FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Slovojed
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Slovojed » 10 jan 2010, 23:00

Tko igra u Borcu lijevog bočnog?Navodno da je taj sutra na pripremama Istre.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 10 jan 2010, 23:24

I pored njegovih srceparajucih izlijeva ljubavi prema voljenom Borcu,ne bi me iznenadilo da to bude Puzigaca....

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 11 jan 2010, 00:27

Danas s početkom u 11 časova poslije prozivke u Trofejnoj sali na Gradskom stadionu s radom će početi i jesenji vicešampion BiH, banjolučki Borac. Od novih lica koja bi trebalo da se jave u Platonovu ulicu očekuje se napadač Mladen Bojić (Modriča Maksima), te povratnik iz zeničkog Čelika, Bojan Puzigaća.

Direktor FK Borac, Radmilo Šipovac, ističe kako do dogovora sa vezistom Slavije Vlastimirom Jovanovićem, ipak, nije došlo.

- Nismo bili u mogućnosti da ispoštujemo preliminarni dogovor. Šta je tu je, idemo dalje, Borac u nastavak sezone sasvim sigurno neće ući slabiji. U prvih nekoliko dana priprema, a sasvim sigurno prije odlaska u Antaliju, dovešćemo nekoliko igrača na probu. Nadam se da će neko od njih zadovoljiti ukuse Stručnog štaba - poručio je Šipovac, dodajući da će igrači koji su bili stavljeni na transfer-listu, kao i oni koji će ići na pozajmice, takođe prisustvovati prozivci.

Ono što "Fokus" nezvanično saznaje jeste da će prve laste na probi iz Srbije biti braća Zonjići. Riječ je o Jovanu, koji je karijeru gradio u Obiliću, te Miroslavu, čija je posljednja adresa bila kruševački Napredak.

Ognjen Vranješ: Neću kod Stojnića

Dojučerašnji defanzivac Crvene zvezde Ognjen Vranješ karijeru je nastavio u Napretku iz Kruševca. Međutim, da je bilo malo više sreće i razumijevanja stameni dvadesetjednogodišnjak bi već ovog januara predstavljao najveće pojačanje banjolučkog premijerligaša. Jedan od razloga, najvažniji, zašto nije ponovo obukao crveno-plavi dres istakao je i sam Ognjen.

- Nema te sile koja bi me vratila u klub dok je Stojnić trener. U Borac bi se vratio i četvoronoške, ali samo pod uslovom da dođe do promjene za kormilom - istakao je Ognjen Vranješ.

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 11 jan 2010, 00:52

sto smo se nadali nadali smo se :cry: uprava je ISTI QRAC :!:
nist od stadiona,plate kasne obecavaju se svakakva pojacanja itd. :cry:

UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!
TREĆI PUT ČASTIMO

Источно Стајање
Kontakt:

Post Postao/la Источно Стајање » 11 jan 2010, 01:04

Ја ' & $ се $ & свега овога , $ је ова Управа & " ? , тј све су " све " у уста ја & погана !!!

$ ствар везано за " , % & то % је & за " , " & & , % ту " " % се $ у ? (% " $ по ?)... !!!
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 11 jan 2010, 01:10

" Стајање je napisao/la:Ја ' & $ се $ & свега овога , $ је ова Управа & " ? , тј све су " све " у уста ја & погана !!!

$ ствар везано за " , % & то % је & за " , " & & , % ту " " % се $ у ? (% " $ по ?)... !!!
to se zna odavno za stojnica...plava koverta ovo ono guranje nekih igraca itd. a ko ce znati za ogija mozda je imao neki sukob sa njim nebi me cudilo :x
TREĆI PUT ČASTIMO

Lesinar1987
Kontakt:

Post Postao/la Lesinar1987 » 11 jan 2010, 01:11

Ma opet isto njesra ko i do sada :twisted: samo sto sad imamo bar neki rezultat pa se covjek i ponada necemu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 11 jan 2010, 01:12

Lesinar1987 je napisao/la:Ma opet isto njesra ko i do sada :twisted: samo sto sad imamo bar neki rezultat pa se covjek i ponada necemu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
aj valjda cemo uspjeti do evrope :D
samo to ocu sad,a nekad sam konto titulu :mrgreen:
TREĆI PUT ČASTIMO

Lesinar1987
Kontakt:

Post Postao/la Lesinar1987 » 11 jan 2010, 01:22

borac_sampion je napisao/la:
Lesinar1987 je napisao/la:Ma opet isto njesra ko i do sada :twisted: samo sto sad imamo bar neki rezultat pa se covjek i ponada necemu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jbg svi smo se nadali tituli al izgleda da to nije u interesu nasoj upravi, al ko zna ima cjela polusezona, sto kazes da je bar otici u evropu :D

Источно Стајање
Kontakt:

Post Postao/la Источно Стајање » 11 jan 2010, 01:34

Lesinar1987 je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la:

jbg svi smo se nadali tituli al izgleda da to nije u interesu nasoj upravi, al ko zna ima cjela polusezona, sto kazes da je bar otici u evropu :D

$ $ & не $ по " , - се " $ управа " ... !!!

УПРАВА /
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 11 jan 2010, 08:11

$ $ & не $ по " , - се " $ управа " ... !!!
Izgleda da je tako, razlika izmedju ove uprave i proslih je sto ovi imaju medije,odnosno Kopanju, vise mi je postalo muka od tekstova iz Glasa i Nezavisnih,al ajde sacekajmo jos malo danas je tek prozivka pa cemo vidjeti sta ce biti, ako nista gledacemo ligu sampiona u Laktasima kad im stignu Nigerijici i igraci Partizana :D

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 11 jan 2010, 09:13

Taman sam pomislio da je uprava fino krenula,ozbiljno,kad ono opet isto...A dobro,mozda bi se i razocarao,da nisam navikao.Nista me ne moze kako iznenaditi,tako ni razocarati. :mrgreen:

Jbg.pravo da vam kazem bez ovog Jovanovica,prelazni rok nije bas nesto dobro poceo za nas.Bojic je dobar igrac,medjutim ima koju kilicu viska,i bio je povrijedjen duze vrijeme.Vidjecemo hoce li se vratiti brzo u formu ili ce biti kao Peric.Naravno moje misljenje o Puzigaci se zna,iako je smrad od covjeka,pruzao je odlicne partije dok je igrao u Borcu.Ali u Celiku se nije bas proslavio.E sad da li je to zbog toga sto je Celik toliko los,pa ni on ne moze briljirati sam,ili je neki pad forme vidjecemo.

Sto se tice Ogijeve izjave,jasno je da trener Borca,uprkos istorijskim rezultatima,nije bas popularan...Ne znam zasto bi lagao,jer sigurno je i njemu bilo u cilju da dodje u Borac na posudbu i bar odigra Evropu,nego u Napredak.Ali dobro sta je tu je.

Uglavnom ja samo cekam kraj sezone,da napravimo pravi rezime rada uprave.Izlazak u Evropu mora biti prioritet,i ne smijemo se zadovoljiti nicim manjim.Ako sad ne izborimo,necemo nikad.
Treci put castimo

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 11 jan 2010, 09:18

Baja vise nije trener Borca, sve lepse od ljepseg, Prvo promijene Vladu koji u godini nije gotovo izgubio mec a sad Stojnica
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 11 jan 2010, 09:22

BrigateBL je napisao/la:Baja vise nije trener Borca, sve lepse od ljepseg, Prvo promijene Vladu koji u godini nije gotovo izgubio mec a sad Stojnica
Izvor?
Treci put castimo

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 11 jan 2010, 09:44

Ja sam izvor :lol:
Salim se znam to od igraca a potvrdili su mi i clanovi uprave
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 11 jan 2010, 10:18

Ja sam juče prvi od nas ovdje izgubio strpljenje,ali sad predlažem da sačekamo dva-tri dana prije nego ospemo paljbu po upravi....ovo za sad djeluje katastrofalno,nezadovoljni igrači,još nijedno novo ime (još nisu ni Puzigaća ni Bojić čak potpisali,a kamoli Jovanović,Stajić,Avdukić),navodna smjena trenera,razbacivanje imenima pojačanja po medijima prije nego potpišu ugovor,ozbiljne uprave imena pominju na zvaničnoj promociji igrača,bezvezne posjete raznoraznim velikanima,a učinak tih posjeta je jedna velika nula koliko vidim,nista ni od Vranješa ni od Vojvodininih igrača,nudjenje Jagodiću da bude direktor mladjih kategorija iako je trener Ljubića i javno izjavljuje da čeka ponude drugih klubova,pompezne izjave o Evropi i rekonstrukciji stadiona a para izgleda nema,najava dovodjenja nekih anonimusa iz Obilića i Napretka na probu a tako smo fino započeli sa vraćanjem naše djece u Borac....mogao bih još dosta toga reći,ali kao što sam na početku posta zamolio,dajmo ljudima par dana,možda nas demantuju i sve zajedno prijatno iznenade,možda i danas na UO i prozivci bude dobrih vijesti...kako je samo lijepo gledati uprave nekih drugih premijerligaša kako šute i rade posao u tišini....od pakosti,neću da pominjem imena tih klubova,mogu samo da im zavidim....tako se vodi klub,a ne druženjima u Romanovu. Strah me da još ne zažalimo za debelim Janjetovićem i Damirom Špicom, za čije vladavine smo se vratili u Premijer ligu,bili ubjedljivo najbolji tim ovog proljeća i ubjedljivo prvi na tabeli jesenas u trenutku primopredaje novoj upravi ,a koji su pritom još vratili veliki broj naših banjalučana u ekipu....

Sve ovo gore napisano ne znači da podržavam i Ognjena Vranješa....nikad nisam cijenio igrače kojima nijedan trener ne valja...nema 20 godina a već zakuvao i sa Pižonom i sa Bajom...ko je sledeći?

Takav je i Vladimir Stojković...po njegovoj priči,on je vrhunski golman ali ga nisu voljeli treneri u Nantu,Viteseu,Sportingu,Hetafeu....

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 11 jan 2010, 10:37

Nista...sacekajmo onda!Zasad kako je krenulo,potvrdjuje se ona moja prica da uprava nije napravila nista specijalno,osim naravno rezultata.Nije poenta samo napraviti rezultat,treba ga znati i odrzavati.I da se nas Borac svake sezone bori za vrh,a ne sad da bljesne,a sljedece ajmo borba za opstanak.
Treci put castimo

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 11 jan 2010, 10:56

I vi dolazite u situaciju u kakvoj smo mi nemogu dovest 2-3 kvalitetna igraca , razlozi su za malu djecu i puno supljih prica iz njihovih usta .. izgleda da u ovoj drzavi nema sposobnih ljudi da sjede u foteljama i vode klub..

starcevica
Kontakt:

Post Postao/la starcevica » 11 jan 2010, 11:03

Uprava napolje :evil: :evil: :evil: kako ih samo nije sramota toliko da seru po novinama, a nista ne rade!!
Neznam samo dokle ce nam cupati zivce sa tim lazima!!jos jednom,.uprava napolje :evil:

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 11 jan 2010, 11:03

Baja leti sa klupe a izgleda da na nju sjeda Dzimi Maric, bivsi trener Vose.

Ovog trenera se sjecam po tome sto je odletio iz Vojvodine jer se suprotstavio Butorovicu koji mu se mijesao u posao!
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 11 jan 2010, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.
HAJ FAJV

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.