melanholicar je napisao/la:Neće se LFC puno usrećiti sa Cissokom.
Hoce itekako jer mi nemamo nijednog ljevog beka u timu kako treba,ustvari imamo jednog premladog i jednog staklenog(igra 5-10 utakmica po sezoni),a na mladog se nemozemo i netrebamo osloniti na 30+ utakmica(treba misliti na nejgovu buducnost) tako da ce nas Cissokho usreciti jer na trzistu nema bolje(ako ima kazi,zanima me) ili ako ima nezele da igraju za Liverpool(iako se moze naci razlog da igraju-novac),a takvi nam ni netrebaju(bar meni).
Neracunam Insu cekam razrjesenje njegove situacije,a ni on nije klasa za prvi izbor.
melanholicar je napisao/la:engleskim prosjekom poput Charliea Adama zapravo
Adam nije prosjek al nije ni klasa(nesto izmedu i pred njim je dokazivanje),iza sebe je imao sjajnu sezone cak sveukupno gledano jedan od boljih veznih igraca u ligi.
melanholicar je napisao/la:igrač koji nikada nije spadao u evropsku klasu doveden u kombinaciji sa engleskim prosjekom poput Charliea Adama zapravo djeluje kao da i sami Ameri iz uprave Liverpoola žele poručiti,da LFC neće još dugo biti pod njihovim ingerencijama,zapravo da jedva čekaju da pobjegnu. Što opet nažalost imajući u vidu armiju fanova neki će jedva dočekat,samo se nadam da će sledeći kupci u LFC biti ljudi koji će shvatat fenomen zvani LFC.
Ovo ti je bez uvrede i realno,objektivno govorim
CISTO SRANJE!
Tek su preuzeli Liverpool,mislis li da i ti bogatasi uz svoje silno bogatsvo nemisle i tako olako investiraju 240mil funti(ovo je samo kupnja kluba) te dodatni trosak(neznam kolika je cifra upitanju transferi i sl.) da bi se te iste investicije odrekli za par mjeseci.Promisli o ovome?
Ovi vlasnici su se zasada dobro snasli i po dosada videnom shvacaju taj fenomen nazovi ga imenom The Liverpool way,to sigurno nekontas jer drugi klubovi to nemaju tako da neulazi u nesto u sto se nerazumijes.
Oni ga shvacaju(bar dosad) jako dobro i trude se dalje uciti ga,potpuno povjerenje u menadera koji je i sam doveo tog "prosjeka" Adama,a Henry i ostatak Americke ekipe se nista nebuni(ako hoces jos primjera shvatanja fenomena no problem).
melanholicar je napisao/la:
Što se mojih riječi tiče,kažem pojačanja u vidu Hendersona,Adama,Cissoka su pojačanja koja neće doprinijeti kvalitetu same igre Liverpoola,čak šta više mislim da od ove trojice dvojica opasno konkurišu za klupu u najboljem slučaju. Naravno kako većina vas misli da ja imam nešto protiv LFC sve svodite na broj mojih postova.Najiskrenije kažem,
Cissokho ce itekako doprinjeti jer mi neka rjesenja i nemamo tako da negubimo nista njegovim dolaskom,a drugog ljevog nama dostupnog ljevog beka nema(navedi nekog)
Henderson,mlad talentovan igrac koji pruzio dobru sezonu u Sunderlandu,igrac koji moze igrati na vise pozicija i od kojeg se mozda neocekuje ono glavno sljedece sezone.Sami vlasnici i KK su rekli da nece stvarati tim za par sezone,vec za jedan duzi period tako da ako su Comolli i KK procjenili da bi Hendo mogao biti dobar(prosle godine je bio) ostaje nam da sacekamo i da procjenimo.
melanholicar je napisao/la:
A takvih talenata poput njega imaš na sve strane,čak i u Škotskoj u Aberdeenu,Motherwellu itd,po cijeloj Evropi.....

Takvih talenata nema u gore nabrojanim jer nemaju iskustvo igranja EPL(prolazenja otockih akademija,a Sunderlandova je u zadnje vrjeme jedna od boljih) tako da je to inace velka razlika,a pogotovo velika razlika kada je data naznaka kako klub hoce da posluje.
melanholicar je napisao/la:volio bih da je LFC mogao dovest kao što nije Toulalana,Vargasa,Montoliva (nisam nikad mislio da ću ovo napisati u vezi Riccarda),ali nažalost kod vas je titula pust san što se tiče naredne sezone.
O kakvim ti igracima govoris(po meni nisu nista bolji niti vece klase od vec dovedenih) i molim te pojasni mi zasto bi mi doveli Toulalana,Vargasa,Montoliva kada cemo se uglavnom koncentrirati na igrace iz EPL?