Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
A interesantno je to da su ljudi uglavnom željeli Sinišu jer njemu niko drugi ne bi mogao krojiti spisak.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ja sam prvi bio za njega, prije svega zbog njegovih rezultata u cataniji. te sezone nakon što ih je on preuzeo, oni su se bukvalno preporodili. pod njegovim vođstvom su, dobro se sjećam pobijedili inter, juve i fiorentinu, tri ekipe koje su igrale ligu šampiona. sezonu su završili u sredini tabele, a kad je on došao bili su na samom dnu, zadnji ili predzadnji.
Mislim da je protiv njega ovdje bio samo @magica.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Meni je to bilo nit' smrdi nit mirise sto bi rekli.Bilo je nekih opcija zasto je dobro da je on selektor,ali je bilo i opcija zasto je lose da je on selektor.U pocetku mi se njegov rad dopao,i onaj spisak sa cini mi se 33 igraca da su bila na njemu,cak i prva utakmica nije bila toliko losa,ali bgm kasnije se sve i vise i vise ispoljavao sav nedostatak koji Mihajlovic poseduje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- alan_kardec
- Kontakt:
Meni se sviđala ideja da nakon dugogodišnjeg forsiranja starijih trenera na selektorskoj klupi, dobije šansu mlad perspektivan trener koji iza sebe ima fine rezultate u ne bilo kakvoj ligi, već u Calciu.
Međutim odmah je počeo sa sranjima. Prvo je promjenio formaciju, pa onda moranje pjevanja himne, pa nedostatak efikasnosti, pa je precrtao žigića i pantelića, rajkovića takođe, pa mu subotić sjedi na klupi iako je za prvaka njemačke dobar u prvih 11, kuzmanović, janković,đorđević, đurđić... forsira određene igrače koji objektivno ne zaslužuju poziv, poraz i užasna partija u makedoniji, sukob sa ivanovićem i kolarovim....
Međutim odmah je počeo sa sranjima. Prvo je promjenio formaciju, pa onda moranje pjevanja himne, pa nedostatak efikasnosti, pa je precrtao žigića i pantelića, rajkovića takođe, pa mu subotić sjedi na klupi iako je za prvaka njemačke dobar u prvih 11, kuzmanović, janković,đorđević, đurđić... forsira određene igrače koji objektivno ne zaslužuju poziv, poraz i užasna partija u makedoniji, sukob sa ivanovićem i kolarovim....
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
To je klasicna zamena teza. "Ne igra za Mihajlovica" ... nije nego... zasto ga onda Mihajlovic ne pusta na terenalan_kardec je napisao/la: Sa jedne strane Matić je u pravu. Jbg, igra raspali fejsa, igra golobradi mijailović, a on ne igra. Sa druge strane, možda je degutantno da se priča o nečijem patriotizmu (svako svoje zna), ali Matić se ne odaziva Mihajloviću, ne igra za Mihajlovića, već za svoj narod, za zemlju u kojoj je rođen, u kojoj mu je familija, u kojoj je počeo igrati fudbal. Poseban par cipela je to što sam čuo razne priče o tome da Matić nikad ne bi postao to što jeste da roditelji nisu vjerovali u njega. Navodno su ga u Srbiji mnogi šutali, nisu vjerovali u njegov potencijal.

Poenta je da je Mihajlovic 1 fake trener, fake osoba, fake karakter...sve na njemu je fake. On je samo bio dobar fudbaler i nista vise. Klasicno Arkanovo nacionalisticko polupismeno govedo, koje se krije iza patriotskog shinjela, odbija da prihvati odgovornost za svoje postupke, a u talu je sa Telecom glavom&co.
U toj i takvoj atmosferi, jedini epilog je krah reprezentacije i iz tog aspekta - Matic je ucinio patriotsko delo. Odbio je da saradjuje sa takvima i odbio je da ucestvuje u daljoj moralnoj prostituciji koju rezira vrh FSSa.
Verovatno misliš na Bolognu,jer koliko me pamćenje služi Bolognu je spašavao..Ni tu nije bilo briljantnog,već su imali puno sreće gde su glavni konkurenti bukvalno vezali po 6-7 poraza,a on je u 6 utakmica ostvario 5 remija...alan_kardec je napisao/la:Ja sam prvi bio za njega, prije svega zbog njegovih rezultata u cataniji. te sezone nakon što ih je on preuzeo, oni su se bukvalno preporodili. pod njegovim vođstvom su, dobro se sjećam pobijedili inter, juve i fiorentinu, tri ekipe koje su igrale ligu šampiona. sezonu su završili u sredini tabele, a kad je on došao bili su na samom dnu, zadnji ili predzadnji.
Prvi sam bio protiv takvog rešenja,samo je problem što je većina verovala u nekakve njegove "nedokazane" trenerske sposobnosti,a opet ista ta većina danas uglavnom beži od tog prethodnog verovanja kao đavo od krsta,krivica za rezultate se prvenstveno baca na FSS i TK,pojedince koji iz ovog ili onog razloga ne žele biti marionete,pa tek onda na taktički očajnu zamisao Mihajlovića....Naravno odjednom je Tole taj koji tom i takvom "poštenom i autoritativnom" Mihajloviću sastavlja tim, naravno nesvesni sopstvene kontradiktornosti.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
@MaGiCa
Slazem se u potpunosti!
Izgleda je jedini nacin da se skine ova stoka da redom svi vazniji igraci odbiju da nastupaju za reprezentaciju, pa nek im onda sinovi i tate igraju..
Znaci, Bane, Subotic, Kolarov, Tadic...da odbiju da nastupaju sve dok ne dodje do nekih kardinalnih promjena! Nesto slicno kao sto je bilo sa reprezentacijom BiH...
Slazem se u potpunosti!
Izgleda je jedini nacin da se skine ova stoka da redom svi vazniji igraci odbiju da nastupaju za reprezentaciju, pa nek im onda sinovi i tate igraju..
Znaci, Bane, Subotic, Kolarov, Tadic...da odbiju da nastupaju sve dok ne dodje do nekih kardinalnih promjena! Nesto slicno kao sto je bilo sa reprezentacijom BiH...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
a to bi doprinelo čemu???marconato je napisao/la: Izgleda je jedini nacin da se skine ova stoka da redom svi vazniji igraci odbiju da nastupaju za reprezentaciju, pa nek im onda sinovi i tate igraju..
Nemojmo biti naivni,niti prenagliti u ironiji, za Srbiju svaki reprezentativac treba da nastupa,jer mu je ista ta Srbija dala praktično sve, u sportu postoji nešto što se zove profesionalizam, o moralnim načelima ne bih,jer nisam ja neki pripadnik boraca za ljudska prava,već građanin te i takve Srbije u kojoj naravno ima dosta nedostataka i lopova, ali kojoj opet želim uspeh kada je sport u pitanju.
Voditi se tom logikom išli bi onim trouglom "Majka mi je podarila život, majka me je naružila, majka je loša"....
Pa doprinelo bi tome da bi se digla veca medijska i javna 'pompa', veci pritisak na samu drzavu da nesto uradi po tom pitanju, a ne da nam generacije i generacije fudbalera propada u reprezentativnom smislu, zbog nekoliko lopovcina i interesdzija koji dodatno unesrecuju cijelu naciju... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
marconato je napisao/la:Pa doprinelo bi tome da bi se digla veca medijska i javna 'pompa', veci pritisak na samu drzavu da nesto uradi po tom pitanju, a ne da nam generacije i generacije fudbalera propada u reprezentativnom smislu, zbog nekoliko lopovcina i interesdzija koji dodatno unesrecuju cijelu naciju...
medijska pompa - pre svega treba se ispitati šta je to medijska pompa u zemlji Srbiji?! Je li to senzacionalizam, objavljivanje javno imena maloletnika, iživljavanje sa folk kičem ili apsolutno degeneričan tv sadržaj od raznoraznih rijalitija... Verujem da si pomislio jeli ovaj under odlepio... Al bar se nadam da kontaš koliko zapravo ti isti mediji su krivi sve ove godine za raznorazne neuspehe!
Ne treba nama pompa,treba nam stručnjak i taktika za neku moderniju bržu Srbiju. To je ono što nemamo, Radomir je delimično uspeo,ali je pao na jednom drugom ispitu,,,, mali je broj onih koji mogu izvršiti uspešno zadatak.
Samu državu??? Država ni u kom slučaju nebi trebala da se bavi sportskim pitanjima, niti bi Ministarstvo sporta trebalo da nam kroji taktiku,za to postoje stručnjaci koji dobijaju materijalnu naknadu za svoje rezultate.
Znam da nisi zlonameran, već jednostavno verovatno si podlegao nekakvom duhu totaliteta satkanom od raznoraznih kvazi tekstova i raznoraznih "crnitelja" srpskog sporta. I ono što evidentno neki nikada neće shvatiti, Srbija nikada (a isto tako ni bivša država) nije bila fudbalska velesila....
A ko postavlja i ko daje otkaze selektorima?!
Sta moze da uradi drzava?! Moze, za pocetak, da obezbijedi jednom selektoru od (autoriteta i cistog obraza) normalne uslove za rad! Pod tim se smatra da bude samostalan u svom radu i da savjesno i odgovorno obavlja posao za koji je debelo placen!
Uvijek i u skoro svakoj reprezentaciji na svijetu postoji 2-3 igraca od 23 koji su ajmo reci sumnjivi i visak, ali kod nas je takvih 10-15!
Ovo vise nema veze ni sa selektorom, ni sa taktikom, stilom igre...Ovo je cisti kretenizam i idiotizam! Par ljudi nas hebe u zdrav mozak, a 'mi' i dalje pricamo o taktikama, kalkulacijama i 'branimo' te iste...
Sta moze da uradi drzava?! Moze, za pocetak, da obezbijedi jednom selektoru od (autoriteta i cistog obraza) normalne uslove za rad! Pod tim se smatra da bude samostalan u svom radu i da savjesno i odgovorno obavlja posao za koji je debelo placen!
Uvijek i u skoro svakoj reprezentaciji na svijetu postoji 2-3 igraca od 23 koji su ajmo reci sumnjivi i visak, ali kod nas je takvih 10-15!
Ovo vise nema veze ni sa selektorom, ni sa taktikom, stilom igre...Ovo je cisti kretenizam i idiotizam! Par ljudi nas hebe u zdrav mozak, a 'mi' i dalje pricamo o taktikama, kalkulacijama i 'branimo' te iste...

- alan_kardec
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:To je klasicna zamena teza. "Ne igra za Mihajlovica" ... nije nego... zasto ga onda Mihajlovic ne pusta na terenZasto onda isti taj Mihajlovic daje prednost Petrovicu, Fejsi, Mijailovicu i ostalim nus produktima
![]()
Poenta je da je Mihajlovic 1 fake trener, fake osoba, fake karakter...sve na njemu je fake. On je samo bio dobar fudbaler i nista vise. Klasicno Arkanovo nacionalisticko polupismeno govedo, koje se krije iza patriotskog shinjela, odbija da prihvati odgovornost za svoje postupke, a u talu je sa Telecom glavom&co.
U toj i takvoj atmosferi, jedini epilog je krah reprezentacije i iz tog aspekta - Matic je ucinio patriotsko delo. Odbio je da saradjuje sa takvima i odbio je da ucestvuje u daljoj moralnoj prostituciji koju rezira vrh FSSa.
Zašto ga Mihajlović ne stavlja u tim, nemam pojma, to treba njega pitati. Možda jer nije menadžerski igrač, možda zbog sinišinih taktika, koncepcija... otkud znam. Evidentno je da je kvalitetan igrač, a u repci ga nema nigdje. Ja da se pitam, kod mene bi sigurno imao prednost u odnosu na raću, mićka i fejsu.
Mišljenja sam da je Matić prenaglio sa odlukom da ne igra. Koliko je prenaglio toliko je ta odluka neiskusna, nepatriotska. On je tako postupio iz čisto sebičnih razloga (ne igram, neću se ni odazivati), a ne iz nekih patriotskih, kako ti reče. Opet kažem, ne želim momka osuđivati, on svoje razloge najbolje zna, možda bih i ja na njegovom mjestu postupio isto.
Ali on na ovaj nije nimalo naudio Siniši iako je siniša krivac što on ne igra u repci. Siniša uredno i dalje dobija platu za svoj (ne)rad, a Matić je prvenstveno naudio sebi, svojoj karijeri, saigračima iz repke, repci i srpskom fudbalu jer je bar zasad izgubio jednog kvalitetnog fudbalera. Matiću je mnogo bolje bilo da je nastavio da radi, da se trudi na treninzima kad dođe na okupljanje, da kvalitetno igra za klub i da na taj način natjera Sinišu da ga stavi u tim. Jel mu trebala bolja preporuka od ove sinoćnje golčine? Mislim da nije. Primjer Đorđevića. Igrao je i iz kola u kolo zabijao dok su u repci igrali braća Šćepovići ili Lekić. Na kraju je dobio šansu i maksimalno je iskoristio.
Ako sam te dobro shvatio, Matić je ljudska gromada jer nije htio da učestvuje u nekim radnjama (moralnoj prostituciji fss). Šta su onda ostali igrači koji su ostali da igraju u repci? Šta su Ivanović, Kolarov, Subotić (jedan od najboljih stopera bundeske, a u repci grije kluu) Nastasić,... šta su do juče bili Stanković, Žigić, Krasić, Jovanović ili oni koji su još ranije igrali? Jesu svi trebali reći ne repci?
Što repka treba Ivanoviću i Kolarovu? I jedan i drugi su afirmisani igrači, igraju na najvišem nivou u najjačoj ligi svijeta u najbogatijim klubovima, igrali su i na sp, Bane je stigao do kapitenske trake u repci, uzeo je lš. Repka im je dodatni teret u ionako teškim sezonama. Kad su došli u sukob sa Sinišom nakon meča sa Belgijom, mogli su se povući iz repke bez da im iko može išta prigovoriti, čak bi velika većina javnosti bila na njihovoj strani. Ali im je jasno da u repci ne igraju za i zbog Mihe, već zbog drugih stvari.
Što repka treba Jankoviću, Đurđiću, Đorđeviću, Žigiću...? Ne treba im, svi oni su manje ili više afirmisani igrači, iako trenutno u repci šansu dobijaju neki lošiji igrači, svi nabrojani odreda izjavljuju da će se odazvati na poziv selektora, ako ga dobiju. Zašto? Nemam iluzija da im je svima gore nabrojanim igračima patriotizam primaran, ali je jedan od razloga što se odazivaju ili se imaju namjeru odazvati.
Ne, mislim na Cataniju. Sad ne znam tačno jel prvo bio u Bolonji ili Cataniji, ali mislim na Cataniju. Dobro se sjećam pobjede Catanije na, još uvijek, Delle Alpiju protiv Juvea. bilo 1:2 ako se ne varam. Intera su razbili 3:0 na Siciliji.underPFC je napisao/la:Verovatno misliš na Bolognu,jer koliko me pamćenje služi Bolognu je spašavao..Ni tu nije bilo briljantnog,već su imali puno sreće gde su glavni konkurenti bukvalno vezali po 6-7 poraza,a on je u 6 utakmica ostvario 5 remija...
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Super. A kad Sinisu pitaju, on kaze da je "upravo planirao da da sanu tom igracu" i tako stalno.alan_kardec je napisao/la: Zašto ga Mihajlović ne stavlja u tim, nemam pojma, to treba njega pitati. Možda jer nije menadžerski igrač, možda zbog sinišinih taktika, koncepcija... otkud znam. Evidentno je da je kvalitetan igrač, a u repci ga nema nigdje. Ja da se pitam, kod mene bi sigurno imao prednost u odnosu na raću, mićka i fejsu.
Mesas stvari. Postavljas ih kao da je sve u redu, kao da je ovo pravna drzava, FSS moderna transparentna institucija, a Matic apatrid koji se pobunio jer mu ne tetosu jaja. How yes no...Mišljenja sam da je Matić prenaglio sa odlukom da ne igra. Koliko je prenaglio toliko je ta odluka neiskusna, nepatriotska. On je tako postupio iz čisto sebičnih razloga (ne igram, neću se ni odazivati), a ne iz nekih patriotskih, kako ti reče. Opet kažem, ne želim momka osuđivati, on svoje razloge najbolje zna, možda bih i ja na njegovom mjestu postupio isto.
Nije naudio Sinisi jer Sinisa nema obraza, a drustvo u Srbiji nije svesno toga da je "nacionalizam tj. lazni patriotizam" poslednje utociste hulje, kao sto je jednom 1 veliki mislilac rekao. Zato je to isto drustvo konzument raznih gluposti i populizma, a oni koji se bore protiv toga su etiketirani kao "domaci izdajnici".Ali on na ovaj nije nimalo naudio Siniši iako je siniša krivac što on ne igra u repci. Siniša uredno i dalje dobija platu za svoj (ne)rad, a Matić je prvenstveno naudio sebi, svojoj karijeri, saigračima iz repke, repci i srpskom fudbalu jer je bar zasad izgubio jednog kvalitetnog fudbalera.
Maticu ne treba da ista dokazuje nekome, a bez da se taj neko zove trener/predsednik/navijac Benfice. Tu se pokazuje ko koliko vredi, a ne u selekciji sastavljenoj u menadzerskim kancelarijama.Matiću je mnogo bolje bilo da je nastavio da radi, da se trudi na treninzima kad dođe na okupljanje, da kvalitetno igra za klub i da na taj način natjera Sinišu da ga stavi u tim. Jel mu trebala bolja preporuka od ove sinoćnje golčine? Mislim da nije. Primjer Đorđevića. Igrao je i iz kola u kolo zabijao dok su u repci igrali braća Šćepovići ili Lekić. Na kraju je dobio šansu i maksimalno je iskoristio.
Da, to je dobro pitanje. Prva stvar koju treba da znas je da je necija odluka upravo to: necija. Ne moja, ne tvoja, vec tog koji ju je doneo. S tog aspekta je glupo pitanje "sta ce nekome reprezentacija" ili "sta mu ona znaci"? To mora da ti odgovori taj neko. Ali, smatram da je u ovim uslovima klasicno pomaganje celokupnog sistema 1 pristanak na sve to. Matic je, samim tim, svojom odlukom pokazao da ne zeli da bude deo svega toga. Ivanovic i Kolarov su pokazali da zele da budu deo tog sistema. To je ta razlika. Zasto je to tako, samo oni mogu da kazu, ali ako tumacimo njihove odluke - mozemo da kazemo sta je bio konkretan potez u smeru pozitive u srpskom fudbalu, a sta je bio potez koji odrzava ovakvo stanje.Ako sam te dobro shvatio, Matić je ljudska gromada jer nije htio da učestvuje u nekim radnjama (moralnoj prostituciji fss). Šta su onda ostali igrači koji su ostali da igraju u repci? Šta su Ivanović, Kolarov, Subotić (jedan od najboljih stopera bundeske, a u repci grije kluu) Nastasić,... šta su do juče bili Stanković, Žigić, Krasić, Jovanović ili oni koji su još ranije igrali? Jesu svi trebali reći ne repci?
Što repka treba Ivanoviću i Kolarovu? I jedan i drugi su afirmisani igrači, igraju na najvišem nivou u najjačoj ligi svijeta u najbogatijim klubovima, igrali su i na sp, Bane je stigao do kapitenske trake u repci, uzeo je lš. Repka im je dodatni teret u ionako teškim sezonama. Kad su došli u sukob sa Sinišom nakon meča sa Belgijom, mogli su se povući iz repke bez da im iko može išta prigovoriti, čak bi velika većina javnosti bila na njihovoj strani. Ali im je jasno da u repci ne igraju za i zbog Mihe, već zbog drugih stvari.
Što repka treba Jankoviću, Đurđiću, Đorđeviću, Žigiću...? Ne treba im, svi oni su manje ili više afirmisani igrači, iako trenutno u repci šansu dobijaju neki lošiji igrači, svi nabrojani odreda izjavljuju da će se odazvati na poziv selektora, ako ga dobiju. Zašto? Nemam iluzija da im je svima gore nabrojanim igračima patriotizam primaran, ali je jedan od razloga što se odazivaju ili se imaju namjeru odazvati.
marconato je napisao/la:A ko postavlja i ko daje otkaze selektorima?!
Drzava ne treba da obezbedjuje selektoru nikakve uslove.
Drzava samo treba da zavede red putem zakona. Dekriminalizacijom, departizacijom i fiskalizacijom FSSa bi bili postavljeni neophodni uslovi da se pitanje selektorske autonomije nikada vise ni ne pokrene. Tako bi sva odgovornost glede rezultata bila na selektoru i igracima sa pravom. Ovako, ispada da niko nije kriv, sem nekih igraca, uglavnom onih koji su odbili da ucestvuju u nastavku prostitucije FSSa.
Videli smo i culi da je Vidic kriv za Sloveniju, da je Krasic kriv za Australiju, Matic ce biti kriv za Hrvatsku verovatno i sve tako redom.
Isuvise lako se odricemo najboljih medju nama, u svim sferama, a sve je to posledica neimanja jasnog plana i negativne selekcije, sto za posledicu ima kolektivne gubitke i privatne dobitke.
Kad to ljudi ovde shvate, ako ikada shvate, mocicemo da pricamo o novom drustvenom dogovoru i novom sistemu vrednosti koji bi bio sine qua non uslov popravljanja situacije u drzavi.
Nisam ni mislio da drzava direktno odredjuje selektora i bavi se tim pitanjem, nego da indirektnim putem, u svojim okvirima, stvori klimu za neke normalne medjuljudske odnose unutar institucije kakva je FSS... 

-
- Kontakt:
Reprezentacija Srbije svoj prvi meč u novoj godini odigraće protiv selekcije Kipra u februaru.
Prvi meč u 2013. godini i provera pred nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo za srpsku selekciju dolazi 06. februara.
Upravo će tada Mihini „Orlovi“ odigrati prijateljski meč sa selekcijom Kipra, na „GSP Stadionu“ u Nikoziji.
Fudbalski savez Kipra potvrdio je ovu informaciju na svom sajtu uz obaveštenje da će se tačno vreme odigravanja ovog meča utvrditi u narednim danima.
Inače, duel sa selekcijom Kipra biće prava generalna proba pred nastavak kvalifikacija koje u vonoj godini za Srbiju startuju 22. marta kada će izabranici Siniše Mihjalovića gostovati selekciji Hrvatske.
Na tabeli grupe A kvalifikacija za SP 2014 Srbija trenutno zauzima treću poziciju sa šest bodova manje od Belgije i Hrvatske
Prvi meč u 2013. godini i provera pred nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo za srpsku selekciju dolazi 06. februara.
Upravo će tada Mihini „Orlovi“ odigrati prijateljski meč sa selekcijom Kipra, na „GSP Stadionu“ u Nikoziji.
Fudbalski savez Kipra potvrdio je ovu informaciju na svom sajtu uz obaveštenje da će se tačno vreme odigravanja ovog meča utvrditi u narednim danima.
Inače, duel sa selekcijom Kipra biće prava generalna proba pred nastavak kvalifikacija koje u vonoj godini za Srbiju startuju 22. marta kada će izabranici Siniše Mihjalovića gostovati selekciji Hrvatske.
Na tabeli grupe A kvalifikacija za SP 2014 Srbija trenutno zauzima treću poziciju sa šest bodova manje od Belgije i Hrvatske
Apsolutno se slažem sa @alenom..
Ljudske gromade i veličine, patriote koji bi srce dali za svoju zemlju, ali znate neće jer ne vole neke ljude u toj zemlji, su za mene licemjerne hulje, ništa manje od onih koji stalno potezu nacionalizam ili patriotizam.... Te priče o medijskoj pompi, o promjenama prođu u nekoj drugoj sredini ili kad neko ima volju da se to desi.... Ja ne vidim da iko ima želju da mijenja u našem sportu...
Ljudske gromade i veličine, patriote koji bi srce dali za svoju zemlju, ali znate neće jer ne vole neke ljude u toj zemlji, su za mene licemjerne hulje, ništa manje od onih koji stalno potezu nacionalizam ili patriotizam.... Te priče o medijskoj pompi, o promjenama prođu u nekoj drugoj sredini ili kad neko ima volju da se to desi.... Ja ne vidim da iko ima želju da mijenja u našem sportu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zato se i odusevljavas tiranima i diktatorima, kao i mnogi na ovim prostorima.DANTES je napisao/la:Apsolutno se slažem sa @alenom..
Nazalost, to ne donosi dobro skoro pa nikome, sem ako licno nisi tiranin/diktator ili neko njemu blizak.
$ $ хрвате у ? " $ вас $...
& не ? $ " за ",& сопствену ?, $ " не & ?,па & он " " ' $!
" " $ $ ",$ ' " ? $ ".... & " " ?,¥ "... " о " & $ се $ о ' " ?.
Da te pitam nesto: ako i oderemo Hrvate u "lijepoj njihovoj" (a sanse za to su 55 IMHO), hoce li to resiti nase problemeGT1970 je napisao/la:$ $ хрвате у ? " $ вас $...

Ako ti je odgovor na ova pitanja DA, onda si ili jako mlad ili jako naivan.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.