Sudija,Valdes i odbrana Barce tragikomicni.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ubija madridiste i firgose u zdrav mozak.Juvelandia je napisao/la:I sta kaze Mourinho? dajte Penaldu "loptu".![]()
Sta ovaj Messi radi
11 je zabio do sada i jeste zabio 4 iz slobodnjaka, po dva za Barcu i reprezentaciju.Monolog je napisao/la: Btw, koliko je Messi zabio u Primeri?
I, je l' on već sad u sezoni zabio 4 gola iz slobodnjaka?
Nikakv splet okolnosti buraz, vec **** od odbrane na celu sa mahnitovinom na golu kojem je smiješno kad prima goloveRomariooo je napisao/la:kakva utakmica majko moja, ovo se trazi
kakav samo splet okolnosti u kojima barca prima 4 gola, nevjerovatno,
ali pokazalo se i veceras kako ova ekipa ima cvrst moral da i pored niza pehova i sudijskih nepravdi opet ode do pobjede
messi ponovo pokazuje da je najbolji svih vremena, ali ima cristiano, zidane, pele... mora mesi jos pure jesti heh
uglavnom hegemonija se ne moze zaustaviti ni kad nema golmana i jednog igraca, kad sama sebi daje golove...
hegemonija je jedina izvijesnost u neizvijesnosti zivota
Petardaa je napisao/la:Ovaj sudac nam je presudio prošle sezone protiv Osasune gdje smo izgubili 3-2 i gdje su nam poništena 2 čista gola i priznat gol iz ofsajda Osasuni...
Sta ima "ne smije napasti" ... kako ja znam u 2012 real vas je prvo razorio na kamp kućici, pa vas je onda satrao u super kupu, i sad jedan solidan remi opet na kamp kućici ...bparena je napisao/la:Meni su prebacivali da pretjerujem sa onim sto govorim mjesecima. Imamo hajvana na golu, odbrane nemamo i samo je sreca sto sredina i napad postignu vise golova od toga koliko ih majmuncina primi. Moš' onda misliti koliki su firaunovi strahovi kad Jozo ne smije napasti tim koji bukvalno NEMA NI GOLMANA NI ODBRANE. Koji strah
@petarda
I ja sam cesto mislio o ovome a i sudija se pravo trudio. I skloni tog flopa s avatara matere ti, gadi mi se gledat tog majmuna.
Golemo, fakat.D10S je napisao/la:Barca ni izbliza nije jaka kao prosle sezone, a opet nemaju nijednog kiksa, koji paradoks.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.