Komentarišem jer za razliku od velike većine ovdje sam uvijek na utakmicama, bez obzira ko je u skupštini, upravi il na terenu.fukara87 je napisao/la: ↑01 okt 2024, 15:36Kakav lik, a sta nam je to prosla uprava donijela, doveli polovnjake Kunica, Haracica i osvojili samo 2 boda, nije te stid komentarisatbromazepam je napisao/la: ↑01 okt 2024, 14:25Nastavlja onako kako je radio u Tuzla City-u, gomilanje istrošenih igrača sa velikim platama. Doće nam sve to na naplatu kad odu pa krenu tužbe.montolivo18 je napisao/la: ↑01 okt 2024, 12:12Znači za sada su tu Bojo, Džafić i Mulalić, a pregovara se sa Duljevićem i Ovčinom.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- bromazepam
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
A kako ti znas da vecina nije na utakmicama? Pusti pricu bolan, i ja idem na tekme bez obzira ko je u upravi i skupstini, podrzavao sam proslu upravu sve dok nisu srozali klub na niske grane znaci gore od ovog ne moze, i sad cu podrzavat ovu upravu i Azmira ako bude bilo lose i njih cu prozivat i pljuvat ako treba.bromazepam je napisao/la: ↑01 okt 2024, 15:45Komentarišem jer za razliku od velike većine ovdje sam uvijek na utakmicama, bez obzira ko je u skupštini, upravi il na terenu.fukara87 je napisao/la: ↑01 okt 2024, 15:36Kakav lik, a sta nam je to prosla uprava donijela, doveli polovnjake Kunica, Haracica i osvojili samo 2 boda, nije te stid komentarisatbromazepam je napisao/la: ↑01 okt 2024, 14:25
Nastavlja onako kako je radio u Tuzla City-u, gomilanje istrošenih igrača sa velikim platama. Doće nam sve to na naplatu kad odu pa krenu tužbe.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jesi, zato si se i registrovao prije par dana kada je Azmir postao predsjednikbromazepam je napisao/la: ↑01 okt 2024, 15:45Komentarišem jer za razliku od velike većine ovdje sam uvijek na utakmicama, bez obzira ko je u skupštini, upravi il na terenu.

Aco ili simone, nije te teško skontati, probaj promijeniti način pisanja

Svaki post do sad pljuvanje po Azmiru, njegovom radu koji nije ni počeo kako treba i mitomanija kako će Sloboda postati stranačko udruženje

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ja nisam nikad vidio da ljudi nece predsjednika sa kojim smo bili najbolji u poslijeratnoj istoriji. Jeste, napravio je dugove, ali realno je i vratio dosta njih. Ljudi gledaju samo sta je lose uradio, a dobre stvari ko yebe.
Pisao sam neki dan, pa da ponovim, OZU je ispao isti kao i Azmir kad je otisao. Nabili dugove, napravili lakrdiju sa Suljicem samo radi Azmira i napravili se ludi. A apsolutno nista pozitivno nisu donijeli. Taj kup juniora okacit macku o rep. Dugova su nabili sa Zebom i Maksimovicem plus sto valja isplatiti ovaj skart od igraca.
Daleko im kuca od Slobode bila. Nesto sto ne ide, ne ide. Nigdje na svijetu nema da satro navijaci udju i vode klub a nikakvog pomaka nema.
Mogu i ja sad otici i preuzeti UKC i napraviti lakrdiju. Necu jer nemam blage veze o zdravstvu. E tako su oni napravili. Ne moze konobar voditi klub, ne moze portir voditi Telecom itd.
Pisao sam neki dan, pa da ponovim, OZU je ispao isti kao i Azmir kad je otisao. Nabili dugove, napravili lakrdiju sa Suljicem samo radi Azmira i napravili se ludi. A apsolutno nista pozitivno nisu donijeli. Taj kup juniora okacit macku o rep. Dugova su nabili sa Zebom i Maksimovicem plus sto valja isplatiti ovaj skart od igraca.
Daleko im kuca od Slobode bila. Nesto sto ne ide, ne ide. Nigdje na svijetu nema da satro navijaci udju i vode klub a nikakvog pomaka nema.
Mogu i ja sad otici i preuzeti UKC i napraviti lakrdiju. Necu jer nemam blage veze o zdravstvu. E tako su oni napravili. Ne moze konobar voditi klub, ne moze portir voditi Telecom itd.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Botovski profili registrovani prije dan dva počinju iskakati, ne treba nasjedati na ove mitomanije i maksimalno ih ignorisati, bit će ovoga tek, nije im prvi put da botuju ovdje a idu i izbori.
-
- Kontakt:
Ne treba biti previše pametan da bi se vidjelo da Azmir zna i ima financijske mogućnosti puno bolje od Mujkanovića, Kozlića, Šećerbegovića i ovih zadnjih. Dovoljno je vidjeti s kim je u kontaktu kad su u pitanju treneri i igrači, i sve će biti jasno. Istrošeni igrači se dovode? Ne bih baš rekao. Za Džafića, hajde, tu i tamo, mada je korektan, ako ništa, makar za jedno poluvrijeme. Ne trebamo zaboraviti ko je doveo Kunića, Haračića, Ignjatovića, Cvijanovića... 

-
- Kontakt:
Brojni majstore dudlaj ga skupa sa Acijem, buljonijem, retard Mariom i ostalom kompanijom carsijanera. Pravoj čaršiji ste ogadili naziv čaršije, je.em ga ja usta ko god više Tuzlu čaršijom nazove, ili nas tuzlake carsijanerima. A je.em i vas gore pobrojane. Gurbeti!
Boje se jer će neko uzburkati žabokrečinu u koju su Tuzlu gurnuli, boje se jer može doći neko da nam pokaže da se može biti bolji od prosjeka, boje se jer će na kraju isplivati sva muljanja oko Slobode, boje se i to je najveći razlog javljanja botova.....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Nema sta, za ovu situaciju odlicni igraci. Cak su i treneri sa kojima pregovara dobri, sigurno bolji od Maksimovica.montolivo18 je napisao/la: ↑01 okt 2024, 16:15Ne treba biti previše pametan da bi se vidjelo da Azmir zna i ima financijske mogućnosti puno bolje od Mujkanovića, Kozlića, Šećerbegovića i ovih zadnjih. Dovoljno je vidjeti s kim je u kontaktu kad su u pitanju treneri i igrači, i sve će biti jasno. Istrošeni igrači se dovode? Ne bih baš rekao. Za Džafića, hajde, tu i tamo, mada je korektan, ako ništa, makar za jedno poluvrijeme. Ne trebamo zaboraviti ko je doveo Kunića, Haračića, Ignjatovića, Cvijanovića...![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Covjek ce pokusati da ocisti **** koja su nagomlali jarani mu, da spasi klub koji je vec ispao jednom nogom, da rjesi tuzbe i dugove koje su mu jarani zasrali, nije kako treba ni poceo raditi covjek ga proziva kaze istroseni.
Pa gore od "jarana"ne moze.....Svatas. moze samo gore krenuti nikako nizbrdo. 8-9 kola koliko vec 2 boda. Da osvoji 3 bice uspjesniji
Skver, jednom sam dosao i stao pred lika, reko ja sam taj i taj, imas problem neki. Kaze de brate forum je yebo ga ti
Proslo je to vrijeme, stari se jbg ali da su debili,ssmozivi, egoisticni koji mrze sve sto nije njihovo,jesu. Boze sacuvaj
Pa gore od "jarana"ne moze.....Svatas. moze samo gore krenuti nikako nizbrdo. 8-9 kola koliko vec 2 boda. Da osvoji 3 bice uspjesniji

Skver, jednom sam dosao i stao pred lika, reko ja sam taj i taj, imas problem neki. Kaze de brate forum je yebo ga ti

Proslo je to vrijeme, stari se jbg ali da su debili,ssmozivi, egoisticni koji mrze sve sto nije njihovo,jesu. Boze sacuvaj
Simon da nisi sad BROMAZEPAMbromazepam je napisao/la: ↑01 okt 2024, 13:51Tako je bilo do sad, a sad tek neće biti to...meecko je napisao/la: ↑01 okt 2024, 13:25Ima previše problema a premalo vremena, valjda do polusezone nećemo kaskati više od 7-8 bodova od sigurne zone ili su nas "spasitelji iz UZO" već poslali u prvu federacije. Nadam se da A.H. ima iskrene i čiste namjere barem što se tiče Slobode, ostalo me ne zanima.
Sloboda je bilo sve osim stručno i nestranačko udruženje, barem što se tiče uprave....
Čuj ovog hinje : " doce nam na naplatu kad odu, pa krenu tužbe ". Beskorisna maso, jel to Zeba, Maksimović i ostali, opraštaju dug koji stoji? Hoće li svi ovi koji su osvojili dva boda zbog obraza makar reći, opraštamo svoja potraživanja, ipak nismo opravdali očekivanja ? Nego, reći ti meni, imaš li koju insajdersku? Hoćemo li ispasti, ili kao prije dvije godine garantuješ da ostajemo?
Samo je Sloboda iz Tuzle
- bromazepam
- Kontakt:
Nigdje ne pljujem novog predsjednika o kojem se ovdje stvara kult ličnosti. Baš ti je domišljat nick, kakvi likovi sebi daju pravo da pišu o Slobodi.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 okt 2024, 16:05Jesi, zato si se i registrovao prije par dana kada je Azmir postao predsjednikbromazepam je napisao/la: ↑01 okt 2024, 15:45Komentarišem jer za razliku od velike većine ovdje sam uvijek na utakmicama, bez obzira ko je u skupštini, upravi il na terenu.![]()
Aco ili simone, nije te teško skontati, probaj promijeniti način pisanja
Svaki post do sad pljuvanje po Azmiru, njegovom radu koji nije ni počeo kako treba i mitomanija kako će Sloboda postati stranačko udruženje![]()
Trenutno je zavrsen prelazni rok, nama je carsijska uprava ostavila ove poluigrace i sasvim je logicno da dovodimo sta god mozemo i umijemo, odnosno sto je slobodno na trzistu koje je zatvoreno.
Sigurno je da ce i biti fula medju tim igracima.
Azmirovi dugovi iz prethodnog mandata su kada se smjenila uprava i nisu mogli ispratiti tadasnje plate. Isto tako su imali ratu od Europe koja je stigla na zimu da pokriju dio troskova.
Isto kao sto su sad dugovi od Zebe i Maksimovica cije plate mozemo ispratiti ali trebamo ih otjerati jer su kancer za klub.
Sigurno je da ce i biti fula medju tim igracima.
Azmirovi dugovi iz prethodnog mandata su kada se smjenila uprava i nisu mogli ispratiti tadasnje plate. Isto tako su imali ratu od Europe koja je stigla na zimu da pokriju dio troskova.
Isto kao sto su sad dugovi od Zebe i Maksimovica cije plate mozemo ispratiti ali trebamo ih otjerati jer su kancer za klub.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ma brate zayebancija, yebes silu, osjeca se kao ugrozeni nebeski.....FKBilder je napisao/la: ↑01 okt 2024, 16:38Covjek ce pokusati da ocisti **** koja su nagomlali jarani mu, da spasi klub koji je vec ispao jednom nogom, da rjesi tuzbe i dugove koje su mu jarani zasrali, nije kako treba ni poceo raditi covjek ga proziva kaze istroseni.
Pa gore od "jarana"ne moze.....Svatas. moze samo gore krenuti nikako nizbrdo. 8-9 kola koliko vec 2 boda. Da osvoji 3 bice uspjesniji![]()
Skver, jednom sam dosao i stao pred lika, reko ja sam taj i taj, imas problem neki. Kaze de brate forum je yebo ga ti![]()

🔴⚫️
-
- Kontakt:
bromazepam je napisao/la: ↑01 okt 2024, 15:45Komentarišem jer za razliku od velike većine ovdje sam uvijek na utakmicama, bez obzira ko je u skupštini, upravi il na terenu.fukara87 je napisao/la: ↑01 okt 2024, 15:36Kakav lik, a sta nam je to prosla uprava donijela, doveli polovnjake Kunica, Haracica i osvojili samo 2 boda, nije te stid komentarisatbromazepam je napisao/la: ↑01 okt 2024, 14:25
Nastavlja onako kako je radio u Tuzla City-u, gomilanje istrošenih igrača sa velikim platama. Doće nam sve to na naplatu kad odu pa krenu tužbe.

Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
- bromazepam
- Kontakt:
Ubaci još neki emoji da nadoknadiš nedostatak sposobnosti za komunikaciju.IbrahimAga075 je napisao/la: ↑01 okt 2024, 17:48bromazepam je napisao/la: ↑01 okt 2024, 15:45Komentarišem jer za razliku od velike većine ovdje sam uvijek na utakmicama, bez obzira ko je u skupštini, upravi il na terenu.![]()
![]()
![]()
koji debil
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Lijepo je gledati kako patite vi mrzitelji Aze kamikaze,uzvancija vas citatibromazepam je napisao/la: ↑01 okt 2024, 18:12Ubaci još neki emoji da nadoknadiš nedostatak sposobnosti za komunikaciju.IbrahimAga075 je napisao/la: ↑01 okt 2024, 17:48bromazepam je napisao/la: ↑01 okt 2024, 15:45
Komentarišem jer za razliku od velike većine ovdje sam uvijek na utakmicama, bez obzira ko je u skupštini, upravi il na terenu.![]()
![]()
![]()
koji debil
![]()
![]()
![]()
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Naravno, kada si provaljen nakon samo 8 postova ide totalno skretanje s teme i korištenje nekih apsolutno nebitnih argumenata za raspravubromazepam je napisao/la: ↑01 okt 2024, 16:48Nigdje ne pljujem novog predsjednika o kojem se ovdje stvara kult ličnosti. Baš ti je domišljat nick, kakvi likovi sebi daju pravo da pišu o Slobodi.

Bit će sendviča i sa suhim mesom samo tako nastavi, a naspram tvojih nalogodavaca o novom predsjedniku i treba da se stvara kult ličnosti

Ne kvarimo temu sa nebitnim likom, bitno je da ide na bolje u Slobodi, ovi padobranci, dupelizci Sdpa nam nisu bitni. Ko mi jos jednom spomene komunjare treba motkom g.ovnjivom oderat dobro, jedini Lugavic koji je ok covjek, kad ce natkrivanje Zapada? Eno projekat i slike izasle ali pazi samo to pred izbore gadite mi se

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.