Dobro brato kako si tiziviniceMetropola je napisao/la:@Cocaine
Škutoru kako si?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dobro brato kako si tiziviniceMetropola je napisao/la:@Cocaine
Škutoru kako si?
BSBosna je napisao/la:sta ti seres sa mnom prnoglavi, opet zajebavas i lupetas, jas sam bio na broj 5. na tvom listu najveci zajebanci na ovom forumu. kada puknem ode sve u picku materinu tarike. daj mi malo grah da se smirim prije sto ode sve u picku materinu od ove lupetanje i serenje.pinoglavi je napisao/la:U historiji sporta niko nikada nije pobjedio titulu tako da sumnjam da ćemo i mi uspjeti uraditi taj historijski podvig. Jedino ukoliko se jezik ne promijeni pa nam dozvoli da pobjedimo titulu.BSBosna je napisao/la:Sta ovi Tuzlaci hoce, jel ovo oni bas misle da mogu pobjediti titulu?
I sej to ju o...bi.PipiDugaCarapa je napisao/la:Neko nam nenajavljen uletio?
Hjuston vi hev a problem, aj ripit, vi hev a problem. Solinaš, de im prevedi, ti amerikanski znaš haman ko maternji..
Hajde pjevaj, nisi nastavio ali pomoci cu ti:Cocaine je napisao/la:Dobro brato kako si tiziviniceMetropola je napisao/la:@Cocaine
Škutoru kako si?
Pa ti si genijalanziviniceMetropola je napisao/la:Hajde pjevaj, nisi nastavio ali pomoci cu ti:Cocaine je napisao/la:Dobro brato kako si tiziviniceMetropola je napisao/la:@Cocaine
Škutoru kako si?
Niz neretvu, niz neretvu protego se lanac. Hercegovko, Hercegovko![]()
Bosanac
ziviniceMetropola je napisao/la:Hajde pjevaj, nisi nastavio ali pomoci cu ti:
Niz neretvu, niz neretvu protego se lanac. Hercegovko, Hercegovko![]()
Bosanac
Interesantno mi što vas kritikuje po faceu eto što pa me čisto zanima kakvi su igrači u pitanju a očekivao sam nešto slično ovom pa čak i gore...Čista moja radoznalost, spominjao je još nekog Egipćanina taj je vjerovatno veći odron od ove dvojice pa ga nisi ni stavio...jurisicduska je napisao/la:ove nam je nudio joazinho.
http://www.transfermarkt.co.uk/aleksand ... ler/217918 ovog Makedonca
http://www.transfermarkt.co.uk/walid-ch ... eler/45908 Ovog Alžirca
I jednog Brazilca polušpica.
Al ne znam što je to toliko interesantno koga nam je ko ponudio. Kad nismo nikog od njih doveli.
Halac budi miran.BSBosna je napisao/la:@prnoglavi kic me boli. Sta cu sad?
Pa naspi mi malo grah pa cu se smiriti sine.Bolanos je napisao/la:Halac budi miran.BSBosna je napisao/la:@prnoglavi kic me boli. Sta cu sad?
PlavaPorodica je napisao/la:Svi koji misle da će sloboda biti prvak mogu se ufatit jagomira.
Za vas sam ja sad lud, ali kažem, citirajte me na kraju sezone.
Ako evropu izborite budite sretni, ne mrzim ja vas, daleko, ja govorim realno.
Najveći konkurent po meni je Zrinjski.Neštko kontam da je njihova titula, po svemu sudeći.
Radnik ispada iz borbe za evropu u prvih 5-6 kola sigurno, Željkan se ubacuje, Zrinjski odlijepjen na nekih +4 , a u 6 bodova široki,sarajevo, Željkan i sloboda.
Uglavnom zanimljivo će biti, i kažem neka nas Vrbanjuša otrese, mi ćemo vasVTŽ
SRSlavinovici je napisao/la:PlavaPorodica je napisao/la:Svi koji misle da će sloboda biti prvak mogu se ufatit jagomira.
Za vas sam ja sad lud, ali kažem, citirajte me na kraju sezone.
Ako evropu izborite budite sretni, ne mrzim ja vas, daleko, ja govorim realno.
Najveći konkurent po meni je Zrinjski.Neštko kontam da je njihova titula, po svemu sudeći.
Radnik ispada iz borbe za evropu u prvih 5-6 kola sigurno, Željkan se ubacuje, Zrinjski odlijepjen na nekih +4 , a u 6 bodova široki,sarajevo, Željkan i sloboda.
Uglavnom zanimljivo će biti, i kažem neka nas Vrbanjuša otrese, mi ćemo vasVTŽ
Zeljkan!? Otkada bikovi sa Cevljanovicke koride ucestvuju u PL?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.