http://www.ebay.com/itm/USB-80-0M-6-LED ... 35bf4c545e" onclick="window.open(this.href);return false;
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
pa to su ove s eBaya od 8 KM 
http://www.ebay.com/itm/USB-80-0M-6-LED ... 35bf4c545e" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
haha to su te
samo što ne naručujem sa ebaya, pa nisam skužio
http://www.****/artikal/5214390/pc-sat-kartica/" onclick="window.open(this.href);return false; 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
imam problem sa mikrofon na laptopu..
uglavnom vidim da ga imam ugradjenog u laptop al nista on mene ne registruje ja mogu pricat ko konj..
ustekam onda onaj iz kompa, koji 100% radi. iii, nece ni on.. jel imam sta da napravim, tj moram enablovat il slicno
uglavnom vidim da ga imam ugradjenog u laptop al nista on mene ne registruje ja mogu pricat ko konj..
ustekam onda onaj iz kompa, koji 100% radi. iii, nece ni on.. jel imam sta da napravim, tj moram enablovat il slicno
Reinstaliraj (updateuj) mu driver 
Brat je na laptopu (fujitsu siemens amilo 2528) imao Vistu,skoro je instalirao 7 i za sve je pronasao dirver osim za cameru.
Skidao sam vise ih medjutim nijedan ne odgovara ,da li je moguce da cam ima neki posebni driver koji nije isti na visti i 7 sto mi je malo cudno ili je moguce da je riknula

Skidao sam vise ih medjutim nijedan ne odgovara ,da li je moguce da cam ima neki posebni driver koji nije isti na visti i 7 sto mi je malo cudno ili je moguce da je riknula
skini Driver Pack Solution,jest oko 3-4GB al nadje sve drivereZodiac je napisao/la:Brat je na laptopu (fujitsu siemens amilo 2528) imao Vistu,skoro je instalirao 7 i za sve je pronasao dirver osim za cameru.
Skidao sam vise ih medjutim nijedan ne odgovara ,da li je moguce da cam ima neki posebni driver koji nije isti na visti i 7 sto mi je malo cudno ili je moguce da je riknula![]()
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Probaj sa driver geniusomZodiac je napisao/la:Brat je na laptopu (fujitsu siemens amilo 2528) imao Vistu,skoro je instalirao 7 i za sve je pronasao dirver osim za cameru.
Skidao sam vise ih medjutim nijedan ne odgovara ,da li je moguce da cam ima neki posebni driver koji nije isti na visti i 7 sto mi je malo cudno ili je moguce da je riknula![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Slucajno sam izbrisao IE 9 i sad imam IE 8. Nemogu da ovaj instalisem. Samo pise did not finish installation.
Kako da ovo instalisem?
Kako da ovo instalisem?
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
skini chrome,operu il bilo sta drugo samo nemoj njega pa bit ce smak svita dok ga otvorislikma23 je napisao/la:Slucajno sam izbrisao IE 9 i sad imam IE 8. Nemogu da ovaj instalisem. Samo pise did not finish installation.
Kako da ovo instalisem?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
On mi najbrzi. Mozzilu pola sata otvara, chrome sporo otvara stranice... Rijesio sam problem, system restoreOtelo je napisao/la:skini chrome,operu il bilo sta drugo samo nemoj njega pa bit ce smak svita dok ga otvorislikma23 je napisao/la:Slucajno sam izbrisao IE 9 i sad imam IE 8. Nemogu da ovaj instalisem. Samo pise did not finish installation.
Kako da ovo instalisem?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sta pricas ba, ja imam IE9, mislim da sam instalirao IE10 beta, browser radi odlicno, najlakse kad neko kaze nevalja, pa cu onda i ja reci da nevalja
da nisam navikao na mozillu sigurno bih bio na IE 9/10
imam ga i ja,pa mi stopaQUARESMA 18<<< je napisao/la:sta pricas ba, ja imam IE9, mislim da sam instalirao IE10 beta, browser radi odlicno, najlakse kad neko kaze nevalja, pa cu onda i ja reci da nevalja
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
IE 10 nemogu instalirat jer mi windows to ne podrzavaQUARESMA 18<<< je napisao/la:sta pricas ba, ja imam IE9, mislim da sam instalirao IE10 beta, browser radi odlicno, najlakse kad neko kaze nevalja, pa cu onda i ja reci da nevalja
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa ako imas windows 7 trebalo bi, a valjda je tako i s vistom
- vedofeelgood
- Kontakt:
kad god upalim stream da gledam našeg Mirzu, grafička počne da crashuje, izbaci crno nešto, pa opet dodje sebi, i onda moram close browser (chrome je u pitanju ) i ponovo ga pokrenuti da dodje sebi
kontam da nije ko Mirzi, i njegovim pristalicama bacio sihire, on ne igra,meni komp ne radi, ludilo
kontam da nije ko Mirzi, i njegovim pristalicama bacio sihire, on ne igra,meni komp ne radi, ludilo
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
obrisi stare i instaliraj zadnje drivere, poslednji put sto mi se takvo sto desavalo je kad je crkao cooler na grafickoj, pa ako nesto upalim sto zna potegnuti graficku, jednostavno se to desi, ili bsod
naravno pazi da dobro obrises stare drivere
naravno pazi da dobro obrises stare drivere
Jesil pokušao gledati na nekom drugom browseru,recimo Mozillivedofeelgood je napisao/la:kad god upalim stream da gledam našeg Mirzu, grafička počne da crashuje, izbaci crno nešto, pa opet dodje sebi, i onda moram close browser (chrome je u pitanju ) i ponovo ga pokrenuti da dodje sebi
- vedofeelgood
- Kontakt:
nema to veze ba do tih colera il drugih browsera, to je do sihira i gatki nekih, jes majke mi
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Zna li neko banner za blog napraviti?
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 18 gostiju.