Slazem se u potpunosti !Arma-Sarma je napisao/la:Čovječe radek je jedan od najlošijih čitača servisa u historiji ove igre. A na najržoj podlozi Isner ima 20+ aseva.Bosnier je napisao/la:edo3majka je napisao/la:Sad lagano gledati Isnera sta ce uradiit pa ako Bog da da ostane samo Arsenal za veceras
U naletu je Isner , samo ako bude imao prvi servis , mislim da nece imati toliko problema , ali ostaje da vidimo...
To je poklon dana, ali Citzien više voli gubiti pare na brejkovima nego igrati prave stvari.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
San Martin S.J. - Tigre 1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- crvenocrni
- Kontakt:
Tsonga bez vecih problema a ostalima sretno sa Isnerom 

30€ na Isnera da ce uzeti prvi set, ne mogu da zamislim da ovaj Stepanek nesto moze na servis Isnera, a vec nekoliko duplih ima na svoj i pati se, drzite mi fige 

Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Cekam jos ovog Golubeva,izgubio 1 set,u drugom imao brejk,al odmah rebreakkelner je napisao/la:Tsonga - Čilić 1,65 1
Gensse - Begemann 1,35 1
Na.Li - Safarova 1,75 1
Petrova - Vinci 1,60 1
Ramos Vinolas - J.Marti 1,20 1
Gulbis - I.Dodig(s.t.) 1,60 1
Kvota 11,98 Ulog 3,20 Ev.dobitak 38,30

Zna li neko ima li gdje kakav prenos???
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Evo ja sam probao Kvitova-Scheepers 2 na dva eura,isplati se pokušati.
RR#9
Pa ne moze sigurno , samo ne treba ici na kratke lopte, znamo da je igra na mrezi Stepaneka najbolji adut i po mom misljenje je broj 1 u svijetu sto se toga tice + silno iskustvo...edo3majka je napisao/la:30€ na Isnera da ce uzeti prvi set, ne mogu da zamislim da ovaj Stepanek nesto moze na servis Isnera, a vec nekoliko duplih ima na svoj i pati se, drzite mi fige
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Citizen-X
- Kontakt:
nema isner vinera da ga jbeš
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Citizen-X
- Kontakt:
edo3majka je napisao/la:![]()
![]()
![]()
slusajte i dalje strucnjaka odozgo
Na koga ciljas ?Citizen-X je napisao/la:edo3majka je napisao/la:![]()
![]()
![]()
- Citizen-X
- Kontakt:
na onoga koji vas je nagovorio da redom stavite isnera na tiket.Bosnier je napisao/la:Na koga ciljas ?Citizen-X je napisao/la:edo3majka je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Pa nije mene niko nagovorio, sam sam gledao do 3:3 pa Stepanek nije imao sevisa kako treba i nije napravio poen, sta mislis zasto sam ulozio 30€ na coravo?? Yebaji ga, nadati se sad samo da ce pobjediti 

- Citizen-X
- Kontakt:
nebitno kao sto vec rekoh slusajte ga i dalje.edo3majka je napisao/la:Pa nije mene niko nagovorio, sam sam gledao do 3:3 pa Stepanek nije imao sevisa kako treba i nije napravio poen, sta mislis zasto sam ulozio 30€ na coravo?? Yebaji ga, nadati se sad samo da ce pobjediti
Zaje.bo si se družeBosnier je napisao/la:Ma inace ne igram nikad fudbal , pratim veoma dosta , ali tesko pogadjam , samo se na tenis fokusiram , koristim neke stranice za statistiku itd itd...
I dobro ide hvala bogu , ostavicu Lyon pa sta bude.
Sretno svima!

Halo ba , ja nikom ovdje nisam govorio sta da odigra !!!Citizen-X je napisao/la:nebitno kao sto vec rekoh slusajte ga i dalje.edo3majka je napisao/la:Pa nije mene niko nagovorio, sam sam gledao do 3:3 pa Stepanek nije imao sevisa kako treba i nije napravio poen, sta mislis zasto sam ulozio 30€ na coravo?? Yebaji ga, nadati se sad samo da ce pobjediti
A vidim da pricaju o Isneru pa sam se ukljucio u raspravu !
Ne znam sta imas protiv mene pa me napadas bez razloga ???
- Citizen-X
- Kontakt:
ko je tebi sta reko???Bosnier je napisao/la:Halo ba , ja nikom ovdje nisam govorio sta da odigra !!!Citizen-X je napisao/la:nebitno kao sto vec rekoh slusajte ga i dalje.edo3majka je napisao/la:Pa nije mene niko nagovorio, sam sam gledao do 3:3 pa Stepanek nije imao sevisa kako treba i nije napravio poen, sta mislis zasto sam ulozio 30€ na coravo?? Yebaji ga, nadati se sad samo da ce pobjediti
A vidim da pricaju o Isneru pa sam se ukljucio u raspravu !
Ne znam sta imas protiv mene pa me napadas bez razloga ???

Mislio sam da meni govoris 

- Citizen-X
- Kontakt:
koji je retard ovaj isner to je poezija
udarac yes - sve ostalo nula.

Dobro je evo prvi break, nadam se zbog godina da ce u trecem pomesti ovog kretena.Citizen-X je napisao/la:koji je retard ovaj isner to je poezija![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.