Da čuveni gol u 94 minutuDrina1945 je napisao/la:Evo kad su igrali u Zvorniku 22. novembra 2010. godine, a iz Mostara nisam uspio naći snimak
Ovu utakmicu nikad neću zaboraviti
[youtube][/youtube]

Da čuveni gol u 94 minutuDrina1945 je napisao/la:Evo kad su igrali u Zvorniku 22. novembra 2010. godine, a iz Mostara nisam uspio naći snimak
Ovu utakmicu nikad neću zaboraviti
[youtube][/youtube]
Radnik i Slavija očito moraju da opstanu. Ali ako ih sudije ne budu dobro grale u stanju smo dobiti Radnik u BN.flagrantus je napisao/la:Samo bod u Mostaru .izvuce se Zrinjski!Veliki bod ,ali malo mi pokvari slavlje pobjeda Radnika.
Nesto mi tu smrdi.opet ce pokusati da izbace Drinu ali malo su se preracunali.Kvalitetniji smo sigurno bar od 5-6 ekipa.
Ovaj bod je ogroman.ali treba ga materijalizovati sa tri boda protiv Mladosti.Poslije te pobijede,valjda shvate da neko drugi mora ispasti a ne Drina.
BRAVO MOMCI,TO LEGENDE!Otisli Uzelac,Rustemovic,Radovic ,Colovic ,Eric a mi smo jaci nego jesenas!
Za nas je u subotu mec sezone,ako pobijedimo siguran sam da ostajemo u ligi!
Ma mi smo trenutno bolji i od jednih i drugih,doveli smo odlicna pojacanja u polusezoni tako da smo mada zvuci nevjerovatno jaci nego jesenas.drinamen je napisao/la:Radnik i Slavija očito moraju da opstanu. Ali ako ih sudije ne budu dobro grale u stanju smo dobiti Radnik u BN.flagrantus je napisao/la:Samo bod u Mostaru .izvuce se Zrinjski!Veliki bod ,ali malo mi pokvari slavlje pobjeda Radnika.
Nesto mi tu smrdi.opet ce pokusati da izbace Drinu ali malo su se preracunali.Kvalitetniji smo sigurno bar od 5-6 ekipa.
Ovaj bod je ogroman.ali treba ga materijalizovati sa tri boda protiv Mladosti.Poslije te pobijede,valjda shvate da neko drugi mora ispasti a ne Drina.
BRAVO MOMCI,TO LEGENDE!Otisli Uzelac,Rustemovic,Radovic ,Colovic ,Eric a mi smo jaci nego jesenas!
Za nas je u subotu mec sezone,ako pobijedimo siguran sam da ostajemo u ligi!
Mislim da Mladost ispada 100%. Ko će biti drugi vidjećemo. Nadam se neko iz Federacije.flagrantus je napisao/la: Ma mi smo trenutno bolji i od jednih i drugih,doveli smo odlicna pojacanja u polusezoni tako da smo mada zvuci nevjerovatno jaci nego jesenas.
Ako ostanu i Radnik i Slavija,bojim se da opet mi ne izvisimo.Jos vidim da smo promasili dva mrtva zicera kod 1-1.
Ali dobro glupo je kukati kad uzmes bod Prvaku u gostima.Nase je da dobijemo u subotu,a oni nek vide ko ce ispasti![]()
Ako su mislili nama da smjeste
A sto se ti nadas da ce to biti neko iz RS?Nista licno.sto sve povezujete sa politikom ?Meni je bitno samo da ne ispadne Drina,neka ispadne bilo ko drugiBaja_Zvjerka je napisao/la:Sto se nadas da ce to biti neko iz FBiH?
Pozdrav i za tebe Pastrmka prijatelju!Evo mi smo ih malo danas uzdrmali,sad vi odradite u revansu kupa sto je do vasCernica je napisao/la:Samo da pozdravim mog druga flagantrusa. Reko ja da necete ispast a evo bogami izgleda imate finu ekipu. Mislim da ce borba biti između Slobode i Radnika ko uz Obarsku napusta PL
Hvala druže i ja cu za vas da što prije osigurate opstanak i ne sumnjam u to. A to za nick se ja malo salim. Ima dosta forumasa kojim zamjenim slova radi foreflagrantus je napisao/la:Pozdrav i za tebe Pastrmka prijatelju!Evo mi smo ih malo danas uzdrmali,sad vi odradite u revansu kupa sto je do vasCernica je napisao/la:Samo da pozdravim mog druga flagantrusa. Reko ja da necete ispast a evo bogami izgleda imate finu ekipu. Mislim da ce borba biti između Slobode i Radnika ko uz Obarsku napusta PL![]()
Sve najbolje Velezu u nastavku sezone i u revansu protiv Zrinjskog u kupu!Ako ti sta znaci ja cu navijati za vas![]()
Da nam je neko ponudio bod prije meca,uzeli bi objerucke.Ali sad kad citam kakve smo zicere imali kod rezultata 1-1 nekako nisam bas zadovoljan.
Opet treba biti iskren,za Drinu je ogroman uspjeh uzeti bod prvaku u Mostaru!
Sve najbolje Velezu u nastavku sezone,sto rekao onaj vas Tosre:Majke mi draga ste mi ekipa
Samo ti jednu stvar zamjeram,nikako da mi pogodis forumasko ime
Ma buraz moj iz skakačkog grada Zvornika nemoj zamjeriti našoj ribi, malo on drmne koju pa zna i u komšije upasti umjesto u svoj stan, a kamoli u tom stanju punom maligana da ti pogodi nick.Nego vama priznanje za tri boda u prvom kolu protiv nas, svaka čast za danas realno njih su vile pronosale, hvala ti na dobrim željama za srijedu, a vama da ostanete pa da se iduće godine opet nadmećemo.Još jednom hvala na dobrim željama, čuvaj nam fige u srijedu, a ribi oprostiflagrantus je napisao/la:Pozdrav i za tebe Pastrmka prijatelju!Evo mi smo ih malo danas uzdrmali,sad vi odradite u revansu kupa sto je do vasCernica je napisao/la:Samo da pozdravim mog druga flagantrusa. Reko ja da necete ispast a evo bogami izgleda imate finu ekipu. Mislim da ce borba biti između Slobode i Radnika ko uz Obarsku napusta PL![]()
Sve najbolje Velezu u nastavku sezone i u revansu protiv Zrinjskog u kupu!Ako ti sta znaci ja cu navijati za vas![]()
Da nam je neko ponudio bod prije meca,uzeli bi objerucke.Ali sad kad citam kakve smo zicere imali kod rezultata 1-1 nekako nisam bas zadovoljan.
Sve najbolje Velezu u nastavku sezone,sto rekao onaj vas Tosre:Majke mi draga ste mi ekipa
Samo ti jednu stvar zamjeram,nikako da mi pogodis forumasko ime
Vidi ovako ja sam prvo zvezdaš. Drina je ono što se zove lokal patriotizam. Poslije nje ako već govorimo o BiH naravno da navijam za klubove iz RS. I naravno da bih volio da se u PL takmiči što više klubova iz RS. Ništa drugo. Nema tu politike ni mržnjeBaja_Zvjerka je napisao/la:Sto se nadas da ce to biti neko iz FBiH?
Ma salim se i ja malo,znam ja dobro Pastrmku poznatog kao rezervnog golmanaBMV22 je napisao/la:Ma buraz moj iz skakačkog grada Zvornika nemoj zamjeriti našoj ribi, malo on drmne koju pa zna i u komšije upasti umjesto u svoj stan, a kamoli u tom stanju punom maligana da ti pogodi nick.Nego vama priznanje za tri boda u prvom kolu protiv nas, svaka čast za danas realno njih su vile pronosale, hvala ti na dobrim željama za srijedu, a vama da ostanete pa da se iduće godine opet nadmećemo.Još jednom hvala na dobrim željama, čuvaj nam fige u srijedu, a ribi oprostiflagrantus je napisao/la:Pozdrav i za tebe Pastrmka prijatelju!Evo mi smo ih malo danas uzdrmali,sad vi odradite u revansu kupa sto je do vasCernica je napisao/la:Samo da pozdravim mog druga flagantrusa. Reko ja da necete ispast a evo bogami izgleda imate finu ekipu. Mislim da ce borba biti između Slobode i Radnika ko uz Obarsku napusta PL![]()
Samo ti jednu stvar zamjeram,nikako da mi pogodis forumasko ime![]()
![]()
Ma buraz malo ti je potesko nas razumijeti uvijek, u nas ti je sve okreni na zajebanciju i kad nam je tesko mi ti okrenemo na supanje pa nam poslije bude lakse, ali mnogo njih to ne razumije i primi se ko hajvan ali sta ces uglavnom nek je vama sa srecom opstanak a nama u srijedu i to je to. Samo supljak i zajebancija to nas sve vadi iz ovih govana i ovog loseg razmisljanja, zivio ti meni.flagrantus je napisao/la: Ma salim se i ja malo,znam ja dobro Pastrmku poznatog kao rezervnog golmana![]()
Kad se sjetim koliko je palo teskih rijeci na pocetku sezone ovdje na forumu,a sada ste mi zaista jedna od najdrazih ekipa,sto rece Tosre majke mi!
Ne kaze se bezveze "zivot je cudo".Ovaj neki miljama daleko MortemHZ se ubacuje u razgovor nepozvan
Cuj Sloboda...Cernica je napisao/la:Samo da pozdravim mog druga flagantrusa. Reko ja da necete ispast a evo bogami izgleda imate finu ekipu. Mislim da ce borba biti između Slobode i Radnika ko uz Obarsku napusta PL
Nebi da trolam temu ljudima ali gostujete Želji Sarajevu Širokom Veležu zrinjevcima i neznam kome jos a dolaze vam Olimpic Borac i dosta ekipa koje se bore za opstanak i koje ce glavom ici na bod. Moje misljenje ne uzimaj za raspravu a gledao sam vas juce trebali ste i od onako slabog Celika popusitemirzlaTu je napisao/la:Cuj Sloboda...Cernica je napisao/la:Samo da pozdravim mog druga flagantrusa. Reko ja da necete ispast a evo bogami izgleda imate finu ekipu. Mislim da ce borba biti između Slobode i Radnika ko uz Obarsku napusta PL![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.