hvala ti sto mislis da sam mlad, no tu se varas. Patriotse pratim od 1999.godine kada su bili obicni qurac od ekipe, no to se srecom u novom stoljecu promjenilo.
Takodjer imam osjecaj da ce neki razbiti sve po kuci ukoliko Patriotsi osovje SB.
Inace kada smo kod ove teme ja licno nepodnosim:
1. Jetse - mislim da je ovdje svaki komentar suvisan
2. Packerse - zbog serije According to Jim - gdje ima par epizoda koje se bave rivalstvom Bearsa i Packersa
Edin TM87 je napisao/la:
Vi cete daleko dogurat u PO, uz Chargerse navijat cu za vas, jer predstavljate diviziju, a imate strasan tim, jos kad se vrati Johnson, sa Fosterom, Schaubom, Danielsom jaki ste zemlja! Volio bi duel Patsa i Texansa u wc rundi, al' tesko da ce doc' do tog...
ps bit ce nam veoma tesko iduce godine, no mislim da smo sa Manningom ipak prvi favoriti za diviziju
Ma dobro ne treba se zaljetati, ove godine je uspjeh da odemo u PO, po prvi put u historiji, pa onda lagano. Mada bi slijedece godine trebali biti jos bolji, ali vidjet cemo, ako uspijemo zadrzati Fostera, jer cini mi se da mu ugovor istice nakon ove sezone, i sigurno ce htjeti bruku love.
Pa mi i vi bi se trebali boriti za to prvo mijesto, mada bi ja bio i zadovljan Wild- cardom slijedece sezone, samo da odemo u playoff.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Edin TM87 je napisao/la:
Vi cete daleko dogurat u PO, uz Chargerse navijat cu za vas, jer predstavljate diviziju, a imate strasan tim, jos kad se vrati Johnson, sa Fosterom, Schaubom, Danielsom jaki ste zemlja! Volio bi duel Patsa i Texansa u wc rundi, al' tesko da ce doc' do tog...
ps bit ce nam veoma tesko iduce godine, no mislim da smo sa Manningom ipak prvi favoriti za diviziju
Ma dobro ne treba se zaljetati, ove godine je uspjeh da odemo u PO, po prvi put u historiji, pa onda lagano. Mada bi slijedece godine trebali biti jos bolji, ali vidjet cemo, ako uspijemo zadrzati Fostera, jer cini mi se da mu ugovor istice nakon ove sezone, i sigurno ce htjeti bruku love.
Pa mi i vi bi se trebali boriti za to prvo mijesto, mada bi ja bio i zadovljan Wild- cardom slijedece sezone, samo da odemo u playoff.
Mo's mislit kako je meni, tim mi na 0-10 a ja pratim NFL ko ni jedan drugi sport trenutno, podrzavajuci druge ekipe koje se bore za PO, al' zato dogodine cu naplatit sve dugove kad se Manning aBd vrati! Nadam se da ce bit ova ekipa sa foruma na okupu i iduce sezone
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Zeljovac_1921 je napisao/la:Ma nije u tome fazon brate, evo i Packersi dominiraju pa ih niko ne mrzi, svima su prijatni. Pats su jednostavno takva ekipa, kurcenje non-stop, najbolji smo ovo ono, onda na espn-u samo njih gledas, i o njima se prica. Packersi su 8-0 cujes malo o Rodgersu i gotovo, a o njima vazda. I ono kad su varali, kad su snimali odbrane, ja sam ih prekrizio skroz. Dobise kazne ono nidje veze 300 hiljada $ i to je to, i za secundu se utiska ta prica, jer se radi o njima, da je bilo koja druga ekipa bila to bi ba ludnica bila. Ali ovi imaju Krafta, Belicheka i lagano se nastavi kao da nista nije bilo. Ono ipak su to Pats nema problema.
A mrzis li Coltse? Nemojte ljudi da bude plakanja iduce sezone, kad malo Manning, malo Luck budu terorisali ekipe sirom Amerike
A za Patse cemo lahko, max im je wc runda
@Takticar, sta bi sa Ravensima?
brate popusit ces to za Lucka ... covjek izgleda nece i ne zeli u Coltse... covjek je tipk QB koji zeli odmah da igra ...znaci ako COltsi budu prvi, on nece izaci na draft ..jednostavno on nec eu Coltsima igrati jos za 4-5 godina pa ti gledaj...nadas se to da ce doci, a i ja sam se iskreno, ali eto vec se uveliko prica da nec eizaci na draft ukoliko budete imali prvi pick ...opet ste doljnji mogu ti reci, ali eto ebiga nikad ne znas
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
hvala ti sto mislis da sam mlad, no tu se varas. Patriotse pratim od 1999.godine kada su bili obicni qurac od ekipe, no to se srecom u novom stoljecu promjenilo.
Takodjer imam osjecaj da ce neki razbiti sve po kuci ukoliko Patriotsi osovje SB.
Inace kada smo kod ove teme ja licno nepodnosim:
1. Jetse - mislim da je ovdje svaki komentar suvisan
2. Packerse - zbog serije According to Jim - gdje ima par epizoda koje se bave rivalstvom Bearsa i Packersa
ma nisma ja care reko za tebe da si mlad daleko od toga... ja kaze da uglavnom za patriotse mladje populacije ebiga , a to se nije odnosilo na tebe ili bilo koga drugog...na kraju krajeva svi smo mi mladi ebajiga ...meni je 31 i ja se osjecam mlad barem tako zivim ebajiga ...a na kraju krajeva brate i da si mlad bolje da jesi nemas se sta na to ljutiti ebiga
Sala na stranu ne ozbiljno nisam mislio na vas vec na opcenito uglavnom mladji koji su pratili Patriotse dok su razvaljivali tako su im ostali kao njihov omiljeni tim i td
FKR TZ 87'
Koliko smo ovo puta mi slusali i gledlai na TV, citali u novinama i internetu ... iste ove rijeci Smith je koristio za Grossmana dok je bio Bear ...pa ebo mater i sad dodje neki navijac da kritikuje Cutlera?....pa ebo mater ja cu svakog navijaca Bearsa koji kritikuje Cutlera zakleti sa ovom izjavom Shanahana i Smitha, pa dabogda mu Rex bio QB
FKR TZ 87'
louis vasquez, marcus mcneill, kris dielman, takeo spikes, bob sanders, luis castillo, shaun phillips i larry english povrijeđeni igraci chargersa prakticno cemo igrati sa potpuno novom OL castillo i philips tako fale u napadu vec duze vrijeme i to se vidi a spikes kao vođa napada ce faliti. Tesko nama s novom trojkom koja ce cuvati riversa zao mi ga.
bear grylls je napisao/la:louis vasquez, marcus mcneill, kris dielman, takeo spikes, bob sanders, luis castillo, shaun phillips i larry english povrijeđeni igraci chargersa prakticno cemo igrati sa potpuno novom OL castillo i philips tako fale u odbrani vec duze vrijeme i to se vidi a spikes kao vođa odbrane ce faliti. Tesko nama s novom trojkom koja ce cuvati riversa zao mi ga.
ispravio sam se zapela mi ova ofanzivna linija pa sve ponavljam napad
SaltCityAttack je napisao/la:brate popusit ces to za Lucka ... covjek izgleda nece i ne zeli u Coltse... covjek je tipk QB koji zeli odmah da igra ...znaci ako COltsi budu prvi, on nece izaci na draft ..jednostavno on nec eu Coltsima igrati jos za 4-5 godina pa ti gledaj...nadas se to da ce doci, a i ja sam se iskreno, ali eto vec se uveliko prica da nec eizaci na draft ukoliko budete imali prvi pick ...opet ste doljnji mogu ti reci, ali eto ebiga nikad ne znas
Ko ga ****! Draftovat cemo najboljeg RB-a svih vremena sto ce krocit na teren i onda prekucat ligu...
Al' iskreno moramo se dobro namucit sa GB-om u SB-u dogodine, nezaustavljivi su, bit ce dobra tekma
EDIT: Bob Sanders je najbolji igrac svih vremena Zadnje 3 sezone odigro 4 tekme Samo pare uzima
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
bear grylls je napisao/la:louis vasquez, marcus mcneill, kris dielman, takeo spikes, bob sanders, luis castillo, shaun phillips i larry english povrijeđeni igraci chargersa prakticno cemo igrati sa potpuno novom OL castillo i philips tako fale u odbrani vec duze vrijeme i to se vidi a spikes kao vođa odbrane ce faliti. Tesko nama s novom trojkom koja ce cuvati riversa zao mi ga.
pa igrat ce vam neki barem tako kazu..jesu povredjeni, ali to je isto ko i Hester povredjen a igra i postigne TD ...i Peppers povredjen, a igra ebiga .
Covjek sa druge planete
Hester wins 12th career player-of-week honor
FKR TZ 87'
dobro je tamam sam bio pomislio da nam je opet wr upucan ali eto kazu da cruz nije sinoc ranjen i da nije ucestvovao u pucnjavi
sta ti to treba da se kreces po crnackim klubovima kad mozes u new yorku imati svaku zensku i izlaziti na najbolja mjesta, a on zapadne u probleme vazda ccc
al fkt eli manning se trudi da raspodijeli lopte svakom reciveru, od smitha je napravio igraca, od bossa, od burresa zvijezdu...momak dijeli fino lopte, a kada ga napuste i odu u drugi tim njihove statistike padaju i padaju
sada su na redu cruz, manningham i nicks...od njih ce napraviti igrace i oni ce dobiti mil ugovore
Evo, novi sam na ovom pdfu. Počeo sam pratit ovaj sport nedavno, nešto na arenisport pohvatao i svidio mi se.
Kao i u košarci što navijam za Chicago Bullse, sada ću da navijam za Bearse.
frankqqqqq je napisao/la:Evo, novi sam na ovom pdfu. Počeo sam pratit ovaj sport nedavno, nešto na arenisport pohvatao i svidio mi se.
Kao i u košarci što navijam za Chicago Bullse, sada ću da navijam za Bearse.
Salt, evo jos jedan nas!
Dobro dosao na jedan od normalnijih pdf-ova na forumu. Gdje nema prepucavanja, neko samo normalna diskusija, i zeza u sportskom duhu.
pa igrat ce vam neki barem tako kazu..jesu povredjeni, ali to je isto ko i Hester povredjen a igra i postigne TD ...i Peppers povredjen, a igra ebiga .
Covjek sa druge planete
Hester wins 12th career player-of-week honor
Nece sva trojica iz ofanzivne linije su otpisani za ovu tekmu tako da cemo imati novi Ol koji ce biti ocajan iskreno zao mi je riversa slomice ga tvoji bearsi plus odbrana desetkovana dva najbolja igraca nedostaju duze vrijeme a jos spikes ne mozemo bez njegovog konjskog vrata .
jao ne znam gdje cu ovo da napisem ali posto ovdje ima raje vise koje prate ESPN nego na bilko kojoj temi, gledam sada PIT i pise dole Lulic, kontam ja, reko vidi Lulicev karton ce biti i na PIT kada ono Lulic hokejas i raspravljau oko njegove suspenzije zbog udaranja golmana
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
nije lulic, to je lucic iz boston bruinsa koji je udario millera iz buffala koji je je njihov prvi goalie...
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..