Jeste istina je,to je u ratu bilo,a sada su kamatari.samirr je napisao/la:Ako je istina sto pise Hrasno na temi Zelje, u upravi im sjede ratni profiteri.
Može im se

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jeste istina je,to je u ratu bilo,a sada su kamatari.samirr je napisao/la:Ako je istina sto pise Hrasno na temi Zelje, u upravi im sjede ratni profiteri.
Pa to niste mogli nać nekog domaćeg ko je na nivou klupe u drugoj grčkoj?Thetraphak1921 je napisao/la:Manje imaju Lendric i Stevanovic, a dosli su iz iste lige.WolfOfWallStreet je napisao/la:Strašno pojačanje Zelje, 12 nastupa u prosječnom timu druge grčke lige.
Ne beri brige, i ja sam veliki skeptik po pitanju ovog pojacanja, samo kazem da ti nema osnovu ta konstatacija gore jer su iz iste lige dosla dva najveca pojacanja prethodnog prelaznog roka. Ne Zelje, vec kompletne lige..WolfOfWallStreet je napisao/la:Pa to niste mogli nać nekog domaćeg ko je na nivou klupe u drugoj grčkoj?Thetraphak1921 je napisao/la:Manje imaju Lendric i Stevanovic, a dosli su iz iste lige.WolfOfWallStreet je napisao/la:Strašno pojačanje Zelje, 12 nastupa u prosječnom timu druge grčke lige.
Pitaristok je napisao/la:Sa ovim grkom a boga mi i spancem zeljeznicmar ce da podere ligu za opstanak
Sto ti to meni govoris reci njemu.Thetraphak1921 je napisao/la:PS
Beclija, Krleza..
Psujes Grbavicu, govoris "Kao da je Grbavica jedina stradala", jadno da ne moze jadnije. U jednom postu spominjes Kapiju, i sram ga ga bilo ko god je posvao ako je psovao, a istovremeno psujes jos jedan simbol otpora i stradanja.. To Grbavica jeste.
Nauci se postovati druge i nesto sto drugi emotivno dozivljavaju, da bi neko postovao tvoje. Ja iskreno zalim i boli me taj zlocin na Kapiji, a ti u nekoliko navrata psujes, kao sto rekoh, ono sto mi emotivno dozivljavamo i sto je jedan od nasih simbola otpora i stradanja. Tu je razlika izmedju mene i tebe..
Sem toga, Sarajlije nikad nisu spominjale nekog od vasih tragicno preminulih navijaca (Sale), a jedan od vasih forumasa jeste ismijavao, zamisli ti to, pokojnog Vedrana i Mirzu rahmetli.
Jel usijalo da se pregoriCocaine je napisao/la:Na koje grijanje mislis bratoNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nismo mi islamofobi, vec ne volimo religije![]()
Pastrmka, jel ugrijalo kod vas ?kod nas na jugu uvijek usijano
Bilo je gadno ali vise oblacno. Ono ispod oblaka. Taman za nas dzuturume da nas hercika olipaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel usijalo da se pregoriCocaine je napisao/la:Na koje grijanje mislis bratoNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nismo mi islamofobi, vec ne volimo religije![]()
Pastrmka, jel ugrijalo kod vas ?kod nas na jugu uvijek usijano
Nema od Jadrana nista ove godine, pa planiram Hercegovinu obici
U interkulturi zive ljudi jedni sa drugima, a ne kao u multikulturi jedni pored drugih. To ukljucuje i salu i opustenost oko mnogih stvari, koje su tabu tema u sredinama koji su jednokulturalne, poput vase.POLITICAR je napisao/la:Samoprozvani antifašisti još jednom pokazuju svoje lice... konstantno pokušavaju uvrijediti nekoga ismijavanjem vjere, poređenjem muslimana sa nekakvim teroristima, postavljanjem slika svinjskog mesa (kao da će to nekoga uvrijediti), islamofobija cvjeta u Tuzli. A niti jedan Tuzlak da se ogradi od takvih i da kaže da je to izolovani incident i da su svi tuzlaci otvorenog uma i shvatanja, kao i da poštuju druge i drugačije, čime ostavljaju dojam da su istinski antifašisti u manjini u odnosu na ove fašiste i islamofobe koji pišu na ovom forumu.
Pokušavanjem iskrivljivanja historije i izmišljanja događaja kao što je ovo izmišljeno uriniranje po spomeniku na kojem je ubijeno mnogo nedužnih ljudi od ruke agresora, ti Tuzlaci pokušavaju izjednačiti nas i njih, a svi dobro znamo šta šta su Krleža i par njegovih istomišljenika ovdje poručivali. Kakve neljudske poruke su slali sa ovog foruma, vrlo lahko se ti postovi mogu pronaći. Najtužnije od svega je što to nije par istomišljenika, tu se radi o velikom broju fašista, islamofoba i mrzitelja glavnog grada, dok su ovi normalni u debeloj manjini i svaki njihov javni istup se koristi za ismijavanje.
Serem ti se na grbavicu, jer meni je grbavica simbol odvratnog kluba a ne nekog ratnog stradanja, i tako je svugdje van Sarajeva.Thetraphak1921 je napisao/la:PS
Beclija, Krleza..
Psujes Grbavicu, govoris "Kao da je Grbavica jedina stradala", jadno da ne moze jadnije. U jednom postu spominjes Kapiju, i sram ga ga bilo ko god je posvao ako je psovao, a istovremeno psujes jos jedan simbol otpora i stradanja.. To Grbavica jeste.
Nauci se postovati druge i nesto sto drugi emotivno dozivljavaju, da bi neko postovao tvoje. Ja iskreno zalim i boli me taj zlocin na Kapiji, a ti u nekoliko navrata psujes, kao sto rekoh, ono sto mi emotivno dozivljavamo i sto je jedan od nasih simbola otpora i stradanja. Tu je razlika izmedju mene i tebe..
Sem toga, Sarajlije nikad nisu spominjale nekog od vasih tragicno preminulih navijaca (Sale, pokoj mu dusi), a jedan od vasih forumasa jeste ismijavao, zamisli ti to, pokojnog Vedrana i Mirzu rahmetli.
Ovim postom zavrsam bilo kakvu raspravu, ako se moze nazvati takvom, na ovu temu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.