Izgleda da će jako brzo doći do vrha evropskog fudbala i pokazaće primjer Cityu kako se to trebalo odradit

Jbt jedva čekam Sevilla-Betis više mislim o toj tekmi nego o Real-Barca u super kupu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Imam i ja sportklub ali oni neprenose spansku ligu ?messilla je napisao/la:Kako sam ja čuo OBN će pokušati otkupiti prava prenosa španske lige , ali meni svejedno imam i arene i sportklubove
Svake subote i nedjelje, Spanski majstori fudbala, againmessilla je napisao/la:Kako sam ja čuo OBN će pokušati otkupiti prava prenosa španske lige , ali meni svejedno imam i arene i sportklubove
ja mislim da niko nista nece otkupitijuznjak> je napisao/la:Ja opet mislim da ce TV1 otkupiti Primeru ,OBN ce vjerovatno Seriu A .
Ma ja to pročitao u dnevnom avazu , u intervju velikog Sabahudina Saše Vugdalića.Portillo je napisao/la:Svake subote i nedjelje, Spanski majstori fudbala, againmessilla je napisao/la:Kako sam ja čuo OBN će pokušati otkupiti prava prenosa španske lige , ali meni svejedno imam i arene i sportklubove
Daj vamo link, gdje si to procitao.
Oni prenose samo Copa del ReyDesimaL je napisao/la:Imam i ja sportklub ali oni neprenose spansku ligu ?messilla je napisao/la:Kako sam ja čuo OBN će pokušati otkupiti prava prenosa španske lige , ali meni svejedno imam i arene i sportklubove
Sto me obradova ,daj boze da bude nesto od toga. Imas pivu od menemessilla je napisao/la:Ma ja to pročitao u dnevnom avazu , u intervju velikog Sabahudina Saše Vugdalića.Portillo je napisao/la:Svake subote i nedjelje, Spanski majstori fudbala, againmessilla je napisao/la:Kako sam ja čuo OBN će pokušati otkupiti prava prenosa španske lige , ali meni svejedno imam i arene i sportklubove
Daj vamo link, gdje si to procitao.![]()
Kako kaže nastojaće otkupiti Ligu prvaka ( kad bht-u istekne onaj ugovor ) i špansku ligu već ove sezone
Kako bi to bilo dobro,ne bih se vise morao patiti s gledanjem na kompjuteru...messilla je napisao/la:Kako sam ja čuo OBN će pokušati otkupiti prava prenosa španske lige , ali meni svejedno imam i arene i sportklubove
Ocito zbog Sehrzade i OnuraFKR_1987 je napisao/la:samo pitanje jedno jer nisam bas u toku..![]()
![]()
znali tko zasto mreza plus odnosno Hayat tv ne prenosi vise la pimeru ???
unaprijed hvala
Nada zadnja umire...xaviesta je napisao/la:Arena Sport je vlasnik prava na emitiranje Primere na prostoru bivse nam drzave, i nemojte se djaba nadati. Cuj OBN
Tako je rekao Saša , a kad on nešta kaže to bude takoxaviesta je napisao/la:Arena Sport je vlasnik prava na emitiranje Primere na prostoru bivse nam drzave, i nemojte se djaba nadati. Cuj OBN
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.