Chicago Bulls

alfarouqaminu
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la alfarouqaminu » 28 jan 2011, 23:03

BIHfan je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:
pa naravno da jos nije vanserijski suter ali ima to u sebi,naravno da ga jos uvek ne mozes porediti sa allenom i millerom,ali videces za 10-12 dodina....a sto moras imati mase da bi isao na prodor....Pogledaj t-maca u orlandu bio je na svega 95 kg pa je prodirao kao lud.. :roll: ...daj ne lupaj.... a sto se tice suta za tri koliko rose ima tokom karijere? to se gleda a ne kroz jednu polu sezonu
Ti poredis T-Maca i Duranta? :o
Durant nema brzinu kao T-Mac, Durant nema skocnost kao T-Mac. T-Mac ima mnogo jace ruke od Duranta, pa pogledaj samo gradju razlika ko nebo i zemlja. Za 10-12 godina mozda, al sad ga nazivat vanserijskim suterom je previse. I na kraju kakve veze ima ucinak karijere sa time kakav sut ima igrac trenutno. Cinjenica je da Rose je zasad bolji sa linije za 3 poena.
pa i espn ga poredi sa t-macom...idi procitaj na google na nba draft 2007 pa vidi sa kim ga poredjuju... za to da je ima vanserijski sut to je tacno,jel si gledao svetsko prvenstvo?Pa kazi mi ko bi pogadjao one silne suteve da nije bilo duranta :roll: ,jel si gledao tekmu protiv new jorka? :roll:
Zasad je bolji...a da ne pricamo o liniji za slobodna bacanja....Uverljivo najbolji mladi igrac to svako ce priznati

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 jan 2011, 23:06

Donnie Darko je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Taj momak nikad nece koristit ulaz dok ne nabije mase, a posto je sam rekao da ne namjerava nabacivati mase na sebe uvjek ce koristit suterske sposobnosti koje su mu i najace oruzje. Duge ruke su mu prednost sto ga je tesko zalijepit i sto mogu puno pomoc u odbrani, duge ruke nikakve veze nemaju sa prodorom. Eto Rose nema duge ruke pa je najbolji prodorni igrac uz Wade-a i Jamesa u NBA.

@ dema treba priznat Durant je u top 10 najboljih sutera trenutno u NBA, al epitet vanserijski je vec pretjerano. Nije on jos Miller ili Allen da ima vanserijski sut.

@ Alfa Rose je na 38 % na sutu za tri. ;)
ellis je trenutno prodorniji i od jamesa i od wadea, i u najmanju ruku jednako prodoran kao rose. i ima tu prednost sto za razliku od rosea dobija mnogo 2+1 prilika nakon ulaza.

i da, prime t mac i danasnji durant su nebo i zemlja. jedina sto obojica zabijaju strasno puno poena.
Normalno da nisam htjeo sad sve nabrajat igrace, mada iskreno Ellisa ove sezone nisam puno gledao. Mozda su to prodori iz tranzicije jer Warriorsi igraju run n gun pa je vrlo lako tako dat poene iz prodora. Nezz kakav je u prodorima na postavljenu odbranu.

@Alfa hahahahahahhahahah svaki dan si sve smijesniji i smijesniji.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 28 jan 2011, 23:07

Jest dobar 0k,ali nije toliko odmakao od ostalih polako,taj sut za 3 poena je los posebno jer je on to bolje gadjao,drugo svjetsko prvenstvo je napadacki bilo orjentisano na njeg i trica je bila blize,dobar jest jedan od najboljih uopste NBA igraca a ne mladih ali nije odmakao koliko ti mislis

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 28 jan 2011, 23:07

Donnie Darko je napisao/la:
ellis je trenutno prodorniji i od jamesa i od wadea, i u najmanju ruku jednako prodoran kao rose. i ima tu prednost sto za razliku od rosea dobija mnogo 2+1 prilika nakon ulaza.

i da, prime t mac i danasnji durant su nebo i zemlja. jedina sto obojica zabijaju strasno puno poena.
ma buraz ne gledaju se da li oni lice jedan na drugog i da li ovaj ima deblje ruke ili noge, i ne gleda se da li imaju isti izbacaj suta,daj nemojte da ste smesni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 28 jan 2011, 23:10

dema je napisao/la:Jest dobar 0k,ali nije toliko odmakao od ostalih polako,taj sut za 3 poena je los posebno jer je on to bolje gadjao,drugo svjetsko prvenstvo je napadacki bilo orjentisano na njeg i trica je bila blize,dobar jest jedan od najboljih uopste NBA igraca a ne mladih ali nije odmakao koliko ti mislis
pa kazi mi ko bi gadjao onako na svetskom a da je mladi igrac i da duranta nije bilo?

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 28 jan 2011, 23:12

BIHfan je napisao/la:

Normalno da nisam htjeo sad sve nabrajat igrace, mada iskreno Ellisa ove sezone nisam puno gledao. Mozda su to prodori iz tranzicije jer Warriorsi igraju run n gun pa je vrlo lako tako dat poene iz prodora. Nezz kakav je u prodorima na postavljenu odbranu.

@Alfa hahahahahahhahahah svaki dan si sve smijesniji i smijesniji.
evo dema i ovaj zna bolje od espna, evo ti jos jednog strucnjaka :lol:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 28 jan 2011, 23:15

dema je napisao/la:Jest dobar 0k,ali nije toliko odmakao od ostalih polako,taj sut za 3 poena je los posebno jer je on to bolje gadjao,drugo svjetsko prvenstvo je napadacki bilo orjentisano na njeg i trica je bila blize,dobar jest jedan od najboljih uopste NBA igraca a ne mladih ali nije odmakao koliko ti mislis
pa kazi mi ko bi gadjao onako na svetskom a da je mladi igrac i da duranta nije bilo?
Gordon je gadjao ko i on ali je igrao manje minuta inace je meni Gordon bolji suter od Duranta,ali je Durant bolji u tome da sebi izgradi poziciju za sut ili iz igre ledjima ili ulaz itd,ali cisto sut Gordon je meni bolji

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 jan 2011, 23:15

Covjece skontaj da je Durant bio odabran kao glavni igrac ekipe, jer ima jako dobar sut i najbolji je strijelac NBA lige. Mogli su oni i Gordonu ili Curry-ju(koji je daleko bolji suter od Duranta) dat ulogu glavnog motora ekipa, ali dogovor je bio takav "mi svi igramo odbranu i sutamo u slucaju da je Durant udvojen ili da smo slobodni na sutu, a ostalo samo daj Kevinu".

@ i de mi nadji taj link gdje ga usporedjuju sa T-Macom i da imaju te njihove usporedbe. Ja koji sam veliki obozavaoc T-Maca cak veci od tebe sigurno jer sam pogledao mnogo vise njegovih utakmica od tebe tvrdim da su skroz drugaciji igraci. Po meni Durant je najslicniji Birdu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 28 jan 2011, 23:19

dema je napisao/la:
Gordon je gadjao ko i on ali je igrao manje minuta inace je meni Gordon bolji suter od Duranta,ali je Durant bolji u tome da sebi izgradi poziciju za sut ili iz igre ledjima ili ulaz itd,ali cisto sut Gordon je meni bolji
ma dzaba mu to kada lik od kilaze ne moze da se pomeri i da izgradi poziciju... sta ce mu to,jel on resio neku tekmu? :roll:

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 28 jan 2011, 23:19

BIHfan je napisao/la:
Covjece skontaj da je Durant bio odabran kao glavni igrac ekipe, jer ima jako dobar sut i najbolji je strijelac NBA lige. Mogli su oni i Gordonu ili Curry-ju(koji je daleko bolji suter od Duranta) dat ulogu glavnog motora ekipa, ali dogovor je bio takav "mi svi igramo odbranu i sutamo u slucaju da je Durant udvojen ili da smo slobodni na sutu, a ostalo samo daj Kevinu".

@ i de mi nadji taj link gdje ga usporedjuju sa T-Macom i da imaju te njihove usporedbe. Ja koji sam veliki obozavaoc T-Maca cak veci od tebe sigurno jer sam pogledao mnogo vise njegovih utakmica od tebe tvrdim da su skroz drugaciji igraci. Po meni Durant je najslicniji Birdu.

daleko je on od jednog larija ptice,daleko

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 jan 2011, 23:21

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

Nisam rekao da je kao Bird ba, vec da su slicni po nacinu igre. Mislim usporedba obicna, a Durant tesko moze stici Bird-ov nivo.
FK DELFIN NEUM

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 28 jan 2011, 23:23

BIHfan je napisao/la:

Nisam rekao da je kao Bird ba, vec da su slicni po nacinu igre. Mislim usporedba obicna, a Durant tesko moze stici Bird-ov nivo.

da su slični,donekle

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 jan 2011, 23:25

BIHfan je napisao/la:

da su slični,donekle
Ko je po tebi slican Durantu?
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 28 jan 2011, 23:27

pa kazi mi ko bi gadjao onako na svetskom a da je mladi igrac i da duranta nije bilo?[/quote]
Gordon je gadjao ko i on ali je igrao manje minuta inace je meni Gordon bolji suter od Duranta,ali je Durant bolji u tome da sebi izgradi poziciju za sut ili iz igre ledjima ili ulaz itd,ali cisto sut Gordon je meni bolji[/quote]
ma dzaba mu to kada lik od kilaze ne moze da se pomeri i da izgradi poziciju... sta ce mu to,jel on resio neku tekmu? :roll:[/quote]

gordon je eksplozivan igrac odakle ti to da se ne moze pomjerit aj ne grijesi toliko zamjenio si ga s davisem i to s pocetka sezone,gordon je strasan suter i nema visinu ko durant da gradi sam sebi

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 28 jan 2011, 23:30

dema je napisao/la:pa kazi mi ko bi gadjao onako na svetskom a da je mladi igrac i da duranta nije bilo?
Gordon je gadjao ko i on ali je igrao manje minuta inace je meni Gordon bolji suter od Duranta,ali je Durant bolji u tome da sebi izgradi poziciju za sut ili iz igre ledjima ili ulaz itd,ali cisto sut Gordon je meni bolji[/quote]
ma dzaba mu to kada lik od kilaze ne moze da se pomeri i da izgradi poziciju... sta ce mu to,jel on resio neku tekmu? :roll:[/quote]

gordon je eksplozivan igrac odakle ti to da se ne moze pomjerit aj ne grijesi toliko zamjenio si ga s davisem i to s pocetka sezone,gordon je strasan suter i nema visinu ko durant da gradi sam sebi[/quote]

da li gresim ili si ti rekao da je gordon eksplozivan igrac??? :roll:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 28 jan 2011, 23:32

dema je napisao/la:pa kazi mi ko bi gadjao onako na svetskom a da je mladi igrac i da duranta nije bilo?

gordon je eksplozivan igrac odakle ti to da se ne moze pomjerit aj ne grijesi toliko zamjenio si ga s davisem i to s pocetka sezone,gordon je strasan suter i nema visinu ko durant da gradi sam sebi[/quote]

da li gresim ili si ti rekao da je gordon eksplozivan igrac??? :roll:[/quote]
ne gresis pogledaj mu kucanja,pogledaj prvi korak ,znas li koliko suta slobodnih bacanja koje izvuce tako sto izbaci iz ravnoteze cuvare,pa ti rece da se on ne moze pomjerit alo i sad mene tu nes pitas

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 28 jan 2011, 23:33

BIHfan je napisao/la:

da su slični,donekle
Ko je po tebi slican Durantu?[/quote]

jbg,ne mogu se od prve sjetiti nekog,evo po stilu igre na glena ricea npr.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 28 jan 2011, 23:36

dema je napisao/la:
ma dzaba mu to kada lik od kilaze ne moze da se pomeri i da izgradi poziciju... sta ce mu to,jel on resio neku tekmu? :roll:

da li gresim ili si ti rekao da je gordon eksplozivan igrac??? :roll:[/quote]
ne gresis pogledaj mu kucanja,pogledaj prvi korak ,znas li koliko suta slobodnih bacanja koje izvuce tako sto izbaci iz ravnoteze cuvare,pa ti rece da se on ne moze pomjerit alo i sad mene tu nes pitas[/quote]
ma daj buraz, pogledaj jenningsa koji je 6 cm nizi pa bolje kuca od njega, a da ne pominjem zivotinju westbrooka...on je pored njih mala maca,daj ba sta pricas

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 28 jan 2011, 23:40

Gordon je predobar,to kucanje nije bitno ,bitno je da si pogrijesoo kad si rekao da se ne moze pomjerit,on je suter koji ce mozda bit i najbolja 2 u NBA za 2-3g

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 28 jan 2011, 23:44

dema je napisao/la:Gordon je predobar,to kucanje nije bitno ,bitno je da si pogrijesoo kad si rekao da se ne moze pomjerit,on je suter koji ce mozda bit i najbolja 2 u NBA za 2-3g
i od wadea?

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.