Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Slazem se, ovo gore navedeno sve se tek moze nositi s HTC One.
Ako ce itko naci zamjerku moze jedino reci kamera, a sve ostalo je da nabrojis najbolje dijelove drugih proizvodjaca u ovom mobitelu sve u jednom, odnosno sve ono cime ce se diciti pojedini proizvodjaci ili vlasnici, u One M7 i One M8 je vec tu.
Ako ce itko naci zamjerku moze jedino reci kamera, a sve ostalo je da nabrojis najbolje dijelove drugih proizvodjaca u ovom mobitelu sve u jednom, odnosno sve ono cime ce se diciti pojedini proizvodjaci ili vlasnici, u One M7 i One M8 je vec tu.
...Život za Široki...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Klare obrisi taj post, nemoj se ofirati bezveze
kad spominjete One, evo ja cekam da skupim jos pare pa cu sigurno uzeti One M7, M8 mi je ruzniji a nije ni toliko velik upgrade za razliku od prethodnika
kad spominjete One, evo ja cekam da skupim jos pare pa cu sigurno uzeti One M7, M8 mi je ruzniji a nije ni toliko velik upgrade za razliku od prethodnika
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
M7 imam i toplo preporučujem svima ovaj tel... Ja mu još manu nisam našao a imam ga nekih 8-9 mjeseciŠB_Fidelis je napisao/la:Slazem se, ovo gore navedeno sve se tek moze nositi s HTC One.

Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ovaj Klare toliko forsira da ima drugačije mišljenje od ostalih, pa čak i po cjenu krajnosti u kojoj nerijetko ispadne glup i prava neznalica.
naprijed rejal
Trebam vam dokazivati ono što je već odavno dokazano?
Ne trebam!
E sad je druga stvar što ste se zaybali i uzeli nekog od tih proizvođača pa se izvlačite.
Eto recite po čemu navedeni mogu u isti koš sa mojim favoritima, ili ne daj Bože da mislite da su po nečemu ispred?

Ne trebam!

E sad je druga stvar što ste se zaybali i uzeli nekog od tih proizvođača pa se izvlačite.
Eto recite po čemu navedeni mogu u isti koš sa mojim favoritima, ili ne daj Bože da mislite da su po nečemu ispred?

Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
za 4 stoje uzmes lumiu 920 i samo nebo ti granica bude, kakav crni huawei i ostale glupostiJoseMourinho je napisao/la:jest al je haman pa duplo jeftiniji, ja kažem ko ima bacat para nek kupuje za milju mobitel, al za neki budjet oko tri stoje uzmes npr. Huawei i mozes sve sto i ostali sa duplo skupljim mobitelima
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Za 4 i po stoje Nexus 4, to je tek zvijer 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- moustapha
- Kontakt:
Na ovoj temi vecina iznosi stavove koji idu iz jednog ekstrema u drugi.
#divovi
iznesi nam ti pravi stav
Najgore je sto svako ima neko svoje misljenje i nema teorije da odstupi od njega, a kako ipak mobilni svijet nije jednouman (vise OS-ova, vise firmi itd.), tako su ovakve rasprave na ovoj temi ceste, svako koristi ono sto mu odgovara, da meni licno odgovara npr. iOS, ja bih ga koristio, Android je ipak dostupan i na jeftinijim telefonima i dosta aplikacija je besplatno, zato ga dosta raje i koristi, vrlo je tesko uticati na ljude da promijene svoja misljenja i onda se stalno svadja radi toga, opustite se, ionako niko ovdje nema koristi zbog toga koji mobitel neko drugi ima...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- moustapha
- Kontakt:
Jesi se to naso prozvan? Opusti se, ne moras na svaki post odgovarat.LenBias je napisao/la:iznesi nam ti pravi stav
#divovi
jesam, vidis da raspravljamo i ti onda uletis onako kao klasicni padobranac da bi pisao o nama i nasim stavovima a ne mobitelima i dao neki svoj stav o istim, iduci put komentarisi mobitele kao sto i trebas na ovoj temi a ne korisnike mobitelamoustapha je napisao/la:Jesi se to naso prozvan? Opusti se, ne moras na svaki post odgovarat.LenBias je napisao/la:iznesi nam ti pravi stav

iPhone 3G,stari je iOS,i "ne da mi" gotovo nijednu aplikaciju da skinem,upravo zbog verzije iOS-a.Jel se moze kako update-ovat ili nesto drugo?
danke
danke

Sretno zmajevi!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ne kontam te, al hajd'anonimni je napisao/la:Za upload slika i videa, mozes namjestiti da se uploaduju samo preko WiFi-a i tako si siguran od trosenja neta, a dobijes 2 GB cini mi se kad se registrujes, no lako je to prosiriti (ja npr. imam 50 GB na dvije godine, mogao sam dobiti jos, ali nisam htio), a te slike mozes gledati i preko kompjutera ako skines aplikaciju za kompjuter i udjes u svoj account na kompjuteru...Papastathopoulos je napisao/la:Kad si vec kod dropbox-a, za sta sluzi to cudo ? nisam ni pokusavao detaljno saznati, al kad si to spomenuo, de mi odma i objasni ?anonimni je napisao/la:Kako blokirati trošenje 3G neta pojedinim aplikacijama? Znam kako blokirati svima, al' mi konkretno na 3G-u trebaju samo Viber i FB, a kad sam ga zadnji put koristio, Dropbox i Google+ su pojeli 80% neta, što ne želim da se ponovi...
Sve u svemu, vrlo pametna stvar

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Jednostavnije receno, imas svoje slike i videe na netu sigurnije... ostalo sam ti objasnjavao prednosti toga, al' eto, googlaj ako ti se da 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Zna li neko koji je ovo pozivni broj, koji operater ?
+387 603 xxx xxx
+387 603 xxx xxx
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Happy (virtuelni Telecomov operater)
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a ciji je blicnet?
Nešto se govorilo da i oni koriste Telecomovu infrastrukturu, ne znam ni dokle su oni dogurali ni imaju li svoj posebni predznak (poput 060), a Blicnet kao firma je slovenačka, koliko ja znam...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nemas ti pojma i ne prdi o Huawei P6 kad ga siguran sam nisi niti vidio,a kamoli drzao u rukama, jer da jesi ne bi napisao ovoliku gomilu gluposti.LenBias je napisao/la:huawei i slicna smeca mozes samo uzeti ukoliko ti cisto onako dodje malo da nosis ekstremno los mobitel, da promjenis ukoliko imas nesto prejako i vrijedno spomena kao sto je npr neki od modela serije lumia ili tako nesto, pored toliko mobitela, dobrih mobitela vrijednih spomena, uzimati huawei koji se raspada na prvi pogled je apsurdno da ne moze apsurdnije
Sasvim dobar telefon shodno ulozenom i dobijenom. To sto ti gledas u neke glupe sitnice tipa ime samog telefona ili sto si fan windows telefona, to je drugi par cipela.
Evo recimo samo kao primjer da navedem da se desi slucajno kvar sa baterijom i da ti crkne u Lumie 920, taj telefon mozes bacit odmah.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Trenutno korisnika/ca: juka55, rio_Ferdy88 i 10 gostiju.