FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Kolike su sanse da bi pustili Gomeza?
Citam plavci zainteresirani za njega. (bild prenosi). Kao da su nasi ljudi se culi sa njegovim covjekom.
Citam plavci zainteresirani za njega. (bild prenosi). Kao da su nasi ljudi se culi sa njegovim covjekom.
Mislim da bi pristali za 30-tak miliona jer čovjek godišnje zarađuje 10 miliona u Bayernu. Ubio se za engleske lige.
Volio bih ga vidjeti u plavom dresu. Sjajan egzekutor. Ali budemo vidjeli.
Sve zavisi sta Guardiola zamislja sa njim, ali kao sto sam nekad vec prije rekao, mislim da ce svi igraci dobiti priliku,pa makar do polusezone, jer sumnjam da i Pep sad sve 100% zna kako ce i sta biti...
Eno zutalji kazu nije im ni bitno hocel Hummy igrat,fola oni ce nas napast, heheheh, da mi bi samo znati kako to kane, a bez lopte.
Eno zutalji kazu nije im ni bitno hocel Hummy igrat,fola oni ce nas napast, heheheh, da mi bi samo znati kako to kane, a bez lopte.
Stern des Südens
- Bayern@heart
- Kontakt:

Našoj devetki sretan rođendan da postigne još puno golova za Bayern
- BavaracZenica
- Kontakt:
Mandzi sve najboljeee, da ostane sto duze i da reseta protivnicke golmane, sto se Gomeza tice, Pep ga nece pustit vjerovatno.
Ima on planove za njega garant .
Ima on planove za njega garant .
FC Bayern !!!!!
50-50, čista vaga, a što se novaca tiče to vam nije problem, a s obzirom da vam ga prošlo ljeto nismo pustili za 42 mil...soxx je napisao/la:Kolike su sanse da bi pustili Gomeza?
Ovamo se šuška oko Poljaka, tako da ukoliko ovaj dođe, ovaj sigurno ide,
i tako smo uradili posao da prodamo puno boljeg nego li su ova dvojica što će ostati.
Krasno.
BILD je objavio zanimljive detalje iz Biografije Guardiole...
Nakon sto je u svom apartmanu u New Yorku razgovarao sa UH-om, istom je nakon tog razgovora postavio sljedece pitanje:
Hocu li sada potpisati ?
UH se tada usutio i razmiljao par sekundi i samo mu odgovorio: To je dobra ideja.
Nakon toga je Guardiola zamoljen da ne prica u medijima o svojoj buducnosti kako bi u Bayernu zastitli Heynckesa...Medjutim pocetkom Januara su iz Milana saznali o dogovoru izmedju Guardiole i Bayerna i Berlusconi je zatim tu informaciju proslijedio italijanskom SKY-u koji je 14.Januara objavio tu informaciju, koju je Bayern odmah demantovao, da bi istu potvrdio 16.Januara.
Inace Hitzfeld ocekuje da ce naredni trener Bayerna biti Klopp...
Nakon sto je u svom apartmanu u New Yorku razgovarao sa UH-om, istom je nakon tog razgovora postavio sljedece pitanje:
Hocu li sada potpisati ?
UH se tada usutio i razmiljao par sekundi i samo mu odgovorio: To je dobra ideja.
Nakon toga je Guardiola zamoljen da ne prica u medijima o svojoj buducnosti kako bi u Bayernu zastitli Heynckesa...Medjutim pocetkom Januara su iz Milana saznali o dogovoru izmedju Guardiole i Bayerna i Berlusconi je zatim tu informaciju proslijedio italijanskom SKY-u koji je 14.Januara objavio tu informaciju, koju je Bayern odmah demantovao, da bi istu potvrdio 16.Januara.
Inace Hitzfeld ocekuje da ce naredni trener Bayerna biti Klopp...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- BavaracZenica
- Kontakt:
Vrlo je moguce da ce nekad vodit Bayern taj Kloppo, ali et neko je spominjao da bi mogao isti preuzet i Elf, mozda je to najbolje rjesenje.
Sto se tice Pep Guardiole on ce vodit Bayern ak Bog da sa odlicnim uspjehom siguran sam, i otici ce iz Bayerna ne radi loseg rezultata vec kao i kod Barce, osvojice sve a onda ce opet neko debelo platit da ga vidi na klupi svog kluba
Jos malkice pa to finaleeeeeeeee
ajmo ih rusit 
Sto se tice Pep Guardiole on ce vodit Bayern ak Bog da sa odlicnim uspjehom siguran sam, i otici ce iz Bayerna ne radi loseg rezultata vec kao i kod Barce, osvojice sve a onda ce opet neko debelo platit da ga vidi na klupi svog kluba
Jos malkice pa to finaleeeeeeeee
FC Bayern !!!!!
Opet se spominje odlazak Gomeza hmmm ako bi došla adekvatna zamjena ne bi imao ništa protiv.I nadam se da zamjena neće biti Lewandowski.
Izgleda da je Werder otkupio ugovor Petersena za 3 € mil.
Izgleda da je Werder otkupio ugovor Petersena za 3 € mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
mislim da bi super posao bio prodati Gomeza dovesti levandovskog mislim da je to i logičan slijed događaja,naravski prvo da proslavimo titulu prvaka evrope pa onda uzimamo Levata i Getzea,volio bih i Humelsa ali neko je već pisao da zbog nekih ranijih nesporazuma nema teorije da mats dođe kod nas...
- farinelli123
- Kontakt:
Ne znam zasto, ali imam utisak da ce Mandzukic da dobije crveni karton u finalu. Ocekivao sam to mnogo ranije, u nekoj od prethodnih rundi, ali se ipak nije dogodilo.
Effe, ne pitaj me sta mislim, nemam veze sa zivotom.
Effe, ne pitaj me sta mislim, nemam veze sa zivotom.
•
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
"Bajern je neverovatan klub, s divnim ljudima koji poštuju ono što radim. Zaista želim da karijeru završim u Bajernu kao veliki igrač", kazao je Riberi.
4
............................................
............................................
Zar sam ti se toliko krvi napio, da me sad upozoravaš da te nište ne pitam.....farinelli123 je napisao/la: Effe, ne pitaj me sta mislim, nemam veze sa zivotom.
Ništa nisi rekao, kakav ti je osjećaj pred utakmicu......
A eto vidim ne citirah ovaj dio vezan za Mandžu, ma znam da će žuti dobit sigurno, a crveni može nekad skroz u finišu, kad budemo u vodstvu i sve bude rješeno. Do tad nek mu ne pada na pamet da ga dobiva, niti Rizzoliju da mu ga daje.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- farinelli123
- Kontakt:
Sta znam, tesko je reci.
Protiv nas su neke" statistike" koje nisu bitne, ali su opet interesantne. "Robenke" - covek nikad nista nije osvojio, sve velike utakmice u karijeri je izgubio i na klupskom i reprezentativnom planu, i sto je najgore, uvek je bio direktni krivac.
Pa, onda ona sa dve uzastopne titule Borusije iz 95 i 96, Bajern 97, a Borusija LS. Videcemo da li se istorija ponavlja. Sto bi jedan veliki mislilac rekao: "Statistika je kao bikini, pokazuje sve a nista ne otkriva" Smej se Petrovicu.
Ceo svet ce navijati za Borusiju, Bajern je jos omrazeniji nego sto je bio. Koga god pitam za koga ce navijati, odgovor je - pa za Borusiju.
Dogadjaji koji ce obelezitii mec su crveni karton Mandzukica, i gol Gecea.
Mozda pobeda Bajerna od 2-1
Protiv nas su neke" statistike" koje nisu bitne, ali su opet interesantne. "Robenke" - covek nikad nista nije osvojio, sve velike utakmice u karijeri je izgubio i na klupskom i reprezentativnom planu, i sto je najgore, uvek je bio direktni krivac.
Pa, onda ona sa dve uzastopne titule Borusije iz 95 i 96, Bajern 97, a Borusija LS. Videcemo da li se istorija ponavlja. Sto bi jedan veliki mislilac rekao: "Statistika je kao bikini, pokazuje sve a nista ne otkriva" Smej se Petrovicu.
Ceo svet ce navijati za Borusiju, Bajern je jos omrazeniji nego sto je bio. Koga god pitam za koga ce navijati, odgovor je - pa za Borusiju.
Dogadjaji koji ce obelezitii mec su crveni karton Mandzukica, i gol Gecea.
Mozda pobeda Bajerna od 2-1
•
- anelbavarac
- Kontakt:
Evo i da se ja javim nakon nekoliko dana opravdanog odsustva
Procitao sam sta se dogadjalo zadnjih nekoliko dana uglavnom nista novo,tako da nisam puno propustio.
Blizi se finale protiv govana,i naravno abd.dolazak klempe u Minken
Procitao sam sta se dogadjalo zadnjih nekoliko dana uglavnom nista novo,tako da nisam puno propustio.
- Rekordmeister
- Kontakt:
anelbavarac je napisao/la:Evo i da se ja javim nakon nekoliko dana opravdanog odsustva![]()
HAHAHA halal ti pita,kako momak onako hladno u pola daha objasni skim igramo hahah,skidam kapu !
Gotze opet upitan, a i pored ovog novog zatezanja zadnje lože on ne bi bio potpuno fit nakon 15-tak dana pauze od prethodne povrede.
Možda nas Yupp iznenadi sa Danielom umjesto Jerome-om
Možda nas Yupp iznenadi sa Danielom umjesto Jerome-om
Evo svi Bayernovi rekordi koji su srušeni u toku ove sezone Bundeslige.
1. Najviše osvojenih bodova – 91 (prethodni rekord je iznosio 81, a držala ga je Borusija Dortmund u sezoni 2011/12)
2. Najveća bodovna prednost u odnosu na drugoplasirani tim – 25 bodova (prethodni rekord je iznosio 16 bodova, a držao ga je također Bayern u sezoni 2002/03)
3. Najbrže i najranije osvojena titula (u odnosu na ukupan broj kola) – 28 (prethodni 30, Bayern 1972/73 i 2002/03); datum – 6. april (prethodni 18. april 1963/64)
4. Prvi na tabeli sva 34 kola sezone (izjednačen rekord, Bayern 1968/69, 1972/73, 1984/85, 2007/08)
5. Najviše pobjeda u sezoni – 29 (prethodni rekord je 25, Bayern 1972/73, Borusija Dortmund 2011/12)
6. Najduži niz pobjeda u sezoni – 14 (prethodni rekord je 10, Borusija Moenchengladbach 1986/87. i Wolfsburg 2008/09)
7. Najmanje poraza u sezoni – 1 (izjednačen rekord, Bayern 1986/87)
8. Najmanje primljenih golova – 18 (prethodni rekord je 21, Bayen 2007/08)
9. Broj utakmica u kojima nije primljen gol – 21 (prethodni rekord je 19, Werder 1987/88. i Bayern 2001/02)
10. Broj mečeva na kojima su postigli bar jedan gol – 34 (izjednačen rekord, Koln 1963/64)
11. Najduži niz utakmica u kojima su dali barem po gol (ukupno) – 36
12. Najbolja gol razlika – +80 (prethodni rekord je +64, Bayern 1972/73)
13. Najviše pobjeda u gostima – 15 (prethodni rekord je 11, Borusija Dortmund 2011/12. i Werder 2003/04)
14. Najmanje poraza u gostima – 0 (izjednačen rekord, Bayern 1986/87)
15. Najviše osvojenih bodova na domaćem terenu – 47 (prethodni rekord je 37, Borusija Dortmund 2011/12. i Werder 2003/04)
16. Najduži niz pobjeda u gostima – 9 (prethodni rekord je 8, Borusija Dortmund 2011/12)
17. Najmanje primljenih golova u gostima – 7 (prethodni rekord je 10, Werder 1987/88)
18. Najbolja gol razlika nakon jesenjeg dijela sezone – +37 (prethodni rekord je +33, Bayern 2011/12.)
19. Najmanje primljenih golova u prvom delu sezone – 7 (izjednačen rekord, Stuttgart 2003/04)
20. Najmanje primljenih golova u gostima u prvom dijelu sezone – 1 (prethodni rekord je 2, Stuttgart 2003/04)
21. Prvih pet utakmica u gostima bez primljenog gola
22. Najbolji start sezone – 8 pobjeda (prethodni rekord je 7 pobjeda, Bayern 1995/96, Kaiserslautern 2001/02, Mainz 2010/11)
23. Najviše bodova u drugom dijelu sezone – 49 (prethodni rekord je 47, Borusija Dortmund 2011/12)
24. Najbolji start drugog dijela sezone – 14 pobjeda (prethodni rekord je 7, Borusija Dortmund 2011/12)
1. Najviše osvojenih bodova – 91 (prethodni rekord je iznosio 81, a držala ga je Borusija Dortmund u sezoni 2011/12)
2. Najveća bodovna prednost u odnosu na drugoplasirani tim – 25 bodova (prethodni rekord je iznosio 16 bodova, a držao ga je također Bayern u sezoni 2002/03)
3. Najbrže i najranije osvojena titula (u odnosu na ukupan broj kola) – 28 (prethodni 30, Bayern 1972/73 i 2002/03); datum – 6. april (prethodni 18. april 1963/64)
4. Prvi na tabeli sva 34 kola sezone (izjednačen rekord, Bayern 1968/69, 1972/73, 1984/85, 2007/08)
5. Najviše pobjeda u sezoni – 29 (prethodni rekord je 25, Bayern 1972/73, Borusija Dortmund 2011/12)
6. Najduži niz pobjeda u sezoni – 14 (prethodni rekord je 10, Borusija Moenchengladbach 1986/87. i Wolfsburg 2008/09)
7. Najmanje poraza u sezoni – 1 (izjednačen rekord, Bayern 1986/87)
8. Najmanje primljenih golova – 18 (prethodni rekord je 21, Bayen 2007/08)
9. Broj utakmica u kojima nije primljen gol – 21 (prethodni rekord je 19, Werder 1987/88. i Bayern 2001/02)
10. Broj mečeva na kojima su postigli bar jedan gol – 34 (izjednačen rekord, Koln 1963/64)
11. Najduži niz utakmica u kojima su dali barem po gol (ukupno) – 36
12. Najbolja gol razlika – +80 (prethodni rekord je +64, Bayern 1972/73)
13. Najviše pobjeda u gostima – 15 (prethodni rekord je 11, Borusija Dortmund 2011/12. i Werder 2003/04)
14. Najmanje poraza u gostima – 0 (izjednačen rekord, Bayern 1986/87)
15. Najviše osvojenih bodova na domaćem terenu – 47 (prethodni rekord je 37, Borusija Dortmund 2011/12. i Werder 2003/04)
16. Najduži niz pobjeda u gostima – 9 (prethodni rekord je 8, Borusija Dortmund 2011/12)
17. Najmanje primljenih golova u gostima – 7 (prethodni rekord je 10, Werder 1987/88)
18. Najbolja gol razlika nakon jesenjeg dijela sezone – +37 (prethodni rekord je +33, Bayern 2011/12.)
19. Najmanje primljenih golova u prvom delu sezone – 7 (izjednačen rekord, Stuttgart 2003/04)
20. Najmanje primljenih golova u gostima u prvom dijelu sezone – 1 (prethodni rekord je 2, Stuttgart 2003/04)
21. Prvih pet utakmica u gostima bez primljenog gola
22. Najbolji start sezone – 8 pobjeda (prethodni rekord je 7 pobjeda, Bayern 1995/96, Kaiserslautern 2001/02, Mainz 2010/11)
23. Najviše bodova u drugom dijelu sezone – 49 (prethodni rekord je 47, Borusija Dortmund 2011/12)
24. Najbolji start drugog dijela sezone – 14 pobjeda (prethodni rekord je 7, Borusija Dortmund 2011/12)
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.