što se Baye tiče roster je moćan: Halperin, Roberts, Rice su reprektabilna imena, igrači euroligaša . Kad se tome doda Homan i Troutman koji su imali odlične sezone u Italiji, Bezing, Jagla, Thomas, Haman onda sve osim titule je neuspjeh.Neutral je napisao/la:Izbacili smo ranije jednu vrlo jaku Albu. Bamberg je najjači tim u Njemačkoj a samljeli smo ih na strani. Ovo se jednostavno mora iskoristiti.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
[youtube][/youtube]

Jos samo 60 $ati do fina£a i h€gemonija moze poceti. Posto smo jaki ko kineska industrija, po Kloppu, i obrcemo puno para pa malo u tom tonu da se hfalimo 
effe i thomashasler, ne vjerujem ja uopste u te historijske cinjenice, kao ni u povijesne cimbenike, a pogotovo u istorijske fakte, ali dodje kao zanimljivo stivo za citanje, nesto kao Express kod frizera i sl. Ako je ista trebalo po tom pravilu da se desi, Njemacka bi uzela SP 2010. godine.
Sto se Badstubera tice, bojim se da ne krene stopama Hargreavsa ili Daislera. A sve mi nesto na to mirise, cim je to tako puklo na frisak oporavak... No, za nadati se da ce izaci jaci iz ovoga svega.
Nouera za predsjednika (poslije Ulija)!
effe i thomashasler, ne vjerujem ja uopste u te historijske cinjenice, kao ni u povijesne cimbenike, a pogotovo u istorijske fakte, ali dodje kao zanimljivo stivo za citanje, nesto kao Express kod frizera i sl. Ako je ista trebalo po tom pravilu da se desi, Njemacka bi uzela SP 2010. godine.
Sto se Badstubera tice, bojim se da ne krene stopama Hargreavsa ili Daislera. A sve mi nesto na to mirise, cim je to tako puklo na frisak oporavak... No, za nadati se da ce izaci jaci iz ovoga svega.
Nouera za predsjednika (poslije Ulija)!
Zadnja izmjena: dr.adnan, dana/u 23 maj 2013, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Philips Smart TV.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.