Ti ćeš mi reći. Ti kad budeš imao % dobitaka kao ja, možeš komunicirati sa mnom takvim tonom.Citizen-X je napisao/la:ima: rezultatArma-Sarma je napisao/la:Zar ima neko ko sumnja u pobjedu Amerikanca osim ovog Čeha iznad mene?
i razguli vise i ne sramoti se ovdje
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- Emir ZENICA
- Kontakt:

Ode nekom topli u 3 pm .Sjetim im se citave familije.A jbt obori me kvota 1,13
Cestitke onima koji su dobili
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Monaco-Berdych 3,5 kvota 1,ja cu probati na 3 eura,nadam se da ce neko poslusati...Ta ce Berdych 

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
A i ti pored tri zicera u LP igras onaj koji je bio najnesigurni.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Kako mi je sumnjiv mec River Plate - Chacarita vuce me na dvicu da odigram (1/2 mozda ?? ) ..
Criciuma - Vitoria 2
prelaz X/2 ??
Criciuma - Vitoria 2
prelaz X/2 ??
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 16 avg 2011, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ne znam ni ja ba.A ne mozes vjerovat 1x 1,13 kvota.Pa da sam odigrao 12 ono bi 1:1 bilo.Nece me,jbg.Devil je napisao/la: A i ti pored tri zicera u LP igras onaj koji je bio najnesigurni.
Volim te Celik ! ! !
-
- Kontakt:
Šteta navijanja danasEmir ZENICA je napisao/la:Ne znam ni ja ba.A ne mozes vjerovat 1x 1,13 kvota.Pa da sam odigrao 12 ono bi 1:1 bilo.Nece me,jbg.Devil je napisao/la: A i ti pored tri zicera u LP igras onaj koji je bio najnesigurni.

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Trebao si nastaviti i za KopenhagenArma-Sarma je napisao/la: Šteta navijanja danas

Volim te Celik ! ! !
Gdje mogu vidjeti ponudu tenisa za sutra ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Rodney imas na stranici rezultati . com postavljenje parove za sutra tenisaBosnier je napisao/la:Gdje mogu vidjeti ponudu tenisa za sutra ?

Thank you Derekharry_90 je napisao/la:Rodney imas na stranici rezultati . com postavljenje parove za sutra tenisaBosnier je napisao/la:Gdje mogu vidjeti ponudu tenisa za sutra ?

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Sutra Fish-a Stepaneka i Murreya , samo ako nisu premale kvote...
a nemogu na kladi da dobijem ima mjesec dana 

-
- Kontakt:
Fish 1.50Bosnier je napisao/la:Sutra Fish-a Stepaneka i Murreya , samo ako nisu premale kvote...
Murray 1.30
Murrey-a netreba igrati , poceo je neke dijete po ugledu na Djokovica , pa sad slabo igrao pravo 

-
- Kontakt:
Evo jedna stranica daje mogućnost tipovanja, tako da oni najbolji budu nagrađeni novcem na wwin računu. Ako budete imali nekih pitanja, slobodno me pitajte.
1.U Wwin takmičenju mogu sudjelovati svi registrovani članovi SiguranTip.com foruma i Wwin online kladionice (registracija je besplatna).
2.Svaki tip mora sadržavati: naziv događaja, vrijeme početka, tip, kvotu i ulog.
3.Minimalan ulog je 1 a maximalan 10. Svi učesnici startuju sa 0 profita.
4.Ponuda i kvote se mogu uzimati samo iz Wwin kladionice.
5.Takmičenje počinje 15.08.2011 i završava 01.10.2011
6.Profit se računa: kvota x ulog-ulog=profit, a u slučaju promašenog tipa oduzima se ulog.
Primjer:
Liverpool - Manchester United
Tip: Liverpool to win
Kvota: 2,50
Ulog: 7/10
kvota 2,50 x ulog 7-ulog 7=profit 10,50
7.Maximalan profit po jednom paru je +40,dakle max. pogodena kvota je 5 sa max. ulogom (5,00x10-10=40),u slucaju da neko pogodi vecu kvotu a da profit prelazi 40,obračunava mu se 40(ovo pravilo se uvodi da se slucajno ne desi da neko pogodi kvotu 10 i da osvoji nagradu na osnovu jednog tipa )
8.Nije dozvoljeno postanje tipa sa koeficijentom manjim od 1,20 (1,20 se prihvaca).
9.Dozvoljeno je postanje maksimalno 1 tipa dnevno.
10.Editiranje je dozvoljeno 10 minuta nakon postavljanja tipa. Ukoliko primijetite gresku nakon toga vremena, posaljite PM voditelju natjecanja.
11.Učesnici moraju imati najmanje 30 validnih tipova da bi mogli konkurisati za nagrade.
12.Čak iako se u konačnom poredku nalazite među prva 4, morate imati pozitivan profit da bi ste osvojili nagrade.
13.Potrebno je imati minimalno 50% prolaznosti tipova da bi konkurirali za neku od nagrada (npr. od 30 tipova, 15 treba biti pogodjeno)
14.Svaki tip mora biti postavljen sat vremena prije početka. U protivnom neće biti priznat.
15.Tipovi za određeni dan se primaju do 23:59 tog dana (neovisno od početka događaja). Uprotivnom neće biti priznati.
16.Dozvoljen je samo 1 tip za isti dogadjaj.
17.Zadnja 3 dana takmičenja nije dozvoljeno ponavljanje tipova.
18.U slučaju odgode, tip ce biti priznat, ali kao koeficijent 1.
19.Rang lista tipstera će biti javna za sve posjetioce portala i foruma i biti ce updateovana svakim danom na naslovnoj stranici i forumu od strane administratora i moderatora.
20.Nagrade je obezbijedio naš sponzor, online kladionica Wwin
1. mjesto 100€‚ 2. mjesto 70€‚ 3. mjesto 50€ 4.mjesto 30€
21.Svi učesnici u takmičenju trebaju biti registrovani kod Wwina, to možete uraditi putem nekog od Wwin bannera na forumu odnosno portalu ili direktno na wwin.eu ili wwin.ba
1.U Wwin takmičenju mogu sudjelovati svi registrovani članovi SiguranTip.com foruma i Wwin online kladionice (registracija je besplatna).
2.Svaki tip mora sadržavati: naziv događaja, vrijeme početka, tip, kvotu i ulog.
3.Minimalan ulog je 1 a maximalan 10. Svi učesnici startuju sa 0 profita.
4.Ponuda i kvote se mogu uzimati samo iz Wwin kladionice.
5.Takmičenje počinje 15.08.2011 i završava 01.10.2011
6.Profit se računa: kvota x ulog-ulog=profit, a u slučaju promašenog tipa oduzima se ulog.
Primjer:
Liverpool - Manchester United
Tip: Liverpool to win
Kvota: 2,50
Ulog: 7/10
kvota 2,50 x ulog 7-ulog 7=profit 10,50
7.Maximalan profit po jednom paru je +40,dakle max. pogodena kvota je 5 sa max. ulogom (5,00x10-10=40),u slucaju da neko pogodi vecu kvotu a da profit prelazi 40,obračunava mu se 40(ovo pravilo se uvodi da se slucajno ne desi da neko pogodi kvotu 10 i da osvoji nagradu na osnovu jednog tipa )
8.Nije dozvoljeno postanje tipa sa koeficijentom manjim od 1,20 (1,20 se prihvaca).
9.Dozvoljeno je postanje maksimalno 1 tipa dnevno.
10.Editiranje je dozvoljeno 10 minuta nakon postavljanja tipa. Ukoliko primijetite gresku nakon toga vremena, posaljite PM voditelju natjecanja.
11.Učesnici moraju imati najmanje 30 validnih tipova da bi mogli konkurisati za nagrade.
12.Čak iako se u konačnom poredku nalazite među prva 4, morate imati pozitivan profit da bi ste osvojili nagrade.
13.Potrebno je imati minimalno 50% prolaznosti tipova da bi konkurirali za neku od nagrada (npr. od 30 tipova, 15 treba biti pogodjeno)
14.Svaki tip mora biti postavljen sat vremena prije početka. U protivnom neće biti priznat.
15.Tipovi za određeni dan se primaju do 23:59 tog dana (neovisno od početka događaja). Uprotivnom neće biti priznati.
16.Dozvoljen je samo 1 tip za isti dogadjaj.
17.Zadnja 3 dana takmičenja nije dozvoljeno ponavljanje tipova.
18.U slučaju odgode, tip ce biti priznat, ali kao koeficijent 1.
19.Rang lista tipstera će biti javna za sve posjetioce portala i foruma i biti ce updateovana svakim danom na naslovnoj stranici i forumu od strane administratora i moderatora.
20.Nagrade je obezbijedio naš sponzor, online kladionica Wwin
1. mjesto 100€‚ 2. mjesto 70€‚ 3. mjesto 50€ 4.mjesto 30€
21.Svi učesnici u takmičenju trebaju biti registrovani kod Wwina, to možete uraditi putem nekog od Wwin bannera na forumu odnosno portalu ili direktno na wwin.eu ili wwin.ba
deno_TM87 je napisao/la:deno_TM87 je napisao/la: Man.City - Swansea 1
Leeds - Hull City Oba daju gol
Lyon - Rubin 1
MIllwall - Peterborough 1
Odense - Villarreal pik 2
Fulham - Dnipro 1
Slovan Bratislava - Roma 2
Lazio - Rabotnički 1
Kvota 39.00
Uplata 0.85
Dobitak 33.15
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Prognoza od sinoc nije prosla
evo jedna jutarnja : Shaanxi Zhongjian - Tianjin Teda 2
evo jedna jutarnja : Shaanxi Zhongjian - Tianjin Teda 2
Evo jedan danas, dodao sam i Dinamo Z , pa sta bude 

reds je napisao/la:Listić 1:
Arsenal-Udinese 1 @1,65
Petrova-Vinci 1 @1,65
Lyon-Rubin 1 @1,6
Federer-Del Potro 1 @1,5
Santos-Real Espana 1 @1,2
Blake-Fognini 1 @1,4
Kvota:10,98 Uplata:3 Dobitak:32,94
Listić 2:
BATE Borisov-Sturm 1X @1,25
Janković-Benesova 2 @2,55
Simon-Melzer 1 @1,55
Davydenko-Stakhovsky 1 @1,55
Na Li-Safarova 1 @1,65
Kvota:12,64 Uplata:2 Dobitak:25,28
Sretno ! :ugeek:
Dobro bar je jedan prošao.reds je napisao/la:Tsonga 1,Tipisarević 1,Kopenhagen 1X,Berdych 1,Peamount 1,Turska 1 i Olimpia 1.
Kvota:4,71.![]()

FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.