Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sta ovi Tuzlaci hoce, jel ovo oni bas misle da mogu pobjediti titulu? 

U historiji sporta niko nikada nije pobjedio titulu tako da sumnjam da ćemo i mi uspjeti uraditi taj historijski podvig. Jedino ukoliko se jezik ne promijeni pa nam dozvoli da pobjedimo titulu.BSBosna je napisao/la:Sta ovi Tuzlaci hoce, jel ovo oni bas misle da mogu pobjediti titulu?
Nad tobom sunce najljepše sja
To mucas i dok pisesstaragarda je napisao/la:trebao je...al kad je pogledao utakmicu dream team- capljina jednostavno je prelomio jer ce kod vas imat zagarantovano mjesto u 11Gator je napisao/la:Zar Stevanovic nije trebao u Slobodu ?![]()
....a i imat ce sta i naucit od SETACA PO KROVOVIMA
![]()
...onaj,onaj,onaj...onaj...onaj
ma jok bolan...mi cemo rasprodat sada na proljece sve zivo.moze se fine love uzeti.BSBosna je napisao/la:Sta ovi Tuzlaci hoce, jel ovo oni bas misle da mogu pobjediti titulu?
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
Ovaj Bsbosna još uvijek nije skontao na kakav je pdf došao. Bojim se da će završiti ko pinceta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Vidi kako se lazne Fukare ponasaju na internetu, covjek da nebi znao mislio bih da su pobjedili nesta 
Ova Sloboda bi bila najgora ekipa koja bi ikad pobjedila nasu ligu bez dileme, nema nijedan dobar igrac osim Zebe, Ahmetovica, i Ordagica.

Ova Sloboda bi bila najgora ekipa koja bi ikad pobjedila nasu ligu bez dileme, nema nijedan dobar igrac osim Zebe, Ahmetovica, i Ordagica.
A Sloboda sve dovodi igrače koji su World Class pa njihov dolazak nije kocka? Ljudi moji, što prije shvatite da je u našoj ligi svaki igrač kocka i da svaki igrač ima jednake šanse da će uspjeti ili da će propasti u novom klubu. Postoje i oni koji ne bi bili kocka, ali su mnogo skupi i ne pada im na pamet da ganjaju lopte po našim kukuruzištima.pinoglavi je napisao/la:Realno Stevanović je poput grebalice u lutriji, može se višestruko isplatiti i igrom i prodajom, a može se ispostaviti kao prevara od igrača zbog psihičkog ili fizičkog stanja. Pitanje je samo koliko se neki klub želio kockati.
Zeba od odlaska iz Želje luta i nigdje nije bio konstantan, pa je tata za ovu ligu i objedljivo najbolji igrač Slobode. Dosta toga se treba poklopiti, ali ako ti znaš i što je najbitnije ako hoćeš, bićeš pojačanje. Ali opet imamo primjer Stokića, Stančeskog, Feđe Dudića nekad ranije. Svi su oni došli kao "ogromna" pojačanja i igrači sa jakim pedigreom za PLBiH pa nisu meda mogli.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
djecko,djecko...mani se ti Slobode i presaltaj se na drugu temu...ko da gledam da te jedan post dijeli od banovicaBSBosna je napisao/la:Vidi kako se lazne Fukare ponasaju na internetu, covjek da nebi znao mislio bih da su pobjedili nesta

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jedno je dovesti igrača koji 'šara' u transferima, sa usponima i padovima, drugo je dovesti momka koji je pobjedio Vels sa reprezentacijom i bio u Sevilli, a na kraju završio u Grčkoj drugoj gdje je upisao malo nastupa. Iskreno bilo bi mi drago da je došao u Slobodu, ali isto tako bi mi bilo strašno krivo ako bi se ispostavilo da je razjeban psihički ili da vuče neku povredu jer sigurno ne igra za prosječnu premierligašku platu.bagrcavi je napisao/la: A Sloboda sve dovodi igrače koji su World Class pa njihov dolazak nije kocka? Ljudi moji, što prije shvatite da je u našoj ligi svaki igrač kocka i da svaki igrač ima jednake šanse da će uspjeti ili da će propasti u novom klubu. Postoje i oni koji ne bi bili kocka, ali su mnogo skupi i ne pada im na pamet da ganjaju lopte po našim kukuruzištima.
Zeba od odlaska iz Želje luta i nigdje nije bio konstantan, pa je tata za ovu ligu i objedljivo najbolji igrač Slobode. Dosta toga se treba poklopiti, ali ako ti znaš i što je najbitnije ako hoćeš, bićeš pojačanje. Ali opet imamo primjer Stokića, Stančeskog, Feđe Dudića nekad ranije. Svi su oni došli kao "ogromna" pojačanja i igrači sa jakim pedigreom za PLBiH pa nisu meda mogli.
A u suštini se i slažemo da Stevanovića treba komentarisati tek kada se odigra nekoliko kola naše lige.
Daj mi grah!!staragarda je napisao/la:djecko,djecko...mani se ti Slobode i presaltaj se na drugu temu...ko da gledam da te jedan post dijeli od banovicaBSBosna je napisao/la:Vidi kako se lazne Fukare ponasaju na internetu, covjek da nebi znao mislio bih da su pobjedili nesta
Ova Sloboda bi bila najgora ekipa koja bi ikad pobjedila nasu ligu bez dileme, nema nijedan dobar igrac osim Zebe, Ahmetovica, i Ordagica.![]()
pa da jos vise prdis...BSBosna je napisao/la:Daj mi grah!!staragarda je napisao/la:djecko,djecko...mani se ti Slobode i presaltaj se na drugu temu...ko da gledam da te jedan post dijeli od banovicaBSBosna je napisao/la:Vidi kako se lazne Fukare ponasaju na internetu, covjek da nebi znao mislio bih da su pobjedili nesta
Ova Sloboda bi bila najgora ekipa koja bi ikad pobjedila nasu ligu bez dileme, nema nijedan dobar igrac osim Zebe, Ahmetovica, i Ordagica.![]()

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- tuzlak1987
- Kontakt:
BSBosna je napisao/la:Sta ovi Tuzlaci hoce, jel ovo oni bas misle da mogu pobjediti titulu?

@BSBosna => Boooosna super Booosna super svjećice 

Zašto imam osjećaj da će biti veselo 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Neko nam nenajavljen uletio?
Hjuston vi hev a problem, aj ripit, vi hev a problem. Solinaš, de im prevedi, ti amerikanski znaš haman ko maternji..
Hjuston vi hev a problem, aj ripit, vi hev a problem. Solinaš, de im prevedi, ti amerikanski znaš haman ko maternji..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vi ste slavljenici danas, cestitam vam na pojacanjuPipiDugaCarapa je napisao/la:Neko nam nenajavljen uletio?

Mi ostali na spavanje mada je ovaj Bosna interesantan. Prototip Aldina, mozda cak i vrijedi ostati budan

Vise na Mirela baca, samo ne psuje jos..tuzlak1987 je napisao/la:Vi ste slavljenici danas, cestitam vam na pojacanjuPipiDugaCarapa je napisao/la:Neko nam nenajavljen uletio?
Hjuston vi hev a problem, aj ripit, vi hev a problem. Solinaš, de im prevedi, ti amerikanski znaš haman ko maternji..![]()
Mi ostali na spavanje mada je ovaj Bosna interesantan. Prototip Aldina, mozda cak i vrijedi ostati budan

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ajmoooooooooooo budale
@joker ma sta kažeš
@joker ma sta kažeš

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.