U pravu si skroz. I još nešto je zanimljivo, mediji su tako stručno iskonstruisali priču, da kad su vidjeli da im se ne poklapa to što je tada ušao Wolfsburg u Bundesligu, onda su napomenuli kako sad ulazi ekipa iz Niedersachsena (Braunschweig, a i Wolfsburg iz Niedersachsena).....Ovo je prva tačka kojoj se čovjek može nasmijat.
Još jedna stvar Stuttgart ove sezone nije osvojio, niti će osvojit Kup.
To je isto ko priča o Ramseyu iz Arsenala. Naime ona priča, koja govori da kada god ovaj igrač postigne gol, umre poznata osoba. Zadnji put kad ga je zabio nedavno, niko nije umro. A onda naleti članak, kada Ramsey zabije gol umre poznata ličnost ili se više trenera penziniše.....

I ko je tu sad lud a ko normalan?
Ako ćemo o tim nekim naznakama , pretpostvkama, zanimljivostima ko će pobijedit. Evo argumenta za nas: Matthaus prije nego što je krajem osamdesetih godina prešao u Bayern (transfer već bio gotov) fulio je penal u seriji penala nakon neriješenog rezultata i tada je Bayern osvojio Kup.
Za Badstubera mi je žao, jer on je 100 % Bayern, načinom kako diše, zrači, ponaša se na terenu, time što je tu ponikao i uvijek sam govorio da je taj jedan od onih neki 5-6 igrača koje nikad ne bi prodao.
Za sad se o pauzi dosta špekuliše, ovo s 10 mjeseci mislim da još nije sigurno i da bi kraće moglo biti. Nadat se da će oporavak dobro proći. Naime kod njega nije opet nešto napuklo u tim križnim ligamentima, ali se valjda operativni zahvat morao ponovit, jer je bilo neki komplikacija. Brz oporavak i brzo nam se vrati Holger(koliko je god brže moguće

). SP može vjerovatno otpisat, ali samo da karijera ne propadne, to je najbitnije sada.
Prošle sezone Dante izgubio polufinale s Gladbachom isto protiv Bayerna (isto fulio penal), Dante prešao ove sezone u naše redove, transfer tad već bio gotova stvar.
2013. godina: Goetze poznato da prelazi u Bayern (a možda i Lewa) i gubi (gube) finale protiv Bayerna (a možda neko od njih dvojice fula penal). Al et ovaj put se rješava sve prije penala.....
Znači ako ćemo lupat s tim nekim pretpostavkama, naznakama, podudarnostima, evo ima ih stalno neke postoje...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland